Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17540 Valamit tuti buheráltak a multival, mert ma ugyan az volt. Ketten elindultunk Condor-on, a menet közben csatlakozókat meg folyton kidobálta. És a 6 wave-nél megint egyedül maradtam, csak ezúttal soldier voltam és azzal egyedül nem olyan könnyű. Utána gondoltam kipróbálom ha nem én vagyok a host. Arra nem emlékszem hogy valaki menet közbe lépett volna be, viszont mindenki tudott játszani, csak megint volt egy pár másodperces késésem a játékba. Bosszantó amikor a fullra charge-ol geth shotitól nem sebződik a trooper.
Ex cerberus smash-nél fordult elő Sur'kehs-en: az elsőnél láthatatlanná vált a Banshee akit éppen csaptam, a második után meg bekékült a képernyő. Szerencsére éppen wave vége volt és egyből meg is javult.
Az viszont kellemetlenebb volt hogy a Banshee-knak elment a hangjuk. Mutatta az effektet hogy behajol és sikolt, de nem halottam semmit. A Banshee amúgy is elég para, de amikor váratlanul és egy hang nélkül mögém teleportált, komolyan berosáltam.
Rio-n az extraction komolyan szopóka. Először is ha a csapat nem fut oda rögtön, könnyen kint ragadhat. A másik kellemetlenség hogy egy köpésre spawnolnak az ellenfelek. Tehát a csapat folyamatosan tű alatt van. Ráadásul a négy embernek két láda mögé kell elbújni ami főleg akkor lehet kellemetlen mikor valahogy kirobbantanak, alig van életed, és nem tudsz rögtön visszabújni, mert a kedves csapattárs ott dekkol előtted.