Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Van olyan content amiért érdemes pénz kérni/fizetni, ezek még nem azok.

A halál csupán a kezdet...

A reakciókat elnézve szerintem utána se egy darabig... 😄
Extended Cut dlc elõtt nem mernek fizetõs dlc-t kiadni.

végre.

És ez is ingyenes lesz. <#eljen>
cs1rk3
nem sikerült az event sok volt a banshee 😄

cs1rk3
"Due to the failure of Operation SILENCER, more banshees will spawn with Reaper enemies and might also spawn with other enemies."

Nem sikerült teljesíteni a múltkori eventet? Gondolom már nem játsszák olyan sokan a multit, mint az elején.
Optimus Prime
Fura, én Insanity-n a 2-ben amióta megvan a Kasumi DLC csak azt használtam a Carnifex mellett. Igaz Sentinel/Engineer osztályok nem olyan fegyver függõek. A Tempest is jó, csak nagy a recoil meg kissé pontatlan - emiatt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
igen, végülis én is ezt mondom, ha valakinek olyan kedve van, és nem akar nagyon fegyvert használni (adept, vanguard), vagy unja már a pisztolyt ezekhez a karakterekhez, akkor a távolabb megjelenõ ellenfelek puhításához még használható, de a többi smg-hez képest csak a pontossága és az alacsony recoil a jó, egyébként tényleg gyengus.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A locust sajnos azért elég rossz. Nem azt mondom hogy használhatatlan, de még a az egyik leggyengébb fegyver sajnos, annak ellenére hogy a ME2ben milyen jó volt.

koschwarz
nem rossz a locust, én szeretem egy-két fajta karakternél, aminek vannak erõs "közelharci" képességei, amivel nagy biztonsággal ki lehet teljesen vagy épphogy végezni az ellent (mint pl. vanguard), mert a közelharc elõtt a közepes és nagy távolságra elõtte lehet vele kicsit aprítani, különösebb power cooldown "büntetés" nélkül, mivel nagyon pontos és kicsi a recoil, de igazából nagyon kicsi a tár, kicsit sebez, és a tûzsebessége is alacsony. vannak nála azért jobb alternatívák.

egyébként elég hozzá veterán packot venni, mert csak silver cucc.

Optimus Prime
Én tegnap az Engieenerem. De Silver után már level 7 vagyok, Goldon meg csak dõl az XP.
Egy Locust szeretnék már jó ideje, de jön minden spéci cucc, csak az nem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
mostanában sajna nem tudok részt venni ezekben a hétvégi eventekben. inkább a balatoni telken "sínylõdök" 😄

koschwarz
én leginkább silverezek, ott is jön egyszerre vagy 3-4.

Csak nekem tûnt fel vagy képzelõdöm? De mintha goldon sokkkal több phantom jönne mint korábban. Van hogy egyszerre akár 6-7 is jön. Mintha ennyire sok nem jött volna eddig.
Nem akarok okoskodni, de eventes hétvége elõtt vsz nem érdemes promótálni. És nem csak ezért, de goldot is nehezebb megcsinálni elsõ szintû karikkal.
cs1rk3
Operation SHIELDWALL
De jó most promoteoltam az összes karit 😊

http://social.bioware.com/forum/1/topic/344/index/9683310#9700261

For this to work, you must not launch the game via Origin. Instead, you have to use the desktop shortcut that was probably created during installation. Right-click on the shortcut and select "Properties". In the field that contains the path to "MassEffect3.exe", you need to add the parameter -nohomedir after the last quotation mark.

In my case, the path looks like this:
"F:\Games\Mass Effect 3\Binaries\Win32\MassEffect3.exe" -nohomedir

Igen,át van helyezve.Más játékoknak ez nem volt gond,ezért nem is gondoltam erre a lehetõségre.Lehet akkor ez lesz a probléma forrása?
Esetleg nincs véletlenül úgy beállítva a Windows profilod, h nem az alap helyén van a My Documents, hanem beállítottad úgy, h valahol máshol legyen?
Optimus Prime
Lévén úgy értem lemezrõl telepítetted, azután a játék patchelte magát vagy patchelted?
Egy komplett rendszerinfó segítene. Esetleg ha jó az angolod kérdezed meg a BsN-en vayg a magyar supportot.

Megpróbáltam,de eredménytelen volt.
Optimus Prime
Én is erre tippelek, bár az 1-2nél ilyen probléma nem volt. Amióta megvan a 3 már nem használok (újfent) több fiókot, de újabb Windows esetén se tudom mi a helyzet. (XP forever!)

Próbáld meg rendszergazdaként futtatni (jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitás), hátha segít.
Sziasztok

Remélem ti tudtok segíteni a problémámban.
Pár napja vásároltam meg a Mass Effect 3-at.Telepítés után azzal a hibával szembesültem játék közben,hogy nem tudok menteni.Autómentés be van kapcsolva,de hiába.Valakinek esetleg találkozott ezzel a hibával?Egyáltalán mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Sziasztok. Ha még játszik valaki a multiplayer-el és van kedve még egy csapattársra akkor kérlek vegyetek fel originen. A nevem ott is Volfram42.
Én csak ME-ezek, de nagyon adja! 😄

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mimasz
Azért halad a magyarosítás, ha jól látom elérte a 46%-ot! Akkor már csak 54%! Nyár végére remélem kész lesz. Hajrá! Hajrá!

Egészen pontosan a kilõtt Mako-ál jön szembe, asszem van elõtte valami híd vagy felüljáró is. Amikor elõször toltam végig akkor nyilván a játék végén már nem volt idõm figyelgetni a feliratokat. Viszont utána láttam a fórumon a videót. Második végigjátszásra már direkt figyeltem azon a ponton, de nekem úgy rémlik ott is Banshee-t írt ki. Azért valami megkülönböztetést igazán adhattak volna neki.
A földön van, és valószínûleg azért nem vetted észre mert mindössze annyiban különbözik a normál bansheetõl hogy morinth van a feje fölé írva...

Mint tudjuk a játékban rengeteg változó van, csak néha olyan apróságokat változtatnak meg ami fel sem tûnik. Meg kevés az igazán lényegi eltérés, Bizonyos pontok pl fixek. Nekem még csak 2,33 Shepem van, mert a harmadik még csak a ME1 végén tart. Én is be akarom majd szerezni a DLC-ket és akkor végigviszem vele is. Feltéve hogy tart még majd a lelkesedésem akkor is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Renegát Shep pl megmentette Morinth-ot, de nekem nem rémlik hogy találkoztam volna vele Banshee formában. Pedig második végigjátszásra direkt figyeltem azon a pályán õket.
Optimus Prime
Ennyi változó lehet? Én majd a legjobb karakteremmel mentem, Alice Engieneer-Liara-Paragon/Renegade mix, de a 2-t mindenki túlélte. Ámde van egy jobb, Jane Sentinel 100% Paragon karakterem is. És van egy gonosz, kegyetlen Lazy Vanguard 100% Renegade, akit csak lehet megölt-elvesztett Shepard. Csak velük nincs meg a két utolsó DLC-m Kasumi-Shadow Broker.

Ezt sikerült elírnom. Pedig nem is mostanában volt hogy játszottam vele. De igen, a Subject-re gondoltam. Még én sem próbáltam ki, mert egyrészt minden loyal küldit megcsináltam, másrészt pont renegát Shepnek õ volt a 2-ben a barátnõje, tehát neki ez elvi kérdés, ha a csaja bajba kerül akkor szétrúgja a Cerberus seggét. A többi Shepem meg azért megy oda rögtön, mert a csapatom tagjaival nem lehet szívózni.
Úgy értsd hogy ha nem csinálod meg idõben a küldetést amiben vele találkozol akkor majd lesz egy phantom akinek nem phantom lesz a feje fölé írva hanem Jack...

asszem akkor van ez, ha a 2-ben nem csináltad meg a loyalty missionjüket
JethroHUN
Az nagyon érdekes mert nálam nem történ ilyesmi.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem element az, hanem subject 😄
IJIazz
Subject Zero-nak nevezik Jack-et. Az Element Zero az egy nyersanyag(a legfontosabb az univerzumban).

Úgy ahog Morinthból is Bnashee-t csináltak. Csak nem a Reaperek hanem a Cerberus. Ha belegondolsz, logikus is, hiszen az állomást õk támadják és az Element Zero-t keresik, vagyis Jack-et. Azt se felejtsük el hogy a Cerberus adott anno parancsot a kísérletekre aminek õ lett az eredménye, bár TIM ezt tagadta.
JethroHUN
Hogy? ezt most nem értem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen.

Ez is olyan lesz mint a Morinth-Banshee?
Fenrir
Akkor érdemes megcsinálni miután megkaptad, mivel ha sokat vársz akkor
ha Jack túlélte a ME2-õt akkor Phantom-má alakul át.

A halál csupán a kezdet...

Köszi
Calver
elõtte, utána nem fogod tudni.

"The trees move. Do you not see it?"

A grissom akadémiás küldetést mikor érdemes teljesíteni a fellegvár megtámadása elõtt vagy utána is meglehet-e csinálni . A hozzá tartozó mellékküldetés miatt kérdezem.
Nekem ez volt a második commendation pack és mit ad isten? Eagle II... 😞