Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és könyörgöm, ne mondja senki, hogy indítsam jobb klikk - rendszergazda módszerrel, mert agyvérzést kapok :S :S
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ati
Az említett FPS esés nálam csak akkor van, ha én vagyok a host, de a MP stabil. Az SP viszont nem! Random úgy leeseik, hogy játszhatatlan. Egyetlen megoláds van vissza a menübe és újratölteni, de gyakran a játékból is ki lépnem. Kilõttem az overlayt is, nem segített, kilõttem az AA-t, az se.
Ellenben eszembe jutott hogy a striker rifle autómata és lehetne kombózni marksmannal. Dobtam rá tárnövelés, sebzésnövelést, a skilleknél mindent sebzésre nyomtam. Minden szempontból nagyon durva volt. Elõször is a 21-es tár olyan hamar kifogy, hogy csak nézek. Az 54 töltény is barmi hamar elfogy, tárkapacitás növelõ néltül nem is értem hogy lehet használni. Az ember nem állhat folyton a lõszerdoboz mellett. Így is rengeteget futkoztam. A másik röhej hogy az elsõ belépõ szintén strikerrel jött, pedig épp meg akartam jegyezni hogy kezdeti lelkesedés után ma már senkit nem láttam hogy használná. Erre tessék. Az elsõ én lettem, elég sokkal. A második a másik stirkeres srác. A többieknek nem sok babér termett. Egyébként gethek ellen mentünk, még a Prime-ot is leszedtem elég hamar.
A vorcha tényleg aláz. A kezébe nyomtam egy geth shotit, vérszomj, aztán csak akkor álltam le amikor elfogyott a HP. A legfõbb problémám az volt hogy kroganként hozzászoktam hogy tank vagyok és bármibe beleállhatok. Nos, a vorcha 300-as pajzsa igen gyorsan elfogy és hiába a +90% HP regó ha folyamatosan lõnek. Volt olyan hogy 5 wave-et végigmelee-ztem, de olyan is volt hogy 2 perc alatt ötször feküdtem. Ettõl függetlenül tényleg nagyon jó karakter, szerintem jól eltalálták.
Mass Effect 3: Earth
3 új map: Rio, Vancouver, London
3 új fegyver: Piranha assault shotgun, Acolyte pistol, Typhoon light machine gun
6 új karakter (mindegyik ember): Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow, Fury
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nekem legalábbis ezzel abbamaradt a pofázása, még a legutóbbi DLC-nél.
De nem ártana pár városi pálya pl asari, turian homeworld-rõl 😄 Meg lehetne geth hajó belseje..stb 😄 Ezek a mostani pályák olyan fantáziátlanok, jó nem mindegyik de nagy részük üres sivár.Pl a turian homeworld pályája most a háttérbe lehetett volna pár lépegetõ reaper vagy vmi így olyan élettelen az egész, bár ez a többi pályára is vonatkozik.Nem jön át a hangulat 😞
Nahát. Hülyén hangzik, de ugyanattól az embertõl jön az info, akitõl a rebellion dlc is.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Én maradok a jó öreg Widow- Black Widow párosnál. A kér legmegbízhatóbb sniper rifle a játékban: Van egy masszív sebzésértéke, páncélátütõ képesség, nincs késleltetés, komolyabb szinten nagyon durva fegyverré válhat, én megszoktam, h mindig fejeseket osztok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Mert ez a 99000 credites inkább karikat ad, nekem meg fegyverre nagyobb szükségem lenne. Nagyon alapom van még...
[merlinw.org]
Egyébként a packokból származó loot random.