22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na jó. Talán az első nem volt rossz, de csak azért, mert az még nem kúrta el az univerzumot. Gyakorlatilag azért mondhatjuk jónak, mert semmi köze nem volt az eredetihez... ez szomorú :D -
Ő is legalább olyan rossz. Már ő is rengeteg játék franchiset baszott el.
Paul WS Anderson:
Resident Evil 1-2-3-4-5
AVP
Mortal Kombat
Uwe Boll:
A Király Nevében
Bloodrayne
Far Cry
Alone in the Dark
House of the Dead
-
ahogy mondod, csak ne Michael Bay legyen
a sok idióta transformers után az élettől is elmegy a kedvem -
Úgy beszélsz mintha Uwe Boll lenne az illető :D -
Ne hogy hozzá merje tenni a mocskos kezét ehhez is, mert akkor esküszöm, kiutazok oda és levágom :D -
Inkább paul Anderson esélyes erre a címre. Ezek túl nagy nevek már.
bár a múltkori E3-on James Cameron meglepően támogatta a videójátékok piacát. -
Pares #5355 Rendezőnek? Ridley Scott vagy James Cameron! Bár mindkettőre kicsi az esély, de jó lenne... -
azért én egy korgannak még ron perlmant is szívesen látnám. személyiségben is közel állna hozzá -
Porsche911 #5353 Mondjuk a nem ember csapattagoknak nem tudom mennyire lenne érdemes híres színészeket berakni hisz úgyis egy nagy CGI halmaz lenne mindegyik:D :D -
Nagyon jó lista! Majdnem minddel egyet értek.
Matthew Fox - Shepardnak, nem is lenne rossz, csak annyi Lost rész után nem tudom feltudná-e venni a galaxis hőse jelmezt.
Michelle Rodrigez - Ashleynek
teli találtat, minden szerepén vmi nagyszájú tökös csajt alakított 
Kiefer Sutherland - még hasonlít is Garrusra, (24 beni karaktere)
személyiségében pláne, a soha meg nem értett ügynök, aki harcol a terroristák ellen.
Olivia Wilde - jöhet
Seth Green - Jokernak megint teli találtat.
Ilyen szereposztással, és egy jó rendezővel, csak ne Michael Bay-t, kassza siker film lenne, és nem csak ME rajongók körében.
Mondjuk a költségvetés nagyon nagy lenne.
-
A Bioware sztorija se nem renegade, se nem paragon, szürke, isten ments, hogy a jóságos Shep parancsnok, vagy a gonosz shep legyen vásznon, inkább a szürke:) -
MrAndree #5350 Nem necces az, egyszerűen el kell fogadni, hogy a filmbeli Shepard az nem az a Shepard ami a játékban volt, és nem felétlenül azokat a döntéseket hozza vagy olyan jelleme van mint a játékosok saját Shepjének volt. Ezt még a játékosok nagy része is elfogadja, akik meg nem, azok olyan kevesen vannak, hogy nem foglalkoznak velük a film készítői, teljesen jogosan. -
Kindred Blades #5349 Na, ezért necces épp Shepard sztoriját megfilmesíteni, mert Shepard más, minden Shepard más, nincs egy színész, akire ráhúzható lenne a szerep. Én Jeremy Rennerrel (Renegade megközelítésből) vagy Tom Hardyval (ha Paragon módon közelítik a sztorit) ki lennék békülve, más meg eleve A. Jolie felé tapogatózik, mert nőstény Sheparddel játszik. -
Atilorn #5348 Ezekben a játékokon alapuló filmekben a a rossz, hogy nem a szinkronszínész játssza, és így a hangja sem lesz ugyanaz, ezért már megette a fene. Inkább az első kapcsolati háborút kellene megfilmesíteni. -
ZSOOLT2 #5347 Az RPG elemek összetettsége valahol az 1. és 2. rész között van a 3. részben, összetettebb lesz, mint az ME2-ben volt.
60 lesz a szint limit, 4 helyett 6 lépésben lehet a képességeket növelni, egy-egy képesség 4. - 6. szintjén lehet választani 2 lehetőség között, mint az ME 2-ben a 4. szinten.
Ezenkívül mindegyik osztály (Soldier, Sentinel) kap 2 új képességet.
Fegyvereknek lesz lehetőség modok hozzáadására (távcső, hűtő, stabilizátor, ilyesmik)
Fegyvereknél számítani fog a tömeg, de más megkötés nem lesz, elvileg sentinel-el is lehet majd pl. Assault Rifle-t használni. Viszont a nagyobb súly megnöveli a képességek újratöltődési idejét.
-
mike01010101 #5346 Ebben a kérdésben ez egy elég korrekt kis összeállítás
Javaslatok mass effect film szerepekre -
simon7108 #5345 egyébként már tudni,hogy mi a helyzet a játék fejlődéses részével?
gondolom már voltak videók,de én nem nézem őket a spoilerek végett.
ugye nem lesz még jobban lebutítva mint a 2-ben az 1-hez képest?
az inventory rendszerről ne is beszéljünk. -
Alapból nekem sem fér bele, csak egy GI Joe-s promókép után, már nem tűnik olyan "wrestler" kalibernek (felpumpálva mint állat...) inkább egy szolidabb. Mondjuk én még Tom Hardynak örülnék, amúgy is felkapott lett mostanság, és jó is.
-
Nekem semmi gondom vele mint színésszel, de Shepard szerepére alkalmatlan, az én Shepard képembe nem fér bele... :) -
egyetértek, mondjuk nekem még statham is megfordult a fejemben :DDD -
Pares #5341 Hogy mi? Kizárt dolog. Shep szerepére 1000 másik, sokkal tehetségesebb színészt lehet találni. Nehogy már egy nyomorult wrestlerrel játszassák el ezt a szerepet, mer lefejelem a falat.
-
Ti mit szólnátok, ha egy ME filmben Dwayne "The Rock" Johnson lenne Shep? Sztem útóbbi időkben jó irányba halad a csávó, A Doom nevű szégyen óta. -
A hivatalos bioware forumon van olyan topic, hogy kérni lehet, hogy milyen Shepardokat csináljanak?
Mármint, Facecode kéne :D Ja és persze még csak a 2. részhez XD -
Atilorn #5338 Nem úgy volt eredetileg, hogy a demó 14-én jön, és aki megvette a Battlefield 3-at, annak a multi része már aznap elérhető lesz? A többiek pedig 17-én multizhatnak? -
"ó hír azoknak, akik letöltik majd ugyan a Mass Effect 3 február tizenhetedikén érkező demóját Xbox 360-on. de nem rendelkeznek Gold előfizetéssel: a Microsoft a játék megjelenéséig (azaz nagyjából három hétig) tartó ingyenes Gold hozzáférést biztosít a demóverzió mellé.
Miért jó hír? Mert a demó single / multiplayer hibrid lesz, két egyjátékos missziót, és két multiplayer pályát tartalmaz majd - utóbbiak esetén jön majd jól a Gold az amúgy Free státuszban lubickolóknak. "
Forrás gamer365 , én a szingli demóhoz úgy sem nyúltam volna hozzá. -
De neked marha muszáj volt még hozzászólni. Egyáltalán nem az volt a lényege h steames nem steames annak amit írtam. DE mint ügyeletes okostojásoknak azonnal le kell rá csapni. -
Kindred Blades #5335 Minekutána marhaságot írtál, járt az oltás. Ha én írok marhaságot, nekem is jár. Az internet már csak ilyen. -
De játékon belül lesz achievement rendszer. szal :D -
Van egy olyan érzésem, hogy a galaxis térkép ezúttal a második részben lévőnél is interaktívabb lesz!! -
így volt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem hiszem, azt már rég leszögezték, hogy mindenki használhat minden fegyvert (feltéve ha megszerezted már előtte, vagy amit alapból kapsz) de csak 3-at viehtsz magaddal, kivéve a katona mert, az minden tipúsbol tud 1-et. Asszem így volt.
Ja és köszi a választ! -
nem steames lesz a játék.... acsi Xboxon van , meg PS3on trófea -
Jelentése: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menekülj el egy Reaper elől a galaxis térképen
60 a max szint singleben de csak 20 multiban?
Nehogy megint legyenek fegyver skillek!!! Az egy óriási tökön rúgás lenne mindenkinek, nem csak azoknak aki sírtak bio forumok h butított az me2, alig van skill stb. 3. rész, nehogy ne tudjon shepard egy puskával célozni... -
Hát aki csak ezért játszik, hogy kapjon kis csini medálokat a steam profiljára...
-
Atilorn #5326 Lehet, hogy egy mini játék lesz a galaxis térképen belül. -
Ez érdekes... Azt meg tudjátok mondani, hogy pontosan mit jelent, nehogy félre értsem... -
Céltudatosan már meglehetne csinálni elsőre a ME 3 sztoriját, így az acsik alapján -
ZSOOLT2 #5323 Mass Effect 3 Achievementek
Enyhe spoilerek lehetnek benne, de helyszíneket, neveket, vagy bármi konkrétumot nem említ meg a lista a történetből. -
Én megcsináltam! Minél kevesebb dolgot csinálja meg, csak a fősztorit, a csapattagokkal ne beszélgess, és ne legyenek fejlesztések. Ja igen, és mielőtt átmentek az Omega-4 relén csinálj meg egy küldetést, ne rögtön! Úgy tuti lesz a "siker".