Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
edit: ez csak valami patch volt.. Gondolom az 1.03...
majd vki írja ki ide ha letölthetõ lesz köszi 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Looks like the next Mass Effect 3 patch will arrive this week. Writing up the patch notes now. Check the BSN for details soon. #ME3"
https://twitter.com/BioEvilChris/status/207119081931943936
"People keep asking me, so to be clear: No, there will be no ME3 Extended Cut preview, video, announce, etc at E3. #ME3"
https://twitter.com/BioEvilChris/status/207128654843625473
"The ME3 team is still working hard on the EC. We have no further news and won't be rushing it or announcements on it. #ME3"
Patch 1.03 Notes
Tegnap poénból (meg mert senki nem csatlakozott be) indítottam egy solo silvert krogan sentivel. 1 wave, gránát, Killstreak. 2. wave, gránát, Killstreak 😄 A 3. wave-el kicsit megszenvedtem, de a 4. becsatlakozott 3 játékos. Azért az is vicces hogy csak 3 wave survive-ot sikerült elérni.
Egyébként, aki játszik még ma - vagy máskor is - felvehet. Már promótáltam a 6 karakterem, de neki esek újra. Engineer, Sentinel és a Batarian Soldier jó vagyok. Origin: Optimus-HUN
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De sebaj, kész lesz amikor kész lesz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Le is nulláztam mindent, most tápolhatom megint a karikat, remélem nem tul korán csináltam, mert akkor ismétlhetem meg 😄
Úgy látom nagyon népszerû a csaj. Egyébként nem is olyan rég volt már linkelve, csak nem ezzel a videóval.
mcgrape: igen, ennyi lenne. Akinek vannak 19-20-as karijai annak szerencséje van. Akinek nincs, az kicsit most dolgozni fog a Victory pakkért. Arra leszek kíváncsi hogy az 50k meg lesz e.
Az viszont tetszik hogy a kaszton belül az összes faj kapja az xp-t igy ha egyet felhuzól akkor az összes fejlõdik Szóval természetesen nem csak a Geth meg az Asari 20-as de csak öket használom, Asari jó a Cerberus és a Reaper-ek ellen, a Geth-ek ellen anyira nem , viszont arra ott van a Geth enginer, kicsit sajnálom mert az ember Infiltratorom nem is használom már, Asarival már a 2. helyig jövök Goldon alkalmattán, az Infel meg szenvedek a 3-4 helyen .
Egyébként csak én képzelem be vagy tényleg keményebb lett a Gold, sokkal keményebb
Utána meg huzzam vissza öket, jo nem azt mondom ugy 1-2 óra alatt végül is megvan. De akkor ennyi lenne?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Játék legelején volt olyan okos h bebuggolt ide, de nem lépett ki... miatta mi többiek buktunk el... és kényszerültünk kilépni, és elveszteni Nem csodálom h senki nem játszik már ezzel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A színészek behívása érdekes, szerintem itt több lesz, mint pár új jelenet. Tuti van valami az Indoctrination Theory-ban, is.
A From Ashes fiaskó után tényleg fair az ingyen DLC és persze azt se felejtsétek el ,hogy más csapat csinálja. Valamint a supply packokat akár BW pontokért is lehet venni. Biztos sok a gazdag noob, szóval van mibõl anyagot csinálni. Én örülök, hogy sikerült megvennem az N7 kiadást - a régi képregényeim, amiket évek nem olvastam vagy a kedvenc játékom egy álom kiadásban.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Hát már csak lesznek új, kibõvített párbeszédek is. Dúrva lenne ha nem.