Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne benne logika... azért ez csak nem toldozott foltozott mint a Kaukázus...

www.smart-bus.hu

GaBika6
Ezek a vízcseppek a kabinon mikor lesznek? Tudom, hogy esőben <#nevetes2>, de melyik frissítéssel? Vagy már van? THX! <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Állítólag sokkal jobban fut, mint a kaukázus.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem tudom egyáltalán megvan-e itt valakinek. Bár biztos vannak páran-de nem merik mondani<#nevetes1>

Fehercsoki
A Persian Gulf gépigénye mekkora a Caucasus-hoz képest?

LeonSilver
Persze az is lehet, hogy csak placebo...

A lézeres szeretetcsomag qrva jó.

Ami viszont továbbra is SZAR és nem értem, hogy miért kételenek megcsinálni az az, hogy az egyébként NEM átlátszó dolgok (mint mondjuk a kabin alja) miért átlátszóak részben? Miért kell a qrva lámpáknak és tüzeknek átvillanni a vason? Engem ez qrvára zavar..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én nem szoktam méricskélni meg ilyen fps számlálokat vizuálgatni, inkább az érzéseimre hagyatkozom. És én most úgy érzem, hogy ugyan azokkal a beállításokkal kevesebb az fps. Hueyval, "söprögetés" közben legalábbis tuti!

VO101Tom
Wags az egyik utolsó Hornet videóban is említette, hogy jó lenne valamikor dinamikus hadjárat DCS-hez. De ez amolyan wishlist féle "jó lenne egyszer valamikor" megjegyzés volt. Ha konkrétan erre castingolnának már programozókat, akkor szerintem kicsit konkrétabban mondta volna, hogy "dolgoznak rajta".

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Vótmá?

A végén lesz dinamikus hadjárat egyszer...? Vagy csak unit AI és mostai rendszer upgradhez?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
Nem azt néztem amit linkeltél, az egyik magyar srác streamelte a repkedését, én azt néztem.

www.pumaszallas.hu

Mondjuk írhatná, hogy milyen a beállítása, mert igaz, hogy nagyon stabil-de sokszor "csak" 40 fps. ..és 1080 elvileg.

Én is néztem amit beraktam. Vagy fél órán keresztül egy reccenése nem volt-teljesen alacsonyan sem. De nézd vissza te is, láthatod. Lehet később szarabb lett.

Már tölti nálam is.

VO101Tom
Földközelben még mindig sokszor szaggat. Most néztem épp egy Harrier live streamet, valamelyik online szerveren volt fent, most az imént olyan 4-6 másodperce volt 1 fps-e. Hogy fedélzeti rendszerek akadnak, vagy a térkép maga, azt passzolom. Hopp, és most ki is fagyott neki a picsába az egész. Hát, ja. Magasan teljesen jó, talaj közelben gáz (1080-ason is).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.05.23. 22:08:26

www.pumaszallas.hu

Biztos.

macleody
Az gondolom a 2.5.2 ápdét miatt van.
<#alien> Viszont a 30. percben jelez neki a rakéta indításra..ott már fut ez a javítás ezek szerint.

macleody
1080-ason fusson is. Majd megveszem ha nekem is olyanom lesz meg intelem. Ja nem lesz :D
//www.youtube.com/embed/GtqIwUO47qw
Gyönyörű szépen fut.

//www.youtube.com/embed/aviruMKuKGk

macleody
Ja ok, azt hittem lemaradtam valamiről, mert már csak akkor indítom el ezt a ... izét ha kijön a hornet :)
Ja nem, csak a razbamnál olvastam mennyi mi9ndent javítanak a kövi frissítéssel.

macleody
Mármint melyikre jön a javítás? 2.5 vagy 2.5.1?
LeonSilver
Teljesen kész vagyok :D

Pedig már elkezdtem nézni<#vigyor>

LeonSilver
Na, ezt nem kívánom senkinek.... csak a qrva madzag volt kicsúszva kicsit... mármint ami az extender miatt külön van a csőben. A kurva életbe...

LeonSilver
Úúúú... bennem van az ideg....

Valamelyik nap reppentem, minden rendben volt.
Most megint akartam, de nem stimmel valami.
A joyon a gombokra nem reagál sem a béta sem a normál DCS.
Már próbáltam más USB portokban - semmi.

WTH?

Itt látni. Csak simán megnyomom és nyomvatartom az elsütőbillenytűt....

//www.youtube.com/embed/CKEdt6ygqVs

Én megvettem Papa.Elvileg holnap letöllthető lesz,majd tartok élménybeszámolót.

Ka-50

Sajnos nem. Ami a halálom, ha indul rád valami, van egy tizedmásodperces "bib". Aztán ha esetleg nem hallottad<#hehe> Ennyi a "riasztás".

VO101Tom
Nem követem a Harriert napi szinten, de azt hittem az már kicsit jobban állt...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sem azt, sem a Hornetet nem vettem még meg. Nekem mondjuk a Nevada sincs meg. Majd kiderül, hogy melyiket mennyire éri meg, túl sok modult vettem már meg, amiket nem is használok. :/

www.pumaszallas.hu

Én most marha kemény voltam, és nem vettem meg<#nevetes1>

Mert jön a 18<#wink>, ami már indulásnál készebb', mint most a harrier. Habár tényleg komoly javítás érkezik éppen.

VO101Tom
Tényleg, miért nem?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy közülünk hányan vették meg avgy tervezik megvenni az új mapot.

Én például még nem vettem meg. És egyelőre nem is tervezem megvenni..

LeonSilver
Pedig most tényleg sok dolgot helyretesznek.

Ja az igaz..juteszembe-nagyobb frissítés jön a harrierre<#alien> Mondjuk, most nem hoz annyira lázba..vajon miért<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.22. 19:41:27

LeonSilver
Persze, de már látszik a fény az alagút végén...már csak egy hét!

A holnapot?
Ja de az csak a map nem?

LeonSilver
Na srácok? Kellően izgatott mindenki? Tűkön ülve várjátok a holnapot? ;)

VO101Tom
Nagyon ígéretes, hogy ennyire részletes ami eddig készen van. <#eljen>

Btw én nem láttam semmilyen magyar fórumot sehol, nem lehet, hogy az valami reklám (én adblockot használok)?

www.pumaszallas.hu

//www.youtube.com/embed/yFzsxH4-fe8
Mi az az elején a bal felső sarokban, hogy magyar fórum?

z0ty4
ha földközelben vagy, akkor kampec

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Múltkor találtam eredeti hotas leosztást (az f-18hoz) valamelyik ede fórumon. Nem tudja valaki hol lehet? Most nem találom pedig nagyon próbálkozom<#vigyor2>

VO101Tom
Arra nincs ötlet, hogy mitől vannak ezek a rohadt nagy megállások? Nem is akadás, mert amikor több másodpercre megáll minden, az nem is egyszerűen lag :(

www.pumaszallas.hu

Ja megtaláltam ma vidit is..

Mit repültetek?

z0ty4
104es szerveren Colossal és Hawkeye Gabival :)

stream

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Egész faxa már a harrier most repültem vele párat..csak nem értem miért nhagyják utoljára a figyelmeztető jelzéseket. Faxomat nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne.