Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
szereztem egy typhoon-t és egy piranha-t. mindkettő zseniális. a typhoon eddig a legjobb AR, szerintem simán veri a harriert is (amiből szintén sikerült kapnom egyet). igaz nehéz, mint egy üllő, tehát power-függő kasztoknak lehet hogy nem bejövős. az első AR asszem, ami alapból is átviszi a guardian shield-jét meg a vékonyabb fedezékeket.
a piranha meg automata shotiként alázza a phantomokat, geth huntereket. azt a 8 nagy sebzésű lövést semmi perc alatt kiontja magából, ráadásul megtántorítja az ellent, és még csak nem is nagyon nehéz. igaz, tényleg közel kell menni az ellenfélhez.
krogan sentinellel a typhoon és a piranha goldon annyira életképes volt, hogy a pályán rohangálva, tehát nem fedezékből harcolva is simán királyul ment. közelharcban piranha+heavy melee kombó (pl. phantom nem tudott megragadni egyszer sem), messzebbre meg typhoon tárnövelővel és stabilizátorral ontotta a sebzést.
mellesleg N7 demolisherhez jó build (goldra)? annyira törékeny, hogy shield/életerő növelés nélkül semmi perc alatt kifekszik még alacsonyabb nehézségen is. hiába ad a pylon 50% shield-et, ilyen kevés shield-el az sem sok bónusz, és ha kicsit ki kell mozdulni a pylon körzetéből, akkor pláne gáz. meg egyébként is a pylont szívesebben fejlesztem a gyakoribb ammo-gránát újratöltésre, meg a rank6-ban is a shield helyett a 2 gránátvisszatöltés a hasznosabb, hogy legyen értelme az egész kasztnak. meg hát a kétfajta gránátot is (szintén a kaszthoz idomulva) érdemes kifejleszteni. úgyhogy egyelőre és 6/6/6/0/6-ban nyomulok vele, tehát az első passzív teljesen nulla, és inkább kap egy grenade capacity gear-t.