Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Gondoltam nyomok egy gyors silvert lefekvés előtt. A poén kedvéért az új Phantommal mentem (N7 infi). Egyből be is csatlakozott egy Paladin (az új pajzsos class) Szerencsére rögtön Ready-zett így neki is vágtunk ketten. Játék közben még spawnolt 2 ember. Lement az első wave, meg sem mozdultak. 2. wave, meghal a társam, még mindig nem mozdulnak. (Condor volt, gethek ellen) Mondom WTF? Ketten is potyáznak? Sok lesz ez így késő este. A 3. wave-ben kiléptek (egyszerre) pár másodperc és jött 2 újabb arc akik szintén gyanúsan hamar eltűntek. Ez tuti valami bug lesz. Először arra gondoltam hogy tuti szívatnak és hagyjuk veszni, aztán kapnak egy kicket. De még előtte kiléptek. Aztán ketten maradtunk a Paladinnal. Soha nem láttam még a srácot, de hamar kialakult hogy ő megy előre, én meg mögötte osztom az áldást. Nagyon nagy csít hogy a területi támadás mindenen átmegy. Gyakorlatilag arról szólt az egész meccs hogy ő a pajzs mögé bújt és távol tartotta tőlem az ellenséget. Ráadásul az ő védekezése és az én képességem miatt neki akkor lett meg a 25 kill amikor nekem a 75. És ez olyan 6-7. wave körül volt. Sztem tuti a közeljövőben visszavesznek belőle, mert ez már pofátlanság. Szerettem a krogant mert vele bármilyen tűzbe bele lehetett gyalogolni, kibírta. De az hogy a Geth prime meg se tud sebezni... A 10. wave-nél majdnem beszoptam, disable device volt és a Pala a második után kilépett. Ráadásul épp a nyakamon volt pár hunter/pyro/rakétás. A Shadow strike is röhej! A célpontokat gyakran a falon keresztül is be lehet fogni, simán átteleportál mindenen és már vág is. De a legjobb az volt mikor átváltottam rakétára, Shadow strike a két Prime közé, aztán ment a rakéta. Ráadásul a Condoron elég sok nagy fedezék van (tankok, a középső épület, stb) onnan sebződés nélkül lehet osztani. Az extarctiont is egyedül kellett megcsinálnom. A legfelső részen elbújtam az extractionra néző fedezék mögött. Azelső 3 Pyro meg az első Hunter sorsa Grab lett, az utána érkező Prime rakétát kapott, utána az aprólék már nem jelentett gondot. 0:13-nál leszaladtam, 0:04-re oda értem, sehol senki, küldetés kész. Jah, és 200-as CD-nél mire végez a táncikálós effektel, addigra vissza is hűlt, tehát vagy jöhet a következő, vagy Shadow strike. Egyébként a 200 CD egy X-es Phalanxal meg egy könnyített Hurricane-el volt meg, de ez utóbbit nem használtam és a Phalanxból is sztem kb 100 lövést ha leadtam. Ennyit számít a csapatmunka (a Paladin nélkül tuti nem ment volna, egyrészt sajnáltam hogy nem maradt végig, megérdemelte volna a pénzt és az XP-t is, másrészt sajnáltam hogy szinte a összes kill-t elszedtem előle) a kaszt, meg a szerencse. az infi 18 szintű volt, láthatatlanná egyáltalán nem tudtam válni, a CD-s skillek maxon, a két class abbility meg 5-re volt húzva.