22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #17560 A 6 új kari az Earth DLC-ből. Mindegyik kasztnál az utolsó (amelyeknek N7 valami a nevük). -
Negritis #17559 annyi kérdésem lenne hogy pontosan kik az 'earth' karik? -
ezt nem tudom :D
de valaki meg súgjon egy jó N7 paladin buildet.
érdemes mindhárom powert kifejleszteni?
általában senki nem szereti az incinerate-et, és ennél a kasztnál meg a snap freeze a fő power, ami nagyjából ugyanúgy az armort gyengíti. persze csak korlátozott távolságban használható, ellentétben az incinarate-tel. személy szerint meg nekem már sok a három power :DDD
azt már vágom, hogy azért az omni shield-del sem szabad vagánykodni, legalábbis goldon, a nagy ellenfelek úgy kiverték előlem, hogy öröm volt nézni :D -
valaki súgja már meg, hogy a single-ben hol a fracba van az M99 saber, mert wiki sanctumra írta, de ott mindent átfésültem, de semmi! -
Ujra elkezdtem játszani, és megszereztem ezt az N7 Shadow karaktert, és azt kell mondjam iszonyat feelinges, csak elég nagy riziko is vele játszani mert 1-2 lövés azt halott:) -
operation overwatch -
pontosan így van. (bronzról ne is beszéljünk) a silver és a gold között döbbenetes különbség van. silveren egy phantom nem probléma. goldon volt olyan hogy egy kiba..tt fantommal több percig kergettük egymást.
platinumon asari adept nélkül nekem kinyírhatatlannak tűntek távolról: a legerősebb fegyverekkel is hiába lövöd meg (már ha eltalálod), max lemegy a barrierje, de azonnal láthatatlan lesz, fedezékbe vonul, meg mostanában körülveszi ez az aura is, és seperc alatt visszatöltődik legalább a fél barrierje, mikor megint elkezd ugrálni. és ez csak egy fantom, ráadásul goldon, platinumon már nem engedhető meg, hogy egy ellenféllel foglalkozz ilyen hosszú ideig.
közelről meg sokszor eleve esélytelen, főleg ha már kettőnek sikerül oda settenkednie.
egyértelműen bedurvultak az ellenek, közben néhány fegyvert nerfeltek, meg egy-két kaszt kapott egy kis buffot, ami kb. annyit ér az ellenfél buffolása mellett, mintha semmi nem történt volna.
de nem panaszkodni akarok, csak mindig is rühelltem, amikor "agyonbalanszolnak" egy multis játékot. mire megszokja a mechanizmusokat az ember, addigra már túlhaladott lesz. -
Darun #17553 Mostanában ha jól emlékszem csak a legutóbbi event miatt mentem goldra. Párszor. Talán 3 meccset nyomtunk. Amikor Glacieren berohantam a fő terembe és szembe találtam magam 6(!!!) Phantommal, akkor azért a sz*r is meghűlt bennem. Fel se támasztottam magam, mert semmi értelmét nem láttam annak hogy a semmire elnyomjak 5 medigélt. Silveren nem is ellenfelek, távolról simán leszedem őket shotival, közelről max 3 heavy melee és szevasz. Goldon meg se nagyon tudom sebezni őket, max gránáttal, olyan fürgén mozognak. -
ja, nem is beszélve arról, hogy goldon és platinumon a legutóbbi tweak óta gyakorlatilag 90%-ra biztosra vehető, hogy letaposnak, ha elesel, és ott van egy ellenfél a közeledben. szinte kötelező azonnal medigélezni és nem várni a csapattársakra. -
(sajnos) rengeteget buffoltak az ellenfeleken az utóbbi "balanszolások" során. sokszor már idegesítő, mert egy kiforrott kedvenc build is egy csapásra kis túlzással haszontalan lehet. talán a legidegesítőbb buffot a phantomok kapták mostanában. egyértelműen sokkal nehezebb kinyírni őket, tuti hogy még a korábbiakhoz képest is sokkal többet mozognak, sokkal hamarabb visszatöltődik a barrierjük, ráadásul most kaptak valami buborékot maguk köré, ami mintha csökkentené a kapott sebzésüket. azért goldon amikor jön egyszerre 3-4-5 belőlük, az sokszor be is tesz a csapatnak, ha nincs legalább egy asari adept stasissal.
komolyan mondom, hogy még mindig a salarian engi a decoy-jal a legjobb klassz. azzal semmi gondom nincs semmilyen ellenfél ellen akár goldon is, pedig az incinerate ki sincs fejlesztve. -
Darun #17550 Szerintem igen, ha az normális hogy silveren szintén lövéssel leszedi a krogan full életét (ami szintén olyan 1200 körüli érték) Goldon meg semmilyen védelem nem ér semmit. Ott a túlélés legbiztosabb módja, ha nem látnak. Illetve ha nem tudnak rád lőni, bár előbbiből következik az utóbbi is. A hivatalos fórumot nem szoktam böngészni, tehát csak tőletek tudom ha változtatás van, pár hetet kihagytam a Fallout miatt, és mikor visszatértem, az volt az érzésem hogy az ellenfelek élete/sebzése meg lett növelve. Régebben egy félig charge-olt VI-es geth shoti lövés leszedett silveren egy troopert, mostanában csak lesebzi. Meg a Centurion-ok/Cannibal-ok is gyanúsan hamar eltüntetik a kroganom életét. Régebben nem ment nekik ilyen könnyen. Mert az nem hiszem hogy 2-3 hét kihagyás miatt ennyivel bénább lennék. -
az normális, hogy goldon a nemesis egy lövéssel leszedi a destroyer fullos pajzsát? (fitnessben minden max a pajzson + devastator rank 6 is +40% pajzs, összesen több mint 2000!!! pajzs)
-
Darun #17548 Majdnem el is felejtettem. Az este, meló közben rettentően kreatív ötletek pattantak ki az elmémből. Az ME-re vonatkoztatva ez a következő volt:
Igenis meg lehet oldani a folytatásban hogy ha nem is egy az egybe folytatódjon a történet Sheppel, de valamilyen szinten még is őt irányítsuk, és még is totál új karit. Ehhez csupán arra van szükség hogy a kék vagy a zöld endinget kell választani. Ezek után a Shep-Reaper indoktrinál egy mezei akárkit (aki az új főszereplő lesz) és ezáltal gyakorlatilag az ő akaratát érvényesítve fogja járni egy karakter a galaxist. Mivel tud olyasmiket a társairól amit csak ők ketten tudnak, még őket is meggyőzheti arról hogy valójában ő Shepard is csatlakozzanak hozzá ismét :D Sztem ez egy annyira rossz ötlet hogy simán lehetne belőle játékot csinálni. -
Darun #17547 Én ezt az extraction-lone surviver dolgot nem igazán értem. Még régebben volt hogy ott dekkoltunk, kinyírták az egész csapatot. Én felálltam. Mivel a fél galaxis ott volt, gondoltam, itt 100 medigéllel se zúzok 1 percet, tehát leléptem. Mikor letelt az idő, kaptam egy plecsnit hogy magányos túlélő voltam. Valamelyik nap ugyan ez megismétlődött és semmi.
Egyébként a medigélt időben be kell nyomni. Ha 0:03-nál éleszted fel magad, akkor látszólag ugyan feléledsz, a játék azonban halottnak fog elkönyvelni. Ugyan ez igaz hogy ha csapattárs 0:05-kor meghal, őt már tuti nem támasztod fel időben, tehát kizárt hogy full extract legyen. Legkésőbb 0:07-nél kell támasztani, akkor még tuti befér az időbe. -
azért jó bugos a Jade map Extraction-nél benne voltunk a körben és csak Lone survivet kaptunk vagy csak nálam ilyen? -
Darun #17545 Hát pont ez az! Ilyen esetekben sokat számít az a CD! És ugye ezzel együtt jár hogy a devastator folyamatosan aktív. Éppen ezért nem is lenne jó ha táposabb, vagy legalább olyan tápos lenne mint egy DC-s marksman. Egyébként én is inkább Reven-t meg Phaestont használok mostanában. X-es szinten már mind a kettő elég jó. Szerencsére a Revenanthoz is elég jól ad lőszert, nem fogy ki olyan hamar. -
nem azt mondtam, hogy rossz a devastator, csak nem voltam annyira hanyatt esve tőle, mint ahogy vártam. ad sebzést, ami +30% (is lehet), és az tényleg nem rossz, meg egy kis plusz tűzsebességet, pontosságot vagy több ammot egy tárba (ez szerintem talán annyira nem fontos normál fegyverekkel), szóval mindenből egy "kicsit". a typhoon önmagában is jó, ezekkel az "apró" pluszokkal összhatásában nem tűntek nekem áll-leejtősnek.
viszont a particle rifle-nek kifejezetten jól jön a devastator-ból plusz ammo, a tűzsebesség vagy pontosság ennél a fegyvernél nem számít, viszont a shield-bónuszok kiegyenlítik a fegyver azon hátrányát, hogy van egy rövid sebzés-felmelegítő időszak.
a turian marksman meg durva bónuszokat ad a tűzsebességre és a pontosságra is (sőt headshot-ra is), na azzal tényleg érzed, hogy történt valami a fegyvereddel (persze az meg cooldown-os képesség, bár egy revenant X-zel, vagy egy pheaston X-zel gyakorlatilag a reload alatt lehűl a képesség). olvasztja az ellenek shield-jét, armor-ját, health-jét. -
Darun #17543 Az esetek elég nagy többségében játszom éjfél után. A laggot még megértem. Sejtettem is hogy ez az oka a dolognak. De azt, hogy a játék közben becsatlakozó emberek miért nem mozdulnak, nem indokolja az hogy amerikaiak lennének.
Turiannal még nem próbáltam összehasonlítani a Destroyer-t. A képeeségeire most nem emlékszem, de a Destroyernek nincs újratöltődő képessége, így neki bármilyen nehézfegyver büntetlenül adható. A vállrakéta tényleg foscsi, tegnap direkt néztem egy Husk-nak (!!!) silveren (!!!) 1/3-ad életét vette le! Siralmas. Ritkán is lő, nekem se nagyon akart célba találni, néha hallottam hogy lő és kb ennyi. Még akkor is gondolkodóba esnék a használhatóságát illetően ha nem lenne a pajzsbünti. Így viszont van egy képessége amit tuti nem érdemes fejleszteni.
Visszatérve a Turianra, én őt legutóbb Cerberus rifle-vel meg a gránátvetős puskával próbáltam. Durván lehet vele osztani, de kevesebb mint fél perc alatt elfogy a skuló. A Typhoon kb 500-as lőszerkészlete ehhez képest sokáig kitart, ráadásul alap szinten, devastator módban egy tár az 214 lövés. Brute-okat, Revegereket simán le lehet vele darálni. És én ezt sima sebzésnöveléssel használom, tehát nincs hozzá ammo booster, páncéltörő mod vagy tárnövelés. És ez egy I-es Typhoon. -
Valoszinüleg azért is van ez a problémád, mert hajnalba már inkább amerikaiak játszanak. -
hajnali 3 óra 5 perckor? :DDDD
megkaptam tegnap az n7 destroyert. a devastator módot pontosság/tűzsebesség/sebzés vonalon fejlesztve őszintén szólva nem voltam elájulva tőle még typhoon-nal sem (goldon). ennél akkor már jobban éreztem a turian marksman képességet, ami tényleg durván kaszál.
viszont shield visszatöltés/ammo/+shield vonalon particle rifle-lel (voltam olyan szerencsés, hogy kaptam egyet) már igazi terminátor, és ammo-problémák sincsenek, mint a fenti variációnál, ahol kb. 3-4 perc alatt ellőhető az adott ammo-mennyiség, és az goldon nem igazán praktikus. eleve nagy shield-je van, a fitnessben kifejlesztve, plusz a devastator mód shield-perkjeivel több mint 2000 shield-je van, ami gyorsan visszatöltődik. durva.
az sem utolsó, hogy e mellé egy piranha X valami 12 lőszerrel eszement romboló.
kár, hogy a missile launcher egy kalap kaki. első variációban azt próbáltam ki, mert tudtam hogy úgyis újra fogom osztani, és a fórumokon sem voltak jó véleménnyel róla, és tényleg. az alapötlet nem rossz, és nagyon bírnám ha a gránát miatt nem kellene ammoboxhoz járulni, de minden 3 lövés ha talált, a legtöbb elszállt a virtuális űrbe vagy belerepült egy tereptárgyba, pedig igyekeztem úgy helyezkedni hogy jó legyen...és ugyan megtántorítja az ellenfelek egy részét, de mindez az 50 %-os pajzsbüntetéssel együtt nem éri meg. talán még anélkül sem éri meg. súlyosan buffolni kellene, mert ahogy nézem 20 emberből ha egy használja.
viszont a multifrag elég jó, bár annyira nem vagyok tőle elájulva sem. -
Darun #17540 Valamit tuti buheráltak a multival, mert ma ugyan az volt. Ketten elindultunk Condor-on, a menet közben csatlakozókat meg folyton kidobálta. És a 6 wave-nél megint egyedül maradtam, csak ezúttal soldier voltam és azzal egyedül nem olyan könnyű. Utána gondoltam kipróbálom ha nem én vagyok a host. Arra nem emlékszem hogy valaki menet közbe lépett volna be, viszont mindenki tudott játszani, csak megint volt egy pár másodperces késésem a játékba. Bosszantó amikor a fullra charge-ol geth shotitól nem sebződik a trooper.
Ex cerberus smash-nél fordult elő Sur'kehs-en: az elsőnél láthatatlanná vált a Banshee akit éppen csaptam, a második után meg bekékült a képernyő. Szerencsére éppen wave vége volt és egyből meg is javult.
Az viszont kellemetlenebb volt hogy a Banshee-knak elment a hangjuk. Mutatta az effektet hogy behajol és sikolt, de nem halottam semmit. A Banshee amúgy is elég para, de amikor váratlanul és egy hang nélkül mögém teleportált, komolyan berosáltam.
Rio-n az extraction komolyan szopóka. Először is ha a csapat nem fut oda rögtön, könnyen kint ragadhat. A másik kellemetlenség hogy egy köpésre spawnolnak az ellenfelek. Tehát a csapat folyamatosan tű alatt van. Ráadásul a négy embernek két láda mögé kell elbújni ami főleg akkor lehet kellemetlen mikor valahogy kirobbantanak, alig van életed, és nem tudsz rögtön visszabújni, mert a kedves csapattárs ott dekkol előtted. -
morzsi555 #17539 Kösz. Múltkor beállítottam a láthatatlan módot, de amikor elindítottam a játékot mindig visszarakott online módra, most meg tökéletesen működik. Van amikor nem csatlakozik a chathez, ezért gondoltam, hogy valahogy ki lehet kapcsolni. -
Hogy akarsz belőle kilépni? Beállíthatod úgy az Origint, hogy Invisible és akkor nem jelentkezel be a chatbe és nem lát senki. -
morzsi555 #17537 Origin chatből ki lehet lépni valahogy?
---------------------------------------------------------------------------
July 24, 2012
---------------------------------------------------------------------------
Krysae Sniper Rifle
- Damage decreased from [476.0-595.0] to [429.0-548.0]
- Rate of fire decreased from [50] to [35]
- Recoil Increased from [5.0] to [10.0]
- Zoom Recoil Increased from [3.0] to [5.0]
- Total ammo dropped from [9-21] to [9-18]
N7 Typhoon
- Distance Penetration decreased from 100cm to 25cm
Cobra Missile Launcher
- Rate of fire decreased from 140 to 50
- Charge up behavior disabled to fix rocket glitch
- Fix for some uncommon gear not showing up in Spectre + Spectre Premium packs
- Increased XP bonus for common characters in Spectre + Spectre Premium from 62.5k to 250k XP
- Enemies in Gold and Platinum will stomp downed players now -
Darun #17536 Meghaltak párszor, mert úgy álltam hogy őket lőjék, ne engem. Viszont folyamatosan próbáltam őket támasztani is. Az viszont jó hogy az inaktív embereket bannolja automatikusan, ez már rég kellett. Csak kicsit fura volt hogy egymás után kétszer is két ember inaktív volt. Láttam már elvétve egy-egy potyázót, de egy meccs alatt négy! Az kicsit sok. -
Negritis #17535 szerintem jópár hónapja nem toltam de az előbb egy bronze jól esett :D -
Evoluti0N #17534
-
Á, szaroznak itt ezzel. A script is kész... Adnák Boll-nak, script nélkül is összedobta volna 10 millás budgetből is. -
morzsi555 #17532 http://kotaku.com/5928468/the-mass-effect-movies-script-sounds-done-but-well -
Mozifilmmel vajon lesz még idén valami??? még mindig 2012-re van írva, de akkor meg már rég kellene infónak lennie, habár a pontozást már megnyitották imdb-n rá... -
Hoz_Hun #17530 A Shadow meg szimplán a legjobb karakter. Végre sikerült a BSN-en találnom egy olyan build-et, ami mindent visz. Tegnap teszteltem és Goldon és Platinumon is remek. Silveren meg egy gyilkológép még fedezékbe sem kell mennem. :) -
Hoz_Hun #17529 Az új jövevények lehet nem kiléptek, ha 2 percig nem mozdulnak akkor automatikusan kivágja őket a rendszer. Kivéve, ha meghalnak. -
Negritis #17528 ennél több opciót vártam :D köszi azért -
Darun #17527 Gondoltam nyomok egy gyors silvert lefekvés előtt. A poén kedvéért az új Phantommal mentem (N7 infi). Egyből be is csatlakozott egy Paladin (az új pajzsos class) Szerencsére rögtön Ready-zett így neki is vágtunk ketten. Játék közben még spawnolt 2 ember. Lement az első wave, meg sem mozdultak. 2. wave, meghal a társam, még mindig nem mozdulnak. (Condor volt, gethek ellen) Mondom WTF? Ketten is potyáznak? Sok lesz ez így késő este. A 3. wave-ben kiléptek (egyszerre) pár másodperc és jött 2 újabb arc akik szintén gyanúsan hamar eltűntek. Ez tuti valami bug lesz. Először arra gondoltam hogy tuti szívatnak és hagyjuk veszni, aztán kapnak egy kicket. De még előtte kiléptek. Aztán ketten maradtunk a Paladinnal. Soha nem láttam még a srácot, de hamar kialakult hogy ő megy előre, én meg mögötte osztom az áldást. Nagyon nagy csít hogy a területi támadás mindenen átmegy. Gyakorlatilag arról szólt az egész meccs hogy ő a pajzs mögé bújt és távol tartotta tőlem az ellenséget. Ráadásul az ő védekezése és az én képességem miatt neki akkor lett meg a 25 kill amikor nekem a 75. És ez olyan 6-7. wave körül volt. Sztem tuti a közeljövőben visszavesznek belőle, mert ez már pofátlanság. Szerettem a krogant mert vele bármilyen tűzbe bele lehetett gyalogolni, kibírta. De az hogy a Geth prime meg se tud sebezni... A 10. wave-nél majdnem beszoptam, disable device volt és a Pala a második után kilépett. Ráadásul épp a nyakamon volt pár hunter/pyro/rakétás. A Shadow strike is röhej! A célpontokat gyakran a falon keresztül is be lehet fogni, simán átteleportál mindenen és már vág is. De a legjobb az volt mikor átváltottam rakétára, Shadow strike a két Prime közé, aztán ment a rakéta. Ráadásul a Condoron elég sok nagy fedezék van (tankok, a középső épület, stb) onnan sebződés nélkül lehet osztani. Az extarctiont is egyedül kellett megcsinálnom. A legfelső részen elbújtam az extractionra néző fedezék mögött. Azelső 3 Pyro meg az első Hunter sorsa Grab lett, az utána érkező Prime rakétát kapott, utána az aprólék már nem jelentett gondot. 0:13-nál leszaladtam, 0:04-re oda értem, sehol senki, küldetés kész. Jah, és 200-as CD-nél mire végez a táncikálós effektel, addigra vissza is hűlt, tehát vagy jöhet a következő, vagy Shadow strike. Egyébként a 200 CD egy X-es Phalanxal meg egy könnyített Hurricane-el volt meg, de ez utóbbit nem használtam és a Phalanxból is sztem kb 100 lövést ha leadtam. Ennyit számít a csapatmunka (a Paladin nélkül tuti nem ment volna, egyrészt sajnáltam hogy nem maradt végig, megérdemelte volna a pénzt és az XP-t is, másrészt sajnáltam hogy szinte a összes kill-t elszedtem előle) a kaszt, meg a szerencse. az infi 18 szintű volt, láthatatlanná egyáltalán nem tudtam válni, a CD-s skillek maxon, a két class abbility meg 5-re volt húzva. -
Darun #17526 Ha kettőnknek is ez a tapasztalata akkor talán nem írtunk olyan nagy hülyeséget. Megjegyzem, annak a Typhoonak jobb szórása mint néhány sima AR-nek. Álló helyzetből simán lehet korrigálni a visszarúgást. Én pl Hydrán a kezdő pozícióból szoktam beWindowzni a pályát. Nos, meg lehet csinálni ezzel is, ráadásul ennek "kicsit" nagyobb a tárkapacitása. Én távcsövet meg sebzésnövelőt használtam hozzá. Lehet hogy a távcső miatt volt hogy fedezékből szinte semmi visszarúgást nem tapasztaltam. Ezen kívül ez is hasonlít kicsit a geth smg-re, vagyis az első kb 3 lövést rövid szünetekkel lövi el, aztán gyorsul csak be. Ezzel (ha csak az első pár lövést engedjük el) akár pontra is lehet lőni nagy távolságra. Silveren egy Cannibal Reactoron nagy távolságból (geth shoti hatótávolságán kívül) 3-4 lövés volt. Ha ehhez veszem hogy 100 fölött van a tárkapacitása... elég jó alternatíva a sniper/ar-ek között. Én eddig csak Destroyernél használtam. Neki nincs CD-je így simán elfér nála, ráadásul a képességével még kombó is. -
link alattam, még hozzáteszem: ha miután befejezed karaktergenerálást és megy a videó, akkor ha ott kilépsz kilépsz, és gibbed save editorral megnyitod chaptersave.sav-ot, nagyon faszán tudod módosítgatni a döntéseket első/második részből, pl én így aktiváltam Overlord/Arrival DLC-k kijátszását egy olyan karakterrel, akivel nem játszottam őket. simán újra elmented a fájlt, elindítod a játékot, betöltöd a mentést és gyakorlatilag ugyanúgy a karaktergenerálás utánról fog folytatódni, annyi különbséggel pl h Anderson meg fogja említeni Arrival-ban történteket. -
google, első két találat: mass effect saves és mass effect 2 saves -
Negritis #17523 sziasztok
valahol olvastam hogy lehet 'előre gyártott' mentéseket használni, ezek hol érhetők el? mert az 1-2 nem eredeti és laptopon nincs is fent egyik se (valamint nem is akarok rá smi olyat rakni ami nem eredeti)
egy linknek örülnék köszi -
hozzáteszem, demolisherrel az a jó, hogy lehet nagy és erős fegyvereket is cipelni, hacsak valaki nem akarja félpercenként rakosgatni a pylont. -
szereztem egy typhoon-t és egy piranha-t. mindkettő zseniális. a typhoon eddig a legjobb AR, szerintem simán veri a harriert is (amiből szintén sikerült kapnom egyet). igaz nehéz, mint egy üllő, tehát power-függő kasztoknak lehet hogy nem bejövős. az első AR asszem, ami alapból is átviszi a guardian shield-jét meg a vékonyabb fedezékeket.
a piranha meg automata shotiként alázza a phantomokat, geth huntereket. azt a 8 nagy sebzésű lövést semmi perc alatt kiontja magából, ráadásul megtántorítja az ellent, és még csak nem is nagyon nehéz. igaz, tényleg közel kell menni az ellenfélhez.
krogan sentinellel a typhoon és a piranha goldon annyira életképes volt, hogy a pályán rohangálva, tehát nem fedezékből harcolva is simán királyul ment. közelharcban piranha+heavy melee kombó (pl. phantom nem tudott megragadni egyszer sem), messzebbre meg typhoon tárnövelővel és stabilizátorral ontotta a sebzést.
mellesleg N7 demolisherhez jó build (goldra)? annyira törékeny, hogy shield/életerő növelés nélkül semmi perc alatt kifekszik még alacsonyabb nehézségen is. hiába ad a pylon 50% shield-et, ilyen kevés shield-el az sem sok bónusz, és ha kicsit ki kell mozdulni a pylon körzetéből, akkor pláne gáz. meg egyébként is a pylont szívesebben fejlesztem a gyakoribb ammo-gránát újratöltésre, meg a rank6-ban is a shield helyett a 2 gránátvisszatöltés a hasznosabb, hogy legyen értelme az egész kasztnak. meg hát a kétfajta gránátot is (szintén a kaszthoz idomulva) érdemes kifejleszteni. úgyhogy egyelőre és 6/6/6/0/6-ban nyomulok vele, tehát az első passzív teljesen nulla, és inkább kap egy grenade capacity gear-t.