Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A multiplayer manifestbe berakták az új fegyvereket, karaktereket. Lehet megnézni, hogy milyen kategóriába tartoznak.

ja láttam én is ez csak patch 35 mb volt 😞

Nekem most kezdte el szedni, jobb gomb originben a me3 -ra és check for updates...

edit: ez csak valami patch volt.. Gondolom az 1.03...
hány fele lesz elérhetõ?
majd vki írja ki ide ha letölthetõ lesz köszi 😄

koschwarz
az az elektromos dupla ostor nem kicsit cool, hanem nagyon. <#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ma jön, jessz.

Igen.

ez ma jön nem?

Feladatkezelõben zárd be.

Vraaanyek
bármi megoldás rá??? soha nem csinálta, ma kezdte... teljesen felcseszi az agyam 😞 sehogy se indul

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

https://twitter.com/BioEvilChris/status/207118624635363328
"Looks like the next Mass Effect 3 patch will arrive this week. Writing up the patch notes now. Check the BSN for details soon. #ME3"

https://twitter.com/BioEvilChris/status/207119081931943936
"People keep asking me, so to be clear: No, there will be no ME3 Extended Cut preview, video, announce, etc at E3. #ME3"

https://twitter.com/BioEvilChris/status/207128654843625473
"The ME3 team is still working hard on the EC. We have no further news and won't be rushing it or announcements on it. #ME3"

Patch 1.03 Notes

Vraaanyek
Most már az origin sem akar csatlakozni, belép a profilomba, de a csevegés ablak nem csatlakozik, mondván le van tiltva...a k.rva anyját már az egész k.baszott EA-nek meg a mass effectnek, hogy 3 hónap után is még szivatja anépet... <#violent><#boxer><#banplz><#gonosz2><#gun><#guluszem1>

Oh yeah, gold wave 10 végén lefagy a játék. Fasza.

Nálam is szokta csinálni.

Lacoka12
hurrá megkaptam a m-90 Indra-t

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Vraaanyek
Az mi a franctól lehet, hogy tegnap óta, ha el akarom indítani a ME3-at, akár originben kattintva, akár ikonon, a feladatkezelõben és az originben is megjelenik, hogy fut, de valójában nem indul el a játék... már érett a win reinstall, gondoltam ennek is ez a baja, de formázás és újratelepítés után is ugyanez a helyzet! másnál hasonló????

Sejtettem, bár elég hülyén néz ki mikor a gethek meg cerberus katonák közé bespawnol egy Banshee.
Special Circumstance: Due to the failure of Operation SILENCER, more banshees will spawn with Reaper enemies and might also spawn with other enemies.

Tegnap este én is felnéztem. Tuchanka, cerberus, 5. wave. Egyszer csak hallom hogy felsikolt egy Banshee. Mondom WTF? Nem sokkal késõbb Hydra, gethek, 2 Banshee. Akkor már sztem csuklott néhány fejlesztõ anyukája. Az rendben van hogy buktuk a múltkori eventet és több a Banshee, de mit keresnek gethek meg cerberus katonák között? o.O

Tegnap poénból (meg mert senki nem csatlakozott be) indítottam egy solo silvert krogan sentivel. 1 wave, gránát, Killstreak. 2. wave, gránát, Killstreak 😄 A 3. wave-el kicsit megszenvedtem, de a 4. becsatlakozott 3 játékos. Azért az is vicces hogy csak 3 wave survive-ot sikerült elérni.
Optimus Prime
Csak én értettem félre a mostani N7 Opertiont? Valamiért úgy értelmeztem, hogy ha ez nem sikerül jönnek majd a Banshee-k, de nem. Most. Azt hiszem az Operationök nevét nem figyeltem vagy kevertem Silencer - Shieldwall.

Egyébként, aki játszik még ma - vagy máskor is - felvehet. Már promótáltam a 6 karakterem, de neki esek újra. Engineer, Sentinel és a Batarian Soldier jó vagyok. Origin: Optimus-HUN

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Reménykedjünk.Az õszi idõszak szerintem is reális.Azért a DLC-k már nem lesznek ekkora falatok.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én benne voltam régebben pár játék fordítás projectben (utoljára a Borderlands-ban), ezért is mondtam, hogy az könnyen megesik, hogy elfogy a kezdeti lelkesedés. Az Aliens vs Predator 2 fordításánál sok évvel ezelõtt én is így jártam😊 A felénél meguntam csinálni egyedül és csak pár év múlva fejeztük be egy új fordítóval😊 Fõleg azoknál lehet gond, akik még nem voltak benne nagyobb kaliberû fordításban. Ha valaki nem méri fel mivel is jár egy ekkora fordítás, akkor pár hét után bizony megunható...
De sebaj, kész lesz amikor kész lesz.

Szerintem sem,de ahhoz képest,hogy mennyi meló(kb. 56000 sor)egészen jól haladnak.És ahogy írják,nem lineáris szöveg hanem helyzetfüggõ,ergo mindenféle szituba,dialógba etc..külön-külön kell beleépítgetni,ami gondolom nem kis meló nekik sem.Ha magát a szöveget csak fordítani kellene szerintem már készen lennének.Igaz nem értek hozzá,mert még sosem készítettem magyarítást.A szabadidejüket áldozzák rá,nem kapnak érte semmit,max. elismerést,ahogy ti is.Lehet ha az EA rendelte volna meg,már régen készen lennének.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A ME3 magyar fordítás szerintem õsznél hamarabb nem lesz kész. Nagy valószínûséggel beleszaladtak abba a csapdába ami az alkalmi fordító csapatoknál jelentkezik: a kezdeti hatalmas lelkesedés pár hét után eltûnik amikor rájön a fordító, hogy napi 2-3 órát kéne foglalkozni az elvállalt munkával. Közben jönnek más újabb és kurrens játékok amikkel játszana is. Ilyenkor jönnek a kifogások, hogy nincs idõ rá mert érettségi, munka, nyaralás, rámnézett a cica, dehát a másik se halad vele, stb. 😊 Ilyen ez a csapatmunka alkalmi társakkal.

Amikor belépsz a multiba, eventnél mindig kapsz egy ablakot hogy éppen event van a hétvégén. Amíg nem látsz ilyet, addig nem érdemes elkezdeni.
JAah, Fasza ezt akkor benéztem, de igazad van amugy, viszonylag hamar megvan

Holnap kellett volna. Mindegy, nem tart olyan sokáig újra lvl 20-ig megcsinálni.

Köszönöm a válaszokat😊
Le is nulláztam mindent, most tápolhatom megint a karikat, remélem nem tul korán csináltam, mert akkor ismétlhetem meg 😄

ja lehet én nem tudom ritkán járok fel.Face-n láttam gondoltam érdekel titeket is, nekem nagyon tetszett, elég megható.Õszintén beleillett volna a játékba is ez a szám pl mikor megjön a flotta pont akkor bejátszották volna, lehet elsírtam volna magam 😄

+is
Úgy látom nagyon népszerû a csaj. Egyébként nem is olyan rég volt már linkelve, csak nem ezzel a videóval.

mcgrape: igen, ennyi lenne. Akinek vannak 19-20-as karijai annak szerencséje van. Akinek nincs, az kicsit most dolgozni fog a Victory pakkért. Arra leszek kíváncsi hogy az 50k meg lesz e.
Szóval akkor most mi a hétvégi event lényege? Nullázak le 3 karaktert és meg is van ? Van egy 20-as Geth enginerem, egy 20-as Asari Adeptem, meg egy 19-es Human Infiltratorom, értelem szerüen pár xp és 20-as ez is, aztán nullázam le öket és késsz is?
Az viszont tetszik hogy a kaszton belül az összes faj kapja az xp-t igy ha egyet felhuzól akkor az összes fejlõdik Szóval természetesen nem csak a Geth meg az Asari 20-as de csak öket használom, Asari jó a Cerberus és a Reaper-ek ellen, a Geth-ek ellen anyira nem , viszont arra ott van a Geth enginer, kicsit sajnálom mert az ember Infiltratorom nem is használom már, Asarival már a 2. helyig jövök Goldon alkalmattán, az Infel meg szenvedek a 3-4 helyen .
Egyébként csak én képzelem be vagy tényleg keményebb lett a Gold, sokkal keményebb
Utána meg huzzam vissza öket, jo nem azt mondom ugy 1-2 óra alatt végül is megvan. De akkor ennyi lenne?

Nekem nagyon tetszik ez a szám, majdnem elsírtam rajta magam <#rinya>

Ryder62
Azokkal elleszel egy darabig <#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nekem nem kedv hiányom van. Csak megvettem a Fallout 3 DLC-ket és most az élvez elsõbbséget. De a hétvégi eventbõl ki fogom venni a részem, mint minden alkalommal.
JethroHUN
Hát ja, ma akartam én is játszani vele egy kicsit, megint elment tõle a kedvem legalább 2 hétre...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez igaz, de Goldon azért nem kevés Banshee jön. Már nem emlékszem pontosan az elsõ eventre, de asszem Brute-okat kellett ölni. Akkor még szerintem a többség is max ismerkedett a silverrel, gold nagyon nem jött szóba. Tehát kb annyi Brute spawnolódhatott mint most goldon Banshee-ból. Akkor még is igen durván túl lett teljesítve a cél. Ha a BW/EA azt akarja hogy minimális mértékben csökkenjen csak a multis aktivitás, akkor legalább 2-3 havonta ki kéne adniuk ilyen DLC-t. Mert gyanítom hogy a ti aktivitásotok sincs már olyan mint a kezdetekkor. A héten pl. még én se játszottam.
JethroHUN
Az ilyen rohad barmok miatt nem ér ennek a játéknak a multja szart se.
Játék legelején volt olyan okos h bebuggolt ide, de nem lépett ki... miatta mi többiek buktunk el... és kényszerültünk kilépni, és elveszteni Nem csodálom h senki nem játszik már ezzel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csak az Operation Silencer nem sikerült. Nem azért, mert kevesebben játszanak, hanem mert a victory pack nem ér lószart se, kb. veteran pack szintû cuccokat ad, azért meg miért erõltesse meg magát az ember. A commendation packért meg csak a squad goalt kell teljesíteni, egyedül annak van értelme.

Ezzel egyet is értek. Fõleg hogy az EA a kiadó. Viszont azt is vedd figyelembe hogy ez elsõsorban multi DLC, ott tényleg a Pack vásárlás hozza a pénzt. Ráadásul már elég "sok" idõ eltelt a megjelenés óta, pont a Banshee-s buktából látszik hogy már közel sem játszanak annyian mint az elsõ hónapban. És ehhez azt is vegyük hozzá hogy a legtöbben Goldon nyomták, ott pedig a 11 wave alatt simán van akár 20-30 Banshee is. Ha jól emlékszem, elõtte már a Phatomokat sem sikerült teljesíteni.
Optimus Prime
Tudom mi az Extended Cut, csak sokat olvastam mégse kapcsoltam: Etended Cut.
A színészek behívása érdekes, szerintem itt több lesz, mint pár új jelenet. Tuti van valami az Indoctrination Theory-ban, is.

A From Ashes fiaskó után tényleg fair az ingyen DLC és persze azt se felejtsétek el ,hogy más csapat csinálja. Valamint a supply packokat akár BW pontokért is lehet venni. Biztos sok a gazdag noob, szóval van mibõl anyagot csinálni. Én örülök, hogy sikerült megvennem az N7 kiadást - a régi képregényeim, amiket évek nem olvastam vagy a kedvenc játékom egy álom kiadásban.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
azért 3 millió banshee-t megölni...fõleg amikor már ilyen jó idõ is van hétvégenként... 😄

koschwarz
én azt mondom, a mai mindenért fizetõs, meg drága dlc-s idõkben örüljünk, hogy már a második dlc-t kapjuk ingyen. a day 1 fizetõs from ashes, meg hát a befejezéses balhék után asszem ez a minimum.

Ryder62
Már tele a net azzal hogy egy rakás színészt visszahívtak hangfelvételekre. Szóval nem csak bevágnak két videót azt jó napot hanem lesznek új dialógusok is.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Az Omega-s dlct biztos hogy kifogják adni utána, és az fizetõs lesz.

Extended Cut: http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/
Hát már csak lesznek új, kibõvített párbeszédek is. Dúrva lenne ha nem.

Optimus Prime
Ki/mi az EC? Már olvastam a BSN fórumán is. Amúgy, ha az Indoctrination theory igaz, akkor nagy változás lehet a végén, ha nem akkor nem tudom mit tart pár perc cinematic elkészítése több hónapig!

Ha az EC nem javítja ki a befejezést, akkor nekem nyolc...