Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Addig láttuk volna a gameplayben hogy shep él és virul majd utolsónak kiderül hogy meg fog halni.Na így tuti többen megvették volna ezzel csak fokozták volna a játékosokban a feszültséget, izgalmat és már csak azért is megvették volna.
Amúgy meg az IFF megszerzése lehetõvé teszi az utazást egy lezárt relén is ha szerencsénk van.A reapereket meg a fellegvárral is meg lehetne állítani.Én dugig raknám azzal az ágyúval ami a normandyn volt és mivel hatalmas masszív szinte elpusztíthatatlan építmény ezért a reaperek se boldogulnak vele egykönnyen ,de még a relékre is pakolnák fegyvert, aknásítanám õket...stb.Vagy akár manipulálni is lehet.Mekkora lenne már hogy pl manipulálunk egy relét és belevezetjük õket egy napba😊Vagy fekete lyukba,vagy visszaküldjük õket a mély ûrbe, aztán jöhetnek megint a hosszabb úton😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De gyanítom lesz még meglepi a 3.ban ugyanis sok alvó ügynöke lehet a reapereknek saren csak az egyik volt, a collectorok meg ugye nem ügynökök õk csak eszközök voltak.
Gratulálok nyertél egy lehetõséget hogy lefordíts egy videót<#taps>#taps>
Most olvasom épp a me2 kódexet és feltûnt 1 elírás a hanar fajra azt írják hogy a tanács tagja😞
Meg egy másik érdekesség hogy a collectorok lebegõ tankja(amelyik a szemével tüzel😊 Képes a teleportálásra is, legalábbis a leírás szerint de a játékban ezt nem használják, pedig akkor jóval nehezebb lenne elintézni.
Örülök, hogy tényleg nincs!
Na látod, ezt én sem szeretem!
<#lookaround>#lookaround>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tényleg tolta valaki 3d-ben a 2-t?Én próbáltam az iz3d-vel meg piros kék szemcsivel de átment akkor a kép szürkébe, nem kicsit,de lehet csak én állítottam be rosszul a progit.Meg nem tudna valaki screent csinálni egy párbeszédrõl akinek nõi karaktere és nvidia karija van.Az árnyékra kíváncsi lennék, atin eléggé fos az arc árnyéka.
<#sniffles>#sniffles>
Én speciel nem vettem észre semmi olyat, hogy a második rész rövidebb lett volna. Nekem mind a kettõ sztorija ugyan úgy tetszett. Mind a kettõ más volt. Az elsõ rész a bevezetõ volt az univerzumra, a második rész meg a harmadik részre készíti elõ a dolgokat. Ez a pechje a második részeknek, hogy többnyire csak a teljes trilógiát nézve bontakoznak ki teljesen.
Shepard esete meg tök egyszerû : Shepard egy ikon, egy hõs, egy második Jon Grishom, egy példakép, egy példakatona.Na meg Shepard egy parancsnok, nem az a helyzet mint a KotORban, hogy senki sem a fõnök és úgy vagytok a fasza ûrhajón.
Ezek azért nem kis dolgok szerintem...
Amikor én játszottam a ME-vel, akkor Shepard még ember volt... És eddig nem igen láttam embert, akinek ezzel baja lett volna. Az egész történet eleve az Õ történetét is magába foglalja, plusz az emberiség galaktikus szintre való felemelkedését éljük át.
Pedig sokkal nagyobb poén egy törpe tolvaj-mágussal vonulni, aki hasra esik a saját szakállában, mert felöntött a garatra.
A szerepjáték egyik alapelve, hogy legyen lehetõséged _szerepet játszani_.