22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    most akkor mas effect 3-hoz hol lehet Bioware pontokat venni, és mennyiért??? ugyanaz kell,ami a mass effect 2-höz volt???
  • Negritis
    én a levi dlc-t szerintem megveszem, ezt a fegyó packot még kihagyom (lehet később rámegyek :D)
  • Hoz_Hun
    Én már tegnap letöltöttem XBox-ra. A Harrier miatt nagyon megérte. Épp most viszem végig Insanityn és nagyon jól jön az a fegyver. A két totál új fegyver is elég jó, bár elsősorban a Blood Pack-os SMG-t próbálgattam, a másikat csak a Spectre gyakorlóterén.
  • Ulthane
    Tölthető a Firefight DLC
  • Negritis
    ugye ott vagyok a végén , 7k powával :D
    elsőre aszontam h ezek nem opciók ->bukta

mondom 2.ra kinyírom a gépeket, és véletlen lőttem egyet a kicsirigóra -> bukta :D
  • Optimus Prime
    Catalyst. Kíváncsi vagyok legalább a fele hater ismeri-e/látta-e a 2001-et, ha Starchildozik. gyakorta nem is hasonít a két karakter.
  • Ryder62
    Persze, Shepard miatt kihal a galaxis, mert bedurcizik a csillaggyerekre.
  • Negritis
    hmm, el lehet bukni a háborút :D
    tetszik az extended cut :p
  • Calver
    igen.
    [apro]nem véletlenül azt írtam hogy "kirúgták", nem pedig hogy "átmentek"
  • BryceHUN
    Ugye tudod, hogy az NWN2-t nem a BioWare csinálta, hanem az Obsidian.
  • Ryder62
  • Darun
    Máshogy? Érdekes. Én egér/billentyűvel játszottam mind a kettőt. Neked már meg van a kinect-es változat?
  • PiszkosFred
    Olvasd vegig az utolso 10-20 kommentet, hogy mire irta a Deus Ex-t.
  • JethroHUN
    Ez komolyan mondod? Teljesen máshogy kell játszani.
  • Optimus Prime
    Eszembe jutott még egy jó cím: Deus Ex: Human Revolution. még nem értem a végégre, de nagyon hasonlít az egész játékmenet az ME-éhez.
  • Fenrir
    Szerintem pedig a Fallout 3 története igencsak jó, az egész világgal és a körítéssel. Amíg nem volt hozzá dlc akkor a vége hasonló volt mint a ME3-é ha a "jó" utat választottad. Sőt, sokkal szomorúbb lett a vége, mert ott már a remény sem maradt meg, hogy túléld.

A hideg kiráz mindig ettől az outro-tól:

• Ryder62
    A Fallout 3 történetileg nincs a toppon. Nem is kell hogy legyen, mivel sandbox játék, itt a játéktér és a világ felfedezésén van a hangsúly. A srác meg inkább történet orientált játékot keres.

De sztem a Kotor megér egy próbát. Mivel szinte a ME elődjének számít.
    Ahogy Calver is írta, nem nagyon hasonlít a filmes Star Wars-okra a játék.
  • Optimus Prime
    Meg lehet környékezni. :P De a csók előtt kiront a szobából és vagy két küldetésig vissza se megy. Még Kasumi is szóvá teszi, de tényleg nem lehet belőle románc.

#17662: az mázli. Nekem többször volt olyan, hogy a pack átesett a padlón. :S Asszem a Hydra pályán, nem lehetett felvenni.
  • Evoluti0N
    Ilyen buggal se találkoztam még mostanáig: Viszem multiban a hátamon a táskát, odaérek ahova le kell rakni, erre visszarakja oda, ahol felvettem.
  • Evoluti0N
    Csak próbálkozni lehet nála, de elutasít. Sőt, úgy tudom, h ha az elutasítása után se hagyod abba, akkor akár el is mehet a hajóról (nem vok biztos benne).
  • Negritis
    valahol olvastam hogy lehet elvileg Samara-t is romancolni a 2ben
    tényleg vagy benéztem?
  • Negritis
    storyra és beszarásra ott van a Vampire : Bloodlines is
    nekem rohadtul bejött, megfelelő szabadság, elfogadható grafika
    relatíve szabad fejlődés és történetszövés

de amúgy ha eredeti a dragon age-d akkor bioware honlapon mocskos sok quest van az 1hez, én haver talált valahol egy Game of Thrones-extrát azt majd meglesem valamikor, de a lényeg h mocsok sok quest modok csináltak hozzá

történetre jó pl az AC széria is, csak nagyon be vagy kötve
    nah off vége részemről :D

megint multizni kell kicsit mert míg csináltam a singlet a readiness leesett 75%ra és így mégse az igazi hiába van 7k force-m :D
  • mk452001
    csak az a baj, hogy az egyetlen változat, ahol Shep túlélheti, az a pusztítós változat :P
    Aztán lehet, hogy valójában ez csak egy 3 lábú relé XD
  • Optimus Prime
    A KOTOR-t én az ME után próbáltam - és igaz, félbehagytam egy boss fightnál - de piszok jó játék. Cirka 40 órám volt benne és még mennyi minden lehetett hátra. Olyan, mint az ME. Csak itt a harc nem real-time, hanem turn-based. És a főhős néma. De Bastila light saberének hangja brutális, ahogy Darth Malek hangja. Hatalmasak a bolygók területei.

Más RPG-t nem ismerek, hacsak az érdekelne. Ha nem, akkor BioShock és Dead Space széria.
  • Darun
    A Fallout 3 üres? Egy játékról beszélünk? o.O
  • Botond #17655
    Ha jó sztori kell, akkor gothic széria, és mindenképpen az elsővel kezd (steamen szokott akciós lenni csomagban az összes), második is nagyon jó, harmadik hihetetlen jó, negyedik felejtős akciójáték lett.
    Ha meg bejött ez a fedezékből lövöldözős dolog, és jó sztori kell, de az rpg elemekhez nem ragaszkodsz, akkor mafia2 is a te játékod.
  • Calver
    melyik Fallout? mert az első két rész minden idők legjobb CRPG-i között van, a három ellenben... nem, inkább nem piszkálom meg ezt a méhkast. FNV megint igencsak jó volt.

KotOR-nak meg kb annyi köze van filmekben megismert Star Wars-hoz, h mindkettőben vannak fényfütyik meg űrhajók. tényleg. első rész zseniális, második... ehh, bőven volt benne potenciál, de "elfelejtették" befejezni.

ami nekem még ilyen "hűbazdmeg" volt utóbbi időben, az az NWN2: Mask of the Betrayer. kibaszottul zseniális, a magamfajta történetbuzi még a lábujjait is megnyalja utána... ami kevésbé zseniális benne, h nem árt (bár nem muszáj) hozzá végigvinni NWN2-t, ami ellenben egy bárgyú kliséhegy, és képtelen vagyok felfogni, hogy tudták ugyanazok megalkotni az MotB-t. (tippre sehogy. valószínűleg kirúgták NWN2 íróit, ők meg bosszúból elmentek ME3 befejezést írni )
  • cataflam02
    Dragon Age megvolt már.. az is nagyon tetszett és végig élveztem.. viszont a 2. rész totálisan kukába dobta azt amit az első felépített... Kotor 1,2 még nem mertem kipróbálni.. kicsit félek hogy nem tetszene a star wars miatt.
  • Ryder62
    Kotor 1,2 ami neked kell.
  • Evoluti0N
    Dragon Age-t próbáltad már? Szintén Bioware játék.
  • cataflam02
    Tudom nem itt kéne... de mondjatok már nekem olyan játékot ami van olyan kurva jó mint a mass effect széria!!! gondolok itt a játék közbeni hü bameg ezt semmi nem űbereli és mégis... Fallout és TES széria valahogy nem tudta felkelteni az érdeklődésem.. :S előbbi számomra üres...TES-be meg valahogy hiányzik az a story ami megfogna.. grafika ide vagy oda :/ eddig csak a mass effect és a baldur's gate tudta ezt hozni.. Előre is kösz mindenkinek!!!

Remélem még sok single dlc jön a mass effecthez... és bízom a folytatásban.
  • Sir Quno Jedi
    és ha már te irányítod őket és éppen szántanak az utasításodra????
  • mk452001
    Nem azért, de egy Repperrel a háttérben én nem rohangásznék ilyen önfeledten :P
  • Evoluti0N
    9gag-ről :)

• Chipii
    Annyira nem komplikált, majd játszanak ott is a gravitációval, pl mint amikor az űrben kellett a geth hajóba átmenni:)
  • Optimus Prime
    Ez ütős lesz. Kár, hogy nincs nézhető minőségű előzetes. 10 $ kicsit sok, de ha olyan jó lesz, mint a Shadow Broker volt, akkor megéri.

"You have come too far."
  • Ryder62
    Azért a víz alatti sétálgatós részre kíváncsi leszek. Hogy az hogy lesz kivitelezve
  • morzsi555
    Leviathan gameplay videó
  • morzsi555
    Leviathan Add-On Will Change Mass Effect 3's Ending
  • morzsi555
    Riding a Mech To The Bottom Of The Ocean In Mass Effect 3’s Leviathan DLC