22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #17360 Végre feltüntek a cuccok a Manifestben.... bazzeg az új karakterek 6 opcióval rendelkeznek, de már négyből fullos a kosztümizáció. Minek még két rublika hozzájuk? Hogy szopassák a jónépet? Mert azza a tengernyi fegyverkiegészítővel és új gear-okkal nincs így is túlfeszítve a Rare tár....
Na mindegy nyitom majd tovább a PSP-ket előbb utóbb csak kijön a 6-ik karakter is. Bár nem tudom mit izgatom magam miatta. -
Hoz_Hun #17359 Na én csak este fogom tolni, de nem álltam meg és kinyitogattam a ládákat:
5 új karakter (Slayer nincs meg, a lényeg nekem úgy is a Shadow volt, az ki is lett maxolva)
2 új rare fegyver X szinten
raklapnyi fegyver mód
Esett még vagy négy UR is, de az új UR fegyver még nem. -
Ok, thx, akkor nem fenyeget mert most Male Shepem van. -
Brutális videó! -
Ha felhívod- mert muszáj, másképp nem halad a történet és a mission ikon is ott marad - ha FemSheppel vagy vigyáz mit válaszolsz mire neki, mert... Nos lehet románc. Ha MaleSheped van mindegy. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha csak nem femshep-ed van mert Traynor leszbikus :) -
sanya200 #17354 most telepítem a játékot, amúgy hány mega?:D
-
Jaja, már tölthető oroginről is :P -
morzsi555 #17352 Tölthető. -
sanya200 #17351 pont most néztem :D -
morzsi555 #17350 -
sanya200 #17349 Az egyjátékos dlc ez a leviathan vagy mi mikor lesz? -
Ha Traynort felhívom a kabinomba sakkozni, az még nem számít románcnak, ugye? -
Én sem igazán hiszek nekik. -
csalás lesz ott szerintem... ezek négyen nem tudták megcsinálni, 9. wave-ben elbuktak, 46 perc volt a játékidő... -
mondjuk az az agymosás nem sokban különbözik attól, mintha a mobilodon csengőhangot váltanál
-
sőt, a másik topikban: 56 perc alatt szólóban (infiltrator) platinum...képpel bizonyítva a vége...lol? -
na, meg is van a bioforumon az első topic, azt állítja, első próbálkozásra 21 perc alatt meg is volt a platinum...(bizonyíték nincs)
más azt mondja, ő 20 perc alatt még egy platinum meccset sem talált... -
de rohadt brutál a platinum... egyszerre tolja a pofádba a játék a brute-okat, banshee-ket, ravagereket, prime-okat, rocket troopereket, pyrokak, phantomokat, jóféle :D -
Darun #17341 Azért nem kell minden nagyobb "tömeggyilkosságra" rásütni a fajirtást. Sok geth-et le lehetett kapcsolni ott, de még legalább annyi maradt is. Meg sztem annyit simán szétlőttünk az első részben is. És azt se felejtsük el hogy a kroganokkal ellentétben ők futószalagról jönnek le. -
morzsi555 #17340 európai ps3-as tulajoknak lesz 18-án. -
most platinumon aprítják, első wave-ben 2 geth prime :D -
én nem gyűjtö(ttem)k soha kreditet ilyen eseményekre. ha összejön a 99000, veszem a PSP-t. az új cuccok egyszer csak úgyis jönnek majd. annál tovább tart a játék is (számomra)...
most egy cerberus harrierre várok, de egy hurricane is jól jönne. ezeken kívül már csak a valiant hiányzik az UR-ek közül. az összes többi nem UR X-es szintű. de nem panaszkodhatok, mert pl. pont az egyik kedvenc sniperfegyverből, az UR indrából már III-as szintű van meg. -
Az EA sajtóközleménye szerint EU-ba valóban 18-án lesz elérhető. De valószínűleg még ma befut, 21:00 körül... -
Caterpillar #17336 Akkor nem tudom mit olvastam én tegnap... o.O -
morzsi555 #17335 Ma 19:00-kor tölthető pc-n, +/- 1 óra. -
Caterpillar #17334 Olvasatom szerint, európában PC-re 18-án jelenik meg... -
morzsi555 #17333 annak aki nagyon türelmetlen, livestream: http://hu.twitch.tv/bv_carn -
Este 7-kor jön, múltkor is akkor jött az EC. Azelőtti MP DLC meg 8-kor.
Szemét döntés a 2-ben Legion kapcsán, ha szó nélkül eladod a Cerberusnak. Lazy Shepard azt tette. -
Hoz_Hun #17331 Én sem vagyok kinn a vízből. Most melóhelyen vagyok, csak este férek hozzá a XBox-hoz. Ott vár rajta a 2 mllió credit, hogy elverjem. Van, aki ennyiből kinyitotta az összes karaktert, de hát lutri.
Az új Assoult Rifle az UR, a shoti és a pisztoly az Rare. A karakterek mind Rare. -
akkor várunk, nincs mit tenni :D -
Evoluti0N #17329 PC-re valamikor estefelé szoktak kijönni a dlc-k ha jól tudom. -
Hoz_Hun #17328 PC-n még nincs (talán pár óra, ezt nem tudom). PS3-ra meg még egy nap, ha jól tudom. -
én még nem látom a Bővítmények vásárlása résznél PC-n
-
Hoz_Hun #17326 XBox360-ra már kinn van!! A packok is tartalmazzák az új cuccokat. -
mikor jön ma az Earth DLC, tudja valaki? -
BalMat #17324 A medigel-converteres fickóval is találkozol mindhárom részben.
A 2. részben is van szemét/szemét döntés. Legion loyalty missionjében választhatsz: fajírtás vagy agymosás... -
Én mint írtam még sose voltam full regenade. Valahogy nem tudok az lenni. Viszont full paragon is csak egyszer voltam.
A SW Kotorokba nagyon jó volt szemétkedni hisz ott Sith lehettél. Vagyis ott beleillett a játék világába. Emlékszem minél több sötétoldal pontot szereztem és minél nagyobb szintű voltam annál jobb, könnyebb volt szemétkedni, sőt már már jó érzés volt XD
Viszont a ME-kben a regenade ugye nem ezt jelenti. Még mindig a reaperek ellen mész, pont a galaxist akarod megmenteni, csak a regenát út ahogy Yoda mondaná könnyebben járható ösvény. Fegyvert fog rád valaki és fenyeget? Vagy megpróbálod rábeszélni, vagy lelövöd.
Szóval igen a regenade az tipikusan könnyebbik járható út.
Amúgy meg az hogy igazából nincs hatással a sztorira hogy most regenade vagy paragon az meg betudható annak hogy általában pótolható lényeket teszünk el láb alól. Ha megölünk egy fontos személyt biztos van aki átvegye a helyét. (Pl tanács vagy Wrex esete)
Meghát én nem is vártam el hogy teljesen máshogy alakuljon a sztori mert azt a sok variációt leírni, leprogramozni nem lett volna könnyű. Új, teljesen egyedi átvezetőknek kellett volna lenniük stb. -
De Miranda Cerberus-os, mindazt képviseli, amiért a Renegade Shep "harcol". Persze én inkább senkivel nem kezdenék ki. Olyan megfogó, mikor Shepard bambán ül a kabinjában a végős küldetés előtt. XD -
Darun #17321 Jack? Nekem ő sokkalta jobban bejön. Meg ő valahogy emberibb is.