Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos így év elején meg amúgy sincs semmi game majd márius körül jön 1-2.Most egyedül a dead space 2 jön meg a tdu 2 és utána márciusig csönd.
Most pl újra a gothic 3-mal játszok, feltettem az 1.74-es community patchet. Inséges idõk vannak...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Meg ne hasonlítsatok már egy Sci-fi rpg-t egy közpkori vagy hasonló rpg-hez.Technikailag sokkal nehezebb megoldani a sci-fi rpg-t.Nézzük csak miért vegyük pl a falloutot egy helyszínen játszodik igaz az elég nagy, DE tökegyforma az egész lerobbant épületek,hidak,sokat kell mászkálni...stb.A sci-fi nél más mert nem egy adott helyszín van most hogy dolgozzanak ki 500 boylgót úgy hogy mindegyik egyedi legyen meg alapból úgye ûrhajóval mész.Teljesen máshogy épül fel a 2 játékmenet.A falloutban 1 nagy terep van de a me-ben ezt nem lehet megoldani ezért van szétbontva kisebb pályákra, helyszínekre.Meg emiatt rövidebb a játékidõ is.Amúgy meg a fallout se szól másról felveszel egy küldit elmész ahova küldenek közbe szénné lösz midnenkit, odaérsz szétlõsz mindenkit és ennyi.Ez se szól másról csak arról hogy mész és lõsz csak a környezet más.
Azért Witcherbe is lazán félisten az ember csak toljál be pár potit olajozd meg a fegyvert és mindenki két ütésre eldöl😛
Egyébként a Witcher 2 ettöl függetlenül nagyon igéretesnek tünik, mert pont azokat a dolgokat nem fogják eröltetni elvileg ami miatt elsö részt nem kedveltem igazán, és végre talán jobb karakteranimáciokra is lesz pénzük.
A két játék amúgy is más kategória. Nem értem egyébként mi a gond a leszállsz és lelõsz, gomb megnyom-lõsz felállással, manapság ez a trend (ha nem tetszik meg nem kell játszani😛), meg a Mass Effectben amúgy is két lövöldözés között alakul a sztori, egy fantsy rohangászós rpg-ben pedig a rohangászás közben, az erdõ lootolása stb.😄
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Witcher-ben az tetszett a legjobban egyébként, h végre nem a világ megmentése volt a cél.
Sztem megegyezhetünk abban, h mindkettõ játéknak megvannak a maga hibái.
Engem a Mass Effect világa jobban megfogott, van akinek a Witcher tetszett jobban. Embere válogatja.
Witcherben meg egyáltalán nem voltál félisten, rendesen kellett mászkálnod mint egy rpg-ben -segítek, a mass effect 2 nem nagyon az- és érdekesebbek voltak a küldetések annál, amit a mass effectben (egy vagy kettõ, lényegtelen) mûveltek.Persze a technológia meg a harc nevetséges volt de így is az utóbbi évek egyik legjobb rpg-jét (az majd a skyrim lesz, haha) tisztelhetjük benne.
Mondhatnám, hogy nem látjátok a fától az erdõt, de egyrészt leszarnátok és most jön az, hogy ''de Fedex, meg amúgyisegyszarjátékmert...''.
Egyébként eddig is kultúráltan beszéltünk. Mindenki elmondhatja a véleményét. Ne kezdj flamet ezzel a szakállas segglyuk szöveggel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De a mass effectel se azért kezdtem el játszani mert rpg hanem mert sci-fi,elõtte nem játszottam még rpg-vel ez volt az elsõ de azóta már játszottam a fallout 3-al is.Hiába gagyi a grafika lekötött de olyan 90h játékidõnél járok és már unom.Minden fegyver megvan meg küldetést se találok, már a legmagasabb szintet is már elértem, felfedeztem az összes helyet és már nincs mit csinálni.Néha játszok vele de csak bolyongók lelõvök pár rossz arcot és ennyi.
Amugy Witcher elsö része valami eszméletlen gagyi volt a rengeteg FedEx küldetés miatt, én konkrétan 3x kezdtem neki mire végigjátszottam, elsö alkalomal már a 2. fejezetnél feladtam, ez még 2007-ben volt 2009-ben probálkoztam vele ujra, és a 4. fejezetnél készültem ki a sok A-bol B-be rohangálos küldetéstöl, és most 2011-be végre végigszenvedtem. Reméleme 2. részbe javitank ezen mert Witcher 1 az szörnyü, és nem csak a gány küldetések miatt, hanem szinkron miatt is mind a magyar, mind az angol szinkron tiszta gagyi, karakter animáciok szintén azok leszámitva harcot.
Bár az tény, hogy az ME2 kicsit kiábrándított az ME1 után.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem ha játszanál a witcher-rel (full magyar szinkron!) fél óra után abba se tudnád hagyni.
Ha választhatnék, hogy az idei megjelenések közül mi legyen rögtön most a kezemben, ez a sorrend (feltételezve, hogy mindegyik jól optimalizált, bug-mentes és magyar feliratos):
1.Red Dead Redemption
2.Witcher2
3.Elder Scroll V - Skyrim
4.Mass Effect 3
video
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
pedig úgy várom már, de ha már csak 1 lesz legalább legyen hosszú ne egy 2h-ás.Legalább egy 3-4 vagy akár 5h nagyon jó lenne felõlem kérhetnének érte 1200 pontot is.Mivel elvileg úgye arról volt szó hogy még legalább 2 vagy 3 dlc lesz de gondolom nem fér bele az idõbe mivel év végén jön a 3 és arra gyúrnak rá gondolom.
Egyébként a mai hír is érdekes:
01/24/2011 - Paper Suggests Mass Relays Predate Protheans
“Historians and astronomers alike are abuzz tonight over a new paper published by Dr. Amanda Kenson of the University of Arcturus. Her team claims that by testing the dust trapped in the gravity wells around a mass relay, and comparing its composition to that of dust clouds in the same system, scientists can create a timeline of when the relay passed through the dust. Her conclusion? "Only a small fraction of the mass effect relays date back 50,000 years," she writes, "The majority are far older, indicating they were created by a species predating even the Protheans." Dr. Aurana T'Meles of the University of Serrice met the information with skepticism: "While Dr. Kenson's methods appear sound, the asari tried a similar procedure centuries ago and discounted it. What civilization could have spanned the galaxy for not thousands, but millions of years? If this were the case, we should have found mountains of evidence of their passing. Where is this species now?"”
Haha! Ezek még mindig csak azon tépik magukat, hogy a Protheánok építették-e a Mass Relayeket. Te jó ég, hogy ezek hogy le vannak maradva. Kiváncsi vagyok az arcukra ezeknek a nagy okosoknak, amikor kiderül, hogy hogyan melléfogtak...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az SSV Budapestrõl meg én se tudok többet csak amit írtak, hogy dlc lesz-e vagy a 3. részben lesz nem tudni.
1: mi a tosz ez az ssv budapest pontosan, elolvsatmaa cikket de gõzöm sincs h ez dlc, meg hogy egyáltalán valódi-e o.O
2: illusive manes képregény már lekapható vhonnan?
elõre is köszi
Mondjuk az elsõ rész végére már nem tudtam több pénzt összeszedni, kifektettem a számlálót mert megállt 10 millánál.
Dögös Shepard Kisasszony😊
Amerikában már elõrendelhetõ a 4. regény is.
Nekem az elsõ könyv tetszett, jobban meg lehet érteni/utálni Saren karakterét, és azt, hogy milyen teljesítmény volt számára a Fejedelemmel való kapcsolat kialakítása, és azt is elhinti, hogy a fantomoknak mekkora pénzügyi hatalmuk van, valószínûleg Shepard úr is részvényes itt-ott😛
Lényegében megtudjuk miért is nem lett Anderson fantom😊