22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
de ha ez alegroszab mentés akkor értelmetlen mert shepnek is halnia kell a végén :DDD úgy teljes a legrosszabb :P -
Sztem a 3. részt, 3. végigjátszásra a blonde Sheppel játszom végig, az ürge mindig megölt mindenkit amikor lehet, "a legrosszabb mentés" ami elképzelhető:) A teljes csapata halott az omega 4 relé után, meg ilyesmi:) -
ratgab #5439 Én is átállítottam angolra, szóval tudom milyen rossz volt a fordítás. -
Evoluti0N #5438 A Jade Empire fordítása nem hogy nem nyerő, hanem egyenesen katasztrófa volt. Olyannyira, h még ki is adtak egy hivatalos fordítás javítást, amit nem nagyon szokás. Szóval gondolom ez sokat elárul a fordítás minőségéről. -
ratgab #5437 Végén kiderül, hogy mégse olyan nyerők ezek a hivatalos fordítások?
-
Pares #5436 Valahogy hiányzik belőlem az akarat egy újabb 100%-os végigjátszásra (minden bolygórendszer felfedezve, minden egyes küldetés megcsinálva, stb.)... -
Pares #5435 Valahogy nekem már nincs energiám nekikezdeni ilyenkor egy új ME1+ME2 végigjátszásnak. Van egy "tökéletes" mentésem még nyárról, de egy újabb kombót csak a harmadik rész után tervezek, amikor már tudni fogom az egyes cselekedetek következményeit. -
Pares #5434
-
Itt 1:10-nél LINK -
Tegnap fejeztem be ismét a 2. részt és arra jutottam, hogy az első rész az korlátlan mennyiségben újrázható, a 2-ben valahol mindig megállok újrázásnál... A mostanit 2 hónap szünet után folytattam... De sikerült... -
Evoluti0N #5431 Na aszongya, h ma el is kezdtem az első újból az első részt, amit a második követ majd és így majd teljes Mass Effect hangulatban tudom elkezdeni a harmadikat :) -
Valahol ez még videóban is szerepelt. -
Pares #5429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dark base, which Shepard will have to investigate by using a flashlight function of his rifle. S/he fights various Cerberus troops, along with a Banshee, an asari husk.
Hehe, mi lesz még itt! -
Evoluti0N #5428 Össze lehet azért hozni szép női arcot. Ha pedig nem sikerül, akkor még mindig ott van a lehetőség, h mások által kreált arcokat használjon az ember. Azok között van néhány jó. Mondjuk némelyikhez texmod kell, de azon már ne múljon :) -
ugyan úgy küzdenénk ahogy Ash meg Mira :D -
Alliance News Network: Megkérdőjeleződött a gethek szerepe a Fellegvár csatában -
Nyilván, de amúgy nekem is a hosszabb haj hiányzik... Kb. mint ami Ashleynek lesz... -
RAMyMamy #5424 minek a hosszú haj? hogy ne lásson harc közben a nagy lobonctól? :D amúgy elvileg a 3-ban már lesz erre lehetőség
ez hülyeség, hogy nem lehet szép csajt építeni (habár ez relatív), nyilván nem lesz tökéletes feje, de akkor is. -
női karakterrel még nem is voltam . megnéztem de szar. hosszú , értelmes haj , szép arc nem is lehetséges hogy legyen :D -
Pares #5422 Én is azzal játszok, kivéve ha női karaktert indítok. A Character Creator elég gyatra. -
csak én szeretek az alap Shepard parancsnokkal játszani? :D én jobban csípem az eredetit :/ -
Pares #5420 Ez nem igaz. Nekem 1600*900-as felbontásban W7-en simán, probléma nélkül fut, a HUD is rendben van, meg minden más is. A beállításához én mindent innen szedtem le, és igaz kicsit én is szarakodtam vele, meg kell találni a megfelelő felbontású hud-ot, meg valamelyik iniben is kellett matatni valamit, de végül sikerült, és tökéletesen működik nagy és widescreen felbontásban win7 alatt is. -
Az vicces, mert ez az "eredeti" - a szám készítőinek eredetije:) -
Az eredeti videó jóval jobb volt. -
RAMyMamy #5417 ezt már hallottam, tényleg jó
-
Hoz_Hun #5416 Ez mekkora tré már. Legalább is nekem nem tetszik. Az a korábbi Commander Shepard szám az nekem tetszett viszont. :)
Bár gondolom ez is csak izlés kérdése: ez a korábbi ez jó volt
Commander Shepard
"But you'll never be better than Commander Shepard"
-
RAMyMamy #5415 pont amilyen a szmájlinak :D -
Milyen monitord van neked lol
-
RAMyMamy #5413 ha tudtok megoldást arra, hogy windows 7-en hogy lehet futtatni, örülnék neki :) jöhet pm-ben. a felbontásom 1024x768, szóval ezzel szerintem nem lesz gáz -
Nem csak a win7, de widescreen ill. az 1024*728nál nagyobb felbontással sem. Van hozzá, fix, de vagy a hud hiányzik, vagy a válaszokra nem lehet kattintani. -
MrAndree #5411 A fordítás borzalmas, de a játék nagyon jó. Netről le kell szedni az angol nyelvi fájlokat és kicserélni, én is így játszottam. Kotor meg a Bioware legjobb játéka, csak sajnos nincs túl jóban a windows 7el és hajlamos nem futni rajta. -
Ez kegyetlen sz@r
-
RAMyMamy #5409 kotor valamiért nem megy a gépemen, pedig az nagoyn érdekelne. :( ja, jade empire-t megvettem egyszer a teszkóban, de 1 óra játék után töröltem... lehet a hivatalos fordítás miatt, mert egyszerűen förtelmes volt. -
ZSOOLT2 #5408 -
Reklámnak tökéletes :S
am meg a tényleg értelmetlen volt -
Pares #5406 Nekem nagyon nem. És csak ez számít.

-
Nah, minden pénteken lesz egy kis rávezetés a játékra(hivatalos, nem rajongói), Szövetségi Híradó: Első bejegyzés múlt péntekről:ITT -
A fejlesztőknek tetszett:) -
Pares #5403 Szégyen, hogy egy legendát így megcsúfítanak. -
Valakit rapre inspirált a Mass Effect:ITT