22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
van most egy rövid karbantartás. -
az allied goal asszem 400000 extraction reaperek ellen.
a squad meg goldon legalább egy extraction reaperek ellen. asszem.
csak a fórumon olvastam hogy failed... -
Nektek is offline most a szerver? van netkapcsolat, de senki sem elérhető :D -
kokos #17397 Az kemény volt!Az összes eddigi stratégia szertefoszlott,beb@szott mikor megjelent a sikítós(kur@a)Reaper a Geth-ek mellé + a Cerberus kaszabolós(rohadék).A végén csak keltegettük egymást míg meg jönnek értünk! -
az mi is volt? -
az allied goal eleve failed. max a squad goal-ért kapsz valamit. -
Evoluti0N #17394 Megkapta már valaki a packokat a hétvégi eventért? Én se a commendation, se a victory packot nem kaptam még meg. -
Hoz_Hun #17393 De jó. Majd kipróbálom. :) -
morzsi555 #17392 Annihilation Field-et be lehet robbantani Throw-val. Dark Channel-t be lehet robbantani Annihilation Field-del és Throw-val. Sikerült egy platinum meccs, igaz csak 6. körtől voltam bent, mert oda rakott be a játék, 110k credit kaptam a végén. -
Hoz_Hun #17391 Végül meglett mind a 6 új karakter. Kipróbáltam a Shadow-t, a Demolisher-t és a Fury-t. Mindhárom kiemelkedően jó a véleményem szerint.
Shadow (Infiltrator): rágyúrtam a melee-re. A passiv skilt teljesen kihagytam (6/6/6/0/6), lévén nem használok fegyvert vele (vagy ritkán). A legjobban a Carniflex X-el jött be ULM használva így 200% a cool down. Nagyon brutális, kiváló Goldra is, de figyelni kell a használatára. Ha TC (Tactical Cloak) és az SS-t (Shadow Strike) időzítjük, gyakorlatilag folyamatosan lehet SS-ni. A lényeg hogy a TC alatt két SS el kell nyomni, utána rögtön megint TC és újra 2xSS, majd ezt ismételni. Nagyon jó csak figyelni kell és szinte folyamatosan fedezékben lenni (a TC és az SS miatt).
Demolisher (Engineer): meglepően jó. Amúgy is az egyik kedvenc kasztom az engineer. Meg a csaj szerelése is frankón néz ki. Az Arc gránát meg a kővetős gránát nagyon használható és Pilon is marha jó. Nekem a gránát gear-rel együtt 11 gránátom van, a Pilon meg kettesével adja elég jó időközönként. Az egyetlen hátránya hogy a gránátutánpótlás miatt viszonylag kötött a mozgástere (illetve a társak is zabálják fel a cuccot). Bárhova bár hányszor le lehet tenni a Pilont, de elég hosszú a Pilon CD-ja és letételkor csak 2 gránátod ad egyből, szóval nem lehet így töltögetni, ki kell várni míg adja. De ahol hirtelen el kell szórni 11 gránátot az csak a Gold/Platinum meccseken van húzós helyzetekben ott meg többnyire úgy is helyszínen védekezik a csapat az emberek nem rohangálnak össze vissza, lehet egy biztos helyet belőni a Pilonnak. A Demolisherrel amúgy is hátrébb kel lenni és támogatást nyújtani. Az Arc gránát életmentő a követős gránát meg durván sebez.
A Pilon Thermal clipet is köpköd ki magából így a Harrier ideális választás mellé. Egyszer se fogytam ki a lőszerből.
Fury (Adept): nem vagyok nagy adep-es, bár elég jó kaszt szoktam azért használni. Na ez most változni fog a gyakran használom típusra. Minden képessége szuper a Fury-nak. Az Annihilation Field amit magára nyom nagyon ott van a szeren, a köcsög kis Nemesisek hiába futnak, hehehe. Az egész figura nagyon zorall. Folyamatosan kombóztam a Dark Channel-t és a Throw-t a BE miatt. Sokat még nem tudok róla mondani, mert csak párszor használtam, de az valami rohadt élvezetes volt.
A többi karaktert még egyáltalán nem próbáltam ki. -
morzsi555 #17390 Mégsem olyan rossz az Acolyte pisztoly. Az a lényege, hogy a pajzsot és a barriert gyorsan leszedi, adepteknek tökéletes, mert gyorsabban tudnak biotic explosiont csinálni így. -
Toltam párat az új pályákon is, nem is rosszak, csak iszonyat nagyok. Sokszor úgy kell keresni az ellenséget, meg azok is keresgélnek minket. :D
Van, hogy extraction végére érnek oda a pálya másik végéről, csak azokkal van nyűg akik a közelbe spawnolnak.
Szóval négy embernek ezek túl nagyok szvsz. viszont legalább van értelme a gránátoknak, mert sok a supply, lehet pótolni, nem egymás elől vesszük el a lehetőséget.
A supply pylonos csávó meg murva jó. Lerakja és ha a körzetében vagy, tölti a pajzsod, meg vehetsz fel ammo-t, durva. Mentünk úgy, hogy supply le, asari védőpajzs fölé, beálltunk, halelujja... :DDD -
A Phaeston kissé bugos, a Rio-i pályán voltam vele és minden második lövés után újratöltött a karakter automatikusan.
A másik bajom, hogy baromi sokszor ledob az EA szerver: játék közben, vásárláskor, csatlakozáskor, a host migrál, stb. Ez tényleg ilyen xar most vagy csak nálam van valami hiba? Mert más játék nem csinálja ezt. -
nézegettem videókat az új kasztokról, és egyértelműen az új engi tetszik a legjobban. az új katona sem rossz, bár igazából semmi különös, a devastator mód több ammot, sebzést és tűzsebességet ad.
viszont lehet hogy lesz végre egy olyan infiltrator, amivel szeretek is majd játszani, csak szigorúan közelharci karakterként, nem pedig sznájpolni valahonnan. cloakból rank 6 bonus powerrel shadow strike, majd ha még kell, plusz kardos melee vagy egy-két shotilövés. -
Evoluti0N #17386 A Paladinnak az F-en tartós képessége mire jó? Valami védekezőállás? Jah és bugos, vagy mi? Mármint kinézetre. Amikor tegnap kipróbáltam, akkor nem látszott a pajzsa, csak egy kis, narancssárga kör, ahol fogja. Mármint amikor benyomtam ezt a védekezést, vagy mit. Ütéskor látszott rendesen. -
ja télleg. sosem néztem a körök végén az xp-t :DDDD -
Darun #17384 Sztem kreditet, mert ha jól emlékszem xp-t a silver is többet ad ennél. -
mármint xp-t vagy kreditet? -
Darun #17382 Akkor sem fajirtás. Attól hogy megölöd egy hangyaboly minden lakóját, még nem pusztul ki az összes hangya. És ha játszottál a ME3-al akkor észre kellett hogy vegyed, maradt még néhány geth. -
Wave 8-ig jutottam, az már kicsit kemény amikor a Geth-ek mellé bejönnek a Reaper-ek is. -
BalMat #17380 Nem figyeltél arra, amit Legion mondott: az csak a hardver, a gethek lényege a szoftver. Mindegy, hogy mennyi hordozó platformot lövök szét, a közösség szempontjából nem probléma. Viszont ha szétdurrantom/letörlöm/megfertőzöm a szervereiket, akkor elpusztulnak/módosul a tudatuk. -
nem létezik hogy sikerült végigvinned :D -
kokos #17378 Igen!
Kemény,adott 132000 pontot!
-
Evoluti0N #17377 Próbálta valaki a platinumot? -
SEMMIT :D
Salarian Engineert, de azt 2x... meg Kishock, Arc, Geth shoti fejlesztés... rohadtul hiányzott mind :D -
Végig mentem mind 3 pályán 1-szer, ezüstön. benyomtam a Premium Fantom pakkot, de class helyett N7 Piranhat dobott be... elég jó, de a reaver shotitól jelenleg nincs jobb :D
Nektek mit dobott be a premium pack? (99000 pontos asszem) -
morzsi555 #17374 Shadow nagyon jó, igazi ninja. De elég nehezek az új pályák. -
Hoz_Hun #17373 Aaaaah, akkor hagyom a fenébe. Kipróblom a Paladint a Shadow-val.
A Demolisher és a Fury az milyen? Az a két karakter még izgat. -
Nekem is II-es, de scope-pal jobb vagyok vele, mint egy Widow-val. 25 headshotom simán lesz. -
hú, én azt a fegyvert hogy utálom... úgy kellett végigszenvednem vele egy meccset -
Hoz_Hun #17370 Paladint nem használtam mert csak II szintű volt, Carnifexes vagyok. De most esett két Paladin így most IV. Meglátom így milyen lesz. Azt tudom hogy ez egy nagyon frankó fegyver. -
morzsi555 #17369 Olyan, mint a kishok. Fel kell húzni, ami sokáig tart, lassan, ívesen repül a lövedék, és szánalmas a sebzése. -
Nekem egy PSP-ből az lett meg. :D még nem próbáltam, d ekétlem, hogy üti a Paladint.
London kivételével láttam az új pályákat. Nagyok, nagyon nagyok! És szépek. Vazze, ha z SP-ben is ilyen lenne Vancouver...
Viszont egy Gold meccset se bírtam végig vinni. Mindig meghalt mindenki. :( Nem tudom, mert Adept vagyok-e és nem Engineer és úgy bénább vagyok, vagy szimplán pechem van.
A Platinum egyébként 150k creditet ad? -
Hoz_Hun #17367 Nem jó? Még nem próbáltam. Pedig vannak akik dícsérik. -
morzsi555 #17366 Ez az Acolyte pisztoly mekkora egy fos, te jó ég. Azt hittem végre kapunk egy jó kis pisztolyt, erre tessék. -
Hoz_Hun #17365 Kimaxoltam a két új Rare fegvert, maxos az N7 Fury, N7 Paladin, N7 Shadow. N7 Demolisher még kell egy opció az N7 Destroyer még kettő. Az N7 Slayer meg egyáltalán nem esett. Mindegy este majd játszok, úgy is nyitok még pakkokat. -
Hoz_Hun #17364 Mi a fene, most látom, hogy modosítottak a manifesten.
A fegyverek az maradt ahogy írtam (20 rare kártya).
A fegyverkiegészítők csak 5 db új van (25 Rare kártya nem 60)
Karakterek csak 4 opcióval rendelkezen (24 kártya)
A Gear-ok is maradtak, 7 db (35 kártya)
Akkor csak 104 új Rare kártya. -
Hoz_Hun #17363 9,7 millió. Grat. :) -
morzsi555 #17362 Én 9,7 milt költöttem el, meglett az összes karakter, az új shotgun, pisztoly X-es lett, az assault rifle csak V-ös. Az új gearekből, modokból nem kaptam meg mindent. Nevetségesen sok credit kell ahhoz hogy mindent megkapjon az ember.
Csak az új vanguardot próbáltam ki, nagyon durva, tud teleportálni, a kardozós meleeje is teleportálós, szintek között is tud. A pályák közül meg Riot próbáltam, nagyobb mint a Reactor. Elleszek ezzel egy jó darabig. -
Hoz_Hun #17361 Összegzem:
Új fegyverek:
2 Rare: N7 Piranha, és Acolyte (20 Rare kártyát jelent)
1 Ultra Rare: N7 Typhoon
Új karakterek:
Fel se sorolom mindenki ismeri őket. Karakterenként 6 opció (valójában 4) 6x6= 36 Rare kártya.
Új fegyver módok:
Nem részletezem, összesen 12 db mindegyik 5 opcióval. (60 Rare kártya)
Új Gear-ok:
Ez se részletezem, összesen 4 uncommon 5 opcióval.
7 Rare szintény 5 opcióval. Az 35 rare kártya.
Szóval újjab 151 db (!!!) Rare kártyával bővült az eddig is vastag Rare tár.