Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik elsõ? Nem vagyok nagyon képben a magyar fordításokkal. Bár egyiket se olvastam, eddig csak jókat hallottam a regényekrõl. A képregényekrõl már nem éppen (nekem viszont azok tetszenek)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZilaJMaGGoT
egyelõre*

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hát nem tudom akkor te mit olvastál nekem nagyon tetszett.Most olvasom másodjára.

MerlinW
Pedig az elsõ is sz*r volt😊

[merlinw.org]

Kopiati
Engem egyenlõre a második ME regény érdekel😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Elvileg itt van róla infó:
http://www.cerberusdailynews.com/?tag=ssv-budapest
Sziasztok újra. Téma?
Végre van valami amiben egyetértünk😊
Amúgy az az SSV Budapestes cikk a dlc-hez vagy a 3. részhez kötõdik?

Én sem úgy értettem. Sõt én kifejezetten örülök, hogy a játék teli van mindenféle utalásokkal...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó ég, vegyél be nyugtatót...

Érvek, milyen érvek? Ne nevettess. Egy az, hogy ez itt off, a másik, hogy a játék még meg se jelent. És én az olyanokat, mint Te, aki a megjelenés elõtt már elkönyveli, hogy ilyen, meg olyan lesz, nem tudom komolyan venni. Ennyi.

<#szomoru2>

A történet eredete szerintem is lényegtelen. Ami a lényeg, hogy sokszínû, összetett, elképzelhetõ és "átélhetõ" világot kapjunk.
Nekem édes mindegy hogy honnan vettek ötletet vagy honnan nem az a lényeg hogy egy nagyin jó kis történetet sikerült alkotni.Amúgy sincs olyan játék vagy film ami nem lopott volna innen onnan ötleteket.

Igen, már csak akkor lehetnél ügyesebb, ha a számba rágnád, az összes popkultúrális utalást a Lovecraft mûvekrõl.Valószínûleg nem azért hoztam fel Cthulhut, mert gyenge elméjû vagyok vagy hogy kioktassanak olyan dolgokból, ami miatt kikövetkeztethetõ, hogy a itt is lovectaft mítoszokból merítettek ihletet.

Jogos! Én sem azért említettem a SW TOR-t, hogy arról kezdjünk el beszélni és vitatkozni. Csak A BioWare-hoz kötõdõ és a jövõbeli Mass Effect-es lehetõségek miatt.
Akkor még 1x. Ez NEM AZ A TOPIK.
Itt a biowares szöveg. , elsõ google találatoldal lapalján.

És fõleg egy újabb több oldalas flame-t csinálni olyan játékról, aminek nem ez a topicja.
Nyugi fiúk! nem kell ölre menni!
Érvek? Elõbb is csak személyeskedésre futotta...

Uggggyan már...

Mi vagy Te, valami elégedetlen Bioware-es fejlesztõ?

<#fejvakaras>

Remélem azért nem lesz bukta. Sok Star Wars fanatikus van (én csak szimpla rajongó), szóval azért nincs akkora vész, mondjuk egy KOTOR 3-nak jobban örültem volna.
Hát azt borítékolom neked hogy bukta lesz és õk sem derûlátóak , lassan fognka kerekedni a nullák. 😊))

igen majd meglátjuk mennyire lesz sikeres.

First Contact War nagyon király lenne. Ott aztán volt harc dögivel.
A BioWare majd a Star Wars The Old Republic-al vizsgázik arról, hogy mennyire is jók az MMO készítésben. Ha bejön nekik, akkor könnyen lehet, hogy a Mass Effect-re is sor kerül...
El tudok képzelni egy olyan játékot is, ami a First Contact Wart, a Rachni Wart, a Krogan Rebelliont vagy a Skyllian Blitzet (Elysium+Torfan és a többi) dolgozza fel... Szóval lehetõség az van akár mennyi...

Krogan karakterrel nem lenne gond a renegade pontok szerzése. Amúgy zsír lenne, ha egy varenünk is lenne és a harcok során elõre lehetne küldeni hogy megharapdálja az ellent...<#hamm>
Szerintem 200%, hogy jön még játék a Mass Effect univerzumából. Akár még egy olyan kaliberû játékot is el tudok képzelni, mint a Dragon Age. Természetesen ott már nem lenne kötött karakter, hanem több fajból választhatnánk, stb. Szerintem még MMO-k és Multiplayerek is fognak jönni. Az EA nem arról híres, hogy eldobálja az arany tojást tojó tyúkokat. És ez esetben örülök is ennek, de csak addig, amíg a Bioware vagy más híresen jó játékfejlesztõ csapat kapja meg a munkát...

Turian karakterrel zsír lenne játszani, vagy esetleg egy ici-pici krogannal...<#vigyor2>
Mondjuk azzal én se, nem konkrétan rád gondoltam csak általánosságba beszéltem.Sokan tényleg csak fúj jognak meg okoskodnak(nem az itteni emberek), hogy hát hogy lehet nõi karakterrel játszani.

Nekem semmi bajom nincsen a nõi Sheparddal. A Tomb Raiderral meg nem játszottam...

Hát én nem is szoktam vele románcolni, max tényleg liara,senki más nincs is meg az archivment.Amúgy nem tudom miért vagytok ennyire ellene ott van pl a tomb raider abba is nõ a fõszereplõ mégis hatalmas rajongó tábora van.Abba is nõt irányítasz azzal a különbséggel hogy nem lehet beszélgetni vele nem RPG.Én se azonosulok a karakterrel hanem egyszerûen csináltam egy olyan nõi ideált ami tetszik ennyi.

Hale nagyon jól szinkronizál, ez tény. Sok esetben több érzelemmel, nagyobb hozzáértéssel, mint Meer. Ugyanakkor fõleg azért esik nehezemre játszani vele, mert a románcok esete problémás. Mondjuk ott van Liara, de az akkor is olyan, hogy...

Ezzel nem csak te vagy így 😄
SZilaJMaGGoT
Én a nõi karival valahogy nem tudnék azonosulni... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

<#unalmas>

Én úgy álltam neki a Mass Effect elsõ részének, hogy szó szerint csak annyit tudtam róla, hogy valami ûr sci-fi rpg. Ekkor már pár hónapja megjelent, de akkoriban nem nagyon néztem utána az ilyen dolgoknak. Végtére is nagyon megfogott a történet, ráadásul én hatalmas sci-fi rajongó vagyok, egy szó mint száz, nagyon tetszik az egész. A 2-es részt azért nem tudom összehasonlítani ilyen szinten az elõdjével, mert tudtam, sõt vártam a megjelenését, hülye fejemmel minden infót elolvastam, de még így is a nagyja meglepetés szerintem nem volt felfedve. Igen, én is azt mondom, hogy nem kellett volna ekkora reklámot csinálni neki, vagy legalábbis nem így, ugyanakkor nem is volt kötelezõ elolvasni mindent. Én most ezt fogom tenni a hármas résszel, tehát amikor elkezdenek csordogálni az infók, akkor én szépen visszavonulok, és inkább elkezdem kijátszani újból a két részt...

Az EA agresszív marketing politikája sajnos nem sok lehetõséget hagy nekünk játékosoknak, hogy meglepõdjünk bármin is...
igy van, jennifer "I should go" hale a legjobb hang <3333

anti hero

Hát lehet bennem van a hiba de én az elsõ résszel pl úgy játszottam hogy semmit nem tudtam a játékról se a történetét meg semmit csak pár gameplay videót néztem róla.Azt is csak azért mert akkoriban unatkoztam én valami kellett már.Meg láttam hogy sokan szedték szóval kipróbáltam én is az elsõ 1-2 küldi annyira még nem tetszett de aztán felvilágosodtam.A lényeg hogy sokkalta nagyobb élményt tud nyújtani a játék ha semmit nem tudsz róla emlékszek a mikor elõször játszottam végig a végén majdnem elbõgtem magam.Szégyen ide vagy oda annyira magával ragadott az egész, utána még egy hétig csak ezzel a játékkal játszottam éjjel-nappal.(kb 10-12h-t biztos).Kapásból végigtoltam még 2x de miután elkezdtem nõi karakterrel is az volt az igazi sokkal jobban tetszett a játék mint az alap karakterrel.Mondhatjátok hogy fú hát nõvel olyan izé meg minden de minden ember más(nem abban az értelemben), meg addig amíg ki nem próbáljátok a másik oldalt addig nem is tudjátok mennyire jó tud lenni.A hangja pedig hab a tortán eszméletlenül tetszik Jennifer Hale hangja szinte passzol a játékhoz.Más hanggal már el se tudnám képzelni.
Szóval lehet ezért is tetszik egy kicsit az elsõ rész sokkal nagyobb súlya van a játéknak ha nem tudsz róla szinte semmit és magad fedezed fel mintha a szádba rágnák.Azért nem tudom mi lenne a véleményed ha pl nem árulják el a 2-ben hogy shepard meghal,azt hiszem az elsõ 10 perc után mindenki a szék alatt lett volna, meg izzottak volna a fórumok hogy miért halt meg..stb

Kopiati
Egyébként szerintem jobb is, hogy rejtélyesek, nem szeretem a James Bond fõgenya dolgokat, aki egy túl sokat pofázik, és egy nagy piros x-el jelöli a támadás helyét egy térképen. A második rész inkább azért volt jó mert személyesebbé tette a harcot Shepard számára, az elõ részben technikailag fantomi kötelessége volt amit tett, az emberi kolónia csak másodlagos, itt viszont személyes küzdelem számára az egész, a harmadikban emiatt sokkal jobban lehet építkezni.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
De a turiánok szedték össze a roncsokból, és õk csinálták meg a saját hajóik számára. Az más kérdés, hogy kiknek a technikáján alapul, de a turiánok rakták össze.

kellett egy új harcijobbágy az 1. mwg a 3. rész közé, ez lett a collector elfajlás. Fölösleges belemagyarázni, rettenetesen túlértékelt a játék, nagyon sok helyen direkt törik meg , túl komolyan veszitek.

Na azért az nem úgy volt. Igen, elég sok volt a spoiler, de azért a történetet szerencsére nem lõtték le. Annyit tudtunk meg, hogy lesznek ilyen Collectorok, és elrabolják az embereket. Bár tény, hogy ez is több, mint amennyi kellett volna, de azért a teljes történetet nem lõtték le...

A Thannix Cannon Sovereign ágyúinak miniatûr, de nem kevésbé halálos változata...

Ezt most nekem írtad?

Az egész Reaperes téma nagyon erõsen hajaz a Lovecraft Cthulhu mítoszára. A tény, hogy a Derelict Reaperen talált feljegyzésekben az ott dolgozó, már megõrült és halott tudósok olyanokról beszéltek, hogy: "Azt mondták, hogy a hajó halott. De egy halott Isten is tud álmodni...". Sovereign is nagyon úgy néz ki, mint a Cthulhu ábrázolások. A Heretic Gethek is Istenítették a Getheket. Szóval tény, hogy a Bioware-es fejlesztõk a Cthulhu mítoszból is merítettek...