Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    nem azt mondtam, hogy rossz a devastator, csak nem voltam annyira hanyatt esve tőle, mint ahogy vártam. ad sebzést, ami +30% (is lehet), és az tényleg nem rossz, meg egy kis plusz tűzsebességet, pontosságot vagy több ammot egy tárba (ez szerintem talán annyira nem fontos normál fegyverekkel), szóval mindenből egy "kicsit". a typhoon önmagában is jó, ezekkel az "apró" pluszokkal összhatásában nem tűntek nekem áll-leejtősnek.

viszont a particle rifle-nek kifejezetten jól jön a devastator-ból plusz ammo, a tűzsebesség vagy pontosság ennél a fegyvernél nem számít, viszont a shield-bónuszok kiegyenlítik a fegyver azon hátrányát, hogy van egy rövid sebzés-felmelegítő időszak.

a turian marksman meg durva bónuszokat ad a tűzsebességre és a pontosságra is (sőt headshot-ra is), na azzal tényleg érzed, hogy történt valami a fegyvereddel (persze az meg cooldown-os képesség, bár egy revenant X-zel, vagy egy pheaston X-zel gyakorlatilag a reload alatt lehűl a képesség). olvasztja az ellenek shield-jét, armor-ját, health-jét.