36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #29463 Wifi kell a fiamnak Milyet ajánlotok? Tp-link jó? Nekem az van most, teljesen jó, előtte volt ASUS-de az széria hibás volt, szóval nagyon nem jött be.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.03. 19:59:07 -
#29462 És tényleg, kitettek két qrva távoli repteret a két sarokba A low res részt is tovább futtatták ezek mögött.
Ok, a terület akkor papíron megvan, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy utak, városok és bármilyen tereptárgy nélküli térképrészre túl sok dinamikus hadjáratot terveznének. Én legalábbis a helyükben nem tennék. Nehéz cinematic jellegű screenshotokat és videókat gyártani, ha egy üres festett lap fölött repked az ember. -
Colos1357 #29461 Biztos, Google Earth-el határoztam meg. Siráz és Kermán került bele. Elvileg itt elérhetőek a térképek
És azt még hozzáteszem, hogy Siráz és Kermán fölött még vagy 100 km ki van dolgozva.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.11.02. 17:04:44 -
#29460 Nekem nincs meg Hormuz, a Lar AFB és Al Dhafra AFB-n távolabb van más? Azt olvastam, hogy tettek bele nemrég egy új Iráni repteret, de térképet nem találtam róla. Melyik az új?
(Szerk: megvan, Kerman és Shiraz)
Biztos vagy ezekben a számokban? Én nem számoltam ki négyzetkilométerre, de az új reptér nélkül Hormuz területe kevesebb mint a harmada a Kaukázusnak (amit linkeltem összehasonlítást, az méretarányos egymáshoz képest). Ahhoz hogy most ennyivel nagyobb legyen, valami qrva messzi repteret kellene kitenni valamelyik sarokba...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.02. 16:57:06 -
Colos1357 #29459 A Hormuz azóta nagyobb lett. Amúgy pont a múltkor nézegettem én is, hogy a szélső repterek által bezárt területet hasonlítottam össze.
Nevada: kb. 59000 km2
Caucasus: kb. 133000 km2
Hormuz: kb. 182000 km2 -
sakkay #29458 Mondjuk Kaukázust ki lehet szélesíteni. De értem. -
#29457 A térkép méret mindegyiken van ekkora. Amikor a legutolsó repülőterek által befoglalt területet nézed, ott sokkal visszafogottabb az eredmény, mondjuk Hormuzt amúgy is kettéosztja a víz, ami partraszállós scenario-hoz jó, de ott sokkal kevesebb földi csatára lehet számítani. -
sakkay #29456 A régi map is van akkora nem? -
#29455 500km es kör alatt nem érdemes nekiállni sem, mert ha ennél kisebb , akkor szinte egymást lőhetik egyszerre ahogy felszállnak.
kb az lesz mint mikor kis térképen death match van az fps-ben. -
#29454 Az már meg sem mer szólalni :) -
#29453 A komment szándékosan nem említ léptéket. Sanszosan nem Falcon léptékű lesz, ahhoz át kéne heggeszteni az egész játékot. -
#29452 meg majd kiegészitik , hogy az RTS részt is kiadják modulként és a 2 vagy 4 ellenfél stratéga lépéseit kell lejátszani 3d ben multiban .
-
Solt #29451 Inkább a CPU-d aggódjon... :) -
#29450 Valós idejű RTS az egész térképen? A videokártyám homloka már a bejelentést olvasva is gyöngyözni kezdett és halk nyüszítéssel kérdezte, hogy Vulkan kész lesz-e addigra...? De ne legyünk ennyire szkeptikusak, előbb lássuk mi lesz ebből. -
#29449 -
#29448 Mi az az SRS? -
Caterpillar #29447 E mögé is beálltak, ha valaki online szeretne repülni, a lehetőség adott, kékek utálják a pirosakat. SRS kötelező, szabályok leírva, have fun
Buddyspike weblap
Operation Blue Flag online térkép -
#29446 Nyoma sincs. Bár a kereső érdekes, mert "dyn" szóra 10 találatot ad az első oldalon, de csak 3-nál látszik szöveg. -
#29445 ezt a topicot érdemes átnézni az első oldalon is , hogy mit mikor terveznek bevezetni -
#29444 BMS fórumon ezt írta valaki.
It's been announced that ED are now working on a dynamic campaign engine for DCS... Very exciting.
Hol volt ilyen bejelentés? -
gantus68 #29443 Mármint visszaállt minden, ikonok, mindenki lát mindenkit stb.
Erősen gondolkozom, főleg a MAC bejelentése óta egy saját szerveren, ha tényleg kijön egy valódi dedikált szerver. Aki nem galambvadászatot akar játszani, hanem igazi szimulációt, annak jelenleg korlátozottak a lehetőségei, mivel össze van kutyulva mindenki mindenkivel. Gond, hogy a szerepek sem tiszták, ezért kicsit kaotikus multizni. -
sakkay #29442 Mármint -
gantus68 #29441 hát ez nem volt hosszú :( -
sakkay #29440 -
gantus68 #29439 Ja, úgy vettem működik a general staff, bocs :) Single playerként multizni nem az igazi, legalább mi kékek/pirosak (a helyes válasz behelyettesítendő) tartsunk össze. -
sakkay #29438 Még az is sok -
gantus68 #29437 Csak a saját erőket látni. -
sakkay #29436 Mert mi van? -
gantus68 #29435 Jó irányba halad a HUNAF szerver, eddig legalább láttam, hogy ki fog lelőni :))) Simulation rulez! -
#29434 Persze, értem a koncepciót :) A telekom/internet/TV-szolgáltató cégek a l3gg3c1883k, mikor modemekről/beltéri egységekről van szó
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 22:35:25 -
#29433 De nem erről volt szó. Én is elrakom a dobozait a cuccoknak, de a doboz megléte nem feltétele a garanciának.
Egy csomó bolt "követeli" - jogtalanul. Nekem régebben volt egy afférom a telekommal. A beltéri egység dobozát akarták, hogy megőrizzem. Én felvettem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel, hogy hogyis van ez. Mert egy kicsi túlzással fenn kellene tartani egy második lakást vagy egy raktárat a dobozoknak. Na ők akkor írták, hogy nyugodtan dobjam el. :) -
#29432 Azért nem teljesen hiábavaló dolog a dobozokat meg a hungarocell bélést megtartani, nagyobb/sérülékenyebb eszköz (pl. TV, monitor) költöztetésénél jól tudnak jönni, kormány/joystick is mobilabb a saját dobozában, videokari/hangkari esetén, ha mondjuk el akarod adni, csak-csak igényesebb dolog az eredeti dobozával adni, és tán kevésbé akar még a fele árból is alkudni a vevő
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 21:32:40 -
Colos1357 #29431 Akkor engem jól átb@sztak, halomba állnak itthon a dobozok
Közben utánajártam én is, a blokk csak akkor elég, ha a törvényben előírt garanciaidőn belül vagy. Ha ettől eltérő, akkor kell a garanciajegy, mert az rögzíti azt is, hogy mennyi garival adták el a terméket. -
sakkay #29430 Köszi. A dobozt azt tudtam
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.30. 19:04:10 -
#29429 GYakori megtévesztések
Itt lehet mazsolázni. -
#29428 A doboz abszolút nem kell a garancia érvényesítéséhez.
Az eredeti doboz követelése bármennyire is hihetetlen - jogellenes!
Jótállási jegy kell, aminek egy csomó szabályozásnak meg kell felelnie. -
sakkay #29427 Köszönöm. -
Colos1357 #29426 Régen a garancia csak úgy volt érvényes, ha a vásárláskor adtak róla egy garanciajegyet, amelyen rögzítve volt a vásárlás dátuma, helye, és a termék sorozatszáma. Aztán valamikor a 2000-es években eltörölték ezt, és azóta érvényes egy sima blokkal + eredeti dobozzal is. De a nagyobb boltok a mai napig szoktak garancialevelet adni. Azonban ha megvan az eredeti doboz, meg a vásárlást igazoló számla vagy blokk, akkor érvényes anélkül is. -
sakkay #29425 Mi az a garancia jegy srácok? Vennék egy kártyát, de nincs meg a garancia papír. Azt mondja a srác, a boltban ahol vette annyit mondtak neki-mikor jelentette, hogy eladná) garancia jegyet tudnak adni azmiaz?! -
#29424 esti coop missioon