22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• mascarun
    Ez kint volt Facebook-on is!
    Jól néz ki , de nem kéne! :)
  • Evoluti0N
    KELL!!

• Evoluti0N
    Jön a következő poén: Paypal sincs nálunk :D

@Optimus Prime Köszi a tippet. Írtam a support-nak és beregelték nekem a játékot Originen.
  • Negritis
    paypalról nem tudod megvenni?
  • Optimus Prime
    Jah, és már biztos volt, de az ME1-ben is ott az utalás a Leviathan-re. A Dis rendszerben. Még a Batarianok is említve vannak, tudjuk hogy találtak Reaper artifactet és ezért lettek a Reaperek első áldozatai.
  • Optimus Prime
    Sajnos Originen kívül nem kapható, erről már volt szó az 1 topicjában.
  • Evoluti0N
    Különben bocs, h ide írok ME 1-gyel kapcsolatban, de itt biztos gyorsabban válaszol valaki. Szóval a kérdés: Nem tudjátok véletlenül, h a Pinnacle Station dlc-t Originen kívül máshonnan meg lehet-e venni? Szerbiában élek és itt sajnos nem lehet Originen vásárolni (juhéj) - értsd: nem lehet a kártya adatoknál Szerbiát kiválasztani. Szal valahol máshol is meglehet, vagy csak Originen?
  • Evoluti0N
    Írtam nekik. Sajnos az első résznél már csak az email lehetőség van a support-nál, de elég érthetően leírtam, h mi a bajom. Szal remélem, h 1-2 megoldják és nem egy hosszú levelezést indítok el ezzel :D
  • Optimus Prime
    Sírjál a supportnak. Nekem Steames volt, nem is hagyta. Írtam nekik, mondtam szeretném megvenni tőlük a Pinnacle Station DLC-t, de félek nem működne. Így kaptam egy új kódot. Szóval nekem mindhárom ME ott van Originen.
  • Evoluti0N
    Az 1-ben is van cloud? Nem kell ahhoz Origin? Legalábbis én úgy tudom, h az elsőt nem lehet Originen aktiválni. Megpróbáltam, de nem engedte. Az Ea oldalán tudtam, de Originen nem. Írták is pár helyen, h nem lehet, mert túl régi.
  • Optimus Prime
    Én január óta feszt ME-zek, Originen, szóval tudom hogy van. Azt hiszem tavasz tájt kapott Cloud-ot az ME 1-2 is, kb. a 3 megjelenése előtt.
  • Darun
    Pont a múlt héten kezdtem el folytatni a ME2-ben a 3. Shepem kalandjait és nekem egyáltalán nem tűnt fel hogy Cloude-olt volna. Bár az igaz hogy elsőre nem találta a mentéseim, de végül meglettek.
  • Evoluti0N
    Nagyon hiányzik a multiba legalább 3-4 másodperces védelem feltámadás után. Nagyon bosszantó tud lenni, h meghalok, feltámasztom magam, vagy egy társam feltámaszt és egy banshee, phantom, vagy valami hasonló, aminek van "instant kill" skillje megöl anélkül, h akár meg tudnék mozdulni.
  • Optimus Prime
    Már rég van cloud. Az ME 1-2 vagy fél éve kapta meg, egyébként tényleg jó és működik is. Kivéve a 2-nél, ott egy fontos profil fájl másik mappában van, így az achik nem mentődnek, ha a cloud-ra hagyatkozol (pl. Win reinstall után). :D
  • Darun
    Nem néztem végig az Origin újításait, annyi időm most nincs, mindenesetre a legfontosabbnak a Cloud bevezetése tűnik. Már ők is átálltak erre.
  • Darun
    Most miért? A Duke Nukemet is kiadták, nem? Most már semmi sem lehetetlen! :D
  • Optimus Prime
    Novemberbe jön a Paragon Lost "anime". A filmből meg akkor lesz valami, ha Uwe Boll kézbe veszi. Ő nem szarozik a scripttel vagy a fanokkal, megcsinálja.
  • Darun
    Már régóta szó van róla hogy lesz. De nyilván most a DLC-k miatt kampányoltak, így arról kevesebb hírt adnak.
  • Lacoka12
    van valami hír hogy lesz mass effekt movie?
  • Optimus Prime
    Vicces, hogy aki tud és akar is venni tőlük valamit nem tud.
    Menj , panaszkodj a supportnak, hátha megdobnak valamivel. Egy 20%-os kuponnal. Egy haverom kisírt egy Sims 3-at.
  • cs1rk3
    Megin vacak az origin hogy DLC-t se lehet venni megin.
    "An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later."
    Ezzel a hibával dob ki mint régen ^^.
    Mivan ezzel az EA-vel nem kell nekik a pénzem? xDDD
  • Panzeradler #17699
    Van egy M-90 Indra Sniper Rifle kulcsom, első jelentkező viheti.
  • Darun
    Hogy egy nagyon híres idézettel éljek: "Egyikőtöknek sincs igaza és mindhármótoknak sincs igaza!" Szerintem egyezzünk meg abban hogy "Új".
  • Darun
    Remélem nem Steammé :D
  • Evoluti0N
    Wtf?! Átalakították az Origint.
  • Fenrir
    Újj.
  • szomferi
    ujj?
  • evil006
    Ujj hír a leviatán dlc-ről.

leviatán

• adam0615
    Akkor leírom én is: a Mass Effect 3-hoz is jó a Bioware pont!!!
    Tegnap rendeltem a CD Galaxistól egy csomaggal és ma ki is hozták és aktiváltam is itt: https://social.bioware.com/redeem/
    Most már jöhet a single DLC. :D

• Optimus Prime
    És a posta? Egyébként akódnak jónak kell lennie. Gyanítom a BSN kell aktiválni, bár én még sose használtam. De jónak kell lennie ME 2-3-hoz és a DA 2-höz is.

Egyébként elég elvetélt ötlet ez a BioWare Points. Meghalt mielőtt elterjedt volna és most olyan tetszhalott állapotban van. Plusz se akció a DLC-kre. :S
  • Vraaanyek
    És akkor ez a ME3-hoz is jó? mert mintha régebben valahol olvastam volna, hogy nem fogadta el, csak ME2-höz...
  • szomferi
    itt kicsit barátibb az ára :D
  • Optimus Prime
    Igen, a CDGalaxisnál is van. Ha Pick Pack Pontba kéred még postaköltséget se kell fizetned.
  • Sir Quno Jedi
    A BW pont az mindenhez jó, amit tőlük veszel, DLC-khez, multiban ellátmányokhoz, amolyan mindenes. Éppúgy jú Dragon Age-hez, mint Mass Effect-hez stb.
  • Sir Quno Jedi
    jah, én még anno cédégalakszistú kaptam ajándékba a da2-höz tán
  • szomferi
    dehogynem, überkonzolnál van is pár ezresért 1600 pont emlékeim szerint
  • Vraaanyek
    itthon nem lehet venni kártya formájában? mert ez a bankkártyás vételezés nekem még nem a kedvencem....
  • Darun
    Ahogy nézem, az Allied Goal nem túl esélyes. :D
    Kompenzálandó ezt, a Squad meg nevetségesen egyszerű.

Vraaanyek: esetleg még eldugva egyes boltokban találhatsz Bioware pontokat dobozos formában. Bár ez eléggé lutri (nálunk is hol van, hol nincs)
  • Optimus Prime
    Lehet venni a BSN-n, de lehet az Originen belül, ha az Add-ons-ra klikkelsz. Szerencsére ott is $-ban méri. Viszont magán a BSN oldalán már nem látszik, csak az online pass meg a From Ashes. Ja, és min. 400 pontot lehet venni. :(
  • ZSOOLT2
    Hétvégi multiplayer event: Operation Olympus