Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem tudja-e valaki, hogy a hornetben át lehet-e állítani valahogy metrikusra a mértékegységeket a hudon/kijelzőkön? a globális beállításoknál kiválasztható, de az a hornetre nincs hatással.
biztos hozzászokik az ember idővel, de kurvára kényelmetlen a metrikushoz kalibrált agynak.
macleody
Nem azért írtam 😊 Lehet csak a training mission miatt volt, majd este megnézem sima missönben is. Ja, a cold start missönben a bal oldalon, miután megnyomom a reset gombot, kínaiul kezd beszélni a csávó 😊
PhantomAss
Maverick átnyergelt f18-ra

GOOBY, pls

Bocsánat.

JA nagyon meg sem néztem bocsi(átváltót). Nem a falconra gondoltam hanem a flaming cliffsre.

LeonSilver
Az lehet látod.

Amúgy vannak hibái, de már most qrvára össze van rakva a cucc.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Ennyire ne nézzetek hülyének. Nálam külső nézetre metrikus mértékegység van beállítva. A HUD háromszázmittoménmennyin volt, külső nézetben pedig 735km/h-nál volt a hangrobbanás.
VO101Tom
Akkor talán a Falconosokat sem fogják annyit fikázni, meg sznob elitista köcsögöknek tartani, csak mert BMS után a DCS -eyecandy ide vagy oda- finoman szólva is korlátokkal küzd <#banplz>.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez sima mérföld/óra átváltás, nem tengeri mérföld/óra..

www.pumaszallas.hu

Akinek megvan, tudom az számot:
0
Mondjuk az utóbbi kettőt fogják. De fc-nek annyi
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 23:20:57

VO101Tom
(arra leszek majd kíváncsi, hogy Hornet urán hányan fognak visszamenni F-15-el meg F-5, el, esetleg Mirage-al repkedni...)

www.pumaszallas.hu

<#alien>
Itt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 23:19:17

VO101Tom
Az nem km/h, csomóban mér (tengeri mérföld / óra).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Valszeg 4200-ra van beállítva a biztonsági magasság, és amikor fentről besüllyedtél alá, akkor figyelmeztetett.

www.pumaszallas.hu

macleody
Tréning missön, indítás. Felszálltam, 735km/h után már hangsebesség van, durran mint a franc. Ez mi a tök?
Persze, nem egy kategória, meg tudtam is, hogy más lesz-de faxa nagyon. Mondjuk ami most van, azt nagyon utálom...target állítás. Igaz csak egyszer kell, de ez nagy szopás lesz...

Inog az egész szárny, ha megtéped a gépet<#alien>eddig ilyet csak a falconban láttam!

LeonSilver
Azért a két gépet nem lehet egy lapon emíteni. A Harri másban jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
De azért van még mit kalapálni 😄

4200 lábon nekiállt rikoltozni, hogy "altitude" .. 280-on meg se nyikkant. És átesésközeli sebességen is a magasság volt a legnagyobb problémája 😄 Szintén 4200 láb körül.

IGENMOCSKOSVADÁLLATEZAGÉP<#taps>
Nagyon durván repül, harrierhez képest nem kopik a sebesség-és jóval gyorsabb-és nagyon faxán lehet érezni.

lac coo
Nem tudom..nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kiba...ák egy beta cucchoz, nesztek ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VO101Tom
Lehet a logikám ott bukik meg, hogy a Harrier is megy mindkettőn, pedig az is beta még <#alien>

www.pumaszallas.hu

Valamiért nem ment vissza a kampó a próba során. Iskolakört repültem, ment minden simán. Érzésre aerodinamikailag olyan mint az F5. Ezen meglepődtem, azt hittem inkább a 15-re fog hasonlítani, de nem érzem benne az erőt. Persze lehet elsőre tűnik csak ilyen finomkodónak. A modul kidolgozottsága nagyon jó.
lac coo
Tököm tudja hol néztem ...😊
De le is tojom majd hétvégén beállok betát töltögetni... 😊

LeonSilver
Ezt hol nézetd?
Merthogy a stabil az a 2.5.015365.
A Hornethez meg ezt írja: Requires DCS World version 2.5.2 or above!

GaBika6
Sztem nem gáz! Attól függetlenül, hogy tényleg béna a cég néha. Ha ömlesztenék béta nélkül a sok szart a nyakunkba nem sokan repülnénk vele. Ez a béta direkt jól jön mindenkinek jelen helyzetben. Persze, ha nem lennénk olyan "rákényszerültek", akkor lehetne hőbörögni ez miatt, mert nekünk nem fizetnek a tesztelésért. Amúgy le kell tölteni mind2-t és nincs gond...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

lac coo
Lehet de szerintem most is stabil 2.5 -ös verziót ír a Hornetnél .... 😊

Kapják be, tényleg egy amatőr cég amit művelnek ezzel a két párhuzamos verzióval ..

macleody
Nekem már nincs energiám kicserélni a kormányt joyra 😊
VO101Tom
A megvett modulod is beta (már ha a 18-asról van szó)...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.05.30. 20:53:54

www.pumaszallas.hu

Nekem most jön.Ma már nem,de holnap írok róla.Ma repülni kell vele. <#papakacsint>

Ka-50

lac coo
Most ez vicc, hogy beta kell ha hasznalni akarom a megvett modult !? 😊)))

El kellett mennem.

macleody
Na uraim, semmi élménybeszámoló vagy valami vagy bármi? 😊
LeonSilver
Nagyon szivi 😊 A képet csórtam, mert nekem mind a kettő fent van.

Huh nagyon köszi!

LeonSilver

17559 nekem a vége a v. számnak. Nagyon nem az kellene. Hogyan lehet megoldani a frissítést?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 19:00:35

Köszi, nézem.
Hol kell keresni?

Fehercsoki
Open beta kell. Keress rá, parancssorból meg lehet oldani hogy az Open Beta-ra frissítsen.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.30. 18:56:13

Bakker most jövök rá, az nem béta. Akkor most, hogyan tudom nem bétásítani? Remélem nem kell leszedni az egészet!!! Vagy most ez min jön?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 18:56:56

megérkezett 😊
Fehercsoki
Már lehet tölteni az update-et.

<#nevetes1>

VO101Tom
Ne vessz el a részletekben, a hangulat a fontos, meg a hype <#alien>

www.pumaszallas.hu

Nekedmegsincsen<#banplz>

VO101Tom
Bakker, nekem sem.

www.pumaszallas.hu

Na mi van. Már bejelentették, de még nem tölt..

<#alien>

Fehercsoki
Ismét működik a bónusz rendszer, meg is vettem a Persian Gulf-ot és a Hornet-et is.

VO101Tom
Akkor most hóbort vagy nem? <#alien>

www.pumaszallas.hu