Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én viszont sokat játszottam együtt tegnap vorcha és quarian male karakterekkel, de ex-cerberust egyet sem láttam.
Nah, most toltam le egy menetet goldon, reaper ellen, egy 20- as vorchával és az elsõ 5 hullámban még 4- en voltunk, jól is ment, aztán 6. wawe- 1 ember kilépett. Akkor már mindenki esett kelt, de megvolt az is, ez így ment 8- ig körig, erre megint lelépett egy tag. Ketten voltunk utolsó két hullámban, mindkét körben meghalt a csávó és egyedül csináltam végig extraction- ig, ott én is elvéreztem. Nem tudom miért van az, hogy, ha valakit nem élesztünk fel, az rögtön kilép? Az ilyen embereknek nem is kéne játszani, pláne a végén hagynak cserben.😞
Lesz ehhez olyan külön pakk mint az elõzõ DLC-hez volt?
Ja és a Victory packot megkaptam, de a Commandation packot nem. Pedig ki promotáltam a 3 karakter és jókor. Lehet megint csúszik, majd ránézek a BSN-re írnak-e valamit.
kell a vorchának adni még egy fegyvert közép vagy nagy távolságra és kész, mert a lángszóró közeltávra nagyon üt.
M-96 Mattock-hoz de melyik a jobb
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
nem gondoltam volna, hogy a batarian soldier ballistic blade-je után valami hasonló durvát ki tudnak találni, de a vorcha soldier flamer-e az nagyon büntet. a bloodlust-os életerõ regenerálás meg szintén király, jobb mint bármilyen tech armor vagy más shield boost.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
megint ez a hiba fogad mint a from ashes-nél nem engedi megvenni a DLC-t 😄
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Én pont a múlt héten vertem el 1 milla creditet, szóval egy fillérem nem volt vásárolni. 😞 És tegnap csak az új salarian pályán volt egy geth társam, az összes többin kénytelen voltam soloba nyomni. (gyanítom hogy kb senki nem játszott este bronzon, mert egy srác háromszor lépett ki meg be mire végre feladta, ha lett volna más játék akkor nem mindig hozzám teszi)
A DLC-t nem szedi le automatice, csak a patch-et.
Igen, a Batarian Soldier nálam is favorit. Nem vagyok Soldier típus, de ez piszok jó, fõleg a melee attackja felturbózva. Goldon megöl egy Centuriont is.
A két új pálya nagyon szép, ez kellett. A többi se rossz, de túl sötét. Kell egy kis mix, hogy ne legyen egyhangú a játék. Meg tetszik, hogy van kis fizikai hatás: a szél fújja a zászlókat, a növényeket és egyéb könnyû dolgokat. Thessia szerintem az SP is ilyen, az egész ME3 grafikai stílusa olyan festmény hatást add, ahogy az ME2 meg olyan szépia árnyalatút.
most az überkedvenc karakterem egyébként a batarian soldier. a ballistic blades - bár rizikós a használata - de olyan szintû sebzést okoz, hogy döbbenet. csak az ellenfél szájába kell menni vele 😄
kaptam mostanában egy scorpion pisztolyt is. ezt is imádom, bár közelharcra nem alkalmas, de egy scope-pal használva közép és messzi távra rohadt jól lehet puhítani az ellenfelet, de a legjobb a splash damage. rálövök egy csoportosan támadó enemy mindegyik tagjára egyet-egyet, és szépen kinyírják egymást 😄DD
Ez a Vorcha kik*rt jó karakter, az amúgy se lassú mozgás mellé benyomjuk a bloodlustot és egyszerûen senki se tud eltalálni, körülbelül úgy érezheti most magát a cerberus, mint amikor mi próbáljuk leszedni az õ rohadt ugráló fantomjaikat😄 A Flame pedig jó skill csak nem tudom miért raknak egy alapvetõen llyen egyhelyben caplatós képességet egy fürge karinak. (jahh és melee- vel szabályosan levágjuk az enemy fejét😄)
Ezt a hibaüzenetet kapom:
"Váratlan hiba történt. Próbálkozz újra pár perc múlva. Hiba: 123"
Ötlet?
Nekem magyon bejön a Vorcha soldier, kicsit úgy érzem magam vele, mint egy ocsmány predator. Ami nagyon bejön az, hogy kva gyors és melee damage- el megtámogatva végig ugráltam a pályát és leszabtam mindenkinek az arcát😄D
A Harrier nekem jobban bejön, mint az alap Mattock, de a lényeg az a shotgun! Írtó klassz lett, a damage nem egetrengetõ, de olyan, mint egy lángszóró csak plazmanyalábokat lõ vagy okád(nem tudom jobban kifejezni). Igazából, így, ha lenyomva tartom ravaszt, akkor még a keményebb ellenfelekkel szemben is nagyon hatásos. Egyedüli problmám, hogy gyakran kell tölteni, de az midnen shoti sajátja.
A pályák szintén bejövõsek, sniperként a Jade, közelharcra(nekem Vorchának) meg a Goddes. Az új feladatra pedig már szükség volt, ezis igényli a teamworkot, ugyhogy szerintem nagyon rendeben van.
csak 1 pályát próbáltam ki de van új feladat is ahogy láttam 😊