22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #17640 Most, h a többséget megbékítették az Extended Cut dlc-vel, jönnek majd a 2. részhez hasonlóan a fizetős ruha, fegyver dlc-k. -
morzsi555 #17639 -
morzsi555 #17638 10$ lesz a Leviathan dlc, 2$ a Firefight dlc... link -
Várjuk
-
morzsi555 #17636 Mass Effect 3 Leviathan & Firefight DLC and Wii U information
Firefight Packért vajon lesz-e a pofájuk pénzt elkérni. -
vg #17635 Pár hét, mert már nyáron jön!
-
morzsi555 #17634 Elég gagyi volt a trailer. -
morzsi555 #17633 Leviathan képek -
Evoluti0N #17632 Jupijé! Várjuk. Mass Effect-ből sose elég. Remélem, h nem kell sokat várni a megjelenésig. -
morzsi555 #17631 http://kotaku.com/5931347/mass-effect-3s-new-single+player-dlc-delves-into-the-origins-of-the-reapers
Mass Effect 3: Leviathan is the first story-driven, single player DLC to be made available since Mass Effect 3 Extended Cut. Leviathan expands upon the events of Mass Effect 3 with gripping and emotional storytelling, compelling new characters, powerful weapons and unique upgrades. Players will be able to discover more about the origins of the reapers as they race across the galaxy to unravel the mystery that surrounds the fabled Leviathan. -
Én meg tegnap egy meccsen nem tudtam fedezékbe menni. Sőt, gyakran van olyan, hogy a shuttle nem megy le a Wave 1 előtt. -
hm, majd kipróbálom
amúgy meg a BW kurva anyját, mert a Smash CD-ja 5-ről 8mp-re lett emelve!

eddig fasza volt, lement a Smash, egyből tudtam használni a Lash-t, erre mostmár várnom kell 1-2mp-et, kurva jó! -
Evoluti0N #17628 Nálam is volt egyszer egy hasonló bug. Megpróbáltam felmászni egy létrán, de nem akart és utána semmi "spaces" képességet nem akart csinálni. Se éleszteni, se objectivet csinálni, se létrákra mászni stb. Ráadásul nem tudtam a tárgyak közül (thermal clip feltöltő, megidel, stb.) semmit se használni. -
CHROME #17627 Szerintem sima desync volt. Nekem is volt ilyen, sokszor.
Legutoljára pont egy gold menetben, amiben alapból is elég hamar ki tudok halni a felszerelésem ergyasága miatt...azóta sem tudom, hogy éltem túl azt a 2-3 kört.
Semmilyen power nem ment, lőni tudtam, csak épp az ellen nem sebződött, csak a health bar-ja villogott. Lőszert nem tudtam felvenni. Aztán 3 kör után megjavult.
Volt, hogy futottam, beugrottam fedezékbe. Aztán újra ott voltam, ahonnan indultam. Aztán még 3x kb :) Klasszikus lag, ölég idegesítő. -
Darun #17626 Ez fegyver/class/pálya függvénye is. Az éjjel pl csak hárman voltunk, Glacieren. Mind a hárman gránát használó karakterrel és az egész páylán ugye 3 ammo box van. És nekem pl 4 volt a gránát limitem ami azt jelenti hogy ha az összes boxot kipucolom, akkor se vagyok maxon. De neked ugye ammo problémád volt. Az automata fegyverekkel (cerberus ar, Typhoon, Revenant, stb) egy wave alatt is lövök annyit hogy akár több ammo boxot is kiürítek. És ugye nehezebb fokozatokon lehet hogy még lassabban is termelődik újra a lőszer. Nah most ha több olyan játékos is van aki sok lőszert használ akkor futkosás meg egymás elől lőszer elszedés van.
De lehet sima bug is. Nekem is volt már hogy: hiába nyomtam a gombot, nem használt képességet, nem váltott át rakétára, nem dobott gránátot, nem töltött fel ammo-t, sőt, olyan is volt hogy baromira lesebződtem, benyomtam egy gyógyítást és 2-3 másodperc múlva meghaltam. Egy krogannal, akinek 1000 felett van az élete is meg a pajzsa is. -
Csalni meccs közben? Mit? Minek? Pénzt, és harc közben
érdekes
-
morzsi555 #17624 Nagy lag miatt szokott előfordulni, valami szinkronizációs hiba. Vagy csalni próbált a host és elrontott valamit közben. -
Halljátok az mi, hogy platinumon nem tudtam lőszert felvenni? Az N7 Shadowval próbáltam ki tegnap az új nehézségi szintet, reegar carbine berak, az első körben kifogytam a lőszerből, aztán hiába nyomtam ammo packet vagy mentem oda ládához, az istennek nem akart újratölteni. Sima powerekkel elvergődtem hatodik körig (minden kör vége felé már csak én meg egy másik srác voltunk életben), aztán már képtelenség volt legyakni a 2 utolsó bansheet. -
morzsi555 #17622 Ma 22:00-kor bemutatnak valamit a ME 3-mal kapcsolatban az ea summer showcase-en, ign-en lehet majd nézni: http://www.ign.com/articles/2012/08/01/watch-eas-summer-showcase-live -
morzsi555 #17621 Heavy meleevel átvált pajzs módba, amivel minden szemből érkező lövedéket kivéd, balra, jobbra gurulással, meleezessel is ki lehet jönni belőle. Valami bug miatt nem jelent meg a pajzs nálad, lángoló effekt meg azért volt, mert azt választottad a shield mastery 6. rangjának. -
Tegnap megkaptam a packokat. A Victory-ban azonnal egy N7 Paladin volt. Ki is próbáltam. Nem rossz, bár a heavy melee-je van direkt ilyen vagy bugba ütköztem - valaki írja meg, mert írok a BW supportnak - a lényeg heavy melee-nél a tag üt egyet pajzzsal, majd feszít mozdulatlanul Dávid-szobor pzban, mint valaki. Közben meg lángol a felső része, ahol a láthatatlan pajzs van, persze semmitől se véd, aki arra téved sebzi. Csak úgy eme körből kilépni, ha valamelyik power használom, másképp az egérrel tudok körbe forogni.
A másik tegnap egy meccsen nem tudtam fedezék mögé se menni. Mentem, mint Rambo. Vesztettünk is.
És egy kép a bugról, bár nem a legjobb póz és helyszín. Így fest, mintha kocognék a szikláról lefele, miközben Nomad biotic-kal lever egy gethet.
-
CHROME #17619 Thx,
Ez egész jól hangzik, én is valami ilyesmiben gondolkodtam. Mondjuk én is a Fitness helyett inkább raknék a
weap weight-re (fury 6), mert ahogy nézem a base 500/500 helyett fitness3-al is csak 625/625 a health/shield. Ez kb 2 lövés Goldon(1 shield, 1 health), akkor meg tényleg tökmindegy, hogy 500, vagy 625...
-
Darun #17618 Kérdés: akkor is tudja ezt ha nem aktív a Dev. mód? -
azon meglepődtem, hogy a Destroyer le se szarja hogy a banshee "kitör", ugyanúgy áll a lábán, és adom neki az áldást közelről :D -
Darun #17616 Múlt héten kipróbáltam a Reegar+particle rifle-t. Elég brutál párosítás volt.
Azt most én is figyeltem hogy Brute/Ravager igen jól fekszik a gránáttól. De a Banshee-t is megkínáltam vele, meg egy tár a Typhoon-ból. Csak rajta nehezebb tartani a célkeresztet, mert ugye ő teleportál. De gyalogosba most is simán kiálltam elé.
Mindezektől függetlenül sztem a következőnél visszaveszem a gránátok robbanási hatósugarát és azt is sebzésre rakom. A rakétát viszont hagyni fogom a fenébe és inkább a többit kimaxolom. Esetleg még a Typhoon helyett kipróbálom majd a Revenant-ot, de sztem nem lesz olyan jó. -
jaja, én is így vagyok vele, rohangálok, mint a mérgezett egér, hogy feltöltsem 6 gránáttal a gépezetet :D
silveren brute-nak, ravagernek elég ebből 2, már fekszik is... netalán ha a rakétáid is rámennek a célpontra, akkor biztos a halál, főleg ha még egy Reegar is van a kezedben :D -
Darun #17614 Én most direkt úgy fejlesztettem a karaktert hogy az 5. lépcsőfokban a +2 gránátot választottam, így gear nélkül van 4. A probléma ezzel a szokásos: az életben nem töltöm vissza egyes pályákon sima ládából.
Pár napja volt egy kis eszmefuttatás a turian/marksman vs Destoyer/Devast témával kapcsolatban. Az igaz hogy marksman nélkül is stabilabb a Typhoon mint a Destroyernél aktív képesség mellett, viszont rég lejár a marksman mire kifogy a tár, utána meg kilövöm a következőt is, mielőtt lehűl a képesség. Destroyerrel meg non-stop nyomom. -
nekem is, dobott egy Slayert, utána nyitottam egy Psp-t, és dobott egy Destroyert, megvan az új kedvenc karakterem :D
4 gránáttal (2. szintű gránátos gear miatt még +2), meg 3 rakétával valami baszott erős karakter -
Negritis #17612 nekem csak 1 event pack jött, de nem vagyok biztos a benne h a másik is jár :D
abban is fury volt ami elsőre nem szimpi, de majd látom :D
most épp újratolom a singlet :D -
Sziasztok:)
Valaki súg nekem,egy N7 slayer buildet?:)Mert nemtudom eldönteni, azt mondják charge-ra nemérdemes rakni..
-
Darun #17610 Nekem (is) Crusader meg Destroyer esett a két eventes pack-ból. -
Darun #17609 Pedig a Valiant még jó, mert sok töltény van hozzá, 3 lövés meg gyors újra töltés. De amikor ugyanezt Widow-al csinálják meg... Évente lősz egyet, az is mellé megy, mert a slash-től berezeg a célkereszt. Szóvan N7 infi meg vangi mellé ne álljatok sniperkedni. Ellenben valami support karival jól kombóznak (geth engi, Paladin, asari justicar, stb) -
a Random Number God egy gonosz és kiszámíthatatlan istenség
(vigyázat, tvtropes) -
morzsi555 #17607 Ez jó furynek: link. Mondjuk fitnessnek nincs túl sok értelme goldon és platinumon, meg se érzed hogy raktál rá pontokat. Weapon weightre lehet rakni helyette és akkor vihetsz magaddal valami nehezebb fegyvert, mondjuk egy n7 piranhat. Ha az Annihilation fieldbe kerülnek az ellenfelek, akkor be lehet őket robbantani throwval, sokal kell vele rohangálni hogy hatékony legyen. -
Darun #17606 Én közel 3 millát vertem el és a 6 új karakterből esett 3. Sztem a random engem se szeret különösebben. Főleg hogy a BW pl a kezdés óta messze elkerül :( -
CHROME #17605 No ez tényleg gyors volt, már meg is kaptam. :)
N7 Crusader...jobban örültem volna valami lightosabb cuccnak, hogy meglegyen a gyors cooldown... Na mind1, legalább már ez is megvan.
-
CHROME #17604 gondolom egy kis xp, meg egy új customizálás a Paladinhoz :)
-
Evoluti0N #17603 Ezek b@szogatnak. Már elnézést a csúnya kifejezésért. Amióta kijött az új dlc szinte minden nap kinyitok legalább 1 premium spectre packot. Eddig egyetlenegy új karaktert sikerült feloldanom. Egy paladint. Találjátok ki, h mit volt a victory packban! -
CHROME #17602 Ja, egyébként a Victory-ban a Fury volt, szóval ez jó :)
Javaslatok, tapasztalatok?
Mivel elsősorban ugye BE lesz a fő vonal, ezért Throw biztos 6
Dark Channel is tuti.
AF is gondolom 6
Viszont akkor hogy lenne érdemes a Fury és Fitness között elosztani a pontokat...dilemmázom ezerrel :)
-
CHROME #17601 No ezt rögtönazonnal ki is próbálom, thx! :)