22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
de fel tudod húzni 30 méterre is, az má' egész jó :D
főleg ha a távolban megy egy reave vagy warp, berobbant elég szépen mindent, ami az útjába kerül -
morzsi555 #17439 Biotic és electric slashnek alapból 20m a hatótávolsága, azért csapkodnak vele fedezék mögül. -
sanya200 #17438 ááá nem lehet platinumon vagy balfasz csapat volt wave2ig ment.Amúgy kezd idegesíteni ez a kardos karakter mert nem egyszer látom hogy semmit nem csinálnak, jön az ellenfél 15mről ő mint a rossebb ezek meg egyhelybe ugrálnak azzal a szarral nem hogy lőne vagy vmi ááá minek az a fedezék mögött ugrál meg csapkod a kardal mikor az ellenfél vagy 20 méterre van
grat az ilyen barmoknak.
-
Caterpillar #17437 Hát mentem most egy Platinumot, vagyis kettőt, első Firebase Jade, nem is lehetne rosszabb = Pain in the ASS, aztán volt egy Giant az már 9. wave ig jó volt utána viszont brutál lag és megdöglöttünk... :( -
Tényleg, egy érdekes kérdéssel jövök most.
Honnan lehet tudni, hogy begyűjtüttök e az össze Veterán csomagot?
El fog tünni a store-ból? vagy a ammo és pajzs bónuszok miatt egyik sem fog eltünni -
sanya200 #17435 Nekem meg a BSN nem jó
ezt írja ki "We were unable to find any multiplayer data for this account. Need help?" -
sanya200 #17434 lehet frissíteni kéne az origint vagy nemtom. -
zsotesz #17433 akkor mi franc ez a hibaüzenet, az az érdekes hogy originból indítom a játékot tehát be vagyok lépve -
sanya200 #17432 nemhiszem mert játszottam az előbb is egy 3-4 menetet :D -
zsotesz #17431 Tart még a karbantartás? Mert nálam ezt írja ki egész délután -
sanya200 #17430 Mindig premium spectre packot veszek. -
Mire nyomtad be? -
sanya200 #17428 hát nekem dobott 2 fegyvert eddig és most csak azokhoz dobja a szar upgrade-jét. -
Én a Recruit, Veteran packkokkal kezdeném, azok is jó és így kimaxolod az alapokat. Ergo jobb packból nem (mindig) egy alap cucc jön. -
A demóban azt hiszem (ha jó emlékszem) a Veteran pack is dobott karikat? itt mi a helyzet?
Illetve nincs egy komolyabb leírás ezekről a csomagokról?? lehetőleg magyarul -
A saját tapasztalatotok alapján melyik csomag dob sokszor karakterosztályokat?
Spectre pack vagy Premium Spectre pack? -
sanya200 #17424 én 420 nem szoktam promotálni nagyon. -
No és ki hanyas szintű?
Én mondjuk két hónap gamezést kihagytam. Március-áprilisban toltam ezerrel. Júliustól meg folytatom, am 720+ lvl vagyok
de láttam már 1800-as meg 2500-as szintűeket is lol -
nekem van egy batarian soldier, egy krogan sentinel és turian, egy salarian engi és a cerberus vanguard. az új engi így látatlanban is tuti marad 20-ason, gránátozás rulz, a többit meglátom. -
Hoz_Hun #17421 Én az Engineert az Infiltratort és most a Fury miatt az Adept karakterosztályokat meghagyom 20-on.
A többit viszont léptetem, promotálom. A "frakkos" Vanguard Slayer nekem nem tetszik (kinézetre) magát a figurát nem probáltam, úgy hogy ott meg hagyom a Kroguardot (ami nagyon nagyon jó) felhúzni azt a karakterosztályt. A többi változó. -
szinte már csak goldon, befejeztem egy ideje a karakterek fejlesztését és promótálását, megvannak a kedvenceim, amik 20-asok, azokkal megyek goldra. a silver még egy lvl 1-es karakterrel is könnyű nekem, hacsak nem valami nagyon-nagyon balfac csapattal kerülök össze. -
Te min szoktad tolni?
Ezüst vagy arany?
Én aranyra mostanában álltam át...18-20 lvl-ekkel megyek -
aki manapság aktív itt, az tuti. -
nem lehet rossz ez az acolyte pisztoly. van néhány kedvenc kasztom, akiknek pont az a baja, hogy a nekik adott kedvenc felszereléssel nem tudja hatásosan leszedni a shield-et és barriert (pl. nálam a batári katona össz-vissz kap egy kishock-ot, mivel közelre ott a ballistic blade, a kishock-ot...meg egyszerűen szeretem és illik a mancsába), ezzel a könnyű pisztollyal majd felszerelem őket.
a wiki azt írja hogy goldon egy lövés elég egy phantom barrierjének leszedésére? -
Valaki közületek rendszeresen tolja a Team Survivalokat? (vagyis a multit na, vagyis a coopot na) -
sanya200 #17415 meddig nem lesz?Tudom hogy oda van írva de nem tudok angolul!! -
morzsi555 #17414 Privát lobbyban lehet játszani amúgy. -
morzsi555 #17413 Most csináltam Rio-n Platinumot cerberus ellen. 29 perc, 132 ezer credit. Annyire nem nehezebb, mint a gold, csak több a boss: Atlas, Banshee, Prime, Phantom... De sűrűn azért nem fogom csinálni. -
hát nem ártana, mint egy ilyen kérdést beböfögni... -
sanya200 #17411 szted mérgembe ezzel foglalkozok
-
jóvanna, biztos nem látja a vörös ködtől most :D -
úristen, csak egy pár sort kéne visszaolvasni... atyavilág
-
sanya200 #17408 Mi a jó ...rossebbért nem lehet találni szervert?Fél órája baszakodk vele és egy tetves szervert se talál ilyen nincs ez nem igaz, se gold se silver próbáltam hogy any maps az se, de az újakkal jobb szeretnék de nem igaz hogy fél óra alatt egy rohadt játékot nem talál má.
-
akkor már két órája baszakodnak... GMT időzónában 1 múlt -
Mi GMT +2 zónában vagyunk, így elvileg 14-től 15-ig. Kérdés nálunk az idő Valve Timbe-ban értődik-e. -
"Mass Effect 3 Multiplayer will be offline as we perform maintenance beginning at 11am GMT. The servers will be offline for approximately 1 hour, but we will work to bring them back online ASAP. During this time you will be unable to play ME3 m
Thanks for your patience as we perform this maintenance."
-
na de hánytól? :D -
állítólag egy óra. -
a reaperekre emlékszem, az meg is volt 2x...
a karbantartás meddig tart, lehet tudni? -
Ilyenkor szokott, aztán jönnek az eventes packok.