Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
KÖNYÖRGÖM!!! valaki mondja meg, hogy hogy a jó büdös francba lehet megszüntetni véglegesen és biztosan ezt a "folytatáshoz rendszergazdagént kell bejelentkezned" szöveget, mert így elindíthatatlan a játék!! 😞 😞 😞
és könyörgöm, ne mondja senki, hogy indítsam jobb klikk - rendszergazda módszerrel, mert agyvérzést kapok :S :S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

JethroHUN
N7 van. Commendation packból lehetséges h esik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Nekem fordítva van bajom: miért nincs multiba is a Chakram Launcher vagy az N7 arzenál?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Azért, mert majd belerakják a fizetõs single player dlckbe.

Nekem is az elsõ vásárlásból rögtön az esett. Ki is próbáltam, mert láttam hogy akikkel elõtte játszottam és azt vitték, mindig elsõk lettek pontban. Hát, nekem nagyon nem jött be,bár hozzá kell tennem hogy ez csak az elsõ benyomás volt. (anno a striker se jött be, ma éjjel meg azzal aláztam)
Vraaanyek
Nekem a rebellion DLC telepítésétõl számolt második megvett spectre packban már benne volt, szóval nekem is mákom volt vele 😄 😄 pláne, hogy 95%-ban sniperrel megyek 😄

JethroHUN
Amúgy ezek a multiba bekerült +fegyverek, miért nem lesznek elérhetõek a singleplayerben? Csak hozzá kellene adni egy árushoz és kész.

Optimus Prime
Javik kéri, hogy dobjunk ki a légzsilipen.<#hehe>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Az nagy mák ha kb 10 perce kezdem multizni és dobott egy Krysae sniper-t? Kicsit aláz.

Ati

Pedig már 2+ éve is volt olyan gyártó aki rájött hogy nem légmentesen zárt dobozt kell építeni 😊

Vraaanyek
óóóó. egyszerû, vettem egy olcsó, usb-s laptop hûtõt, amit nem a laptopba csatlakoztatok, hanem kreáltam egy usb foglalatból meg egy 12 voltos tápból egy tápegységet a hûtõnek, ami egy jóval nagyobb fordulaton pörög, de még így se hangos, és bírja egy jó ideje így, tehát bevált 😄 ez elõtt ugyanezt csináltam évekig, csak azzal a különbséggel, hogy egy tudásfája mappát kivágtam, beragasztottam egy régi procihûtõ ventit, és az hûtötte, az is bevált, a laptop 4 éves lesz, (msi gx600), de még mindig ilyen hõmérsékleteket tud produkálni így 😄 😄

JethroHUN
Laptop és 40-50 fokos? Vadi új, vagy Alaszkában laksz? Nekem 2+ éves kb. 70rõl indul bekapcsoláskor. Játékban 80. Nagyon esélyes h kivágjam az ablakon <#idiota>

Optimus Prime
Nem biztos, hogy az Originnel van baj, én a múltkor a VLC lejászóval szarakodtam. A megoldás vicces volt.
Az említett FPS esés nálam csak akkor van, ha én vagyok a host, de a MP stabil. Az SP viszont nem! Random úgy leeseik, hogy játszhatatlan. Egyetlen megoláds van vissza a menübe és újratölteni, de gyakran a játékból is ki lépnem. Kilõttem az overlayt is, nem segített, kilõttem az AA-t, az se.

mikor jön?

Tényleg ahogy rutinosabb lesz az ember, úgy csökken a kihívás. A silver már simán megy 2 normális társsal is. Szedegettem is némi pénzt. A másodk PSP-bõl kiesett az új vanguard. Összedobtam askilljeit, de kipróbálni már nem tudom.

Ellenben eszembe jutott hogy a striker rifle autómata és lehetne kombózni marksmannal. Dobtam rá tárnövelés, sebzésnövelést, a skilleknél mindent sebzésre nyomtam. Minden szempontból nagyon durva volt. Elõször is a 21-es tár olyan hamar kifogy, hogy csak nézek. Az 54 töltény is barmi hamar elfogy, tárkapacitás növelõ néltül nem is értem hogy lehet használni. Az ember nem állhat folyton a lõszerdoboz mellett. Így is rengeteget futkoztam. A másik röhej hogy az elsõ belépõ szintén strikerrel jött, pedig épp meg akartam jegyezni hogy kezdeti lelkesedés után ma már senkit nem láttam hogy használná. Erre tessék. Az elsõ én lettem, elég sokkal. A második a másik stirkeres srác. A többieknek nem sok babér termett. Egyébként gethek ellen mentünk, még a Prime-ot is leszedtem elég hamar.

A vorcha tényleg aláz. A kezébe nyomtam egy geth shotit, vérszomj, aztán csak akkor álltam le amikor elfogyott a HP. A legfõbb problémám az volt hogy kroganként hozzászoktam hogy tank vagyok és bármibe beleállhatok. Nos, a vorcha 300-as pajzsa igen gyorsan elfogy és hiába a +90% HP regó ha folyamatosan lõnek. Volt olyan hogy 5 wave-et végigmelee-ztem, de olyan is volt hogy 2 perc alatt ötször feküdtem. Ettõl függetlenül tényleg nagyon jó karakter, szerintem jól eltalálták.
Én a BW-re várok, a Paladin most esett ki.
szomferi
jön az új multi DLC:

Mass Effect 3: Earth

3 új map: Rio, Vancouver, London
3 új fegyver: Piranha assault shotgun, Acolyte pistol, Typhoon light machine gun
6 új karakter (mindegyik ember): Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow, Fury

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vraaanyek
Azzal kezdtem anno,mikor elõször jelentkezett... semmit sem ér, de a legszebb, hogy semmi sem ér semmit, egyszerûen megoldhatatlan, teljesen érthetetlen, hogy hogy képzelik ezt az egész origint... <#violent><#guluszem1><#levele>

Ha windows 7 akkor jobb klikk az Origin parancsikonján, beállítások/kompatibilitás/futtatás rendszergazdaként

Nekem legalábbis ezzel abbamaradt a pofázása, még a legutóbbi DLC-nél.
Vraaanyek
újra akarnám telepíteni a játékot, de nem mengedi, mondván megint csak ugye rendszergazdaként kellene bejelentkeznem, de még mindig nem tudom mi a tetvedéket jelenthet ez...<#boxer>

Vraaanyek
igazából félig tartozik ide, de újabban elkezdte játék közben a gép, hogy fokozatosan esik az FPS-em..nem hirtelen ugrik le, hanem 6-7 wave-ig fokozatosan csökken, amíg már élvezhetetlenül szaggat a játék... túlmelegedés kizárt, erõs hûtés megy,ami 40-50 fok között tartja a hõt (laptopról van szó, 70 fok felett beszélhetünk melegedésrõl)

Az elsõ PSP-ból vocha senti meg Krysae esett 😄
hát én mindig is földi pályákat szerettem volna 😛
De nem ártana pár városi pálya pl asari, turian homeworld-rõl 😄 Meg lehetne geth hajó belseje..stb 😄 Ezek a mostani pályák olyan fantáziátlanok, jó nem mindegyik de nagy részük üres sivár.Pl a turian homeworld pályája most a háttérbe lehetett volna pár lépegetõ reaper vagy vmi így olyan élettelen az egész, bár ez a többi pályára is vonatkozik.Nem jön át a hangulat 😞

Optimus Prime
Jól hangzik. fõleg a Rio map. Bár Vancouver és London is lesz. A végsõ pályán a Földön azért ütött a grafika. Sokszor hittem, hogy CGI/pre-renderelt videó.

abból a geth plasmagun a kedvencem 😛

mascarun
Nekem párossával adogatja a sniper-eket! Ebben csak az a poén hogy nem szeretem használni õket! Sörétesbõl bezzeg csak egyet adott, bár azzal meg vagyok elégedve.(M-300 Claymore)

Hmm tényleg túl van tápolva ez az új sniper most mentem egy goldot M98-al firebase white-geth ellen.Volt mellettem még 3 ember akiknek ez az új fegyver volt, hát közöm nem volt a játékhoz mire lõttem volna egyet már késõ volt és a falat trafáltam el.Mihelyst lejött az ellen a lépcsõn már zúdult is oda a sok lövedék és mivel célozni se kell vele jóformán ledaráltak mindent.Én úgy szoktam hogy salarian-al megyek rányomom a pajzselszívást majd headshoot ha lehet de ez itt nem ment mert mire lõttem volna már nem volt mit.

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Potential-future-dlc-info-posted-on-Reddit-12493228-1.html
Nahát. Hülyén hangzik, de ugyanattól az embertõl jön az info, akitõl a rebellion dlc is.

Nekem megvan az összes asszem már csak néhányra kell upgrade, most kaptam meg a paladint is.Az új fegyverek is megvannak.Azért vicc sokszor látom hogy másnak már az új fegyverek is 10-es upgrade-n vannak.Új karakterekbõl meg 2 van meg eddig de az adept nem jön be.Az engineer viszont tetszik fõleg az új fegyverrel a harrier-el nyomom 😄

Optimus Prime
Én épp nézem. Minden Rare fegyverem megvan, leszámítva a Krysae-t. 😄 Az Uncommonból is szinte minden, kivétel a Tempest és Locust, amire nagyon-nagyon vágynék. Igaz, ott a Paladin, amivel simán osztom a headshotot.

Igen, de, pont ezért gondolom, hogy olyan, mintha kaptunk volna a rakátavetõ mellé egy másik szuperfegyvert. Jó, jó, hogy, ha egyedül vagy, akkor kihúz a szószból, de, az ember sajnos nem csak akkor használja..
Lacoka12
azért ha túl sokan jönnek rád és egyedül vagy mert mindenki halot akkor hasznos fegyver mivel hasonló a rakétavetöhõz

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Szerintem a Krysae egy igazi noob fegyver. Nagyon mellényúltak vele, mer azért hihetetlen, hogy szinte semmit nem kell csinálnod és mégis elsõ leszel. Remélem minél korábban optimalizálnak rajta, mert az a tapasztalatom, hogy a sok alacsony szintû emberke is ezt használva atom nagy pontszámra tesz szert, holott a csapatmunkára nem is építenek.
Én maradok a jó öreg Widow- Black Widow párosnál. A kér legmegbízhatóbb sniper rifle a játékban: Van egy masszív sebzésértéke, páncélátütõ képesség, nincs késleltetés, komolyabb szinten nagyon durva fegyverré válhat, én megszoktam, h mindig fejeseket osztok.
Sir Quno Jedi
Tegnap stílszerûen toltam, turian soldier krysae+phaeston, ahogy a "valóságban" is történne... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Piszkos  Fred
A drell vanguardot nálam is szereti 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

cs1rk3
én a hétem 20 psp-t vettem ebbõ 17 szer drell vanguard és melette 13 krogan solider/sentinel 😄

hát én már azóta tolom a multit ahogy megjelent de még mindig van olyan fegyver ami nincs meg.Pl paladin, a black windowt most kaptam meg.Már az összes fegyver szinte x-es upgrade-n van de állandóan karaktertrainingeket dobál.Az új dlc-bõl eddig 2 karakter meg 2 fegyver esett aztán vettem vagy 15 premium spectre csomagot.

mascarun
OK! Köszönet!

A multiplayer manifestedben nézd meg, hogy melyik fegyver melyik kategóriába tartozik és az alapján dönts. Common fegyvert a recruit ad jobban, uncommont a veteran, raret/ultra raret a spectre és a premium spectre.

mascarun
Melyik csomag dobál inkább fegyvereket?
Mert ez a 99000 credites inkább karikat ad, nekem meg fegyverre nagyobb szükségem lenne. Nagyon alapom van még...

Legyen igazad. Én azért ha összejön némi kredit akkor beruházok pár csomagra, hátha esik egy új kari.
Elég ha van a csapatodban olyan karakter, ami a legutóbbi dlc-vel jött. Nem muszáj, h neked legyen.
MerlinW
Aham, köszi. Ahogy néztem, a hétvégi event-hez olyan karakterrel kell játszani, ami nekem még nincs meg😊 Cink😊

[merlinw.org]

Optimus Prime
Majdnem mondtam, hogy a Victory Pack amúgy is vehetõ, de most kapcsolok hetek után, hogy az Veterean Pack. Nem tudom miért kapcsoltam össze a kettõt.

Egyébként a packokból származó loot random.

koschwarz
ha összegyûlt egy kis kredit, irány a store!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A victory és a commandation a hétvégi event után jár. A többit meg a Store-ban tud megvenni BW pontért vagy Creditért.
MerlinW
Ezeket a pakkokat mi alapján adja a játék? (2 napja kezdtem multizni)

[merlinw.org]

na csodák csodájára megkaptam a black window-t 😄 lehet vele osztani rendesen.Meg esett egy harrier is vagy mi tetszik az is jól lehet vele kaszálni csak olyan hamar ellövöldözöm a tárat vele xddd