36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#29223 A "flat only" shadows lehet, hogy ad néhány FPS-t, de a kabinok nagyon ótvarul néznek ki vele, akkor már inkább shadows - low és néhány FPS-el kevesebb... -
#29222 Én ilyen beállításokkal tolom (off):
és így megy.
Igaz, hogy off és itt nincs csak civil mászkálás, de érezhető, hogy azért a DCS nem egy hulladék.
(z270-es gigabyte lap, i7700k, 16GB ddr4, 240 ssd, Gigabyte 1080)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.10.09. 17:48:01 -
#29221 Nekem mai szemmel őskövület gépem van (i5 2500k, 8gb ram, 970, hdd), de simán tudok multizni is a DCS-sel 1080p-ben.
Persze majdnem minden le van véve, textúra -víz medium, preload kb a feléig tolva, de nekem így is tetszik, egyáltalán nem tartom rondának.
Mondjuk én multiban csak propelleres gépeket használok, és néha van akadás , de igazából nem zavar.
Gondolom a modern gépek jobban megizzasztják a vasat, nálam csak a Mig 21 van, na ott láthatóan kevesebb az fps.
Apropó Mig 21, tudná vki csekkolni hogy nála is el van-e qrva a pilótafülke textúrája? Nálam egy nagy katyvasz az egész, nem látszanak a műszerek sem.
-
#29220 Szívesen, örülök, hogy működött!
( #29180-as HSZ-ben is meg van említve)
"nem értem miért kell ez a tortúra, hogy beálljon a történet"
Én sem, de a full screen a Lock-On/FC óta egy potenciális szopófaktor, ott is verziótól függött, hogy éppen bepippantva vagy anélkül futott jobban. Gyanítom, hogy ez fajta alapértelmezett V-synch mód valahogy a VR kijelzősök miatt van, rémlik, hogy ők írogattak valós 90 FPS helyetti 45 FPS-es (és mégsem hányatós) üzemmódról.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.09. 17:03:48 -
#29219 Akkor ebből előbb utóbb SSD vétel lesz. Evvan. -
Krokoliszk #29218 @molni
SSD nagyon kell. Sima HDD-hez képest ég és föld. Komolyabb multiplayer szerverre belépni még SSD-vel is cirka 5 perc töltés mire van fpsed. HDD-vel szerintem be se tölt hanem kifagy a francba. Szerintem a mikrolag is a HDD miatt van neked. Vagy a HDD + egyéb grafikai vagy driver beállítástól..
SSD + 8GB RAM single playerben szerintem elég lehet, ha multizni akarsz akkor 16GB ram kell legalább. Azzal játszható, nekem 5-6 órákat el szokott menni kifagyás nélkül, pedig nagyon merész vagyok és windowed módban merem futtatni :D
Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2018.10.09. 16:55:02 -
hhelikopter #29217 Sziasztok!
Két dolog miatt írok ismét, az egyik, hogy köszönetet mondjak az itt jelenlévők értékes tanácsaiért, javaslataiért. A másik dolog, hogy a korábban leírt problémám megoldódott, a következőképpen, hátha valakinek valamikor hasonló gondja lesz és segít a visszajelzésem.
"V-sync engedélyezve, egyik pillanatról a másikra, kabinnézetben az fps 30 csökken, és nem akar – e fölé menni, külső nézetben megvan 60 fps."
A megoldás az alábbi volt:
„A küldetés betöltése után nyomj neki egy bal Alt + Entert (de lehet, 2x vagy3x kell), akkor is, ha full screenben játszod.
Enélkül a 60+ FPS-t 60-ra veszi, a 30-60 közöttieket pedig 30 FPS-el szinkronizálja (gondolom egy 100 Hz-es kijelzőnél ezt 100/50 értékekkel csinálná)”
Annyit azonban hozzáteszek még, hogy nemegyszer a komplett simet akár 2x is újra kell indítanom és utána fent leírt ALT + Enter kombináció ahhoz V-sync beállítással hibátlan legyen, a 60 FPS fix. / megjegyzem, hogy nem értem miért kell ez a tortúra, hogy beálljon a történet, de mindegy... egyébként külföldi fórumokon is taglalják ezt...
Viszont a V-sync köszönhetően semmi korábban kifogásolt akadás. Tehát összegezve elégedett vagyok, és minden térképen a lenti képen látható beállítással megvan a 60 FPS, úgy, hogy semmi akadás, lag nincs.
Windows 10 64bit / Intel Core i7-7700K 4.2GHz / ASUS ROG STRIX Z270E Gaming /Samsung 500GB SSD 860 EVO / Corsair Vengeance LPX Red DDR-4 16GB/3000 KIT / GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti 11GB
Utoljára szerkesztette: hhelikopter, 2018.10.09. 16:53:35 -
#29216 Mindannyian emlékszünk, hogy egész pontosan milyen gépet vettél, mert akkor 2-3 hétig napi 50 hozzászólásban lett kitárgyalva. Nem volt az szar az akkori DCS-hez, és még a mostanihoz sem az. Oké, még 8 giga RAM nem ártana, 128 giga háttértár oprendszernek+játszáshoz már 5 éve is soványka volt. -
#29215 Volt 16 GB is, csak tönrement a RAM cella. Kivettem és semelyik játék nem érezte meg, azért azóta nem vettem RAM-ot. Semmi nem igényelte. Erős kétségeim vannak az ide posztolt tesztek és tapasztalatok után, hogy az a 8 GB RAM hiányozna. -
#29214 Ne költs rá. Keress olyan hobbit amiben örömödet leled. (Bízom benne, hogy nem a folyamatos fikázás/rinyálás okoz Neked örömet a ráutaló magatartásod ellenére.)
Amúgy meg csak a te fejedben van ez így, hogy szar. Lapozz egy kicsit lejjebb, itt is volt aki nem mai, nem csúcskonfigon 1440p-ben kevés kompromisszummal a beállításokban elégedett vele.
Továbbá egy z370-es lap 40, i5-8600k 85, 16gb ddr 4 55, 500gb ssd 30, gtx1060 100, minőségi táp 30, ház 20, ez annyi mint 360 pénz, ez ma cirka a középkategória, olyan messze a high-endtől hogy távcsővel látja csak, mégis gyönyörűen fog rajta futni a DCS full HD-ban, közepesnél jóval erősebb graf. beállításokkal. Az hogy egy 2018-as játék körberöhögi a 8GB DDR3-at meg a 4 évvel ezelőtti VGA-t, az nem a szoftver hibája. Az sem, hogy a "300 ezer forintos konfig" ma nem azt jelenti mint 5 éve. Vagy nézzük onnan, hogy a DCS 2.5 a piacon lévő legszebb repszim engedtessék már meg neki enni kérni. -
#29213 300 ezer forintos konfigon szar. Mennyit költsek még rá...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.09. 16:02:03 -
#29212 Nincs modern orosz kattinthatós kabin. Ezzel kb le is lett zárva minden hasonló ötletelés (egyébként támogatnám én is). -
#29211 "A modulok között egyébként már rég nincs FPS-beli különbség.,
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, Mig-21 például nekem 10-20 fps-el kevesebb fps-el megy mint a többi, a régi gépemenaz max 15 fps-t tudott, az egyetlen modul ami minden low beállításon is teljesen játszhatatlan volt, míg a többi elfogadhatóan futott. És gyanítom Hornetnél sem fog fps-t növelni, ha futni fog rajta a radar, TGP, RWR, IFF, datalink, meg minden hasonló, valós időben folyamatos számolást igénylő fícsör (fegyverek kamera képei pl). -
gantus68 #29210 Nekem az a véleményem, hogy a kidolgozottabb, kattintható modulokat és az FC3 (MAC) vonalat külön kellene választani, legalább online szerver szinten (csak 5let a hunaf-nak ;). Határozottan más az élmény!
Már nem repülök az egyszerűbb modulokkal, mert nincs meg a feeling és inkább dolgozom a kabinban mint az állat, radar nyalábot állítok, fegyvert választok stb., az ellen pedig két gombnyomással lockol-tüzel, én meg máris kereshetem a legjobb programot a countermeasure-hoz. De így ez nem fair! Pláne most hogy jön a tomcat és ketten kellünk hozzá :). -
#29209 Balázs baszki. Egy 240-es SSD-t már úgy dobnak utánad. És bár nem turkálok senki zsebében, azért elég erősen meglepne, ha nem telne rá.. Én nem vagyok egy Krőzus, de a két DCS (béta meg a mégbétább) két külön SSD-n van, oszt' jó napot. -
Caterpillar #29208 Vagy 2018-ban lehet haladni a korral...
Őszintén, miért csinálod? Miért keresed folyamatosan az indokokat, hogy azt mondhasd, a DCS szar? Mármint mondhatod, de minek? Saját bevallásod szerint soha nem próbáltad komolyabban soha, 0 órát fektettél bele és minimális összeget költöttél rá. Akkor miért csinálod?
Nem fogom beilleszteni az elmúlt két nap minden hozzászólásából a releváns részeket, de szó szerint mindenhol, mindig találsz valamit ami szerinted megindokolja, hogy miért rossz. Miért?
Miféle furcsa frusztráció ez? Milyen előnyöd származik belőle, ha leírod, hogy szar, úgy, hogy nem próbáltad soha? Őszintén nem értem... :\ -
#29207 Fagyott már ki csak úgy, de ha ez így van, akkor a DCS újabb kedvessége...
Talán leprogramozhatnák tisztességesen...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.09. 15:06:04 -
Caterpillar #29206 Mindent az határoz meg, hogy milyen géppel repülsz. De azt hiszem neked nem a DCS kell, ha kellett volna, már rájöttél volna 10 év alatt, hogy mire való, mire nem, mi a jó benne, mi nem...
Lehet, DCS SSD nélkül.. Csoda hogy nem fagy ki azonnal... A modulok között egyébként már rég nincs FPS-beli különbség. -
#29205 A DCS környezetét nem határozza meg az, hogy milyen géppel repülsz, az FPS meg még kisebb lehet, mert a Hornet biztosan még több erőforrást igényel.
Az lehet a baj (?), hogy nem tudom SSD-re felrakni a DCS-t, mert annyi helyet foglal, hogy 128 GB-os SSD túl kicsi.
(Mondjuk valahol vicces, hogy évek óta kiadott modulok még mindig early access-esek...)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.09. 14:22:34 -
Caterpillar #29204 Mindenesetre, DCS-t FC3 (MAC) alapján megítélni erős vállalás... Az egész olyan, mint a P3D + 737-800 NGen + VATSIM élményt megítélni az FSX Steam Edition Hot Air Balloon-on keresztül megítélni...
F/A-18-al leszállni CASE I, monjuk olyan 30-40 óra, és akkor se fog 10-ből 10x menni azt garantálom... -
#29203 Köszi, megnézem majd és megpróbálom használni.
Nem teljes randomság kellene, hanem "kapcsoltan random". Tehát, ha megjelenik mondjuk egy gl. század, akkor legyen a környéken hozzá SAM is. Mondjuk, ha úgy definiálok egy csoportot, hogy van benne csapatlégvédelem - max SHORAD - akkor jó.
A Kub / Buk az, amivel nem tudom, hogy a randomizálást hogyan lehet megoldani. A DCS képes kezelni az áttelepülést, képesek mozogni ezek a rendszerek vagy az Sz-300?
Amit képtelen vagyok megérteni, hogy miért nem modellezték egyetlen szimulátorban sem a Patriot / Sz-300 / AEGIS / bármi szimultán célleküzdési képességét meg a tűzív limitjét. Ez lenne az igazi gamechanger dolog. -
#29202 Moose 0
Moose
Moose2
De már linkeltem tegnap este is. Ettől lesz random. Random dolgok adott zónák random pontjaira spawnolnak adott eséllyel, random fegyverezettel, skillel, feladdattal, mindennel.
-
#29201 Na, de ha én rakom össze két kis kezemmel a missiont, akkor mitől lenne random ellenfél, aminek nem ismerem a helyét? Próbáltam random elemeket tartalmazó mission-t összerakni, de akkor jött az, hogy 10 óra szöszölés, 1 óra repülés és akkor sem működött rendesen.
Arra még mindig nem válaszolt senki, hogy mi az a "moose", így továbbra sem tudom értelmezni a kommented egy részét.
Értelmes missionoket nagy számban honnan lehet letölteni?
Én szeretném, ha buli lenne csak az ED képtelen úgy megcsinálni 10+ év után is, hogy ne legyen valami, ami elrontja dolgot. Lehet, hogy már nincs mikrolag, mert az első és második 2.5x óta nem próbáltam. -
#29200 Nekem az tök mindegy, hogy motor szüli meg vagy valaki olyan akinek a mission készítés/scriptelés szórakozást jelent. Én annyit érzékelek ebből, hogy beülök a gépbe, megvan a brief, annyit tudok mikor kell felszállni, mi az útvonalam, hol lesz a tanker, mi a tacanja és a frekije, melyik csatornán van awacs, mit kell lebombázni. DE utána nem tudom, hogy mi fog történni, melyik ismert pozíciójú SAM-et lövi ki ai/humán sead, hol kapcsol egy váratlan üteg, honnan jönnek ellenséges vadászok, azokkal mire mennek a saját ai/humán vadászok, a célkörzetben bespawnol e alám két Sztrela meg egy Shilka. Szóval nem tudom mi ebben a beállított, amikor minden amit az ellen csinál tök random. Ha Mooseban van megcsinálva, még a készítője se tudja, már ha úgy oldotta meg. Igen tök jó lenne, ha egy dinamikus kampány motorja szórná be ezeket, nem valaki bajlódna vele, de attól még az én szemszögemből pont annyira kiszámíthatatlan és váratlan a mission mint a Flakonban. És persze vannak olyan küldik, amiket egyszer lehet lerepülni, mert másodjára minden ugyan úgy fog történni. És? Ha megvolt nincs vége semminek, nem kell másik modul, letöltesz egy másik missiont és kész. De van amelyiket pár hónap/év után simán elővesszük újra, mert úgysem emlékszik belőle az ember semmire azon túl, hogy mennyire jó volt a hangulata. (Minden idők egy legjobb, legszínvonalasabb szimes kampánya az IL-2 első kiadásáank 80 küldetéses Messer kampánya volt egy elég széleskörű konszenzus szerint, pedig abban sem volt az ég világon semmi random. Végigtoltam vagy négyszer, és hiába volt az alap szituáció mindig ugyan az, hiába jöttek mindig ugyan onnan és ugyan akkor a LaGG-3-ak, még ígysem volt két egyforma szituáció.) Évek óta repkedek az A-10-el, de valahogy még nem sikerült "végigjátszanom", nem azért veszek új modult mert elfogyott volna a Warthog alól a tartalom és már csak repetitív üzemben tudjuk csinálni ugyan azt a "vizsgafeladatot". Bár teszem hozzá a DCS az a szim, ahol egy bonyolult idős útvonalrepülés vagy iskolakör, egy műszeres megközelítés Nalchikra MiG-21-el a típus időjárási minimumja körül, vagy bármi hasonló tényleges vizsgafeladat is élmény és ehhez mission se kell, márakinek persze.
Ez a mikrolag is egy érdekes dolog, mert ezért sírna a legjobban a közösség, de valahogy nem azzal van tele minden fórum, hogy a DCS / Lock on vonal 10+ éve játszhatatlan. Tele a net videókkal, a 104-es pvp airquake szerót egyszerre mindig vagy 3-4 ember streameli, de valahogy nincs mikrolag meg fps drop, pedig nem mindenki 1080ti-vel tolja, sőt. Lövésem nincs hol lehet nálad a hiba, nekem az elmúlt években 1-2 alkalommal volt olyan, hogy 2 patch között valamit elbasztak és mikrolaggolt, de az is csak akkor zavart ha a talaj egy pontját néztem konstans, olyan, hogy emiatt ne lőjek le gunnal valakit, olyan sosem volt.
De nem ez a lényeg, mindenki elfogadja, hogy Neked ez nem buli, nem tetszik, ok, rendben van. Csak azt nem tudjuk fejben feldolgozni, hogy minek mondod ezt el heti/havi rendszerségggel több mint 10 éve. DCS-ben nincs dinamikus kampány, pláne nem annyi egységgel mint Flakonban, nem is lesz soha mert ez a fos még az ai tankok által ellőtt lövedékre is számolja a röppályát még térkép túlolddalán is, a világ összes petaflopja nem lenne sok hozzá. Cserébe van benne kismillió olyan dolog amit semmi más nem tud. Szerintem meg hülyeség playstationön focizni amikor azt olcsón és könnyen lehet IRL, mégsem az a hobbim, hogy az SG FIFA fórumon osztom az észt, hogy szar az egész és amúgy is az online közösség többsége kretén. Ez amit csinálsz ez olyan mintha a Ford Mustang rajongói klubba járnál fikázni a kocsit, ami neked ugyan nincs, de már kétszer vezetted a haverodét, nem tetszett és amúgy is szarul közlekedik terepen, nem buli vele a belvárosban parkolni, pedig ezen képességek nélkül minden autó csak szar lehet és csak videózásra alkalmas. -
#29199 Mikor kijött a 2.5x-es Caucasus. Poénból levetettem mindent low-ra, akkor is volt néha lag flare dobálásnál, de néha rádiózásnál is (mint az ős LOMAC-ban.) Az átlag FPS változott drámaian a többi beállításról, de semmit sem tudta tenni a microlag ellen.
A videó készítés meg hogyan segít? Magától a felvételtől is lehet lag...
A másik gond, hogy jelenleg csak ősrégi Fraps-em van, mert a szutyok Shadowplay-t sem sikerült rávenni, hogy működjön.
Asszem most fent sincs talán, de majd akkor visszateszem.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.09. 11:49:33 -
Caterpillar #29198 Mhm... És mégis mikor volt utoljára hogy ezt így kipróbáltad? Én microlaggal utoljára Lockon 1.02-ben találkoztam. Csinálj róla videót, mondjuk.. -
#29197 F-15C-vel. Az FC3 megvan. Csak az nem repcsi modul csak ráncfelvarrt gépek csomagja.
Az F-14 és a Hornet lett az első két modul, amivel igazán repülnék kész állapotban, mert szuperszonikus multirole gépek, tehát minden téren lehet velük játszani, légiharcolni és csapásmérni is.
Sajnos az F-15-nek nem csinálták meg az AG képességét, pedig létezik, csak soha nem használták. Az F-14-nél dettó ez van, de ott mégis meg lesz csinálva a videók alapján.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.09. 11:38:14 -
Caterpillar #29196 Akkor viszont honnan tudod, hogy vannak microlagok? Idézem: "Amikor egy mezei 2v2 dog alatt mikrolag miatt mellélövök"?
Mármint Su-25T-vel tolod a 2v2 dogot? Végülis miért ne...
Mindenesetre, ha nem vettél meg semmit, hogyan tudod megítélni? Itt én valamit nem értek azt hiszem...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2018.10.09. 11:06:52 -
#29195 Olvastam. A "most of" nem specifikálja. Azért kérdeztem, mert én egyetlen map-ot sem vettem meg, ahogy repcsis modult sem. -
Caterpillar #29194 Gondolom a linket nem csak megnyitottad, el is olvastad ami oda van írva...
"Most of the modules and maps are already supported"
Ha akarod, a Normandy mapon is megy... -
#29193 Ez működik Kaukázussal is? -
Krokoliszk #29192 A véletlenszerűség hiányával teljesen egyetértek, pont ezért kifejezetten kerülöm az editort. Repülni szeretek, nem egy szerkesztőt nézni és waypointokat meg triggereket rakosgatni a térképre. :)
Viszont szerintem az nagyon nem igaz, hogy vizsgafeladat meg megtanulod a modult és kész. Az tény, hogy nincs hadjárat, ami folytatódna, de..
1. Mire megtanulsz egy A-10C vagy F-18C ( vagy majd most egy Cica) szintű modult profin használni akár csak egy feladatkörben is az hónapokban mérhető akkor is, ha nagyon intenzíven repülsz.
2. Ez még önmagában semmi. Még olyanoknak is, akik jó elméleti tudással rendelkeznek a légiharcról hónapokba, évekbe telik, hogy ezt a gyakorlatban is alkalmazni tudják. Ha ugyanezt egy nagyobb csoportban kell alkalmazni az megint rátesz egy lapáttal amivel a résztvevők hozzáállásától függően megint évekig vagy akár a végtelenségig el lehet lenni. Mert ugye a tudást amit felépítesz szinten is kell tartani, ami nem mindig sikerül :)
Szerintem kevés jobb dolog van, mint amikor ketten négyen hatan vagy akárhányan repültök olyanokkal akikkel jóban vagy és a repülésben is profik..
Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2018.10.09. 09:37:14 -
Krokoliszk #29191 Nekem i5 4690k + GTX980 kombóval 16GB RAM-al a 2.5-ben látványosan nagy maximum és átlag FPS növekedés volt 1440p-n. Közel sincs maxra húzva, némelyik beállításból vissza kellett vennem egy picit de nagyon szépen néz ki. Leginkább az húzza a számat, hogy a visibilityt csak mediumra tudom húzni mert afölött már nagyon fáj. Pedig nagyon adná, ha 50-100km-ről látnád az épületeket stb. a távolban. Szerintem csak azoknak lett teljesítmény csökkenés a 2.5, akiknek már nagyon régi konfigja volt..
Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2018.10.09. 09:21:58 -
Caterpillar #29190 Esetleg, hátha valakit érdekel és még nemmótvá...
DCS Liberation
Kvázi dinamikus kampány, kezdetleges, de már működik...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2018.10.09. 08:58:07 -
#29189 Arról már nem is beszélek, hogy olyan embereket ismertem meg a DCS miatt, hogy már ezért megérte az utolsó fillérig, amit a DCS-re költöttem.
Vannak, akik cimborák és azért vannak, akik Barátok lettek az évek alatt. Nem sorolom fel a neveket, mert akkor mindenkit fel kellene sorolnom, aki itt megfordul :) Az egész csapatot kedvelem, ezért is ilyen hangulatú a totyik amilyen. -
#29188 Így van Balázs -"számodra". Más számára meg nem. Engem egyébként nem zavar, hogy anyázod a DCS-t, EDért - mi is szoktuk :D De egy dolgot ne felejts Balázs. Hívhatjuk akárminek, lehet bármiylen szimulátor ez akkor is "csak" egy játék. Azért készült, azért van, hogy szórakoztasson (persze mások pénzt keresnek vele, de most nem erről van szó), hogy élvezd. Ha Neked ez nincs meg, akkor engedd el. Tök feleslegesen idegesíted magad ezzel. szvsz
-
#29187 Számomra ezek beállított helyzetek. Vizsgafeleadatok. Ezeket a helyzeteket dinamikus hadjáratban magának a motornak kéne megszülnie. Pont ez a baj. Lerepülöd és ennyi. Vége. Nincs tovább. Következő modul.
A LOMAC és DCS összes változata mikrolaggolt randomra nálam úgy, hogy 2006 óta 4 eltérő alapkonfigom volt már. -
#29186 Pont ezt magyarázom, hogyha esetleg abbahagynád ezt az elemi sértettséget ami a dcsvel szemben árad belőled, és játszanál vele ahelyett, hogy a hibáit keresed es az elsőnél dobod félre azonnal, akkor talán rájönnél, hogy nagyon is élvezhető, minden faszsága ellenére. Igen, ehhez kell venni egy relatíve erős gépet, de nem ez a szoftver az egyetlen aminek van gépigénye, másfelől egyáltalán nem olyan kiugróan magas, mint aminek beállítod. Mondom, én 2017-ben egy akkor 8 eves procival meg egy 4 eves vgaval toltam, és tény, hogy nem volt fps oázis, de abszolút élvezhető volt. Nem tudom, hogy neked miert fut ilyen rosszul, mikrolag miatt nekem évek alatt egyszer sem sikerült mellélőnöm, pedig dogoltam vele nem keveset, olykor tengerentúli, 64 fős csurig töltőtt szerveren. Voltak persze érdekes jelenetek, szétesett netkód, bug, akármi miatt kimaradt szituációk, és? Az ember egyet anyázik, esetleg röhög egyet és nyom egy reflyt. Nem olyan sűrűn történtek ilyenek, hogy játszhatatlan lenne.
Kétségtelen tény, hogy kétféle ember van a földön, az egyik aki még nem játszott a dcsvel és a másik akit b@szott már szét az ideg tőle valami oltári bug miatt, de összességében azért olyan dolgokat tud ez a szim, amit kvazi semmi más. Ülj be egy Viggenbe, pattintsd be a waypointjaidat, szállj fel, aztán keress a radarral hajókat, programozd rá az rb05 útvonalát, támadási profilját, indítsd el, aztán csapass haza 1,3 Machhal 200 feeten, hallgasd a gázkar kattogását, aztan otthon húzz neki egy kicsivel nagyobb állásszöget lepompázsolva a hajtóművet és kattints belőle a küszöb előtt 3 méterrel. Becsületes repülést szerető embernek, szimulatorosnak ha ettől nem áll fel, akkor mitől? Vagy ha Mfd bújás az élet, akkor ott az A10C, vagy lassacskán a Hornet. Rádilokáció volt a jeled az oviban? Mindjárt ülhetsz az awg-9 mögé. De komolyan, rengetegen tolják a DCS-t itthon is meg külföldön is, kvázi barátságokat hozott össze (3 esküvőn voltam eddig úgy, hogy a vőlegényt a dcs miatt ismerem tsről), te meg közben mantrázod ezt a nem élvezhető, videózni jó hülyeséget. Vagy ha ennyire nem jön be, az is rendben van, viszont ez most egy lassan 10 éves program, a fejlesztőgárda még régebbi gyökerű ugye, az alap dolgok, hozzáállás itt nem fog változni, szóval akkor fordíts neki hátat oszt jóccakát, minek mérgezed magad vele. Moose: https://youtu.be/GTtu4cd66SE -
#29185 Az új vasra fordított összeghez képest a DCS kb. soha nem lett annyival jobb sajnos, hogy élvezhető lett volna. Amikor egy mezei 2v2 dog alatt mikrolag miatt mellélövök, akkor azért elmegy az ember kedve...
A "mooseban scriptelt nagy mission" az mit jelent? -
Solt #29184 Ha nem fut semmilyen monitorozó program (Aida, Afterburner) a háttérben, akkor esetleg még próbálj meg egy HT off beállítást.