22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ez kint volt Facebook-on is!
Jól néz ki , de nem kéne! :) -
Evoluti0N #17719 KELL!!
-
Evoluti0N #17718 Jön a következő poén: Paypal sincs nálunk :D
@Optimus Prime Köszi a tippet. Írtam a support-nak és beregelték nekem a játékot Originen. -
Negritis #17717 paypalról nem tudod megvenni? -
Jah, és már biztos volt, de az ME1-ben is ott az utalás a Leviathan-re. A Dis rendszerben. Még a Batarianok is említve vannak, tudjuk hogy találtak Reaper artifactet és ezért lettek a Reaperek első áldozatai. -
Sajnos Originen kívül nem kapható, erről már volt szó az 1 topicjában. -
Evoluti0N #17714 Különben bocs, h ide írok ME 1-gyel kapcsolatban, de itt biztos gyorsabban válaszol valaki. Szóval a kérdés: Nem tudjátok véletlenül, h a Pinnacle Station dlc-t Originen kívül máshonnan meg lehet-e venni? Szerbiában élek és itt sajnos nem lehet Originen vásárolni (juhéj) - értsd: nem lehet a kártya adatoknál Szerbiát kiválasztani. Szal valahol máshol is meglehet, vagy csak Originen? -
Evoluti0N #17713 Írtam nekik. Sajnos az első résznél már csak az email lehetőség van a support-nál, de elég érthetően leírtam, h mi a bajom. Szal remélem, h 1-2 megoldják és nem egy hosszú levelezést indítok el ezzel :D -
Sírjál a supportnak. Nekem Steames volt, nem is hagyta. Írtam nekik, mondtam szeretném megvenni tőlük a Pinnacle Station DLC-t, de félek nem működne. Így kaptam egy új kódot. Szóval nekem mindhárom ME ott van Originen. -
Evoluti0N #17711 Az 1-ben is van cloud? Nem kell ahhoz Origin? Legalábbis én úgy tudom, h az elsőt nem lehet Originen aktiválni. Megpróbáltam, de nem engedte. Az Ea oldalán tudtam, de Originen nem. Írták is pár helyen, h nem lehet, mert túl régi. -
Én január óta feszt ME-zek, Originen, szóval tudom hogy van. Azt hiszem tavasz tájt kapott Cloud-ot az ME 1-2 is, kb. a 3 megjelenése előtt. -
Darun #17709 Pont a múlt héten kezdtem el folytatni a ME2-ben a 3. Shepem kalandjait és nekem egyáltalán nem tűnt fel hogy Cloude-olt volna. Bár az igaz hogy elsőre nem találta a mentéseim, de végül meglettek. -
Evoluti0N #17708 Nagyon hiányzik a multiba legalább 3-4 másodperces védelem feltámadás után. Nagyon bosszantó tud lenni, h meghalok, feltámasztom magam, vagy egy társam feltámaszt és egy banshee, phantom, vagy valami hasonló, aminek van "instant kill" skillje megöl anélkül, h akár meg tudnék mozdulni. -
Már rég van cloud. Az ME 1-2 vagy fél éve kapta meg, egyébként tényleg jó és működik is. Kivéve a 2-nél, ott egy fontos profil fájl másik mappában van, így az achik nem mentődnek, ha a cloud-ra hagyatkozol (pl. Win reinstall után). :D -
Darun #17706 Nem néztem végig az Origin újításait, annyi időm most nincs, mindenesetre a legfontosabbnak a Cloud bevezetése tűnik. Már ők is átálltak erre. -
Darun #17705 Most miért? A Duke Nukemet is kiadták, nem? Most már semmi sem lehetetlen! :D -
Novemberbe jön a Paragon Lost "anime". A filmből meg akkor lesz valami, ha Uwe Boll kézbe veszi. Ő nem szarozik a scripttel vagy a fanokkal, megcsinálja. -
Darun #17703 Már régóta szó van róla hogy lesz. De nyilván most a DLC-k miatt kampányoltak, így arról kevesebb hírt adnak. -
van valami hír hogy lesz mass effekt movie? -
Vicces, hogy aki tud és akar is venni tőlük valamit nem tud.
Menj , panaszkodj a supportnak, hátha megdobnak valamivel. Egy 20%-os kuponnal. Egy haverom kisírt egy Sims 3-at. -
Megin vacak az origin hogy DLC-t se lehet venni megin.
"An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later."
Ezzel a hibával dob ki mint régen ^^.
Mivan ezzel az EA-vel nem kell nekik a pénzem? xDDD -
Van egy M-90 Indra Sniper Rifle kulcsom, első jelentkező viheti. -
Darun #17698 Hogy egy nagyon híres idézettel éljek: "Egyikőtöknek sincs igaza és mindhármótoknak sincs igaza!" Szerintem egyezzünk meg abban hogy "Új". -
Darun #17697 Remélem nem Steammé :D -
Evoluti0N #17696 Wtf?! Átalakították az Origint. -
Újj. -
ujj? -
evil006 #17693 Ujj hír a leviatán dlc-ről.
leviatán
-
adam0615 #17692 Akkor leírom én is: a Mass Effect 3-hoz is jó a Bioware pont!!!
Tegnap rendeltem a CD Galaxistól egy csomaggal és ma ki is hozták és aktiváltam is itt: https://social.bioware.com/redeem/
Most már jöhet a single DLC. :D
-
És a posta? Egyébként akódnak jónak kell lennie. Gyanítom a BSN kell aktiválni, bár én még sose használtam. De jónak kell lennie ME 2-3-hoz és a DA 2-höz is.
Egyébként elég elvetélt ötlet ez a BioWare Points. Meghalt mielőtt elterjedt volna és most olyan tetszhalott állapotban van. Plusz se akció a DLC-kre. :S -
És akkor ez a ME3-hoz is jó? mert mintha régebben valahol olvastam volna, hogy nem fogadta el, csak ME2-höz... -
itt kicsit barátibb az ára :D -
Igen, a CDGalaxisnál is van. Ha Pick Pack Pontba kéred még postaköltséget se kell fizetned. -
A BW pont az mindenhez jó, amit tőlük veszel, DLC-khez, multiban ellátmányokhoz, amolyan mindenes. Éppúgy jú Dragon Age-hez, mint Mass Effect-hez stb. -
jah, én még anno cédégalakszistú kaptam ajándékba a da2-höz tán -
dehogynem, überkonzolnál van is pár ezresért 1600 pont emlékeim szerint -
itthon nem lehet venni kártya formájában? mert ez a bankkártyás vételezés nekem még nem a kedvencem.... -
Darun #17683 Ahogy nézem, az Allied Goal nem túl esélyes. :D
Kompenzálandó ezt, a Squad meg nevetségesen egyszerű.
Vraaanyek: esetleg még eldugva egyes boltokban találhatsz Bioware pontokat dobozos formában. Bár ez eléggé lutri (nálunk is hol van, hol nincs) -
Lehet venni a BSN-n, de lehet az Originen belül, ha az Add-ons-ra klikkelsz. Szerencsére ott is $-ban méri. Viszont magán a BSN oldalán már nem látszik, csak az online pass meg a From Ashes. Ja, és min. 400 pontot lehet venni. :( -
ZSOOLT2 #17681 Hétvégi multiplayer event: Operation Olympus