Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 30-án jelent meg lehet még nincs fent sehol.De az elsõt lefordította valaki?

Én a 2. Homeworlds-ös képregényt nem találom, csak a gagyi Vegás 1. részt. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ah köszi. Akkor bepakolom, mert az eset egy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
nem, azok elvileg állandók, és "fejleszthetõk" is, már ha dobják a pack-ok a fejlettebb változatot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
rohadt idegesítõ, hogy egyesek ennyire önzõ seggfejek, már ha nem technikai gondok miatt lép ki. mert ha meg is fekszik végül az egész csapat, akkor is van xp és credit. így viszont neki elveszik minden, a bennmaradó játékosoknak meg a kilépõ által gyûjtött xp.

koschwarz
az a vicc, hogy nekem a victory pack-ból esett rebellionos cucc (nem is játszottam hétvégén, még karaktereket sem promotáltam), amit vettem premium spectre packokat, abból meg csak karakter training (az egyikben csak az volt a 2 rare), meg nem használt fegyver ikszedik változata jött 😄D

én viszont sokat játszottam együtt tegnap vorcha és quarian male karakterekkel, de ex-cerberust egyet sem láttam.

Ezek az új Gear cuccok ugyan úgy 1x használatosak, mint a fegyver lõszer meg ezek?

lacoka, én a harriert használom és szerintem hasznosabb fegyver, mint a mattock. Az h full automata sokat dob rajta, viszont jobban kell koncentrálni vele, mert kicsit szétvisz.
Nah, most toltam le egy menetet goldon, reaper ellen, egy 20- as vorchával és az elsõ 5 hullámban még 4- en voltunk, jól is ment, aztán 6. wawe- 1 ember kilépett. Akkor már mindenki esett kelt, de megvolt az is, ez így ment 8- ig körig, erre megint lelépett egy tag. Ketten voltunk utolsó két hullámban, mindkét körben meghalt a csávó és egyedül csináltam végig extraction- ig, ott én is elvéreztem. Nem tudom miért van az, hogy, ha valakit nem élesztünk fel, az rögtön kilép? Az ilyen embereknek nem is kéne játszani, pláne a végén hagynak cserben.😞
Én tegnap tettem fel az új DLC-t. A két új map elég jól néz ki, jónak tünnek. Sajna egy db új cucc sem esett. Semmi. Pedig jó pár ládát nyitottam. Meg másnál sem láttam, csak a Reegar fegyot két embernél is. Viszont egy új karaktret sem, senkinél (XBoxon vagyok amúgy).
Lesz ehhez olyan külön pakk mint az elõzõ DLC-hez volt?

Ja és a Victory packot megkaptam, de a Commandation packot nem. Pedig ki promotáltam a 3 karakter és jókor. Lehet megint csúszik, majd ránézek a BSN-re írnak-e valamit.

koschwarz
mondjuk az kissé "hanyag" hozzáállás volt a BW részérõl, hogy alig van különbség a vorcha soldier és sentinel között, az egyiknek carnage-dzse a másiknak cluster granade-je van. hasonlóan az ex-cerberus adept és vanguard között csak a singularity és a biocharge a különbség. de ennyi baj legyen 😄

koschwarz
nem használtam még, de a harrier eleve a mattock egy továbbfejlesztett változata, azért hasonlít. a különbség, hogy full automata, kicsit kisebb sebzéssel, és nagy recoil-lal.

koschwarz
igen, a flamer egy power, tehát nem külön fegyver. a vorcha resilience-ben is a power damage-t fejlesztve iszonyat erõs fegyver, persze figyelni kell arra, hogy idõtartam alatt sebez, bár lehet cancel-ni, és akkor valamivel gyorsabban töltõdik vissza, mint a tactical cloak.

kell a vorchának adni még egy fegyvert közép vagy nagy távolságra és kész, mert a lángszóró közeltávra nagyon üt.

Lacoka12
ti mit gondoltok errõl a fegyverrõl Cerberus Harrier kinézetre hasonlit
M-96 Mattock-hoz de melyik a jobb

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Optimus Prime
Én még nem tudtam Vorcha-t szerezni. A lángszórója integrált? Úgy értem nem fegyver, hanem skil? A Vorchák egyébként a 2-ben a legfrusztrálóbb ellenfelek. Egy tár bele, de nem elég + regen és mintha semmit se csináltál volna.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
nekem is van néha hogy így "beragad", de ilyenkor egy cancel majd új quick match segít. vagy hostolj te játékot. seperc alatt összegyûlik a parti.

nem gondoltam volna, hogy a batarian soldier ballistic blade-je után valami hasonló durvát ki tudnak találni, de a vorcha soldier flamer-e az nagyon büntet. a bloodlust-os életerõ regenerálás meg szintén király, jobb mint bármilyen tech armor vagy más shield boost.

Gabor77
Nekem sajnos nem. Alig tudok játszani így neten...nem talál játékot. Loadingnál megáll...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Lacoka12
nekem de egy játék újrainditás megoldotta

Gabor77
Volt valakinek olyan problémája a játékkal, hogy nem tölti be a multiplayert? Nem fagy le a játék, csak megy a loading meg a communicating multinál...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Pont ezt akartam kérdezni most láttam hogy 2 rész van már 😄

Mimasz
Mass Effect: Homeworlds-t honosítja valaki srácok?

Lacoka12
az új sniper fegyver nagyon király 3 lövésel elintézi a phatomot

Nevetséges, de tegnap óta folyamatosan próbálom feltenni és engem is a "Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra késõbb!" szöveggel fogad. Nem kicsit bosszant a dolog.
cs1rk3
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
megint ez a hiba fogad mint a from ashes-nél nem engedi megvenni a DLC-t 😄
<#violent><#violent><#violent>

Nem.

JethroHUN
Bronzon. (tegyük már hozzá)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Ja, siralmas. Nekem meglett elsõ használatakor a 25 shotgun kill bónusz is vele. Borzasztó.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ja, annyira szar, hogy 1 tárral leveszi egy atlas, prime, banshee pajzsát. Fú de szar.

JethroHUN
Reegar carabine ez valami kegyetlen rossz. Van 1-2 szar fegyver a játékban, de ez mindenen túl tesz.

Vraaanyek
õõõ...ennyire képes vagyok 18 év gép használat után 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Remélem a Folyamatoknál zárod be és nem az Alkalmazásoknál.

Vraaanyek
Ugggggyan ezt csinálja nekem is két napja! Hiába kapcsolod ki feladatkezelõben, nem jelent semmit, elõször én is azzal kezdtem, de nem használt, elsõre... igazából nem tudom mi az igazi megoldás, kb. 10-20-szor eljátszod ezt, és egyszer csak elindul!

Töröld.

JethroHUN
Most már a játék sem indul el... komolyan basszák már meg. Amihez az EA hozzá nyúl az mind szar lesz... megjelenik originben h "játékban: ME3..." és a feladat kezelõben is ott lesz kemény 580 kb ramot használva... de semmi nem történik. <#falbav> de letörlöm mindjárt a büdös francba

JethroHUN
Jó ez az új multi dlc... most már be sem tudok lépni a multiplayerbe, tölt egy ideig aztán dc... hát grat.

Én is játszottam tegnap, az egyik új pályát láttam is. (random mappon nyomtam) Ráadásul túl sokat nem is láttam belõle, mert csak az LZ környékén tevékenykedtünk.

Én pont a múlt héten vertem el 1 milla creditet, szóval egy fillérem nem volt vásárolni. 😞 És tegnap csak az új salarian pályán volt egy geth társam, az összes többin kénytelen voltam soloba nyomni. (gyanítom hogy kb senki nem játszott este bronzon, mert egy srác háromszor lépett ki meg be mire végre feladta, ha lett volna más játék akkor nem mindig hozzám teszi)

A DLC-t nem szedi le automatice, csak a patch-et.
Optimus Prime
Nem szedte le automatikusan a DLC-t? Én mikor beléptem a játékba (3 hete vettem, eladtam a képregényeim) és a Resurgence-t azonnal töltötte.
Igen, a Batarian Soldier nálam is favorit. Nem vagyok Soldier típus, de ez piszok jó, fõleg a melee attackja felturbózva. Goldon megöl egy Centuriont is.

A két új pálya nagyon szép, ez kellett. A többi se rossz, de túl sötét. Kell egy kis mix, hogy ne legyen egyhangú a játék. Meg tetszik, hogy van kis fizikai hatás: a szél fújja a zászlókat, a növényeket és egyéb könnyû dolgokat. Thessia szerintem az SP is ilyen, az egész ME3 grafikai stílusa olyan festmény hatást add, ahogy az ME2 meg olyan szépia árnyalatút.

koschwarz
de hülye vagyok, tegnap játszottam, de tök elfelejtettem letölteni ezt az új dlc-t 😄D

most az überkedvenc karakterem egyébként a batarian soldier. a ballistic blades - bár rizikós a használata - de olyan szintû sebzést okoz, hogy döbbenet. csak az ellenfél szájába kell menni vele 😄

kaptam mostanában egy scorpion pisztolyt is. ezt is imádom, bár közelharcra nem alkalmas, de egy scope-pal használva közép és messzi távra rohadt jól lehet puhítani az ellenfelet, de a legjobb a splash damage. rálövök egy csoportosan támadó enemy mindegyik tagjára egyet-egyet, és szépen kinyírják egymást 😄DD

Kb. mire leírtam meg is találtam a megoldást 😄
Igaz, egy kicsit megerõltethették volna magukat😄D
Ez a Vorcha kik*rt jó karakter, az amúgy se lassú mozgás mellé benyomjuk a bloodlustot és egyszerûen senki se tud eltalálni, körülbelül úgy érezheti most magát a cerberus, mint amikor mi próbáljuk leszedni az õ rohadt ugráló fantomjaikat😄 A Flame pedig jó skill csak nem tudom miért raknak egy alapvetõen llyen egyhelyben caplatós képességet egy fürge karinak. (jahh és melee- vel szabályosan levágjuk az enemy fejét😄)
A dlc-t minden gond nélkül felrakta, de a patchet nem akarja.
Ezt a hibaüzenetet kapom:
"Váratlan hiba történt. Próbálkozz újra pár perc múlva. Hiba: 123"
Ötlet?
De lusták voltak a skillek összeállítása terén, csak 1 skill különbség van, pl. cerberus adeptnek singularityje van, a vanguardnak meg biotic charge skillje, a többi skill ugyanaz mindekettõnél.

Szép meg hangulatos, de story- ban jobban nézett ki, most olyan az ég, mintha egy szar festõvászon lenne.
Ááá Megvan a kedvenc pályám, Thessia, istenem de szép pálya, szabályosan sokkotl egy pillanatra, ugye nem tudtam mien mapra megyek csak egy silver menetet választottam , és betett Thessia-ra, Imádom.

Végre lejött nekem is! Erre a packre gyûjtögettem az utóbbi két napban, most így vetem 8 premium spectre packet és kiesett belõle egy Vorcha soldier, egy Cerberus Harrier és egy Reegar Carbine+ gear slotnak sniper rifle amp és shotgun amp.
Nekem magyon bejön a Vorcha soldier, kicsit úgy érzem magam vele, mint egy ocsmány predator. Ami nagyon bejön az, hogy kva gyors és melee damage- el megtámogatva végig ugráltam a pályát és leszabtam mindenkinek az arcát😄D
A Harrier nekem jobban bejön, mint az alap Mattock, de a lényeg az a shotgun! Írtó klassz lett, a damage nem egetrengetõ, de olyan, mint egy lángszóró csak plazmanyalábokat lõ vagy okád(nem tudom jobban kifejezni). Igazából, így, ha lenyomva tartom ravaszt, akkor még a keményebb ellenfelekkel szemben is nagyon hatásos. Egyedüli problmám, hogy gyakran kell tölteni, de az midnen shoti sajátja.
A pályák szintén bejövõsek, sniperként a Jade, közelharcra(nekem Vorchának) meg a Goddes. Az új feladatra pedig már szükség volt, ezis igényli a teamworkot, ugyhogy szerintem nagyon rendeben van.
Vraaanyek
nincs link, eredeti ME3 Originnel mûködik, a DLC-t azon keresztül szedheted!

Lacoka12
valaki adna egy linket a dlcröl ?

leszedtem eddig tetszik 😄
csak 1 pályát próbáltam ki de van új feladat is ahogy láttam 😊

Optimus Prime
Fent van Origien a DLC!

Tölthetõ pc-n is.

poxboxon már tölthetõ.