22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
:D, mondjuk alapvetően én is sci-fi fan vagyok inkább, nagyon kevés fantasy-t merek kipróbálni -
Nekem a "tündés" "elfes" fantasyktól zsigerból hányhatnékom van(Tolkien óta), úgyhogy a célközönség nem én voltam... -
Én igazából sajnálom, az egy az nagyon bejött, meg is vettem eredetiben, de a kettő az első pár perc után nem tudott lekötni. Az első része kicsit gyűrűk ura hangulatot keltett bennem :D -
Jade Empire is nagyon jó volt :) -
Evoluti0N #5397 Pedig van köztük 1-2 "kötelező" darab. Pl. számomra a KotOR mindig is a trónon fog ülni és a Mass Effect csakis másodhegedűs lehet. Na jó, mondjuk úgy, h majdnem egy szinten vannak, de a KotOR trónja 1-2 centivel magasabb :D -
Pont emiatt a séma miatt, volt unalmas a ME1 sablon bázisa, vagy a DA2 repetitív helyszínei, a kivétel a ME2-3:) Itt legalább az időt nem kímélve dolgozgatnak. -
RAMyMamy #5395 sajnos nem játszottam a ME és DA-n kívül más BioWare játékkal, így ezt nem tudom, de elhiszem neked/nektek. :) -
Evoluti0N #5394 Ez így való igaz, de ahogy Doom 4 kolléga mondja működik :) -
De működik... :) -
mike01010101 #5392 Sőt, ha őszinték akarunk lenni akkor a kotor sorozat, a dragon age sorozat és a mass effect sorozat ugyanarra a sémára épül. Van egy központi hely (űrhajó, tábor, stb) ahol minden szereplőnek van egy fix helye ahol ácsorog-ücsörög. Ott lehet velük "társdalmi életet élni" és van egy térkép-csillagtérkép ahol a kiválasztott, erősen korlátozott mozgásterű helyszínre lehet elrepülni-ugrani és ott megcsinálni egy küldetést majd vissza az alaphelyre. Ez a fő séma szinte mindig.
-
Evoluti0N #5391 Valójában a Bioware játékoknak vannak alap jellemzői, ami az összes játékukban megtalálható. -
Pares #5390 És? -
RAMyMamy #5389 viszont elég sok dologban hasonlít a két játék egymásra -
Tökmindegy. Bioware név alatt fut mindkettő. -
Evoluti0N #5387 Azt ugye tudod, h attól függetlenül, h mindkettő Bioware játék, két különböző csapat fejleszti a DA-t és a ME-t? -
adam0615 #5386 Nekem csak az egy letölthető tartalom jelent meg, pedig játszottam vele amíg lehetett. :\ -
Csak a Dragon Age fanoknakXD -
Pares #5384 Kismilliószor el lett mondva, hogy a Dragon Age franchise-ért más csapat felel, mint a Mass Effect-ért. Nincs mitől aggódni. -
ZSOOLT2 #5383 Végigvittem a Kingdoms of Amalur demóját, összesen kb. másfél óra volt, nem rossz játék, de ennyi pont elég volt belőle...
A Registered game promotionsben megjelent mindkét tárgy (páncél + fegyver). -
Azt ugye tudod hogy nincs még előrendelésed a galaxisnál. Utana lett érdeklődve, a konkrét rendeléseket március 1-től veszik fel. -
Fogyóban van a Gyűjtői kiadás
Érthető is, lévén, hogy egy baromi játék lezárása eléggé komoly gyűjtői változattal.
De aztán ott van a szövegek mögötti tartalom is, ami számomra úgy hangzik, mintha parasztvakítás lenne.
Nem érkezett nagy érdeklődés a játékra, ezért gyorsan a megjelenés előtt még egy ilyesfajta reklám belefér, hátha csalogatunk vele még néhány vásárlót. Ki tudja, hogy mi az igazság ebből, elvégre az EA mindenre képes...
Ettől függetlenül már tavaly az E3 után előrendeltem a CD Galaxisnál a gyűjtőit, úgyhogy talán jutni fog nekem is még, bár annyira nem ér meg 18000 Ft-ot (+1000 Ft szállítási költség) ez a cucc... Pedig imádtam az első két részt, de a Dragon Age 2 hibázás miatt nagyon megrendült a bizalmam a BioWare-es srácokban.
Lehet hogy Diablo 3 CE-re eltesszük ezt a pénzt... -
Az 1ben még értelmük is volt, mindegyik ért vmi bónuszt, vagy új játékkor válaszható skillt, több xpt, stb. -
Csak már unom, hogy az achievementeken megy a sírás:D -
ZSOOLT2 #5378 Rendben, köszönöm a választ!
Azt tudom, hogy a játékon belül meg lehet nézni, csak azt hittem Origin is megjegyzi az Achievementeket, mint a Steam. -
Épp ezt írtam nemrég :D -
Srácok, a játékon belül volt achievement a 2. részben is! Nem tűnt fel? Kabinban a kitüntetésednél lehet megnézni őket. -
Originben nincsenek acsik.
Az 1. részt meg csak akkor lehet beregizni, ha angol változatú. A honosítást nem az ea csinálta ezért nem ismeri fel a kódot az origin. Nálam a support adott egy új kódot amit beregiztem, és lett egy angol Mass Effect-em. Közben meg itt van a másik szobában az eredeti magyar játék.
Beszélni kell supportal, és elvileg kapsz új kulcsot. Csak meg kell említeni nekik, hogy magyar verziós a játékod. -
ZSOOLT2 #5374 Origin nem tartja számon az Achievementeket?
Mass Effcet 1-et be lehet valahogy regisztrálni Originbe? Mert az ME2-őt simán elfogadta, az 1-et nem. -
Atilorn #5373 Csak az a baj, hogy én csak később fogom beszerezni, így az előrendelői páncélhoz nem fogok tudni hozzájutni, ezért remélem hogy lesz más nehéz páncél. Bár lehet, hogy ha az N7 páncél elérhető lesz warezzal, akkor gonosz leszek.
-
Pont kiszúrtad a Limitált Gamestop előrendelői páncélt:) -
Atilorn #5371 Az első részben, a páncélok nagy része inkább búvárruhának tűntek. Remélem a harmadik részben több páncélunk lesz, például az N7 csatapáncélhoz hasonló is legyen, amiben úgy nézünk ki, mint egy tank. -
Pares #5370 Cameronnal mi bajod van? Bár szerintem az Abadah is nagyon jó Sci-Fi volt, de elsősorban az Aliens-ről, a T2-ről és a The Abyss-ról jutott az eszembe. Tud ő nagyon jó Sci-Fi-ket csinálni. -
ZSOOLT2 #5369 Kb. kétszer - másfélszer annyi fegyver lesz, mint a Mass Effect 2-ben volt, de szerintem jobb megoldás ez, mint ami az ME1-ben volt, ott elég volt valahogy beszerezni a SPECTRE fegyvereket kb. a játék közepén, utána már fölösleges volt váltani másra, max. 7.-ről 10-es osztályú darabokra.
Páncéloknál valszeg marad az a rendszer, ami eddig is volt, de kényelmesebb, és hatékonyabb a moduláris páncél, amit át lehet alakítani, vagy átszínezni, mint azok, amik az első részben voltak: Szerintem többségük elég rondák voltak, könnyű páncélból meg nagyon ritkán lehetett találni komolyabb darabokat, persze nehézpáncélból mindig volt bőven, de azt csak Soldier-ek használhatták.
Mondjuk a Colossus Armor minden változata nagyon komolyan nézett ki az ME1-ben. -
(persze az újoncok nem N7 verziót kapnak) -
A kismillió fajta cucc, az 5-6 fegyver volt más színben, jobb stattal., itt legalább sokkal "hihetőbben" ágyazzák be, hogy 10 fegyver más stat, de lehet őket testre szabni.
Pl teljesen jól beágyazták a játék világába az N7 Valkyre fegyvert, asszem ez az Avenger váltótípusa, a Szövetségi újoncok a Valkyre-el kerülnek ki a kiképzésből, végül is egy 30-40 éves fegyvert váltanak le a játékba jól beleszőve. -
simon7108 #5366 szóval akkor a kismillió fajtájú gépkarabély meg a többi fegyver és páncél nem lesz mint az 1. részben mi?:D
a fejlődés jó,hogy visszatér kicsit az 1. részhez.kár,hogy az inventory nem:S -
ezt támogatom. -
James Cameron:D LOL Asszem megtudnánk, hogy szar dolog a Tuchankán élni, mert a bolygót tönkrettették (éljen a környezetvédelem, a forgatókönyv ha egy oldalnál hosszabb az már túl bonyolúlt...) szerencsére el is van foglalva az Avatar folytatásaival,
Én A már említett j.j. Abramset támogatnám, vagy C. Nolant, aki nemsoká felszabadul filmügyileg. Mind2en jól castingolnak új/ismeretlen színészeket, vagy elég sokat kihoznak belőlük.
-
ZSOOLT2 #5363 J. J. Abrams elég jól megcsinálta az új Star Trek filmet, egy Mass Effect filmet is tudna rendezni. -
BalMat #5362 Wolfgang Petersen? A Trója (és a Poseidon) kivételével jó filmeket csinált, valamint jövőre jön tőle a Végjáték, ami könyvben nagy kedvencem.