36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #29383 Elhiszem. Nekem jó a target. -
wolfhgb #29382 Az A-10c hez készített magyarított tréning küldetésekkel pont ez a szitu. Néha belepiszkálnak, olyankor felülírja a frissítés, de utána bemásolom ujra a sajatot és ujra megy a magyar nyelv neki. :) -
wolfhgb #29381 hát pedig kimásol és vissza frissítés után, ha ede elbaszott valamit és ugrott a frissítés után a kiosztás, ez mindig helyre rakta nekem eddig. Olyan meg előfordulhat, h atnevezést igényel a file neve, de ez is baromi gyorsan és egyszerűen abszolválható. -
sakkay #29380 Lehet én voltam béna, de ahányszor ezt csináltam, annyiszor volt valami gikszer vele. Lehet én baxtam el, de ez a tapasztalásom. Ellenben a targetet nem érdekli ede baxakodása-ezt is magam tapasztaltam. -
wolfhgb #29379 éspedig? -
sakkay #29378 Nana ez így azért nem fedi a valóságot -
wolfhgb #29377 Ah, értem, az valóban nem játszik. -
#29376 Én sem használom a targetet bár én már konfigurálgattam eccer és lehet megint megcsinálom. Viszont amit leírtál Gábor, az a háromállású kapcsoló három funkciójából csak kett. A középállás - üzem az nem funkció. De három különböző dolgot nem tudsz ráállítani. Mundjuk 1- AA,2 - AG, 3 - Gun. Tehát ha a 2. állásra az AG-t tennéd - nem fog sikerülni lévén a hülye DCS nem fogja kapcsolásnak érzékelni. Emiatt már voltak, akik vergődtek EDének egyébként és ha jól emlékszem valami sufnituningos módszer létezik rá. -
wolfhgb #29375 fejtsd ki mire gondolsz. Eddig engem még sosem ért meglepetés frissítéskor, ha kimentettem az input mappát mielött upgradeltem, de lehet, h nem éltem még eleget és ami késik nem múlik. :) -
wolfhgb #29374 a ledek valóban nem világítanak, de ez vr nél sztem mellőzhető, a három állású kapcsolok pedig nekem így is működnek, pl a motorok kapcsoloinál felfele indítás, közép állás üzem, lefele leállítás. Az A-10c nél is vidáman működik minden kapcsoló minden állásában alapból, target nélkül, tehát gyanítom, h a játékban is beállítható ilyen formán a többi modulnál is. -
#29373 Ez igaz, de hozzátenném így néhány funkció elveszik illetve máshogy működik. Pl. a gázkar tetején a friction tekerő jobb oldalán az 5 pötty az 5 led. Ezt a targetben hozzá lehet rendelni mondjuk a futó kint jelzéshez és akkor világít. Target nélkül nem megy. Ami rosszabb, hogy például a 3 állású kapcsolók csak 2 tudndak. Mellékesen, én sem használom a targetet. 2x nekiültem de aztán feladtam. -
#29372 Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz :) -
wolfhgb #29371 Ha minden frissites elott mented az input mappad, sok meglepo target nelkul sem tortenik. :) -
sakkay #29370 Csak tudod ha pl a ede elbax valamit-véletlenül éppen múlt héten meg előtte akkor a targeteseket ez nem érinti. -
#29369 Engem már rég beszippantott :) valszeg az elsők között voltam az országban aki kipróbálta a dcs-t vive-val.
Azóta akarok egyet, csak még a gpu-t is fejlesztenem kellene. -
beci43 #29368 És akkor téged is beszippant a VR... -
wolfhgb #29367 Rendben, jelzem amint egyenesben lesz a gari, mar kint van naluk, nem tudom meddig ulnek rajta. -
beci43 #29366 Tudom,csak gondoltam kipróbálom.
@sakkay: most már működik. -
wolfhgb #29365 Siman a dcs ben is szemelyre tudsz szabni mindent, en sem bohockodok a target softverrel. -
beci43 #29364 Nem,de mindjárt megpróbálom. -
sakkay #29363 Figyi Így csinálod?
More screenshots 2-3 képét nézzed.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.23. 19:34:14 -
beci43 #29362 Hát...vagy így,vagy úgy.A Targettel próbálkozom,virtuális meghajtóként ismerte fel a DCS,mindent tudok használni benne,kivéve a joyt.De lehet hogy a profil van rosszul megírva. -
#29361 Az tényleg jó ár, szólj ha eladó lesz azt meglátjuk -
sakkay #29360 Targeten belül? -
beci43 #29359 Abban tudnátok segíteni,hogy a Warthoghoz letöltött profilt hova illesszem a DCS-én belül? -
sakkay #29358 Jaa így már értem.
-
wolfhgb #29357 Hat, mert nem kell ketto! :) Vettem egy hibasat, amit kapcsolatok reven gariztatok jelenleg, ahogy megvan, a sajatom mehet a piacra. -
sakkay #29356 Miért adod el? -
wolfhgb #29355 Megirom en itt is szivesen, sosem ertettem ezt a privatban arat dolgot. :) 80 lesz az ara, ahogy megjon a garizasom nemetbol. Touch nelkuli valtozat, remotjaval es xbox one vezerlovel, dobozaban. -
#29354 Priviben megírod menni lenne az ára? Nálam még nem prioritás egyelőre, de ha annyira jó áron lesz akkor elgondolkodok.. -
beci43 #29353 Köszi Wolf,ebben a pillanatban jöttem én is rá,ahogy tekergettem. -
wolfhgb #29352 Jaaaa, a felso, az nem poti, azzal a gazkar ellenallasat allithatod. -
wolfhgb #29351 Az bonus, amit epp raallitasz. -
beci43 #29350 Urak! A Warthog gázkarán található Friction pótméter mire szolgál? -
beci43 #29349 Dettó. -
wolfhgb #29348 Ha mar a rift rol van szo, nem sokara lesz nalam egy megkimelt, keveset futott, nem dohanyfustos darab, jutanyos aron. Touch nelkuli verzio. -
sakkay #29347 -
Solt #29346 Mintha magamat hallanám... :))) -
sakkay #29345 Helyes..erőltessétek csak, mert aki kipróbálja az már nem megy vissza monitorra. És ez már a CV1-re igaz. -
Frenky #29344 Virtual United Air Festival - DAY 1