Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17526 Ha kettőnknek is ez a tapasztalata akkor talán nem írtunk olyan nagy hülyeséget. Megjegyzem, annak a Typhoonak jobb szórása mint néhány sima AR-nek. Álló helyzetből simán lehet korrigálni a visszarúgást. Én pl Hydrán a kezdő pozícióból szoktam beWindowzni a pályát. Nos, meg lehet csinálni ezzel is, ráadásul ennek "kicsit" nagyobb a tárkapacitása. Én távcsövet meg sebzésnövelőt használtam hozzá. Lehet hogy a távcső miatt volt hogy fedezékből szinte semmi visszarúgást nem tapasztaltam. Ezen kívül ez is hasonlít kicsit a geth smg-re, vagyis az első kb 3 lövést rövid szünetekkel lövi el, aztán gyorsul csak be. Ezzel (ha csak az első pár lövést engedjük el) akár pontra is lehet lőni nagy távolságra. Silveren egy Cannibal Reactoron nagy távolságból (geth shoti hatótávolságán kívül) 3-4 lövés volt. Ha ehhez veszem hogy 100 fölött van a tárkapacitása... elég jó alternatíva a sniper/ar-ek között. Én eddig csak Destroyernél használtam. Neki nincs CD-je így simán elfér nála, ráadásul a képességével még kombó is.