Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én is toltam volna még párszor, de sok benne a végtelenül unalmas rész. Pl. a bolygó szkennelgetés, meg a sok idióta hosszú és unalmas kutyagolós harc (pl. a Kroganért felfelé a toronyban, az annyira hótunalmas, hogy ásítoztam közben elsõre is). Ha az ilyen értelmetlen átkötõ lövöldéket át lehetne ugrani újrajátszáskor, akkor az ember tudna kényelmesen a kalanddal és a sztorival foglalkozni, ami jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Áá ennyivel nem lehet letudni a Mass Effect 2-t 😄 Én úgy voltam vele, hogy addig játszom, amíg senki nem hal meg, ez második végigjátszásra sikerült, azóta végigjátszottam még 3x, egyszerûen nem lehet megunni 😉
pxxl
na jöhet a harmadik rész, végeztem a másodikkal is 😄 igaz, hogy 3-an meghaltak (Mordin, Zaeed, Jacob), de nem érdekel 😊

All hail the double x!

Kopiati
Hát egy fejlesztõnek szerzõdése van, te sem csinálsz mást a melóhelyeden(lásd szívsebész), mert az asszony azt mondta😄 Az ilyen petíciókat, azok találják ki akik nagyon ráérnek, vagy valami álomvilágban élnek. Az ME3 magyar lokalizáció petíciót aláírtam, mert jelzés értékû, ha már anno a vásárlásom nem volt az... de tisztában kell lenni vele, hogy veszett fejsze nyele... (kb annyi értelme van, mint a magyar parlamentben a maradék 1/3 nak...(kevesebb munkanélküli))

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Ezzel már próbálkoztak😊 csak ott nem a "szemét" nem "szemét" kritérium volt...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Elsõ részhez ígértek letölthetõ tartalmakat majd az elsõ rész megjelenése után máris bejelentették a második részt, ami alig tûnt többnek az elsõ résznél.Aztán ofkorsz felháborodott mindenki, majd csináltak egy steam groupot, ahová iszonyatos nagy tömeg joinolt.Persze a játék megjelent, a boycott vezetõi is elismerték, hogy sokkal több mint az elsõ rész, hülyét csinálva magukból.Most a group 20k+ taggal van jelen, de na,sokkal több volt ez anno.

mascarun
Ott mi volt az ok? Nem hallottam róla!

L4D 2 ékes példája annak, hogy a fejlesztõk tökéletesen leszarják a petíciókat.

pxxl
inkább a technikát kedvelem, meg azt a pár embert aki képes a civilizáltságra. a sok szemetet kéne kivágni, aztán jó lenne. 😊

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Én szeretem a civilizációt, legalább amíg el nem pusztítjuk vele a bolygót és magunkat is, addig hadd élvezzem kicsinység!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
jah de az kb 1 év, mire úgy felépítesz egy tanyát, hogy mûködjön 😊

am nem lenne hülyeség, szívesen elhúznék valami szigetre, aztán csá nagyvilág 😊

bár lehet h 1 hét után a kókuszt kaparnám egy kis netért <#idiota>

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Vizet fúrt, vagy ásott kútból, a csirkének meg ott a zöld lekaszálod, termesztesz kukoricát, ezt-azt, betápolod neki.

pxxl
jajaja, a kaját a csirkének, a vizet, trágyát a zöldségnek meg?

All hail the double x!

Nevelj csirkét, kakast, termessz zöldséget meg ilyesmit, aztán lesz ingyen pipihús meg kaja, gyakorlatilag ingyé. Csipsz, kóla, cigi nem biztos, hogy kell.
Azért kíváncsi lennék mennyi villanyszámlát fizettek meg mire.Csak összehasonlításképp pl ott a net az öcsém Pécsen 4-t fizet a 15mbites upc-ért én ugyanennyit fizetek szaros 6mbit-ért. Vagy csak ha elmegyek a bolba reggeliért akkor majdnem minden legalább még egyszer annyiba kerül, nem csak Pestrõl van szó csak példa volt de egy koszos kis faluba minden drágább pl egy zacskó chips itt 270 és nem a nagy hanem a normál 90grammos szóval ne mond azt hogy ez hülyeség mert nem az.

Kopiati
Jah, gyûjtsünk össze 100ezer aláírást aztán szavazzuk meg népszavazáson...😄

Hát azért annyira nem tolná el a megjelenést max 1héttel van azoknak fordítócsapatuk szóval nem tudom mi a gondjuk, nem külsõ céget kéne megbízniuk vele.Vagy legalább akkor adnák oda a cdprojekt-nek õk fordították az elsõ részt is, 1 hónap alatt meg is lett.

Sir Quno Jedi
Meg úgyis felesleges lokalizálni. Idõ, pénz és tovább tolja a megjelenést. A többség úgyis lewarezolja még a lokalizációért sírók közül is, így felesleges fáradoznia ezen egy cégnek. Minek?!

Amit a lokalizációra költenének, el tudják költeni másra is (igyanak egyet az egészségünkre).

Csak kár hogy egy csomó barom aláíró is van. Többet ártanak mint használnák. Az igazi petició, nével, címmel, kézzel kitöltve és aláírva. Postázva a fénymásolatot, kérésre az eredetit is beutatni. Annak lenne értelme, de ez az onlány baromság nem fog sehova sem vezetni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Olcsóbb? Pesten? Ember, te mirõl beszélsz????
<#finom>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát azért nem 5 ember venné meg szerintem aki idejár legalábbis a nagy része biztos megveszi, meg azért pesten nem olyan elkeserítõ a helyzet mint vidéken persze ott se kolbászból van a kerítés de ott több munkalehetõség van meg olcsóbb a megélhetés.Meg aki akarja úgyis össze tud rá kaparni annyit még egy év mire megjelenik ha csak 1000ft-t tesz félre havonta már megvan az ára.Itt a hozzáállással van gond mert sokan azon vannak hogy minek vegyem meg miko ingyé leszedem.Ha angol ha magyar lesz én megveszem és nem a sima hanem a ce kiadást vagy annak megfelelõt a neve lehet más lesz.

Persze, de az csak a tört verzióhoz lesz csak használható. Mellesleg igazad van, mert abból a 1000 aláíróból megvenné a játékot 5db emberke, a dlc-kért pedig fizetne 1db(ahogy a mostani eset is bizonyítja, azért szûnt meg hirtelen a dlc-k honosítása). Így tényleg nincs értelme. Jó az angol!
pxxl
ezt sem fogják figyelembe venni elhiheted, hogy leszarják hogy 1000-2000 magyar mit akar, mert õk nem tudnak angolul (olyan szinten) stb. nem éri meg erre pénzt feccölni, majd jönnek a magyarítók, és max 1 hét alatt dobják az átírt szöveget hidd el 😊

All hail the double x!

mascarun
Annak idején aláírtam a COD dedikált szerver peticióját is, amit rengetegen aláírtak. Azt sajnos nem vették figyelembe a fejlesztõk! Remélem most nem járunk majd így, ha esetleg beindulna az egész!

sajna ez van aki aláírta az megtette amit szeretett volna.

Hát pedig ahol tudom reklámozom pl gamestar meg facebook, pedig írtam a gs-nek de le se tolták, még válaszolni se válaszoltak.Lusták az emberek az az igazság még arra is hogy fél percet rászánjanak hogy kitöltsék.Kiraktam torrentoldalon fõoldalra 8500-an szedték le de nem igazán vették tudomásul amit írtam.Szomorú ez gyerekek hogy az emberek erre se képesek csak vannak a világba.

mascarun
Én még ma hallottam róla elõször úgyhogy még akármi lehet!
Gondolom nem tudnak elegen a létezésérõl!

Hát nem igazán halad ez a petíció eddig 1000-en írták alá vagy legalábbis nem sokkal többen.

nagyon klassz kis videó. Jó a talis kép 😄

Fenrir
Ez sem rossz:

A halál csupán a kezdet...

Glutamin
Jáááj! Akkor már inkább egy ilyet:

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Éppen az elsõ részt játszom újra, vicces hogy ennyi végigjátszás után csak most vettem észre hogy Tali sisakjába be lehet látni ha Devlon páncél van rajta, hát megijedtem egy kicsit a fejétõl <#alien>

Kopiati
terminátorokat így nem lehet legyõzni, mert a túlterhelés miatt felrobban a fúziós cellájuk😄 technikailag a zemberek magukat írtanák így ki...
a reaperek meg sztem elég régóta a ûzik az ipart, hogy az emp ne legyen gond...

valamit biztos kitalálnak.

mascarun
Ezt szerintem direkt kihagyják sok történetbõl! Ennyi erõvel annak idején a terminátorokat is le lehetett volna ilyen egyszerûen gyõzni, de nem! Mert akkor 10 perces lett volna az egész történet!

EMP ellen elég könnyen le lehet árnyékolni bármit, erõsen meglepõdnék ha a reaperek pont az ellen nem lennének védettek.

Kopiati
*nem

Kopiati
Látom azért ne csak én nézek how should have ended-et😄

Most, hogy mondod nekem is beugrott és EDI is mondja azt hiszem, amikor közeledünk a Human Reaperhez. Gethek mondjuk úgy ismerik, hogy az "õsgépek". Egy EMI mondjuk az összes elektronikus rendszerét kiiktatná egy reapernek, tehát lõni mondjuk szerintem nem nagyon tudnának.
A reaperek nem gépek, hanem tökéletes átmenetek organikus és szintetikus élõlény között.Ez is a virmire-nél hangzott el.😊

Gondolkodtam egy kicsit, hogy józan ésszel hogy lehetne a legkönnyebben legyõzni a reapereket, kíváncsi vagyok a Bioware-nél hogy gondolják, de ha az ME1ben egy egész flotta kellett hozzá, hogy 1(!) reapert legyõzzünk és azt is nagy veszteségek árán, akkor kétlem, hogy a 3-ban több ezer, vagy tízezer, vagy akár több millió reapert egy laza ûrcsatában fogunk legyõzni. Szóval a reaperek gépek, ha jól értelmezem, tehát árammal mûködnek, mint minden más gép. Miért nem lehet atombombákkal megsorozni õket, amikor belépnek a föld légkörébe? Erõs pajzsuk van, de a robbanás után elindul egy NEMP(Nuclear electromagnetic pulse), ami minden elektromos berendezést tönkretesz, leállít nagy hatósugárban. Ez 'kikapcsolná' a reapereket és onnantól nem jelentenének túl nagy fenyegetést. Mondjuk ez csak olyan elmélkedés, mint a Gyûrük Urában, hogy mi lett volna, ha az elején odarepülnek egy madárral a vulkán felé és beledobják a gyûrût ^^
Kopiati
Tudom, hogy nem az övék, ilyet a BioWare sem tud😊

Ha már a treilereknél tartunk én igazából nem igazán szeretem õket de csak azért mert elárulják a történet leg lényegét pl a 3 esetében azt hogy megtámadják a földet vagy a 2 esetében is már tudni lehetett az egész storyt majdhogynem így meg nem marad semmi meglepetés, felfedezni való a játékban.Az elsõ résszel úgy játszottam hogy semmit se tudtam róla és hatalmas élmény volt, a 2. rész esetében már annyira nem volt lehengerlõ mert már tudni lehetett a lényeget elõre és nem te fedezted fel a játékban.Pl miért kellett elárulni a teaser trailerben annak idején hogy shepard meghal mekkorát ütött volna már hogyha ezt nem említik és úgy állsz neki játszani hogy nem tudod?Mindenki csak nézett volna mint a moziban.Legyen akkor olyan trailer amiben össze vannak vágva dolgok mint a legelsõ képek a 3-ból nem lehetett tudni a lényeget és ez így lenne az igazi mert így csak lelõvik az összes meglepetést, vágják úgy össze hogy mindenbõl egy kicsit de a lényeg ne derüljön ki.Pedig megfogadtam hogy nem nézek me3 videót de bevallom nagyon nehéz betartani, nekem legalábbis nem sikerült utólag már persze bánom de hát ez van.

Meg itt ez a nagy marketing nem ment a játék rovására, mint pl. egy force unleashed 2-nél, ahol 15x akkora hangsúlyt fektettek a trailerekre, mint magára a játékra..
nekem is nagyon tetszenek ezek a trailerek! Imádom ezt a játékot.

Gameplay videót ne várj mostanába esetleg elõször valami normális trailer lesz szerintem.Amúgy eddig senkinek nem jutott eszébe a következõ?
A katona ugye azt mondja a videóban hogy az elsõ nap 2 millióan és egy hét alatt 7 millióan haltak meg.Eddig oké de utána mutatják shepard-t akkor õ mi a francot csinált ez alatt az egy hét alatt nézelõdött ki az ablakon mert az jön le a videóról hogy még csak most indul el segítségért, vagy esetleg már meghozta a segítséget csak kinézett az ablakon?Meg az is kérdés honnan néz ki mert ugye a normandynak nincs ekkora kilátófedélzete.

Ez a zene barátom NEM Bioware szerzemény, hanem Two Steps From Hell! Kizárólag filmelõzetesekre specializálódott cégé. Szinte minden elõzetesnek õk készítették a zenéjét.
Renjike
a Starcraft egy nagyon jó játék . az más hogy t enem szereted a stílusát de attól mgé a legjobb stratégia.

rég volt már valami ME 3 as hír jöhetne egy Gameplay vidi vagy valami 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !