Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Ez gyors volt, de adtak is hangot eme újításnak a fórumon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
elég fasz ötlet volt eleve ez a hasonló N7-es szint. van benne ráció persze, de ha már matcmaking, akkor inkább az aktuális karakterek szintjét kellene párosítani, persze ez sem jó, mivel lehet karaktert változtatni a konkrét kör elõtt is, tehát kijátszható lenne a rendszer.

én legalábbis rühellem, ha akár egy silverre is bejön egy alacsony szintû játékos, akit folyamatosan éleszteni kell(ene), mert természetesen nem elsõsorban a pajzsot/életerõt fejleszti senki.

(én pl. az egy fõ skill mellett mindig azt fejlesztem fel elõször - így egy jobb fegyverrel már helyt lehet állni akár silveren/goldon is egy relatíve alacsony szintû karival is).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Királyság. Javították a Matchmaking rendszert. Most már hip-hop betellik a lobby. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Optimus Prime
Nálam fordítva van. Persze nem mindig élvezhetetlen, ha én vagyok a host.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nagyon laggos a multi, valamit jól elkúrtak. Ha nem én vagyok a host, akkor élvezhetetlen az egész.

Vraaanyek
HOGYAN???? 😮 nekem egy hete csinálja ezt!!! :S :S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

koschwarz
egyértelmûen az engeneer kaszt az, amivel leginkább goldozni érdemes. salarian vagy geth a legkirályabb erre. az infi male quariant még nem próbáltam, bár ebben a 10 perces goldos videóban azzal játszottak. már megvolt neki a maxolt gránát-kapacitásos gear is...jónak tûnik az arc granade, cloak-ból claymore-ral rohadt nagy sebzéseket okoztak még goldon is.

Jó neked. Mivel én csak random csapattal tudok játszani (nincs MEs haver LIVE-on), így erõsen csapatfüggõ a siker.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Éredkelnek valakit a map-ok. Mint a lenti képen csak a teljes. Megvan a 6 alap Map így. Ha kell felteszem valahova.

Optimus Prime
Mennyit láttam a FBW/G/G "kódot" míg rájöttem mit jelent. Firebase White/Geth/Gold. 😄
A lényeg, hogy nálam Goldon, bármivel szemben Engineer-Sentinel kaszttal simán meg lesz egy Gold meccs, így 3-4 után vehetek pár Spectre Packot. Szóval számomra farmolás.

Minap láttam egy furcsaságot: Xbox 360, nem tudom PC-n is mûködik-e. Firebase White, ha meghalsz a hátsó ajtóban (pont az ajtóban lásd lenti térképen a vörös X-et) akkor átesel a padlón és respawn-olsz az LZ-n full health-tal és pajzsal. Alternativaként csak szimplán felálsz max health-al és pajzsal (legalább is velem ez utóbbi történt, 3x probáltam mind 3x ez történt). Nem hiszem, hogy ezt túlzottan ki kéne használni, de érdekes. 😊

Próbáld ki random/random/Gold. Jól lehet szórakozni, random csapattal próbára teszi a képességeidet. Mit veszíthetsz? Maximum nem sikerül és elmegy pár cuccod, de egy csomó tapasztalatot nyersz (te, nem XP-re gondolok). Egy idõ után már szivesen mész Gold-ra. Ha farmolni akarok akkor FBW/G/G (néha az is kell, mert Creditre nekem is szükségem van).

FBWGG-vel az a gond, hogy amikor keresel egy gold játszmát, akkor 10-bõl 9-szer egy ilyenbe kerülsz, ami már rohadt unalmas. Fõleg a legutóbbi patch óta, ami erõsebbé tette a getheket és kiszedte a geth primeról a fejlövést. Már teljesen mindegy, hogy a geth prime fejét vagy lábát célzod, ugyanannyi lesz a sebzés. Persze az új fegyverekkel még így is meg lehet csinálni kb. 20 perc alatt, de már nagyon unalmas az a pálya.

Én azt hittem az úgy hívják "játszani a játékkal Gold fokozaton". Farmolás inkább az mikor FBW/G/G menni újra meg újra. Én a Speedrunt is annak tartom.

koschwarz
...és ami sikerült is...

koschwarz
de mi a farmolással a gond?

én tudom, legalábbis szvsz ha ilyen szinten mûvelném ezt a játékot, akkor hamar kiveszne belõle a kihívás izgalma. igaz ez a veszély random csapattársakkal soha nem fog fenyegetni. random társakkal goldot szinte csak white-on (természetesen lent a szobában) játszottam.

mascarun
Megoldódott!

http://www.youtube.com/watch?v=gpySXSXsvdo
Néhány taktika goldra, vagy farmolás, ha úgy tetszik. Bár a legtöbb amit mutat marhára nem farmolás, mert kell hozzá a jó csapatjáték.

mascarun
Üdv!

Megvettem a játékot és most ahogy telepíteném az origin kiírja hogy "A folytatáshoz rendszergazdaként kell bejelentkezned!"
Ha jobbklik futtatás rendszergazdaként indítom el akkor is produkálja a problémát!
MIt kell csinálni ilyenkor?

Optimus Prime
A farmolás az, mikor level 16-20 Engieneerrel mész random map-enemyre Goldon.

Nem farmolás, ez csak speedrun. Megpróbálják minél gyorsabban megcsinálni. De nagyon jó csapatjáték kell hozzá sajnos, random emberkékkel lehetetlen.

Ma leállnak a szerverek, ha jól tudom. PST 3:00am, akkor az azt jelenti, hogy nálunk délben. Remélem akkor esete már menni fognak.

Semmi. Ez csak farmolás.

Sir Quno Jedi
ebbe mi az élvezet???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most jövök egy meccsbõl: gold- cerberus- firebase hydra- 6.wawe- nél volt egy táskacipelõs feladat, hát bazmeg nem elsüllyedt a pálya alá az object?
Elõször fel se tûnt azt hittem többiek szarakodnak, ahh meg a szart.. odamegyek és konkrétan nem lehetet felvenni mer besüllyedt egy platform alá, kissé lettem ideges.
Lehet, de ugye aki siet, az türelmetlen. Én is úgy vagyok vele hogy elnézegetem a társakat. Mindig akad egy olyan akit érdemes nézni mert jól nyomja.
koschwarz
na neeeee....

Na nee, 10 perces gold run: http://youtu.be/uvMzgB6mrfk
Elmehetnek ezek a francba 😄.

Valószínüleg így van. Totál abban a hitben voltam, hogy nem volt obective a Wave 10.-ben, de már nem vagyok biztos benne. Amúgy nem tartott sokáig. Össz-visz 2 Guardian, 3 Phantom meg 1 Atlas marad hátra. 5 percig sem tartott, és közben egyszer sem estem el. Szóval nem ilyen nyögve-nyelõs negyedórát kellet végigszenvedniük.

A Paladin nagyon jó. Én csak azért nem használom mert a Carnifex X. szintû és így sokkal erõsebb és könnyebb (Paladinom I-II. szint körül jár).

Lehet, hogy credit farmoló csapathoz kerültél. Amúgy jól mondja sanyiiiii, ha meg van a wave 10 objective, akkor már nem kell görcsösen befejezni a wave 10-et, mert akkor már megvan a credit. Szóval rakétákat, medigeleket felesleges használni akkor már. Ha sikerül, akkor sikerül, ha nem, nem, akkor már tök mindegy.

Optimus Prime
A shotgun jó, azt hiszem az Eviscerator vagy a Scimitar a jobb? Amelyiknek nagyobb a tára. Én a múltkor az M-77 Paladint találtam. Az milyen brutál pisztoly! 3 táras igaz, de scope-pal egy meccsen tuti összejön a 25 headshot is. Eddig a M-6 Carnifex volt a kedvencem, a 2-ben is. Viszont egy átkozott Tempest vagy Locust le nem esne, de mjad az összes Rare cuccom megvan! Meg az N-7 Indra és Hurricane(?) SMG. Õszintén sz*rt se érnek. Single-be Chakram Launcher meg Particle Rifle volt nálam a nyerõ.

Tuchanka, asszem Firebase Giant a neve.

Melyik mapen volt?

Én Mass Effect-ben egyáltalán nem használtam shotgunt. De a Multiban a pisztoly után azt használom a legtöbbet. Minden Kroganomnak shotgunja van. Megszerettem. Érdekes, hogy singlében végig sniperolok és infiltrator a fõ karakterem. Multiban meg ki nem állhatom, sem az infiltratort sem a sinpert, nem vagy alig használom.

Claymore, Geth Plasma Shotgun, de most ki akarom próbálni a Reegar Carbine Shotgun-t mert sokan dícsérik. Úgy is már II. szintû. (Megvan az N7 Crusader is, ami jó, de nem használom, mert csak I. szintû).

koschwarz
én meg olyan shotgun-os srác vagyok 😄
minden játékban a shotgunok a kedvenc fegyvereim. közelharc, nagy sebzés, csukott szemmel lövés 😄 van egy 10-es claymore-om, az az alap a krogan sentinelnél + egy "másodlagos" black widow vagy nagyon vicces a scorpion pisztoly is, ahogy a robbanások splash damage-ével "egymást" öldösik az ellenek.

van egy egyes szintû crusaderem is, azt is nagyon csípem, ráadásul az nagyobb távolságokra is pontos, és nagyot sebez. gyakorlatilag egy távcsõ nélküli sniper-shotgun. persze közelhrcban sem rossz, de ott már jobban figyelni kell, mert könnyû mellédurrantani a többi shotihoz képest.

Ha assault gunt teszek be valakinek tuti ezt teszembe. Még I. szinten is nagyon jó fegyver. Lõszer az gond. Kell egy másodlagos fegyó is mellé, vagy nagyon gyakran látogati a ládákat, vagy benyomni a saját készletbõl.
Mondjuk nagyon nem szoktam assault fegyvert használni. Én inkább pisztolyos vagyok.

A wave 10ben ha az objectivet megcsináltátok és utána meghaltok már megvan a teljes összeg, nem kell az egész wavet megcsinálni.

JethroHUN
Jó jó, csak használhatatlan... Az a baj vele h ultra rare, az életben nem lesz belõle 10es, de még 5ös sem. Így pedig 3-4 ellenfélre elég a lõszer, + még nehéz is. Felejtõs fegyó <#szomoru1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mattcok vs. Harrier "összecsapásokon" folyton azt látom, hogy fúú hát a Harrier jobb, mert nagyobb a damage meg full automat. Ez hülyeség.. egy fegyver nem csak attól lesz jó, hogy mekkora sebzéseket oszt, persze számít, fõleg, ha irgalmatlanul odacsap, de ennél a két fegyvernél a sebzés különbség nem számottevõ. Van 10- 12 pontkülönbség aztán annyi, mire mész vele? A másik a full automat témája: A Harrier attól nem lesz jobb, hogy full automat, nem szólva arról, hogy elég rendesen visszarúg.
Az, hogy melyik stukker jobb nem eldönthetõ, tök karakterfüggõ. Vorchának pl a Harrier abszolúte jobb választás, meg az alacsonyabb életerejû kariknak, akiknek nem szabad sok golyót benyelniük. Viszont egy asari adeptnekm akinek a dolga a támogatás, annak jobb választás a Mattock.
Nagyon jó a Harrier. Amikor elõször tüzeltem vele nem hittem a szemenek. Hihetetlenül sebez. Kissé felfele húz, úgyhogy a stabilizátor jó ötlet. De a legnagyob hibája az, hogy pillanatok alatt kifogy. Nagy a tûzgyorsasága és kb fél másodperc alatt újra lehet tárazni. Pillanatok alatt seggére ver a játékos a teljes lõszerkészletnek.

Nekem nincs meg, de játszottam csapatba ex-Cerberus Adeptel. Jól nyomta.

koschwarz
nekem még nincs meg a harrier, de kíváncsi lennék rá, annyian dicsérik. igazság szerint AR-bõl csak a revenant-et a turian solier-rel és néhány karakternél mattockot használok, de általában az AR-ek már silveren is sokszor gyengének tûnnek, goldra meg már nem is vinnék AR-es karaktert.

eleve szar, hogy sokáig kint kell lenni a fedezékbõl, hogy meglegyen egy kill.

meg amúgy is szeretem, ha egy fegyver már elsõre is nagyot üt, mint pl. egy claymore egy krogan sentinel mancsaiban, vagy egy geth plasma shotgun egy geth engi vagy egy javelin egy geht infi fémkezei között 😄

JethroHUN
A Cerberus-Adept karakter megvan bárkinek is? Még egyszer sem láttam multiban, csak vanguardot

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Némítás, oszt azt mondanak, amit akarnak.<#eljen><#hehe>

Sir Quno Jedi
Ejnye-ejnye, húzad nekik az õ értékes idejüket... 😄DD

Néha én is egyedül kommandózni kényszerülök, ha fexik a csapat, de mivel én szeretem nézni, ahogy más kommandózik, nem szeretem, ha türelmetlenkednek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Érdeke eset tegnap:
Gold menet, 10. Wave: mindenki fekszik, már csak én vagyok talpon. Teszem ami tõlem kitellik, szépen takarítom a pályát. Épp az utolsó ellenfélhez érek (Atlas), amikor hallom ám, hogy valaki a mic-be: "Just die already!". Persze csesztem meghalni. Ha maghalok akkor ugrik a credit fele. Ha a 10. wave-ben meghal a csapat (és nem volt teljesíthetõ feladat, amit teljesített addigra) akkor kb 30000 credit kap a játékos. Ha túl vagyunk a 10. wave-en akkor függetlenûl attól, hogy a 11. wave sikerül-e vagy sem, megkapjuk a teljes lét.
Szóval kitartottam és meglett a 10. wave. Kaptunk is a végén 76000 creditet. Amint a lobby-ba értün kickeltek (bárcsak az elsõt kaptam azonnal, a többiek hezitáltak)... remélem a fele creditjüket elküldik a Reaperek által lerombolt bolygók árváinak! Idióta barmok....

Amúgy a Vorcha amelett, hogy nagyon élvezetes, marha jó karater is. Én rányomtam mindent a Health-ra (és pajzs-ra) és a Health regenerációra (ez nagyon durva!!). Gyorsabban töltödik az életerõm mint a pajzsom (full-ra)! Az Incinerate egy az egyben kihagyom. Mivel a Health regenrációm fojamatosan be van nyomva az úgy is lassítja a Power használatot így rágyurtam inkább a fegyverekre és a lángszóróra. A lángszóró is brutál jó, de viszonylag ritkán kell így teljesen jó ehhez az összeállításhoz (ráadásul elég gyorsan töltõdik). A Vortch Soldier így gyakorlatilag kinyírhatatlan. Ha van fedezék kb 2-3 másodperc alatt fullra regenerálódik, mind az életerõ mind a pajzs. Csatában meg a kill-ekkel beindul egy bonus regeneráció. Meghalni csak úgy lehet, hogy valami brutál ellenfél felkap és kinyír egybõl. Geth Pyro le tud amortizálni, ha nagyon közel van, vagy ha kettõ vagy több támad egyszerre. Gránát telibe kap.
Fegyvernek a Cerberus Harrier-t használom, ami szuper Assault rifle. Csak rohadt gyorsan kifogy. De mellé pakoltam a Carnifexemet (ami már X-es), így nincs gond.

Nekem mindkét új karakter a Premium Spectre Pack-ból esett. Ráadásul egyszerre. Késöbb esett még egy Vorcha Soldier ugyan csak a Premium Spectre Pack-ból.
De elméletileg mindháromban benne lehet. Rare karakternek számít.