22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    A videók alapján ez olyan mértékben EPIC lesz, hogy elfüstöl az agyunk játék közben!
  • Pares
    Neee!!! Neeeeeeeee!!! NEEEEEEEEEEEEE!!! NEM BÍROM KI!
  • Doom 4
    Adrenalin pumping gameplay.... Ja tényleg, főleg hogy még nem én játszok!!!
  • Doom 4
    Pontosan, de am ez is UE 3 csak egy fejlesztett verziója már nem?
  • TDC Geronimo
    Nem CGI, de 3 db 580as kártyán futott a demo és ilyen minőségben játékba még nagyon sokáig nem fogjuk látni, mert rettenetesen sok idő elkészíteni.
  • Prince23
    Szép CGI :)
  • TDC Geronimo
    ez már a nextgen enginejük lesz nem a 3
  • Doom 4
    OFF
    Nem tom láttad-e már, hogy mire képes valóban az UE3
  • Akra
    A Bulletstorm is kegyetlen szép volt. De úgy látom ME3 lesz a legszebb ezentúl
  • Prince23
    Nem is beszélve a Batman AC-ról, jelenleg az a legszebb UE 3.0-ás játék.
  • TDC Geronimo
    Holnap meg jön a female shepard trailer
  • TBTPumpa
    Ez már emberkínzás. A játékot akarjuk most... Kár, hogy még pont 1 hónapot kell várni a megjelenésig.
    Amúgy elképesztő, hogy mi mindent kihoztak ebből a 2007-es Unreal 3 motorból! (Grafika is szebb lett a második részhez képest)
  • Marci0115
    nagyon jók a videók, és ellenben nagyon szomorú hogy nem lesz magyarítás:(
  • TDC Geronimo
    új videók

• Risu Führer
    felvágom az ereimet mire kijön a magyarosítás :'(
  • MrAndree
    Tipikus bullshit SG hírfordítás, az eredeti hír arról szól, hogy valami csávó azt mondja 10 dollárért vett ME 3hoz egy DLC kódot aminek a neve "From Dust". Ennyi a hír, nem tudom ebből hogy jött le SGn, hogy a BW bejelentett egy 10 dolláros DLCt... Valszeg annyi, hogy ez vagy a CE-hez járó DLC amit a nem CE-t vevők vehetnek meg ennyiért, vagy pedig mint Amalurnál, aki használtat vesz annak kell 10 dolcsit fizetnie, aki újat annak meg jár alapból.
  • Kopiati
    Gondolom ez lesz az:)
  • JethroHUN
    Elmennek a [...] életbe, már dlc. ~2000Ftért, biztos vmi +1 karakter és 10 perces küldetés, esetleg multis mapok. Még pár ilyen hír és vissza mondom a CE-t... úgyis warezzal kell majd kipótolni teljes játékká...
    Az CE-hez is oda van írva h letölthető karakter és küldetés, azt tudja valaki h az mit takar? Mert sehol nem találok róla bővebb infót.
  • Kopiati
    Az első DLC.
  • Pares
    Off:

Na, végül nagy unalmamban kipróbáltam a Kingdoms of Amalur: Reckoning virágbolti verzióját, és nagyon bejön, hogy teljesen más az egész hangulata, irányítása, meg minden rendszere, mint bármelyik RPG, amivel eddig valaha játszottam. Kicsit árkádos, de belefér, mert élvezetes. A grafika, amitől féltem, hogy túl mesés lesz, de pont fordítva, elképesztően szép helyszínek vannak a játékban. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fantasy-t is.

/Off
  • Evoluti0N
    Ehem, akkor tévedtem :D
  • orichalcos
    EZek a képek egy két órája lettek Facebook-ra feltéve.
  • Renjike
    jól informált vagy :DD én egyiket sem ismertem :D csak a niggereset láttam egyszer képen :D
  • Kopiati
    Jacob Taylor a Galaxy főhőse,

Evolution: Ez a Mass Effect: Infiltrator, ipadre jön, lehet rajta a ME3 Galaxy at War állást javítani, meg fegyvereket unlockolni az ME3hoz, mert a Cerberus-t kell belülről megfúrni...
  • Renjike
    nem , a galaxy felülről nézetes képregényes és nigger a karakter.
  • Evoluti0N
    Ez még 2009-ben júniusában jött ki, Mass Effect Galaxy a neve.
  • Renjike
    szerintem semmi baj nincs vele .... telós játék nyilván nem egy csapat csinálta ..
  • Kopiati
    Gyalázzuk meg a franchise-t... Egyik szar spin-off után azt mondták ezentúl jobban odafigyelnek az ilyen szemét dolgokra... látom sikerrel...:P
  • orichalcos
    Hm, ezt se láttam még. Mass Effect iOS-re:

kép1
    kép2
    kép3
  • orichalcos
    Hm, ha lenne konzolom ilyet tuti vennék:

Xbox mod

Egyébként írtam Cdgalaxisnak hogy lesz-e csak kódvásárlási lehetőség:

"Tisztelt xy!
    Előreláthatóan kapható lesz digitálisan is.
    A rendelhetővé válás konkrét napja még nincs megadva, kérjük ezzel kapcsolatban figyelje honlapunkat, ill. amennyiben adot le értesítés kérést, úgy email fiókját is.
    Tisztelettel:
    CD Galaxis"

Biztos van akit érdekel.Nekem mondjuk befigyel már originben, hála egy segítőkész kollegának:

Origin
  • Mimasz
    Mass Effect: Deception – javított lesz a magyar kiadás

• ratgab
    Optimális esetben meg mindhármat...
  • Gman2142
    Pont ezen gondolkoztam hogy az első 2 részt magyar felirattal játszottam végig, ezért furcsa lesz a 3-at angolul. Ha lesz időm rá lehet végigtolom az első 2-t még1x. De azt is hozzá kel tennem hogy mivel csak a felirat volt magyar a beszéd angol, így hallás után nagyjából tudom hogy milyen szavak hogy vannak angolul (fantom, begyűjtők stb). BalMat említette a Skyrimot, erről jut eszembe hogy azt sem magyarul játszottam, és mégis értettem a lényeget. Majd legfeljebb meg fogok lepődni néhány dolgon amikor honosítással újra végigtolom
  • Evoluti0N
    Én azt ajánlom, h játszd végig még1x az első két részt angolul (én is jelenleg ezt teszem) és így talán a 3. részt könnyebben fogod megérteni, segít az agyadnak átváltani a Mass Effect angol szövegkörnyezetére.
  • Fpocok
    Sajna ehhez már hozzá kell szoknia az embernek. Egyre jobban kell angolt/németet/franciát tanulni.
  • Gman2142
    De jó... valahogy gondoltam hogy ez lesz. Attól még végigjátszom ahogy lesz rá idő, a lényeget úgy is megértem, ha nem is mindent, ha meg elkészül a fordítás akk még1x :) köszönöm a gyors választ.
  • BalMat
    Nem lesz honosítás. Legalább 1-2 évet várnod kell, pláne hogy a Skyrim megosztja a fordítók érdeklődését.
  • Gman2142
    Sziasztok!
    Még régebben olvastam hírt arról hogy a ME 3-ban úgy néz ki nem lesz magyar felirat. Azóta változott esetleg valami? Látom a petíciót sajnos nem sokan írták alá. Remélem nem úgy lesz mint a Dragon Age 2-nél amit még nem próbáltam ki mert várok a honosításra. Amúgy a legtöbb angol szöveget megértem, de egy ilyen történetnél mint a ME szeretném 100%-osan tudni hogy mi is zajlik. Úgy hallottam hogy az EA nem készít fordítást olyan nyelvekre amit kevesebb mint 20 millióan beszélnek mert "nem éri meg". Legalább az ilyen játékokat lefordíthatnák amikben a történet nagyon fontos. Nah mind1. Tehát akk lehet már tudni hogy lesz-e magyar felirat, vagy hónapokat kell várni a honosításra?
  • Kopiati
    Megnéztem nem halt meg mindenki, 2 túlélő kell a sikerhez, aki felhúzza a hajóba a végén, de Zaeed-et ha lojalitás missizót késöbb csinálod, meg tudod ölni:) Asszem itt Thane marad még meg a csapatból, aki meg haldoklik amúgy is:)
  • nyirog
    amúgy bírnám ha afféle easter eggként a játékban szerepet kapna az official shep song :DDD