22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• TBTPumpa
    Igen, tisztán kivehető, hogy az Miranda. Neki van az a jellegzetes Cerberus-os ruhája és a hangja alapján is felismerhető...
    Remélem, hogy nem csak egy mellékküldetés (illetve rövidebb ideig) tér vissza... Kár, hogy nem lesz csapattag.
  • Pares
    Kedvenc játékom zenéje a kedvenc játékomról. Fasza!

Ui.: The "Reapers" (aka. "we dismissed that claim") are a lie!
  • RAMyMamy
    lolwut? tisztán kivehető, hogy az Miranda, mivel még meg is szólal, hogy "Shepard!"
  • Pares
    ME1-ben és ME2-be is teljesen rendben volt (kivéve azt a pár röhögős pillanatot, ami gyorsan mémmé változott). Arra gondoltam, hogy volt pár régebbi videó, ahol pl.: Shepard szemei észrevehetően egyenesen előre meredtek, nem reagáltak a körülötte lévő dolgokra, mint ahogy kellett volna, egyszóval kicsit fura volt, de ez szerintem csak a régebbi buildnek tudható be, mivel egyik korábbi részben sem volt semmi ilyesmi.
  • Csokis
  • TDC Geronimo
    arcmimika minden UE3as játékban gáz. Ez az engine hibája és nem a programozóké. Van ahol kevésbé gázos, van ahol nem.
  • Pares
    Nem akarok védőszöveget írni, de úgy tudom a demó és jó néhány videó is (pl.: Vega és Shep bunyója) egy nem végleges buildből származtak. A demó, meg ezeknek a videóknak az elkészítése se nem 10 perc, így érthető ha egy olyan korai fázisából készítették őket, ahol mondjuk az arckifejezések még nem minden esetben 100%-osak...
  • Pares
    Demóba nem lehet importálni, ha erre gondoltál.
  • Fpocok
    Remélem nem kúrják el.
  • Optimus Prime
    Ütős lett. Mivel kimaradtam, a spoilerek végett is épp néztem linkeljem-e. Tényleg ott van Miranda. Nem látni tisztán, csak azt, hogy nő és ugye a ruhájának jellegzetes... mintáját/szabását.
    Amúgy ez egy új FemShep model? Úgy értem a régiekben is van egy alap, mint a "rendes" Shepardből. Lehet végig viszem úgyis, tényleg jobb a női szinkron.

Az ME3 demó élménye/benyomása ugyanazt a hatást hozza,h a a 2 DLC-ivel nem játszottam? Valamint ott egy alap és belőtt esemény sorozatot fog használni, mint a2-nél? Úgy értem nem számít az 1-2ben elért, megtett dolgaink?
  • Prince23
    Egy fejlesztő a multiplayer támogatásról. Nem Mass Effect 3-as :D

“Rengeteg olyan játékkal találkozhatunk a piacon, melyekről lerí, hogy mennyivel minőségibb programok lehettek volna abban az esetben, ha a fejlesztőiknek nem kell a többjátékos móddal vesződniük.”
  • TDC Geronimo
    expertzone tagok már tolják a demot boxon

some impressions:

-music is great, sounds more like me1
    -graphics look great, much sharper. the new unreal 3 engine improvements really show.
    -sometimes it looks a little bit cel shaded (kaiden for example)
    -facial animation is mostly shit, way to stiff and lifeless
    -gunplay and movement feel much better than me2.

finished the first part of the demo (second part i already off to a good start: wrex!), some more impressions:

-the game looks fucking amazing (aside from the facial animation), wow! the improvement from me2 is quite big.
    -looks and feels pretty epic.
    -music is fantastic.
    -combat/shooting feels really good. its also harder, enemies can hit you when you are in cover.
  • Kopiati
    Am elég menő, ahogy reaperek ledobják a földi nagy lézeres cumót, egyik jelenetben ott csimpaszkodik 2 ilyen a nagy lábán:)
  • Prince23
    Na ez tuti siker lesz!! számmisztika powa, bolygók gegyüttálása meg minden :D
  • TBTPumpa
    Aki a Konzolok szevízénél rendelte elő a játékot az is megkapja a már ismert előrendelői extrákat + a házhoz-szállítás ingyenes lesz!

Előrendelői ajándékok:
    - N7 Warfare Gear (DLC felszerelés)
    - M55 Argus Assault Rifle (DLC felszerelés)

• Pares
    3/6/12...
    Mass Effect 1: 3
    Mass Effect 2: 6
    Mass Effect 3: 12

• Pares
    Bárcsak lehetne!
  • Evoluti0N
    Azt hiszem hibernáltatom magam márciusig :D
  • orichalcos
    EZt a képet meglátta asszony, kérdezi hogy mit akarsz csinálni te valentin napon????
  • Pares
    AKAROOOOOOOM!!!4!négy
  • Barnez
    Remélem Miranda csapattárs lesz...
  • Kopiati
    és Miranda, meg Jákob is:) és a többiek:)
  • TDC Geronimo
    ja és nem tudom feltűnt e, de miranda is benne van a videóban egy villanás erejéig <3
  • TDC Geronimo
    na itt jó

• TDC Geronimo
    ahh... ha ezek ilyenek milyen lesz a launch trailer? :D Nem tudom ME2 launch trailerjét lehet-e még űberelni..
  • TDC Geronimo
    Na mai adag videó.

Femshep videó

Nem engedte videó linkel berakni valamiért.
  • vg
  • orichalcos
    Ez valszeg csak nekem új, de rohadt jó lett:

SPOILER VESZÉLY!

Mass Effect 3: Without Warning Trailer (fan-made trailer)

Keddre meg vettem ki szabit. :D XD
  • Kopiati
    BioWare már feltette a netre FemShep videót, csak privát:) k*cs*g*k
  • Kopiati
    Gondolom lehet CoD hatás de egyik jelenetben mi vagyunk a ChopperGunner:) akkor itt is lehetünk "tankban" gunner, meg a Geth tankról is lő Shep, semmi különleges, eddig amúgy is el volt hanyagolva a szövetségi "hadsereg" gépparkja, legalábbis én hiányoltam a szárazföldi járműveket, mert azért nem csak gyalogság egy hadsereg:)
  • vg
    Teljesen úgy emlékszem, hogy olvastam valamikor a múltban, valami oldalon, hogy újra lesz benne. Ha nem is az alap játékban de DLC formátumban tuti lesz.
  • ZSOOLT2
    Szerintem csak valamelyik átvezetőben mutatnak egy Mako-t, elég valószínűtlen, hogy vezetni is lehetne majd a játékban.
  • Pares
    Verjétek Makósok.
  • Pares
    Na mégeccer.
  • Pares
    Na vajon mi az ott a háttérben?

• Kopiati
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt a geth lábán ez a CB logót formázza, Normandy Cerberus verzió tetején is ilyen fél forma volt anno.

• Kopiati
    Közben arra gondoltam, nem hallgattatok Shep bácsira...ezért megszívjátok! Geth Pow4! Egyébként amikor Shep gethekre lő, egy két képen, mintha Cerberus Gethek lennének, mert olyan a festésük
  • orichalcos
    Tessék kikockázni a videókat, vannak benne nagyon állat dolgok.

SPOILER
    Pl:
    Geth vs Quarian flotta űrharca
  • Kopiati
    Úristen ennyi videót egy nap kiadni.... ezek beteg állatok:D főleg ilyen OMG minőségben:) Kínzááááás:) még pont egy hónap :( Jól elfogok szöszölni a fegyver modolással:)
    Kai Leng elég szép upgrade-et kapott, tiszta terminátor
    Szerencsére nem kicsit lesz csonkolós a játék:) yes:)
  • Fpocok

Úgy megveszem első nap, hogy csak na
    [spoiler]Elvileg 6kért lesz kulcs. Juppi.