Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wrex nem él. Úgy emlékszem hogy a Shadow Broker-t leszámítva mindent sikertelennek vesz, vagyis kb mintha mindent a legrosszabb módon oldottál volna meg.
gyerekek ha új történetet indítok, mármint ha nem importálok mentést akkor a story hogy alakul?Mmint az elõzmények, wrex pl él vagy ashley/kaiden közül ki marad meg collector bázissal mivan akkor..stb?

Most csak nálam van így, vagy mindenki másnál is begyorsult a karakter mozgása a multiban? Olyan mintha III-as adrenalinnal szeretem volna fel.
tudom, de nekem logitech gamepadem van, ahhoz létezik normális program. be tudom állítani a játékhoz így, de az nem az igazi, nem olyan, mintha támogatná a játék alapból
Xpadder nevû programmal be lehet úgy állítani a kontrollert, mintha billentyûzetet használnál.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

<#szomoru2>
Egyrészt ahogy Fenrir írta, ez as SG, másrészt meg nem vicc az xbox verzió tényleg támogatja a kontrollert.

Optimus Prime
EA VI.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Hehe, egy Geth. 😊
Élõ személy. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi a tippet. Megkaptam. Különben ez a live chat elõ személy, vagy chatbot? Annyira robotosan beszél, akarom mondani ír. 😄
Én megkaptam. Ha te még nem kaptad meg lépj kapcsolatba a tech. supportal live chat-on. Kb 5 perc és már oda is adják. A BSN az OP-ok már megírták (szerdán vagy csütörtökön), hogy mindenkinek kiküldték már a packot, aki nem kapta meg annak kapcsolatba kell lépnie tech. supportal. Lehetõleg még a hétvégén, mert különben kifutsz az idõbõl!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

köszi
Még mindig nincs.
Fenrir
Lehet, hogy 4 év még kevés volt 😛

Nekem néha a 8 is az.

A halál csupán a kezdet...

nem most kezdtem el itt fórumozni
Fenrir
Szokj hozzá, ez az sg.hu 😊

A halál csupán a kezdet...

nem értem, hogy erre az egyszerû kérdésre miért nem lehet ugyancsak egyszerûen és mindenféle "poén" nélkül válaszolni <#wow3> szerintem nem valami hatalmas faszságot kérdeztem
A játék támogatja a kontrollert, csak annyit kell tenni hogy veszel egy xboxot és megveszed arra is a játékot 😄

Egyébként a PCs verzióban nincs aim assist mint a konzolosban, itt célozni is kell (eltekintve a krysae-tõl termászetesen...) , elég furcsa ötlet egy shooternél gamepadra cserélni az egeret.

Optimus Prime
Én csak ironikus voltam. Hogy a kontrolleres irányítás adott, de annak támogatása nem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ezzel tisztában vagyok, de nem ezt kérdeztem
Optimus Prime
Lehülyített leosztás, több funkciós billentyûk: Storm-Cover-Revive-Use -> Spacebar

?
Ez nem tudom miért válaszként ment 😄 Csak egy általános kérdés lett volna 😄
Na mostmá azé tényleg! Van még valaki rajtam kívül, aki még nem kapta meg a múlt hétvégi eventért a Commendation Packot?
Optimus Prime
De konzolos billentyû leosztás van.

még mindig nincs gamepad támogatás?
JethroHUN
vótmá

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Én mondjuk tudtam róla, a BSN-en a játék honlapján is írtak róla. Én mindent tudtam, csak a játék nem volt meg.

Akkor még egy tipp: Indra sniper az Alienware-tõl.

Ismerni ismertem. Csak nem jártam fel, mivel nem volt okom rá és a multiplayer manifestrõl nem is tudtam.
Még én is a ME2 miatt regeltem oda. Sztem ismerni a többség ismeri, max sokan nem használjuk.
Optimus Prime
Van ME játékos, aki nem ismeri a BSN-t?! Én azonnal aktiváltam mindent mikor meglett a 3. sõt elõtte is jártam oda, ugyanis a Cerberus kódot ott kellett aktiválni.

A Comm Pack-ba Eagle volt, a Victoryban meg quarian engi meg Valiant II
Human soldier concussive shot helyett carnage-el.

Igen. És lehetõleg egy accounton legyen a két játék.
Nem vagyok benne biztos, de sztem azoknak van Battlefield 3 karaktere, akinek meg a BF3 játék.
mascarun
😮 Fel lehet oldani valami Battlefield 3 karaktert is? 😮

ja megvan megtaláltam<#mf1>

Ez miez a bsn?linket tudtok adni?Engem is érdekelne ez a Multiplayer Manifest hogy tudjam mi hiányzik még 😄

Wow. Ez a BSN tök hasznos. Köszi a tippet. <#eljen>
Defense matrix, azonnal visszatölti a pajzsodat ha kikapcsolod.

Erre válaszolna vki? #16393

Ti fenn vagytok a BSN-en?
Eddig nem törõdtem vele, de tegnap aktiváltam/szinkronizáltam a Multiplayer Manifest-em. Tök jó! Így egyben látom mim van meg, milyen szinten, mi hiányzik stb. Látom már hogy a Veterán packokat mennyire elhanyagoltam, a Rare cuccaim magasabb szinten vannak sokkal mint az Uncommon. N7 573 vagyok.
Játszik valaki XBox360-on rajtam kívül? Szivesen játszanék innen is valakivel.

Nagy mákom volt Quarian Male Engineer, és a Valiant I. Commandation packot még nem kaptam (illetve nem tudom, tegnap nem játszottam).

mascarun
Én egy N7 Valiant és egy Vorcha-t!

Optimus Prime
Én este néztem épp, mindkettõt megkaptam. Vagyis a globális mission is siker volt. Kaptam is egy Quarian male-t, egy N7 shotgunt és egy N7 SMG-t, ez upgrade, mert a múltkor is kaptam.

mascarun
Köszönet! 😊

Azt hogy a sikeres hétvégi event miatt kapod/kapjuk. Ha jól emlékszem kicsit késõbb adják a comm-ot is. Mivel lehet benne ultra rare cucc is, érdemes kibontani. Egy hétig aktiválható.
mascarun
Errõl a free Victory pack ról mit illene tudnom?

Condoron meg (ez asszem silver volt) vip vadászat volt. A második áldozat egy Atlas volt, a bunker mellett spawnolt (én a szokásos helyemen, a kezdõn kempeltem) Hozzám volt a legközelebb, mert az elõtte lévõ vip pont a pálya túl felén volt és mindenki oda rohant. Csóri Atlas nem tudott felmászni a bunkerhez, mérgében felugrott a tetejére. Én meg néztem hogy "most mi van?" Ilyet se láttam még. Mondjuk lõni nem tudott mert a csodálkozásból hamar rakétavetõ lett és még az elõtt leszedtem hogy egyet is lõtt volna.

Még a bónusz Banshee-s héten volt egy meccs Cerberus ellen ahová beugrott egy Banshee. Leszedtük a pajzsát, sikított egyet és láthatatlanná vált. Nem úgy mint a Phantom vagy a Geth Hunter, konkrétan semmit nem láttunk, még befogni sem lehetett. Szerencsére nem mozdult el a helyérõl így le tudtuk szedni.

A másik, nem velem történt de láttam: vanguard, Palavan holdja. Ellenség: Cerberus. A vanguard ott állt mellettem amikor leszúrt a Phantom. Már mindenki halott volt csak õ élt. A srác nem mozdult, nem lõtt, csak forgolódott össze-vissza. Nem tudom mi történt vele mert nem rémlik hogy bc-t használt volna. Elõször lövi mindenki, semmi. Odamegy a Phantom, lekardozza, semmi. Odalép egy Atlas meg még egy Phantom. Ketten kardozzák, semmi. Az Atlas felkapja, összeroppantja, csávó visszaesik, semmi. Úgy 2-3 percig ez ment, már minden Cerberus ott volt, többször nyomtak rá instant killt és semmi nem történt. Végül a srác kilépett és így buktuk a küldetést. Az igazi vesztes persze õ volt, mert õ tényleg semmit nem kapott érte, mivel kilépett. Szerencsére ilyet azóta se láttam többet.