Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Élõ személy. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként a PCs verzióban nincs aim assist mint a konzolosban, itt célozni is kell (eltekintve a krysae-tõl termászetesen...) , elég furcsa ötlet egy shooternél gamepadra cserélni az egeret.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Akkor még egy tipp: Indra sniper az Alienware-tõl.
Eddig nem törõdtem vele, de tegnap aktiváltam/szinkronizáltam a Multiplayer Manifest-em. Tök jó! Így egyben látom mim van meg, milyen szinten, mi hiányzik stb. Látom már hogy a Veterán packokat mennyire elhanyagoltam, a Rare cuccaim magasabb szinten vannak sokkal mint az Uncommon. N7 573 vagyok.
Játszik valaki XBox360-on rajtam kívül? Szivesen játszanék innen is valakivel.
Még a bónusz Banshee-s héten volt egy meccs Cerberus ellen ahová beugrott egy Banshee. Leszedtük a pajzsát, sikított egyet és láthatatlanná vált. Nem úgy mint a Phantom vagy a Geth Hunter, konkrétan semmit nem láttunk, még befogni sem lehetett. Szerencsére nem mozdult el a helyérõl így le tudtuk szedni.
A másik, nem velem történt de láttam: vanguard, Palavan holdja. Ellenség: Cerberus. A vanguard ott állt mellettem amikor leszúrt a Phantom. Már mindenki halott volt csak õ élt. A srác nem mozdult, nem lõtt, csak forgolódott össze-vissza. Nem tudom mi történt vele mert nem rémlik hogy bc-t használt volna. Elõször lövi mindenki, semmi. Odamegy a Phantom, lekardozza, semmi. Odalép egy Atlas meg még egy Phantom. Ketten kardozzák, semmi. Az Atlas felkapja, összeroppantja, csávó visszaesik, semmi. Úgy 2-3 percig ez ment, már minden Cerberus ott volt, többször nyomtak rá instant killt és semmi nem történt. Végül a srác kilépett és így buktuk a küldetést. Az igazi vesztes persze õ volt, mert õ tényleg semmit nem kapott érte, mivel kilépett. Szerencsére ilyet azóta se láttam többet.