Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tényleg rendesek!
:/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az N7-es szerverkeresõ tényleg nagy baklövés volt, nem tudom kinek jutott eszébe. 5 meccsbõl hármat nyomtam végig soloban, kettõt meg egy társsal. Úgy hogy indulás elõtt se csatlakozott senki percekig. Most megint tele vagyok mint a déli busz, 2-3 wave-nél már meg van a 4 ember, bár tegnap az elsõ meccsen elég nagy volt a rotáció (kb 6 ember fordult meg nálam a 11 wave alatt). Láttam az új Tessia pályát is, én annyira nem vagyok hasra esve tõle, mást vártam. Ráadásul megint röhej hogy az 1. szintû szoldzsámmal nekem kellett élsztgetni a 10+ szintes társakat. Meg mindenki ott áll data hack-nél de senki nem kapcsolja be a letöltést. Odaslattyogok, benyomom, erre a srác kiugrik a zónából. Sweet Mother of God! Viszont se új fegyóm, se új kasztom nincs, szóval szombat estétõl keményen küzdhetek az eventért. Kíváncsi leszek hogy a 100k retival sikerül e.
Krysae Sniper Rifle
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mekkora a tárja X. szinten?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a javelin súlyra, sebzésre, átütõerõre kb. ugyanaz mint a sima widow. ha valaki ügyes, és tudja kezelni azt a fél másodpercnyi késést, akkor büntet. ezért a hátrányért egy falon átlátási képességet nyújt. meg páncéltörõ moddal konkrétan falakat lehet átlõni vele.
néha próbálkozom vele, fõleg geth infivel, aki ha minden sebzésre van fejlesztve (hunter mode, networked ai, cloak), valami 180%-nyi damage bónuszt ad. de alapból rettenet kevés hozzá a lõszer, és nagyon hamar el lehet lõni, fõleg ha mellémegy néhány lövés 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Javelin nincs meg arról nem tudok nyilatkozni. De a single playbõl ítélve azt valószínüleg nem is használnám.
Balck Widow-t pont tegnap kaptam meg (elõször). 😊
I LIIIIIVE!....*kssszhhiii*... STORONGEST... 😊
Itt e-mailen kéred az elmaradt packot, de az e-mail gomb mellett kattinthatsz a live chat lehetõségre is. Én live chat-on kértem és 5 perc-ig se tartott és megkaptam. Nagyon rendesek. (kb a 11. pontig ugyan az csak nem az e-mailra kattintasz hanem a live chat-ra.)
persze, mert a mantisra alapból mindig rárakom a sebzésnövelõt, és akkor majdnem ugyanazok a sebzések. de most már látom számszerûen is.
widow I: 867
javelin I: 1030,5
goldon mind a három szar shield gating miatt 😛
A live chat hol található, mert én még mindig nem kaptam commedation pack -et és most már csak kinyitnám ha lehet... 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
én mindig egy kicsit bajban vagyok az olyan fegyverekkel, aminél van valami kis "késés" a lövés és a becsapódás között (mint pl. graal spike thrower vagy javelin). egy csomó ellenfélnél gáz lehet belõle. most is próbálkoztam a geth sniperemmel javelinnel, de csak visszatértem a 10-es mantishoz. mantissal silveren simán (még a vége elõtt bõven) megvan az arany kill-es medál (asszem 75 kill kell hozzá), javelinnel meg mindig mellélövök, elugranak, a legnagyobb baj, amikor eleve a szerverkapcsolat miatt van egy enyhe csúszás az idõben, azt már nem tudom beleszámítani.
összességében a 10-es mantisom nálam még mindig ver minden más sniperfegyvert, persze fõleg mivel a többi alacsonyabb szintû vagy szimplán szarabb.
próbáltátok már? tulajdonképpen egy kézi gránátvetõ. még sebzésben sem marad el nagyon megfelelõ fejlesztésekkel. rohadt jó pisztoly, pont a hasonló területre ható sebzés miatt. ha rálõsz egyet egy enemyre, akkor robbanáskor a körülötte lévõk is sebzõdnek. jön 4 ellenfél, mindegyikre megy egy-egy gránát, és szépen mindegyik meghal a saját és a másikra tapasztott gránát robbanásától.
az a vicc, hogy hatékonyabban használható már egyes szinten is, mint az elvileg hasonló elven mûködõ 10-es szintû striker assault rifle, ami nagyokat durrogtat, meg ugyanúgy megtántorodnak, de alig sebez.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Mondjak vmi vicceset? Ha az akinél a cucc van amit vissza kell vinni LZre, kilép, dc-t kap, akkor a tárgy is vele együtt tûnik el.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ehhez képest sokáig éreztem úgy, hogy a silver egy nagyon nagy nehézségi ugrás a bronzhoz képest, ma meg már nagyon ritka, hogy silveren elvérezzek a csapattal együtt. persze egyre jobb fegyvereim/felszereléseim is vannak.
ennek ellenére én sem igazán járok goldra, mert nem éri meg a szívást. mikor 20-as lesz egy karakterem, esetleg bepróbálkozom néhány gold körrel, ami vegyesen vagy sikerül vagy nem, random játékosokkal. inkább két silver mint egy gold. de lehet, hogy a kihívás miatt áttérek a goldokra, mert mint írtam, a silver már nem tûnik nehéznek.
Életemben elõször utánna indítottam egy privát solo játékot, de csak Bronz fokozaton (lvl.12 voltam ekkor). Gondoltam Wave 5.-ig csak eljutok (Firebase Dagger/Cerberus/Bronz). Nem használtam mást csak a Krysae-t (kiegészítõket sem tettem be). Végig vittem és sikeresen kimenekítettek a Wave 11.-ben. Még csak a cuccaimat sem használtam fel. Druva!! Ennyi szétfröccsent ellenfel még nem láttam. Ezt meg kell hogy ismételjem! 😊
Ha ezt a fegyvert nerfelik, totálisan megértem.
Egyébként sajnos igazad van mert a tapasztalat tényleg mást mutat.
Alacsony szinten gold-ra esetleg még az adept (ha van még egy legalább biotic combo miatt) és az engi elfogadható lehet.
szvsz
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Persze ehhez mondjuk aggyal kéne játszani. -.-