22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Igen, tisztán kivehető, hogy az Miranda. Neki van az a jellegzetes Cerberus-os ruhája és a hangja alapján is felismerhető...
Remélem, hogy nem csak egy mellékküldetés (illetve rövidebb ideig) tér vissza... Kár, hogy nem lesz csapattag. -
Pares #5520 Kedvenc játékom zenéje a kedvenc játékomról. Fasza! 
Ui.: The "Reapers" (aka. "we dismissed that claim") are a lie! -
RAMyMamy #5519 lolwut? tisztán kivehető, hogy az Miranda, mivel még meg is szólal, hogy "Shepard!" -
Pares #5518 ME1-ben és ME2-be is teljesen rendben volt (kivéve azt a pár röhögős pillanatot, ami gyorsan mémmé változott). Arra gondoltam, hogy volt pár régebbi videó, ahol pl.: Shepard szemei észrevehetően egyenesen előre meredtek, nem reagáltak a körülötte lévő dolgokra, mint ahogy kellett volna, egyszóval kicsit fura volt, de ez szerintem csak a régebbi buildnek tudható be, mivel egyik korábbi részben sem volt semmi ilyesmi. -
Csokis #5517 -
arcmimika minden UE3as játékban gáz. Ez az engine hibája és nem a programozóké. Van ahol kevésbé gázos, van ahol nem. -
Pares #5515 Nem akarok védőszöveget írni, de úgy tudom a demó és jó néhány videó is (pl.: Vega és Shep bunyója) egy nem végleges buildből származtak. A demó, meg ezeknek a videóknak az elkészítése se nem 10 perc, így érthető ha egy olyan korai fázisából készítették őket, ahol mondjuk az arckifejezések még nem minden esetben 100%-osak... -
Pares #5514 Demóba nem lehet importálni, ha erre gondoltál. -
Remélem nem kúrják el. -
Ütős lett. Mivel kimaradtam, a spoilerek végett is épp néztem linkeljem-e. Tényleg ott van Miranda. Nem látni tisztán, csak azt, hogy nő és ugye a ruhájának jellegzetes... mintáját/szabását.
Amúgy ez egy új FemShep model? Úgy értem a régiekben is van egy alap, mint a "rendes" Shepardből. Lehet végig viszem úgyis, tényleg jobb a női szinkron.
Az ME3 demó élménye/benyomása ugyanazt a hatást hozza,h a a 2 DLC-ivel nem játszottam? Valamint ott egy alap és belőtt esemény sorozatot fog használni, mint a2-nél? Úgy értem nem számít az 1-2ben elért, megtett dolgaink? -
Egy fejlesztő a multiplayer támogatásról. Nem Mass Effect 3-as :D
“Rengeteg olyan játékkal találkozhatunk a piacon, melyekről lerí, hogy mennyivel minőségibb programok lehettek volna abban az esetben, ha a fejlesztőiknek nem kell a többjátékos móddal vesződniük.” -
expertzone tagok már tolják a demot boxon
some impressions:
-music is great, sounds more like me1
-graphics look great, much sharper. the new unreal 3 engine improvements really show.
-sometimes it looks a little bit cel shaded (kaiden for example)
-facial animation is mostly shit, way to stiff and lifeless
-gunplay and movement feel much better than me2.
finished the first part of the demo (second part i already off to a good start: wrex!), some more impressions:
-the game looks fucking amazing (aside from the facial animation), wow! the improvement from me2 is quite big.
-looks and feels pretty epic.
-music is fantastic.
-combat/shooting feels really good. its also harder, enemies can hit you when you are in cover. -
Am elég menő, ahogy reaperek ledobják a földi nagy lézeres cumót, egyik jelenetben ott csimpaszkodik 2 ilyen a nagy lábán:) -
Na ez tuti siker lesz!! számmisztika powa, bolygók gegyüttálása meg minden :D -
Aki a Konzolok szevízénél rendelte elő a játékot az is megkapja a már ismert előrendelői extrákat + a házhoz-szállítás ingyenes lesz!
Előrendelői ajándékok:
- N7 Warfare Gear (DLC felszerelés)
- M55 Argus Assault Rifle (DLC felszerelés)
-
Pares #5506 3/6/12...
Mass Effect 1: 3
Mass Effect 2: 6
Mass Effect 3: 12

-
Pares #5505 Bárcsak lehetne! -
Evoluti0N #5504 Azt hiszem hibernáltatom magam márciusig :D -
EZt a képet meglátta asszony, kérdezi hogy mit akarsz csinálni te valentin napon???? -
Pares #5502 

AKAROOOOOOOM!!!4!négy
-
Barnez #5501 Remélem Miranda csapattárs lesz... -
és Miranda, meg Jákob is:) és a többiek:) -
ja és nem tudom feltűnt e, de miranda is benne van a videóban egy villanás erejéig <3 -
na itt jó
-
ahh... ha ezek ilyenek milyen lesz a launch trailer? :D Nem tudom ME2 launch trailerjét lehet-e még űberelni.. -
Na mai adag videó.
Femshep videó
Nem engedte videó linkel berakni valamiért. -
vg #5495 -
Ez valszeg csak nekem új, de rohadt jó lett:
SPOILER VESZÉLY!
Mass Effect 3: Without Warning Trailer (fan-made trailer)
Keddre meg vettem ki szabit. :D XD -
BioWare már feltette a netre FemShep videót, csak privát:) k*cs*g*k -
Gondolom lehet CoD hatás de egyik jelenetben mi vagyunk a ChopperGunner:) akkor itt is lehetünk "tankban" gunner, meg a Geth tankról is lő Shep, semmi különleges, eddig amúgy is el volt hanyagolva a szövetségi "hadsereg" gépparkja, legalábbis én hiányoltam a szárazföldi járműveket, mert azért nem csak gyalogság egy hadsereg:) -
vg #5491 Teljesen úgy emlékszem, hogy olvastam valamikor a múltban, valami oldalon, hogy újra lesz benne. Ha nem is az alap játékban de DLC formátumban tuti lesz. -
ZSOOLT2 #5490 Szerintem csak valamelyik átvezetőben mutatnak egy Mako-t, elég valószínűtlen, hogy vezetni is lehetne majd a játékban. -
Pares #5489 Verjétek Makósok.
-
Pares #5488 Na mégeccer. -
Pares #5487 Na vajon mi az ott a háttérben?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt a geth lábán ez a CB logót formázza, Normandy Cerberus verzió tetején is ilyen fél forma volt anno.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közben arra gondoltam, nem hallgattatok Shep bácsira...ezért megszívjátok! Geth Pow4! Egyébként amikor Shep gethekre lő, egy két képen, mintha Cerberus Gethek lennének, mert olyan a festésük -
Tessék kikockázni a videókat, vannak benne nagyon állat dolgok.
SPOILER
Pl:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Geth vs Quarian flotta űrharca -
Úristen ennyi videót egy nap kiadni.... ezek beteg állatok:D főleg ilyen OMG minőségben:) Kínzááááás:) még pont egy hónap :( Jól elfogok szöszölni a fegyver modolással:)
Kai Leng elég szép upgrade-et kapott, tiszta terminátor
Szerencsére nem kicsit lesz csonkolós a játék:) yes:) -
Úgy megveszem első nap, hogy csak na
[spoiler]Elvileg 6kért lesz kulcs. Juppi.