Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt meg tudná mondani nekem valaki hogy miért nem megy 120 -as szint fölé a karakterem a multiba ,lehet hogy mert nem játszom a singli-vel
Fpocok
Táskákat kell venni pontokért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gubberx
multiban emberen kívül hogy lehet uj fajokat unlockolni?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nálam simán átteleportál. Mondjuk pont ott, pont azt a konzol pultot pont Bansheek ellen még nem próbáltam.
A hétvégi gold challenge accepted. A Leader lett pontban az elsõ, viszont minden wave azzal kezdõdött hogy elrohant tõlünk és a pálya túl felén kegyeskedett meghalni. Viszont az utolsó 10. wave-es vip körrel rekord idõ alatt végeztünk. Mármint saját rekord.
Tegnap fogtam a fejemet amikor silveren a következõ csapatba léptem be:
human vanguard: claymore + carniflex
salari infi: Widow + valami nehéz shoti.
Mondom magamba ezek is tuti valami prok lehetnek, ezekre se fogok medigelt meg rakétát pazarolni. Erre majdnem én haltam meg elõször. Az elsõre totál logikátlan fegyverválasztás mellett is jól játszottak, kicsit megizzadtunk (hála a sok pyro-nak) de végül sikerült.
Erre ma: gold, 20-as drell adept, geth soti meg carniflex. Ki is léptem egybõl.
Mindegy milyen karakter. Amúgy nem cheat, egyszerûen ilyen hülye az AI, persze néha azért megkerüli a konzolpultot. Ha van salarian engineer, akkor könnyebb persze.

Optimus Prime
Szerintem biztos. Mikor meghackelték a BW oldalát azóta az EA fiók lett a BW is. Nekem anno... nem emlékszem, de volt BW-s, de jó ideje az EA fiókommal lépek be.

A Chakram Launcher tényleg jó fegyver vagy csak én vagyok mazochista, hogy azzal nyomulok minden ellen Insanity-n? A vicc, hogy még ammo upgrade nélkül is üt a fegyver, nem automata, távcsõ upgrade-el meg sniper szinten van, mait meg én nem is szeretek.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A kis kínai csíter mindenüket 😄
Már értem miért olyan népszerû ez a pálya. Az azért érdekelne hogy a salarian azért nem mozdul ki onnan mert õ okozza a bugot?
Gubberx
Utólag vajon hozzá lehet rendelni egyik fiókot a másikhoz? :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Na emberek, így kell gold reaperezni. 😄

Hrisskar
Ahogy én láttam ilyet nem lehet csinálni.
Amikor én csináltam a bioware fiokomat akkor, ha jól emlékszem, az EA fiokomat kérte egybõl és mikor Origint csináltam akkor is a ea fiokomat adtam meg, így minden egyben van nekem.

Gubberx
Üdv.

Beregeltem originben a dobozos ce-t, viszont az origin és a bioware profilom két különbözõ email címen van így ott nem látszik hogy megvan. Hogy tudok új origin fiókot hozzárendelni a bioware social fiókomhoz hogy mûködjön? :S

Majd meggondolod magad ha lesz magas szintû paladinod 😊

@Lacoka12: pedig de

Nekem egyszer volt kék halál, extraction elõtt kb 30 másodperccel. Külön bosszantó hogy én voltam a leader. Viszont nálam máskor is produkál ilyet a gép, én nem kötöm össze a kettõt.

A lag akkor szokott probléma lenni ha máshoz csatlakozol multiban é silver vagy gold van. Ezt ugye csak úgy lehet kiküszöbölni ha te indítod a meccset. De szingliben még nem találkoztam egyikkel sem.
Optimus Prime
Bárkinek van kék halál esete a játékkal? Úgy értem nem állandó, de random, átlag napi 1x-i? Direkt feltettem a legújabb WHQL-es Geforce dirvert 296.10 meg a hangkártya drivert is. És mégis... Mint a 2-nél, ott is random, bár többszöri kék halálom volt. A 275.33 driver volt a legjobb. Azzal fut jól a 2 is, tegyem vissza?

A másik gond a random lag. Majd maxon okén fut, de gyakorta bármi hatására olyan lagos lesz minden, hogy az fáj. Overlay kilõve, úgyis. Egy menübe való lépés és vissza megoldja vagy kilépés és újra indítani a játékot, de kicsit zavaró. Átlag jól fut, de egy beszélgetés után vagy válasz esetén jön elõ. Ezek ismert bugok vagy csak nálam jönnek elõ?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Én így vagyok a Carnifex-el. Legjobb fegyverek egyike. A pisztolyok közül meg a legjobb. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mivel van M-6 Carnifex IX. szinten, így nekem tulajdon képpen más pisztoly nem kell. 😊
Az N7 fegyverek közül egyedül az Valiant érdekel. Bár van egy V. szintû Widow-om, de nekem akkor is a Valiant kéne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is van egy csomó olyan amit soha nem használok. Sniperbõl pl 95%-ban Widow, 4% Mantis és 1% Harpoon. A többit még kézbe sem vettem. (igaz hogy BW-m még mindig nincs)
Egy csomó olyan fegyver van amit ki sem próbálunk. Van valami ami bejön és akkor azt nyomjuk orrba-szájba. Pedig attól még lehet használható. Én pl 1,5 hónapig egyszer se használtam pisztolyt. Legutóbb összeraktam minden karaktert fegyverekkel, és az adepteknek nyomtam Phalanx-ot. Több fejest osztottam vele mint sniperrel szoktam. Volt olyan hogy unatkoztam, senki nem akart késõ éjjel belépni a csapatomba, erre televágtam a karikat csupa olyan cuccal amit soha nem használok és nekiálltam tesztelni õket élesben. Én is olyan vagyok hogy ha valami nem jó elsõre akkor kuka. Pedig lehet hogy más körülmények között meg az lenne a legjobb. Próbálgatni kell õket. Akár indíts egy bronzot egyedül.
Lacoka12
pedig nem rossz fegyver

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Tuiran soldiernél egész használható, akár goldon is a marksman miatt.

Van egy Eagle-m is. Azt se használom soha... 😞

Piszkos  Fred
Talán állj be fordítónak, és segíts nekik. Akkor hamarabb kijön. Ha lenne elég szabadidõm, én megtenném.
Ez a baj manapság. Mindenki veri a nyálát hogy ez meg az kell, de senki nem mozdítaná meg a kisujját sem.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ne vedd a szívedre!Türelmetlen,f@sz vagyok!
Inkább értékelnéd, h ingyen, szabadidejüket nem sajnálva elkészítik a fordítást. Még, h nagyot csalódtál bennük. Kicsit se vagy pofátlan.
Jahhh! Ezt a jó munkához idõ kell ezt felejtsük már el!
Áhh!
Most néztem a fordítást!Gyerekek ez kb még 5 hónap ha így haladnak!
Nagyot csalódtam bennük!Más országban már rég el is felejtették a fordítást!
Vettél volna te is CE-t. Mondtam, hogy adok rá akkár kölcsön is. DE nem inkább feltornástad top 500ba a multis részét a játékomba. 😄 😛
Inkább örülnél hogy nem eagle-t kapsz 😄

cs1rk3
lol? akk mért árulják még? 😄
EA: vegyél bw pontot DLC-t nem vehetsz csak dísznek van kitéve de megkapjuk a pénzed ? XDDD
:trololo:

túl sokat vártál, elõbb kellett volna <#idiota>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

cs1rk3
múlt hónapba is ez volt a hiba

Hát talán... "try again later."

cs1rk3
Probléma megoldva ujabb <#falbav> megveném a DLC-t és ezt a hibát dobja ki
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. ötlet?<#banplz><#banplz>

A címig jutottam: The Indoctrination Theory. Aha, oké, ennyi elég is volt. Ez amúgy is már fölösleges, mert a BioWare megmondta, hogy nem változtat a végén csak kibõvíti.

Már jó. Bár én Xbox360-on vagyok, de a hivatalos forumon is írták, hogy már rendben van a dolog. Én meg is kaptam a cuccosokat az elõzõ eventért. Egy újabb rohadt N7 Hurricane-t, hogy a fene ott egye meg... 😞

cs1rk3
bioware pointot lehet a bioware.com on is venni csak csak a fosiginen?
me ott nem engedi nekem <#falbav><#duhos2><#mf1><#mf1>

Hát jobban teszik, ha ellopják, mert ennyi logikai baki faszságot nem lehet máshogy megmagyarázni.

Nehogy ezzel is úgy járjunk mint Tali arcával. Utolsó elõtti nap:

-Te Géza! Kész van már a ME3 végét megmagyarázó DLC?
-Még nincs.
-Holnapra kéne, itt a határidõ.
-És csak most szólsz? Nah várj. Van a neten valami indoktrinációs teória. Kicsit átírjuk, délután leprogramozzuk és holnap mehet is.
-Oké, de 16:00-kor kezdõdik a kupa döntõ, szóval ne vacakoljatok vele sokat.
Nem cáfolta, de ugyanakkor azt mondták, h nem lesz új befejezés, csak a mostanit elmagyarázzák. Szal kb. ez olyan, mintha cáfolták volna. Mindenesetre nyáron minden kiderül.
Nem cáfolta.

És tényleg végig is nézték, vagy csak elindították? Mert egyszer én is elkezdtem nézni, de kb 10 perc után bezártam. Mellesleg a Bio nem cáfolta hivatalosan az indoktrinációs teóriát? Mert ha igen akkor nem értem ezt az egészet. A nyárra ígért DLC elõtt meg ez úgy is csak spekuláció.
28141 ember. Név szerint nem tudom õket.
Ha nem megy, akkor én valószínûleg csak álmodtam hogy tegnap nyomtam 5 kört a játékban.
JethroHUN
Komolyan másfél óráig elmélkedik aki csinálta?? Ki az aki ezt végig nézi...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Amióta az utolsó event nyereményei miatt nem lehetett játszani. De ha azt mondjátok megy, akkor elhiszem 😊
Nekem azért volt. Tegnap is elõfordult hogy ledobott a szerver és nem engedett vissza. (szerencsére nem játék közben) Ilyenkor egy játék újraindítása segít.
Tanácsolni meg annyit tudok hogy bronzot nyugodtan kezdjetek el egyedül is. Egy hónapja a 6.-7. wave-nél egyedül véreztem el. Most van olyan hogy már az 1. wave vége elõtt meg van a 4 fõ, de hetek óta nem volt olyan hogy azért lett failed mert egyedül haltam meg.
koschwarz
nekem sem volt semmi baj vele egyáltalán az utóbbi idõkben (sõt, sosem volt olyan, hogy ne tudtam volna játszani).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mióta? Mert én tegnap toltam pár kört.
Már ha mûködne a játék 😄 Vagy azóta megoldották a dolgot, nem figyeltem.
Szóval Operation Silencer. A hétvégén szépen csendben meg kell erõszkolni legalább 3 millió Bansheet. 😊