Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    hajnali 3 óra 5 perckor? :DDDD

megkaptam tegnap az n7 destroyert. a devastator módot pontosság/tűzsebesség/sebzés vonalon fejlesztve őszintén szólva nem voltam elájulva tőle még typhoon-nal sem (goldon). ennél akkor már jobban éreztem a turian marksman képességet, ami tényleg durván kaszál.

viszont shield visszatöltés/ammo/+shield vonalon particle rifle-lel (voltam olyan szerencsés, hogy kaptam egyet) már igazi terminátor, és ammo-problémák sincsenek, mint a fenti variációnál, ahol kb. 3-4 perc alatt ellőhető az adott ammo-mennyiség, és az goldon nem igazán praktikus. eleve nagy shield-je van, a fitnessben kifejlesztve, plusz a devastator mód shield-perkjeivel több mint 2000 shield-je van, ami gyorsan visszatöltődik. durva.

az sem utolsó, hogy e mellé egy piranha X valami 12 lőszerrel eszement romboló.

kár, hogy a missile launcher egy kalap kaki. első variációban azt próbáltam ki, mert tudtam hogy úgyis újra fogom osztani, és a fórumokon sem voltak jó véleménnyel róla, és tényleg. az alapötlet nem rossz, és nagyon bírnám ha a gránát miatt nem kellene ammoboxhoz járulni, de minden 3 lövés ha talált, a legtöbb elszállt a virtuális űrbe vagy belerepült egy tereptárgyba, pedig igyekeztem úgy helyezkedni hogy jó legyen...és ugyan megtántorítja az ellenfelek egy részét, de mindez az 50 %-os pajzsbüntetéssel együtt nem éri meg. talán még anélkül sem éri meg. súlyosan buffolni kellene, mert ahogy nézem 20 emberből ha egy használja.

viszont a multifrag elég jó, bár annyira nem vagyok tőle elájulva sem.