Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fakk... Vártam 10 percet aztán közölte a "kolléga" hogy sajnos 1 hét után lejár a pack és lehetetlen odaadni... FU! 😄

Egyébként tényleg rendesek!
Nekem meg még mindig nincs Quarian Engim (mármint a csaj, csávó az van...)

:/
Gratula! Az nagyon jó kis fegyver. Örülj neki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Jah, most meg egy balck widow 1-est dobott, de karit egyet se.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jobb pedig, mert 2 raret kaphatsz és nagyobb az esély az ultra rarre. Inkább erre gyûjts, sima spectre packet nem érdemes venni.

Sir Quno Jedi
Nekem 99k-m ment el egy asari adeptre (ami most eleve 20-as volt már) és egy human female vanguardra, hogy rohadjanak meg. Jó ez a premium spectre pack, kb. szart senem ér...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem az jön le, hogy mindegy ki használja az új karaktert. A lényeg, hogy legalább egy legyen a csapatban.

Silver extraction az új kasztokkal? Nah, akkor mehetek farmolni. :/

Az N7-es szerverkeresõ tényleg nagy baklövés volt, nem tudom kinek jutott eszébe. 5 meccsbõl hármat nyomtam végig soloban, kettõt meg egy társsal. Úgy hogy indulás elõtt se csatlakozott senki percekig. Most megint tele vagyok mint a déli busz, 2-3 wave-nél már meg van a 4 ember, bár tegnap az elsõ meccsen elég nagy volt a rotáció (kb 6 ember fordult meg nálam a 11 wave alatt). Láttam az új Tessia pályát is, én annyira nem vagyok hasra esve tõle, mást vártam. Ráadásul megint röhej hogy az 1. szintû szoldzsámmal nekem kellett élsztgetni a 10+ szintes társakat. Meg mindenki ott áll data hack-nél de senki nem kapcsolja be a letöltést. Odaslattyogok, benyomom, erre a srác kiugrik a zónából. Sweet Mother of God! Viszont se új fegyóm, se új kasztom nincs, szóval szombat estétõl keményen küzdhetek az eventért. Kíváncsi leszek hogy a 100k retival sikerül e.
Egy ki ízelítõ. 😄
Krysae Sniper Rifle

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

😊
Mekkora a tárja X. szinten?

JethroHUN
Nekem Krysae X-es van. Párszol használtam, túl noob fegyó nekem <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Krysae hátánya, hogy hamar kifogy. I. szinten tárnövelõven van hozzá 12 töltény (3 a tárban meg még 9). Továbbá nem üti át a falt, fedezéket még kiegészítõvel sem. Bár ez könnyen kikerülhetõ, ha az ellenfél mellé lövünk a földre, mert AoE sebzése (is) van. Én ennek ellenére ráaggatam a páncél átütõ mod-ot, mert így nagyon frankó az Atlas ellen és egyéb páncélos célpontokra is (kivéve Guardian kézi pajzs, de neki mellé kell lõni a földre).

koschwarz
na most már rényleg csorog a nyálam erre a krysae-re 😄DD

a javelin súlyra, sebzésre, átütõerõre kb. ugyanaz mint a sima widow. ha valaki ügyes, és tudja kezelni azt a fél másodpercnyi késést, akkor büntet. ezért a hátrányért egy falon átlátási képességet nyújt. meg páncéltörõ moddal konkrétan falakat lehet átlõni vele.

néha próbálkozom vele, fõleg geth infivel, aki ha minden sebzésre van fejlesztve (hunter mode, networked ai, cloak), valami 180%-nyi damage bónuszt ad. de alapból rettenet kevés hozzá a lõszer, és nagyon hamar el lehet lõni, fõleg ha mellémegy néhány lövés 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Most hogy már megvan a Black Widow (I. szint), Krysae (I. szint) és a Widow (X. szint) tegnap kicsit tesztelgettem. Ahogy gondolhatjátok végül a Krysae bizonyult a leghatásosabbnak. Bár nagyon jó a Widow X szinten még is 3. helyre tenném. A Black Widow I. szinten is durván sebez és három lövés miatt, silveren, goldon hasznosabb ha futó ellenfelekre lõvünk vele. Persze ha valaki annyira képzett, hogy minden szituációban fejest oszt, akkor neki jó. Én sokszor kényszerülök csata hevében "kapás lövésre" és ilyenkor nem mindig találom el a fejet. Nem is említve, ha közel fut és csípõbõl kell lõnöm. A Krysae-vel gyakoralilag minden célzási gond megszûnik. Sebzésre gyengébb az elõdöknél, de mivel hármat lehet vele lõni, ez majdnem mindegy is. Fõleg ha az elsõt Tactical Cloak-ból küldjük meg.
Javelin nincs meg arról nem tudok nyilatkozni. De a single playbõl ítélve azt valószínüleg nem is használnám.

A Krysae-vel az se gond ha mellé lõsz, többségük akkor is szétrobban. Kicsit olyan minhta a Cobra rakétával lõnél, célozhatsz akár a földre melléjük is.

Balck Widow-t pont tegnap kaptam meg (elõször). 😊

Én belõtem a Vorcha Soldieremet nehézfegyverekre. Mivel a regenerációs képessége úgy is lassítja a cooldown-t a lángszóró meg elég gyorsan töltõdik és nem kell két másdopercenként (carnage-re meg nem tettem semmit), így nem érint a cooldown.
I LIIIIIVE!....*kssszhhiii*... STORONGEST... 😊

Sir Quno Jedi
Én mindég a skillekre építek, így fázok, ha 200% alá esik a cooldown-om. Szal. nehéz fegyók kizárva, vagy minimalizálva.

Köszi! <#worship>
Talán ez segít: How to get your Commendation Pack

Itt e-mailen kéred az elmaradt packot, de az e-mail gomb mellett kattinthatsz a live chat lehetõségre is. Én live chat-on kértem és 5 perc-ig se tartott és megkaptam. Nagyon rendesek. (kb a 11. pontig ugyan az csak nem az e-mailra kattintasz hanem a live chat-ra.)

koschwarz
ja tényleg, hülyeséget írtam!
persze, mert a mantisra alapból mindig rárakom a sebzésnövelõt, és akkor majdnem ugyanazok a sebzések. de most már látom számszerûen is.

mantis X: 769,5
widow I: 867
javelin I: 1030,5

goldon mind a három szar shield gating miatt 😛

koschwarz
az 1-2 szintû ultra rare widow-k meg a javelin, stb. egyelõre kisebbet sebeznek, mint a 10-es mantis, ráadásul 2x 3x olyan nehezek. asszem jó ideig még a mantis fogom használni 😄

Ja nálam is ez a gond hogy azok a fegyók amik kicsit késve lõnek azokkal sokszor mellétrafálok.Nekem az örök kedvenc az M98, de még mindig nem kaptam meg a black window-t<#idiota> pedig azóta multizok mióta megjelent de még mindig nincs meg.Egyedül azt utálom hogyha geth huntert ellen nehéz, salarian infi-vel megyek de hiába nyomom rá a pajzs elszívást ha álcázva van akkor nem ér semmit, ha meg rálövök lemegy az álcája de mire betáraznék megint már majdhogy nem leszed.

Kérdés:

A live chat hol található, mert én még mindig nem kaptam commedation pack -et és most már csak kinyitnám ha lehet... 😄
Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem kell. Két fajta zoom-ja van, x2 és x10. De a x10-hez nyomva kell tartani a gombot. Csak símán célozz és lõj. Igen van némi késleltetés, de nem vészes. Pár lövés után rá lehet érezni és simán eltalálod a mozgó célpontot is. A fejlõvéssel meg ne is foglakozz. Ha a Krysae Sniperrel eltalálod az ellenfelet az szétrobban....

koschwarz
és mindeféleképpen rá kell teljesen zúmolni?

én mindig egy kicsit bajban vagyok az olyan fegyverekkel, aminél van valami kis "késés" a lövés és a becsapódás között (mint pl. graal spike thrower vagy javelin). egy csomó ellenfélnél gáz lehet belõle. most is próbálkoztam a geth sniperemmel javelinnel, de csak visszatértem a 10-es mantishoz. mantissal silveren simán (még a vége elõtt bõven) megvan az arany kill-es medál (asszem 75 kill kell hozzá), javelinnel meg mindig mellélövök, elugranak, a legnagyobb baj, amikor eleve a szerverkapcsolat miatt van egy enyhe csúszás az idõben, azt már nem tudom beleszámítani.
összességében a 10-es mantisom nálam még mindig ver minden más sniperfegyvert, persze fõleg mivel a többi alacsonyabb szintû vagy szimplán szarabb.

Hehe, <#eljen>, jó gondolat, csak sajna nem fér át rajta a rakéta. 😊

A lukon próbáltam átlõni<#taps><#idiota>

Célozz a pajzsos (Guardian) mögé (vagy mellé), ne a pajzsára. Akkor szanaszét megy.

Lacoka12
a cerberusnál max a atlas a gyengéje

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Én pont most kaptam meg a Krysae Sniper Rifle-t hát elég érdekes 😄 Ha az ember megtanulja használni jól lehet vele irtani.Lehet vele zoomolni is ha az ellenfélen van a szálkereszt és nyomva tartod a jobb egérgombot rázoomol.3-as tárja van elég hatékony csak szokni kell.A cerberus-os kardos csajszit elég könnyen ki lehet nyírni vele nem kell pont eltalálni, sima window-al azért azt az ellenfelet elég nehéz eltalálni mert elég vékony ellenfél meg ugrál is össze-vissza.Ezzel könnyebb leszedni, egyedül talán a pajzsos ellenfelet nehezebb leszedni ami a cerberusnál van.De a többit nyírja elég szépen.

koschwarz
szerintem a scorpion pisztoly is kb. ugyanolyan effektív, mint ez a krysae lehet (nincs még meg).

próbáltátok már? tulajdonképpen egy kézi gránátvetõ. még sebzésben sem marad el nagyon megfelelõ fejlesztésekkel. rohadt jó pisztoly, pont a hasonló területre ható sebzés miatt. ha rálõsz egyet egy enemyre, akkor robbanáskor a körülötte lévõk is sebzõdnek. jön 4 ellenfél, mindegyikre megy egy-egy gránát, és szépen mindegyik meghal a saját és a másikra tapasztott gránát robbanásától.

az a vicc, hogy hatékonyabban használható már egyes szinten is, mint az elvileg hasonló elven mûködõ 10-es szintû striker assault rifle, ami nagyokat durrogtat, meg ugyanúgy megtántorodnak, de alig sebez.

Hát ez egy jó kérdés. Szerintem nem kellene, de ezt csak azért mondom, mert nemrég futottam össze egy hasonló hibával. Lekellet kapcsolni 4 eszközt, de a harmadik nem jelent meg, az idõ meg csak fogyott. Mondom nagyon jó, az utolsót veszítjük el, viszont az idõ lejárta után csak a kör bukott. Kiírta, hogy sikertelen volt a feladat, de ment tovább a 11. wave-el
koschwarz
és akkor mi történik? bukik az egész kör?

Lacoka12
szerintem jó fegyver fõleg egy inf kezébe

JethroHUN
Az a Krysae az nagyon messze van egy snipertõl... távcsöves mini rakétavetõ inkább. Hihetetlen OP, remélem valamit csinálnak vele.
Mondjak vmi vicceset? Ha az akinél a cucc van amit vissza kell vinni LZre, kilép, dc-t kap, akkor a tárgy is vele együtt tûnik el.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koschwarz
ahogy tapasztaltabb az ember, annál inkább úgy tûnik, hogy a silver az alap. a bronz szvsz nevetségesen könnyû a legelejétõl kezdve (mármint a megjelenésre gondolok), már ha valaki nem teljesen tapasztalatlan a multis játékok terén.

ehhez képest sokáig éreztem úgy, hogy a silver egy nagyon nagy nehézségi ugrás a bronzhoz képest, ma meg már nagyon ritka, hogy silveren elvérezzek a csapattal együtt. persze egyre jobb fegyvereim/felszereléseim is vannak.

ennek ellenére én sem igazán járok goldra, mert nem éri meg a szívást. mikor 20-as lesz egy karakterem, esetleg bepróbálkozom néhány gold körrel, ami vegyesen vagy sikerül vagy nem, random játékosokkal. inkább két silver mint egy gold. de lehet, hogy a kihívás miatt áttérek a goldokra, mert mint írtam, a silver már nem tûnik nehéznek.

Kezdj el rendszeres Silverezni. Túl nagy változást nem érzel majd (több creditet kapsz majd 😊). Én Csak és kizárólag mindig Random csapattal megyek mindenhova.

Tegnap meglett a Krysae Sniper. Nem túloztak a forumokon, ez tényleg brutális erõs fegyver. Rögtön indítottam egy Qarian Infiltratort. Mentem egy próba kört Silveren (mert alapból lvl.9 volt az Infiltrator classom az XPs karakter kártyák miatt) és keresgettem az álamat.
Életemben elõször utánna indítottam egy privát solo játékot, de csak Bronz fokozaton (lvl.12 voltam ekkor). Gondoltam Wave 5.-ig csak eljutok (Firebase Dagger/Cerberus/Bronz). Nem használtam mást csak a Krysae-t (kiegészítõket sem tettem be). Végig vittem és sikeresen kimenekítettek a Wave 11.-ben. Még csak a cuccaimat sem használtam fel. Druva!! Ennyi szétfröccsent ellenfel még nem láttam. Ezt meg kell hogy ismételjem! 😊
Ha ezt a fegyvert nerfelik, totálisan megértem.

Sir Quno Jedi
Bronzon is akad jó csapat, idõvel összejön mindig. De én lámi vagyok, jó nekem a turista fokozat is. Még így is meg lehet szépen halni. 😄

Egyébként, másik tapasztalatom, hogy aki goldra megy az már valamilyen szintû csapatjátékra is hajlandó, tehát az hogy nem mész goldra mert bronzon nincs csapatjáték nem megfelelõ következtetés.
Sir Quno Jedi
Én meg nem járok goldra, még silverre is ritkán. Mivel általában randomokkal tolom, ott négyen négyfelé rohannak és én szeretem, ha el tudom intézni a szörnyeket akár csapatmunka nélkül is (ha az éppen nincs). D3-ban is gáz ha 4-es public game-ben mindenki éppen máshol gyaksizik, mert ugye 4x nehezebb egyedül lenyírni a fenevadakat, az meg kellemetlen. Megszoktam, de nem jó.

koschwarz
én bementem goldra karakter nélkül, és úgy lettem elsõ, mondanom sem kell, hogy egyszer sem haltam <#beka3>

Persze Infivel nem nagy kunszt, ezt aláírom. Ellenben a Vanguard is életképes lehet alacsony szinten silveren, persze ott is aggyal.
Egyébként sajnos igazad van mert a tapasztalat tényleg mást mutat.

Alacsony szinten gold-ra esetleg még az adept (ha van még egy legalább biotic combo miatt) és az engi elfogadható lehet.

szvsz
Lacoka12
én goldra bementem egy salarian infi-vel 1 szintü voltam és alig haltam és elsõ lettem

koschwarz
igen, ezt akartam még írni.

koschwarz
nyilván vannak kivételek, de a tapasztalat nem ezt mutatja. számtalanszor elõfordult már, hogy bejön egy silverre egy mittomén 5-ös karakterrel, még rosszabb esetben vanguarddal, esik-kel(esztjük), aztán még a meccs közben lelép, jobb (?) esetben a végén azonnal...

Sir Quno Jedi
Infivel, ha van álcázásod, bármilyen helyzetbõl le lehet lépni, azzal nem nagy kunszt túlélni alacsonyabb szinten sem.

Én azért ezzel nem teljesen értek egyet, tegnap a 10 -es quarian infivel simán mentünk random goldot, és meg is lett. Érdekes módon nem én haltam a legtöbbet, talán a 6. wave nél elõször, és nem is én voltam az utolsó a pontversenyben.

Persze ehhez mondjuk aggyal kéne játszani. -.-