22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Megjelenes nem azt jelenti, hogy mikor erkezik a jatek a boltba, hanem mikortol kaphato dobozosan/toltheto digitalisan. A boltokba megerkezik mar marc. 6-7 korul, esetleg 8. es onnan lazan kipostazzak akkor ide a szomszdedba, egy hortobagyi kis tanyara is, ha kell. Ha kapnak eleg peldanyt, akkor 9-en a kezedben lesz a jatek. Ha tul nagy az igeny, es nincs eleg peldany, akkor varnod kell, ezert kell idoben elorendelni, ugy nem er meglepetes.
Mindig a CDG-tol rendeltem eddig, ide a vadkeletre, minden egyes jatek az elmult sok-sok evben a premier napjan mar a kezemben volt, a GLS menetrendszeruen hozta. Volt, hogy delelott, volt, hogy delutan 4-5 fele, de mindig a premier napjan. Es mas boltoknal sincs ez maskent. -
MrAndree #5160 Én is pont az 576al szívtam meg egyszer, én rájuk telefonáltam és nem sok volt a kiszállítandó cucc, hanem a futárcég szimplán elkeverte a csomagomat és nem találták meg reggel. Nem is rendeltem onnan többet. -
NA mindegy, csak mondom, hogy a több tucat alkalom közül egyszer nem kaptam meg időben. Másnap viszont kora reggel megjött. Sokat kellett kiszállítani belőle gondolom... -
Hát általában megkapják addig. A kiskerek meg már pár nappal a dátum előtt. -
Ez azért függ attól, hogy a cég mikor kapja meg, futáros cégeknél asszem előző nap 16ig fel kell adniuk. -
NAGYON TÉVEDSZ.
Én már pár tucat játékot rendeltem és eddig egy kivételével (576kbyte), mindegyiket megkaptam megjelenés napján. Jobb helyeken már feladják a futárnak egy vagy két nappal, hogy aznap megjöjjön. És nem vagyok pesti, még csak megyeszékhelyű sem. Szóval nyugodtan rendeld meg. Ha megjelenés előtt pár napig megteszed, 99%, hogy megjelenéskor megkapod. -
Atilorn #5155 Miért nem? Nekem anno a Platinum shoptól s Skyrim megjelenés napján pénteken megjött, ráadásul ingyenes házhoz szállítással. Pedig Békés-megyében lakok, ott is a világ végén. -
MrAndree #5154 Miért ne érkezne? Inkább az a furcsa ha nem hozzák ki megjelenés napján. Péntek vagy sem. -
990Ft vidékre futárral. Megjelenés napjára? Szerintem kizárt, sehonnan nem fog megjelenés napjára megérkezni (kivéve budapestieknek) márc. 9-én jelenik meg, ami péntek, szóval vidékieknek, csak hétfő
valszeg.(Mondom megint szerintem, de ne legyen igazam)
-
Ezekkel a kérdésekkel a gameshop ügyfélszolgálatára/honlapjára/facebook oldalára fáradj:) -
Kindred Blades #5151 1. Ők milyen szállítanak házhoz?
2. A megjelenés napjára várható a szállítás?
Ahol megrendeltem (http://konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc), ott ingyenes, de arról nincs információ, a pre-order bónusz packot elküldik-e. -
gameshop.hu az itteni előjegyzéshez is jár az a pre order bónusz pack. Lehet vótmá' a link de tegnapelőtt néztem, akkor még nem volt kiírva h jár hozzá az N7 Warface cucc :) gondoltam szólok -
hehe ez jót nevettem
-
Atilorn #5148 Nem csoda. Az a játékbeli neve. -
Porsche911 #5147 Ki ez a Diana Allers? Nem hallottam még róla -
Evoluti0N #5146 Argh, nerdgasm :D. Egyre nehezebb a várakozás. -
A jó ember az első (1.) részre célzott remélem:) Mert azt más cég adta ki itthon. -
Az imdb, nem tájékozott forrás, maximum utólag, egyébként kb. mint a wikipédia. Azok is bekerülnek a listába, akik a marketing kampányban vesznek részt "hang", vagy egyéb formában. -
Barnez #5143 Elnézve imdb-n a voice over listet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra a hapira találtam, mely az előszereplős trailerben egy tudós volt, aki szkeptikusan nyilatkozott a kaszások létéről. Remélem behúzhatunk a játékon belül egy jó nagyot a pofájába!

-
ratgab #5142 Az én ME2-m tartalmazza. -
Vega képek alapján nem jött be, (Grunt pótlék), továbbra is az de végre egy szereplő, aki nem isteníti Shep-et, tiszteli, látszik a kiszivárgott betából, de amikor bunyózik Sheppel, látszik, hogy nem fél odasózni neki, végre valaki:D Ez külön élmény lesz FemSheppel:D -
Hoz_Hun #5140 Szerintem kb Vegát is annyit fogom magammal cipelni mint Jacobot (kötelező küldije). Nem tudom olyan suttyó feje van. -
Szerintem nincs gond Vegaval én bírom főleg így Jacob utáb még nagy fejlődés sztem. -
Hoz_Hun #5138 Tényleg nem lehet nekik írni, hogy (persze a fordítás keretein bellül) korrigáljank pár hibát? Elég ha kihagynak szavakat, vagy akár mondatokat. Vagy fordítói szabadsággal élve itt-ott átírják. Már az is dobna a dolgon. -
Hoz_Hun #5137 Nekem ez a Vega abszolút nem szimpatikus, de legalább a szinkronhangja lelkes. A best akkor is a féfi Shepard hangja. Na meg az Illusive Man hangja, meg persze Anderson hangja. Természetesen Talié is. :) -
Én megvárom a magyarszki verziót, remélem a fordítás ez esetben javít a dolgokon:D -
Hoz_Hun #5135 Ja én is olvastam. Sok fasz, de ha lemondják meg is érdemlik. Mondjuk a többségnek ez meg sem fordul a fejében.
Ettől függetlenül, rettentően elkeseredtem mikor elolvastam a hibalistát. El is ment a kedvem, hogy tovább olvassam a könyvet (azért elolvasom mert Mass Effect). Ez az író egy kontár, remélem a Mass Effect közelébe nem engedik többet. Mennjen vissza WarCraftot írni. Bassza meg. -
Sztem nem, más cég. -
1et értek! -
RAMyMamy #5132 tisztára bezsongtam megint most ettől a videótól C: -
Egyébként az Originen a Mass Effect tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat? -
a graf piszok jól fest. látszik a frissítés rajta. -
Hát ahhoz GG XD
-
MrAndree #5128 Szép. :) A BW fórumon már be is indult a nerdrage, néhány IQ harcos ott tart, hogy buzdítja a népet, hogy mondják le az ME 3 előrendelésüket mert ha a könyv ennyire szar és tele van hibákkal akkor a játék is tuti ilyen lesz. Mert olyan sok közük van egymáshoz. Vagy mi... -
Ez kb. már az első rész után megjelent, egy rajongó által készített kép. -
sanya200 #5126 igen fan-art :D -
Az. -
Ez most fake ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
IGN nálam a idióta "nézz egy reklámot videó előtt" dolgaival elkaszálta magát jó rég...
Király lesz a játék!:) -
Az IGN és néha a G4TV hosztesze, illetve szerkesztője