Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg tudná mondani nekem valaki hogy miért nem megy 120 -as szint fölé a karakterem a multiba ,lehet hogy mert nem játszom a singli-vel
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A hétvégi gold challenge accepted. A Leader lett pontban az elsõ, viszont minden wave azzal kezdõdött hogy elrohant tõlünk és a pálya túl felén kegyeskedett meghalni. Viszont az utolsó 10. wave-es vip körrel rekord idõ alatt végeztünk. Mármint saját rekord.
Tegnap fogtam a fejemet amikor silveren a következõ csapatba léptem be:
human vanguard: claymore + carniflex
salari infi: Widow + valami nehéz shoti.
Mondom magamba ezek is tuti valami prok lehetnek, ezekre se fogok medigelt meg rakétát pazarolni. Erre majdnem én haltam meg elõször. Az elsõre totál logikátlan fegyverválasztás mellett is jól játszottak, kicsit megizzadtunk (hála a sok pyro-nak) de végül sikerült.
Erre ma: gold, 20-as drell adept, geth soti meg carniflex. Ki is léptem egybõl.
A Chakram Launcher tényleg jó fegyver vagy csak én vagyok mazochista, hogy azzal nyomulok minden ellen Insanity-n? A vicc, hogy még ammo upgrade nélkül is üt a fegyver, nem automata, távcsõ upgrade-el meg sniper szinten van, mait meg én nem is szeretek.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Már értem miért olyan népszerû ez a pálya. Az azért érdekelne hogy a salarian azért nem mozdul ki onnan mert õ okozza a bugot?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amikor én csináltam a bioware fiokomat akkor, ha jól emlékszem, az EA fiokomat kérte egybõl és mikor Origint csináltam akkor is a ea fiokomat adtam meg, így minden egyben van nekem.
Beregeltem originben a dobozos ce-t, viszont az origin és a bioware profilom két különbözõ email címen van így ott nem látszik hogy megvan. Hogy tudok új origin fiókot hozzárendelni a bioware social fiókomhoz hogy mûködjön? :S
@Lacoka12: pedig de
A lag akkor szokott probléma lenni ha máshoz csatlakozol multiban é silver vagy gold van. Ezt ugye csak úgy lehet kiküszöbölni ha te indítod a meccset. De szingliben még nem találkoztam egyikkel sem.
A másik gond a random lag. Majd maxon okén fut, de gyakorta bármi hatására olyan lagos lesz minden, hogy az fáj. Overlay kilõve, úgyis. Egy menübe való lépés és vissza megoldja vagy kilépés és újra indítani a játékot, de kicsit zavaró. Átlag jól fut, de egy beszélgetés után vagy válasz esetén jön elõ. Ezek ismert bugok vagy csak nálam jönnek elõ?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az N7 fegyverek közül egyedül az Valiant érdekel. Bár van egy V. szintû Widow-om, de nekem akkor is a Valiant kéne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy csomó olyan fegyver van amit ki sem próbálunk. Van valami ami bejön és akkor azt nyomjuk orrba-szájba. Pedig attól még lehet használható. Én pl 1,5 hónapig egyszer se használtam pisztolyt. Legutóbb összeraktam minden karaktert fegyverekkel, és az adepteknek nyomtam Phalanx-ot. Több fejest osztottam vele mint sniperrel szoktam. Volt olyan hogy unatkoztam, senki nem akart késõ éjjel belépni a csapatomba, erre televágtam a karikat csupa olyan cuccal amit soha nem használok és nekiálltam tesztelni õket élesben. Én is olyan vagyok hogy ha valami nem jó elsõre akkor kuka. Pedig lehet hogy más körülmények között meg az lenne a legjobb. Próbálgatni kell õket. Akár indíts egy bronzot egyedül.
Ez a baj manapság. Mindenki veri a nyálát hogy ez meg az kell, de senki nem mozdítaná meg a kisujját sem.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Most néztem a fordítást!Gyerekek ez kb még 5 hónap ha így haladnak!
Nagyot csalódtam bennük!Más országban már rég el is felejtették a fordítást!
EA: vegyél bw pontot DLC-t nem vehetsz csak dísznek van kitéve de megkapjuk a pénzed ? XDDD
:trololo:
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. ötlet?<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
me ott nem engedi nekem <#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
-Te Géza! Kész van már a ME3 végét megmagyarázó DLC?
-Még nincs.
-Holnapra kéne, itt a határidõ.
-És csak most szólsz? Nah várj. Van a neten valami indoktrinációs teória. Kicsit átírjuk, délután leprogramozzuk és holnap mehet is.
-Oké, de 16:00-kor kezdõdik a kupa döntõ, szóval ne vacakoljatok vele sokat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tanácsolni meg annyit tudok hogy bronzot nyugodtan kezdjetek el egyedül is. Egy hónapja a 6.-7. wave-nél egyedül véreztem el. Most van olyan hogy már az 1. wave vége elõtt meg van a 4 fõ, de hetek óta nem volt olyan hogy azért lett failed mert egyedül haltam meg.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"