Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 18:56:56
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.pumaszallas.hu
A programjuk színvonalát nem vitatom. A BA és a Thunderbirds repüli a legzártabb,legszebb kötelékdemókat a világon. Kettő lényeges különbség van: 1.a TB g-ruhában és oxigénmaszkban repüli a szoros alakzatokat. 2. A Thunderbirdsnek nincs g-lock jelenség miatti halottja,a BA-nak sajnos van már egy. Akkor kellett volna eltörölni ezt a hagyományt, nem pedig indokolgatni,kibúvókat keresni. Ez nem tetszik a dologban. Mert sajnos senki sem tudja garantálni 100% biztonsággal,hogy az eset nem ismétlődhet meg.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.05.29. 22:25:37
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Ha van is benne "propaganda", az pont nem az lenne, hogy G ruha nélkül repülnek pedig nekik is kellene, hanem az, ha azt mondanák, hogy a világon mindenki másnak kell, de lám milyen fasza gyerekek ők, hogy mégsem használnak. Nem gondolod? 😊 Azt sem gondolom, hogy BA gyengébb programot repülne mint mások. Nem attól látványos a programjuk, hogy sok G-t tennének bele.
www.pumaszallas.hu
ÉS ha jól tudom, ök még rágóznak is közben, hogy ezzel is serkentsék a vérkeringést a fejnél és a nyomás kiegyenlités miatt a fülnél.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezért kell a g-ruhát és az oxigénmaszkot használni vagy legalább az egyiket. Az összes többi kötelék nem véletlenül alkalmazza őket. A Thunderbirds is. Egyetlen pilóta sem lesz kevesebb,attól ha a ezeket a rosszullét,ájulás veszélyét komolyan csökkentő védőeszközöket használva repüli le a bemutatóját. A használatuk nélkül viszont komolyan veszélyeztetheti a saját maga,a társai és a közönség, vagy akár éppen a környéken lakók életét, testi épségét. Az amerikai légierőnél és a haditengerészetnél is nagyon komolyan veszik a repülésbiztonságot, nem értem,hogy miért nem számolták még fel ezt a veszélyes hagyományt. Pedig már áldozata is volt.
Utoljára szerkesztette: Sidewinder, 2018.05.29. 20:22:36
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.05.29. 10:11:01
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én is láttam majdnem mindet, hogy miket felejtenek el. De a bejelentkezést valahogy túl sokszor elfelejtik... Viszont ha tényleg 1 esetért is büntetést kap, akkor szerintem sem játszanak ezzel.
Ráadásul egy pilótát egy ilyenért még jól meg is húzzák, amikor kiderült hogy elfelejtette a bejelentkezést és emiatt kellett a vadászokat emelni. Azt is el tudom képzelni hogy anyagi vonzata is van.
Persze adrenalinfüggők, de én kizárnám hogy direkt nem jelentkezik be. Ilyen szinten már senki sem akar az állásával játszani.
GOOBY, pls
Nem állítom biztosra, hogy így van, de gondold át te is, mindkét oldalról 😊
Nem kell ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, hogy direkt csinálják, hogy a kollégák gyakorolhassanak..
Képzeld el a szitut: ül a pilóta a készenléti szobában. Kaparja a falat, hogy töténjenmárvalamitörténjenmárvalamiszét@szazideg. Másrészről, köztudott, hogy a pilóták imádnak repülni, és szerintem még adrenalin függők is. Szóval, ül a készenlétiben és várja, hogy történjen valami, mint ahogy ti várjátok a holnapi hornet megjelenést. (Lehet a pilóták annyira azért nem <#alien>#alien>)
És ekkor beérkezik egy riasztás, hogy qrva gyorsan szálljon felfelé, mert egy utasszállító nem azonosította magát. Többször próbáltam ezt átgondolni, ha én lennék vadászpilóta, ezt annyira nem venném zokon, még lehet meg is köszönném. Másrészről, nehezen tudom elképzelni, hogy egy utasszállító pilóta, akinek rengeteg dolgot kell tudni, "elfelejti" felvenni a kapcsolatot az irányítással. Ráadásul sok utasszállító pilóta is harci pilótaként kezdte. Szóval nem vennék rá mérget, hogy nem direkt felejti el.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.05.29. 06:58:27
Amugy nem értem ezeket a riasztásokat. többször olvasni, hogy már as román légtérben sem volt meg a rádio kapcsolat akkor miért nem a román keszit riasztják rá miért minket? és itt is ha nem volt tervük leadva akkor hogy jöttek idáig franciao-tól a köztes orságokat nem kell riasztani ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.05.28. 18:17:03
Isten nem bottal, hanem VMware.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztaq, de elszaladt mellettem a gamervilág, már 12 gigás fedélzeti memóriás VGA-kkal gurigáznak....eszemfszommegáll...ez az igazi biznisz a VR-ben, nem is csak a sisak/szemüveg, hanem mindenből Paks+NASA egyesített erejű gép kell a meghajtásához...bár cserébe egy mezei 1080p-s jáccáshoz már viszonylag szerény konfig is elég
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.05.28. 14:55:40
Isten nem bottal, hanem VMware.
"At the moment Bonus System is under serious reconstruction and will be available a few days later.
You can purchase a product for a full price or wait."
GOOBY, pls
Szerk: próbáltam a Harrier-t is megvenni, ott sem engedi felhasználni a bónuszpontokat, valami gond van a rendszerrel?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.28. 12:46:18
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.05.28. 04:34:20
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"