22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
BalMat #5201 A veszteségi adatokra értettem. Ha a bolygóra érvényes ez a 9 millió/hét, akkor piszok sok időnk van, ha csak Londonra, akkor rohanni kell.
Én ez utóbbira tippelek. -
Cef #5200 Csak egy reklám volt, hogy hú de nagy pusztítás van, nem szabad benne logikát keresni. De ha még figyelembe is vesszük, a codex szerint a Föld lakossága 11 milliárd körül van, szóval lesz idő.
Nekem inkább az a furcsa, hogy ennyi sok várost és kontinenseket felégető pusztítás után, hogy a francba lesz lakható még a bolygó. A légszennyezés akkora lenne, a napsugarak csak nehezen jutnának el a felszínre, az átlaghőmérséklet drasztikusan csökkenne, sorra pusztulna az élővilág stb. Ráadásul az emberiség hogy lesz ezután meghatározó hatalom a galaxisban (mert lefogadom, hogy lesz olyan befejezés, hogy az lesz), ha a flottájuk nagy részét hazavágták, az anyabolygójukat letarolták, az össz emberi népesség nagy részét kiirtották, az ipari infrastruktúrájuk jelentős része szintén elpusztult. (Persze nem lesznek egyedül, a reaperek egyik fajt sem kímélik, csak hát mi kaptuk benne az első pofont). -
Atilorn #5199 Gondolod évekig tudnák tartani? Azt tudjuk, hogy az egész bolygót ostromolják, minden nagyvárost. -
Barnez #5198 Már csak 12 nap...
-
BalMat #5197 Az az egész bolygóra vonatkozott, vagy csak Londonra? Mert ha az előbbi, akkor évekig mászkálhatunk nyugodtan... -
Atilorn #5196 Egy érdekes felvetés a sztorival kapcsolatban. Ugye úgy kezdődik, hogy a Földet megtámadják a reaperek és Shepard elindul szövetségeseket keresni. Az első tlailerben a csávó monda, hogy 2 millió halott az első napon, és további 7 millió az első héten. Most komolyan ki tudnak tartani addig, míg Shepard a galaxisban rohangál, gyűjti a népet és megoldja az apró cseprő ügyeket? A második részben ráértünk, mivel mi támadtunk, mikor már kész volt a csapat. -
Cef #5195 -
BalMat #5194 Meg elmondása szerint az előző részekkel játszott is, tehát fanként (is) szinkronizált. Na erre mondom, hogy qrva jó meló! -
RAMyMamy #5193
-
Pares #5192 Áh, itt a pénz már nem kérdés. Ez már akkor kasszasiker volt, amikor bejelentették, hogy trilógia lesz a ME.
Most jut eszembe, milyen faja befejezés lenne az, ha Duke Nukem módra a végén kizummolna a holotévéből, és azt látnánk, ahogy Shepard, két asari luxuskurvával az ölében, Hanar rabszolgákkal körülvéve a kabriolé Normandy SR "I FUCKIN' RULE" Editionben hajózik Kahje óceánjai fölött hajózva diadalittasan játsza a ME3-at... -
Addig még mennyi videó fog kijönni :D -
Földrengés lesz, ahogy a világ gamerei eldobják az agyuk:D
Egyébként előrendelésekben már majdnem 1 milliót eladtak (csak) xboxra, ez a 2. résznél kb 2szer több, ennyi idő alatt! -
Pares #5189 Atomrobbanás lesz az, nem koppanás. -
A demóval fog indulni a CDN utódja, akkor majd lehet spekulálni:D
-
Na azért annyira ne éld bele magad, mert még a végén nagyot koppansz. -
Pares #5186 Nincs érdekesebb téma mint a beleélés? Hol az új videók? Infók? Infókat akarok! Spoilereket! Váááá, hol van még a március!!! -
A beleélést nehezíti női karinál, hogy (oké, Shep), csak amikor nekiesik a 55 kilójával a ShadowBrokernek... nah ott én.... öhm nevettem. Még férfi sheppel is kicsit vicces volt, azért egy akkora állatnak puszta kézzel neki esni, aminek akkora a szája, hogy shep buciját benyelné:) Nah ilyenkor vicces (már-már szánalmas) a női karakter igazán, ez a női akciófilmek összes szereplőjére igaz (Columbiana, aha...) avgy amikor lefejel egy Krogant a femShep... az is WTF? -
Atilorn #5184 A francba, nem linkelte be.
Shepard
Shepard -
Atilorn #5183 A ti karakteretek hogy néz ki, amit majd importáltok? Az enyém így:
-
Szemlelet kerdese. A sztoriba eled bele magad, vagy a karaktered borebe. Ha a sztori szamit, akkor siman mehet noi karakterrel is, hiszen egy noi amazon, aki harcol a gonosszal/joval, az szexi, mindig is az volt, mindig is az lesz :) Nem hiaba maradt fenn Jean D'Arc tortenete, vagy iszonyat nagy siker Lara Croft anyank tortenete. Es akkor a tobbi amazonrol nem is beszeltunk, legyen az irl vagy jatek.
Ha viszont a karakterbe eled bele magad, akkor valoszinu, hogy ferfit fogsz inditani, mert ugy tudsz azonosulni. Akkor a tagabb sztori masodlagos, a karakterhez kapcsolodo tortenet, a kozeli tortenesek a fontosak, a moralis dontesek, a tettek sulyossaga, a te es a tobbi karakter kozotti viszony.
Ahogy mondani szokas, rendezokent jatszod a jatekot, vagy foszereplokent. -
Cef #5181 Én férfi karakterrel szoktam nyomni, abba jobban bele tudom élni magam. Eddig kétszer próbálkoztam női szereplővel, mindkétszer félbehagytam. Pedig tényleg jobb a női szinkron, de a játékélmény valahogy nem jött át. Simán végignyomok bármilyen játékot, amelyikben női szereplővel kell menni, de ha választani lehet mindig csávót indítok. -
sanya200 #5180 Hát erre nincs úgy magyarázat sztem én már szinte csak nőivel tolom, a 2-t egyszer toltam végig faszival a huszon-egynéhány-ból.Pedig nem vagyok beteg a nők érdekelnek eddig is így volt ezután is így lesz.De valahogy jobb női karakterrel, érdekesebb vagy nemtudom.A szinkronja az fenomenális.De visszakérdezek én is akkor.Mi ez a lara croft mánia, annyian odavannak a tomb raiderért,legyen játék vagy film, pedig abban is női karakterrel nyomulsz, és ott még választási lehetőség sincs.Ki kell próbálni és rájössz hogy mér jobb/nem jobb.Én is először a me1-et fószerral toltam végig, aztán nagy nehezen rávettem magam hogy egye-fene kipróbálom nővel is max nem fejezem be.Hát teljesen más élmény, lehetelhetetlen letenni :D
Beleélés meg hát nem a nő szerepébe élem bele magam ez tévedés csak egyszerűen szerintem arról van szó hogy más szemszög teljesen, elkezdtem másodszorra fószerrel is hát 10 perc után meguntam.Egyszerűen unalmas már a játékok 99%-ban fószerrel mész, már száraz unalmas...stb.Pl sokkal szórakoztatóbb egy-egy szituáció női karakterrel meg máshogy állnak hozzá a karakterek, néhol úgye más a párbeszéd,gondolok itt a románc-ra de nem csak ott más a szöveg ha az ellenkező nemmel mész.Ha kihagyja valaki az egyik nemet a me-ből akkor veszít vele,mert lemaradt azokról a párbeszédekről. -
Én az 1-be megcsináltam egyszer max paragonra, meg most max renegade-re. Csak mert kíváncsi voltam meddig lehet elmenni és mi változik. A 2-be is durva voltam, de ott ugye lehetetlen a 100%-os rengade/paragon pontszám.
Én még női karakterrel nem játszottam, az alap Shepard ránéztem és borzasztó. Ha lesz türelmem megpróbálom egy kicsi Millásra csinálni. :P -
Pares #5178 Na, még nem cseréltétek le a fejlécet? Ennyire tetszik az enyém? Csinálhatok rosszabbat is ha kell. Vagy csak lusták voltatok a modi topikba írni, hogy cseréljék le ezt a ME elleni sértést valami másra?
-
Pares #5177 Én azért toltam végig férfi és női karakterrel, mert kíváncsi voltam a dialógusokra, meg az egyéb eltérő dolgokra. Persze a "fő" végigjátszásom MaleSheppel van, az is az alapértelmezett arccal, mert az fényévekkel jobban kidolgozott, mint az általam csinált, realisztikusabb, meg a marketing miatt is azt a pofát látom mindenhol. -
Atilorn #5176 Abban egyet értünk, hogy a sztori és hangulat a legfontosabb. Ezeknek kéne a legfontosabbnak lenniük minden játéknak, és ezért tépem a hajamat a COD eladásokon: 3-4 óra semmiért, meg egy kis agyatlan multiért tülekednek. Ez kell az embereknek? Na, mindegy. Szóval, az RPG-kben szerintem szerepel a beleélési faktor, hogy olyanok legyünk, amilyenek szeretnénk lenni, azt tegyük amit a valós szituációban is tennénk, persze megspékelve egy adag különleges képességgel, meg egy vagon bátorsággal. Magam részéről nem tudnék renegát Shepardal játszani, mert a való életben sem vagyok, és nem is szeretnék egy érzéketlen seggfej lenni. Különben is, nehogy már egy seggfej mentse meg a galaxist. Ki hallott már ilyet? -
Miranda+Liara = két lábon járó csini Blackstrom projector. -
Én pl végig toltam férfi és női karakterrel egyaránt, bár a kasumi, tali, csajos combot szerintem semmi nem űbereli. :D -
Mass Effectet soha nem játszottam, női karival, csak és kizárólag az alap John Sheparddel. Lehet a CSk: Atlatisz miatt, vagy mert pontosan beillik ez a karakter az ME világba.
-
Nekem pl. jobban bejön a női szinkron. Más régebbi játékokba is volt - nem RPG -választható női és férfi karakter. Névszerint Star Trek Voyager Elite Force és Star Wars Jedi Academy, én gyakrabban toltam női karakterrel. Szerintem mindkét esetben jobb a női szinkron teljesítménye, mint a férfié. -
RAMyMamy #5171 
én általában amit csak lehet, először női karakterrel játszok végig, aztán férfival is. fordítva nem szokott lenni, de most ez nem tudom, hogy mennyire tudható be annak, hogy lány vagyok... -
MrAndree #5170 Nem értünk egyet mi a szerepjáték lényege, ennyi. :) Számomra a sztori és a hangulat a lényeg, az meg legalább annyira élvezhető női karakterrel mint férfivel. Én a szakállas vérmacsó férfi Shepembe se élem bele magam jobban mint a nőibe. -
RAMyMamy #5169 sarkadon :D -
pite9 #5168 egyrészt sokan mondják, hogy jobban bejön nekik a női szinkron (nekem mondjuk nem, de ez mellékes). másrészt meg kíváncsiságból, mert már 600szor végigtolták férfi sheppel és unják, vagy épp ki akarnak próbálni egy jelenetet ami szórakoztatóbb femsheppel. -
Atilorn #5167 Akkor vissza kérdezek. És te hol laksz?
-
Atilorn #5166 Egyébkét magyarázzatok már meg valami. Azt értem, hogy egy rpg-ben szükség van a női karakterekre, hiszen ma már igen nagy a hányada lány a játékosoknak. De miért játszik rengeteg pasi női karakterrel? A Mass effect sorozatban pedig különösen sokan. Ne gyertek azzal, hogy jobb egy csaj hátsóját bámulni, mint egy pasiét, mert ez baromság. Túl sok helyen írták már ezt. A szerepjátékok lényege, hogy beleéljük magunkat, hogy azonosuljunk. Ezek szerint ennyien szeretnének csajok lenni?
-
RAMyMamy #5165 csak úgy, kíváncsi voltam :D -
Atilorn #5164 Jelenleg Csorváson, de a lakcímkártyámat, már átírattam Orosházára. Miért kérdezed? -
Vagy 100 hsz-t kihagytam, sok bepótolni és sok kezdett lenni a spoiler. Volt valami érdekes téma? :) Pl. Freddie Prinze Jr. hogy kerül a játékba? :D Bár már itt-ott említettem, hogy a cast nagyjából sci-fis team és ezért ő kiesik. Ez nem igaz, mert játszott a híres Wing Commander filmben! -
RAMyMamy #5162 hol laksz? :O én is békés megyei vagyok