Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17543 Az esetek elég nagy többségében játszom éjfél után. A laggot még megértem. Sejtettem is hogy ez az oka a dolognak. De azt, hogy a játék közben becsatlakozó emberek miért nem mozdulnak, nem indokolja az hogy amerikaiak lennének.
Turiannal még nem próbáltam összehasonlítani a Destroyer-t. A képeeségeire most nem emlékszem, de a Destroyernek nincs újratöltődő képessége, így neki bármilyen nehézfegyver büntetlenül adható. A vállrakéta tényleg foscsi, tegnap direkt néztem egy Husk-nak (!!!) silveren (!!!) 1/3-ad életét vette le! Siralmas. Ritkán is lő, nekem se nagyon akart célba találni, néha hallottam hogy lő és kb ennyi. Még akkor is gondolkodóba esnék a használhatóságát illetően ha nem lenne a pajzsbünti. Így viszont van egy képessége amit tuti nem érdemes fejleszteni.
Visszatérve a Turianra, én őt legutóbb Cerberus rifle-vel meg a gránátvetős puskával próbáltam. Durván lehet vele osztani, de kevesebb mint fél perc alatt elfogy a skuló. A Typhoon kb 500-as lőszerkészlete ehhez képest sokáig kitart, ráadásul alap szinten, devastator módban egy tár az 214 lövés. Brute-okat, Revegereket simán le lehet vele darálni. És én ezt sima sebzésnöveléssel használom, tehát nincs hozzá ammo booster, páncéltörő mod vagy tárnövelés. És ez egy I-es Typhoon.