36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    TF5-ben sajnos nem lesz még kiadáskor, most a térképet meg a repülőgépek új fícsöreit programozzák ezerrel, erre nem jut idő.
    Én is főleg azért nem veszek VR-t (felbontásuk mellett), mert pont a két legtöbbet játszott játékom közül egyik sem támogatja még (CloD, BMS), szóval elhiheted, a cégen belül a VR lobbit én is erősen tolom
  • PhantomAss
    Ha jól emlékszem azt mondta hogy lesz, de a legközelebbi peccsben még nem. Viszont így ez még akár több év is lehet.
    De majd jön Tom aztán eligazít minket
  • sakkay
    Igen. Jó, hogy mondod, akartam kérdezni Tomot, hogy az új CLOD-ban lesz-e vr támogatás.
  • PhantomAss
    Én is jövőre tervezem egy rift beszerzését
    És azokat a szimeket akkor hanyagolod is ahol nincs még vrtámogatás?
    pl. CLoD
  • sakkay
    Ok, csak szóltam. A g940 is most ment el, vsz a tracir 4pro is megy, lévén megvan a rift
    Habár az olyan fika áron van, hogy azt lehet el sem adom.
  • SgtChris
    Köszi, valószínűleg előbb adod el, minthogy rászánjam magam az cserére :-) Ez a Javelin is csak ugy beleakadt a szemembe, szívfájdításképp...de vannak más prioritások jelenleg... :-)
  • beci43
    Nnna, ezt jól megaszontam...
  • beci43
    Megveheted a Javelint,nagyon jó.Az enyém másfél éves és jól bírja,én sem gondoltam volna.Nagyon megszerettem.Én most váltom egy TM Warthogra,de csak azért mert az régi vágyam.
  • gantus68
    Na, a Javelin is hall szenzoros. Hotas X-em van jelenleg, jó kis cucc, de non-guided A2G és AAR sem igazán megy vele. Nekem is cserélnem kellene.
  • sure
    "Ma a Thrustmaster T1600M FCS a minimum "
    Kinek a pap, kinek a paplan, ahogy Markos-Nádas-Boncz mondta vala anno ;) , de a hall szenzor tényleg erős érv.

Való igaz, én pacifista vagyok, nem kezelek fegyverzetet egyik gépen se, ezért lehet elég évek óta az, ami van ;)
    Mondjuk ez a Javelin tényleg minőségi cuccnak tűnik, lehet, megfontolom hamarosan én is a cserét.
  • sakkay
    Szia. Van éppen eladó joyom-Ez itt. Régi, de szerintem a tiednél 100 jobb Volt extrém prom, onnan tudom.
  • gantus68
    Hotas-ban sajnos nincs nagy választék. Itt ED felmérése a userek stick-jéről. DCS flight controller

Hotas X-nek nagy a deadzone-ja középhelyzetben és nincs benne hall sensor, mondjuk a gázkar akadása a felénél könnyen javítható, de sajnos tekerőgomb sincs rajta, ezért kevés a fegyverzet kezeléséhez.

Ma a Thrustmaster T1600M FCS a minimum :(
  • sure
    Ha árban nem tudsz/nem akarsz szintet lépni a Logihoz képest, a Thrustmaster T.Flight Hotas X is jó választás lehet, én is nyűttem anno 2006-2008 körül Logitech Extreme Pro 3d-t, nekem sokkal hamarabb kezdtek zajosodni a potik, nem volt túl pontos sem, az akkori egymagos pécémmel "csomagban" és ajándék Lockon lemezzel az új tulaj részére adtam el mielőtt végleg bekrepált volna.

A Thrustmaster szerintem sokkal jobb a Logihoz képest. És ezen oldalkormány tengelynek be tudod állítani a gázkaron levő analóg billenőkapcsolót, sokkal jobb precizitást ad a diszkrét tengely, mint a markolat csavargatás, bár az is van rajta. Lehet rajta egyedi tengelyleosztást beállítani (egy darabot, cserébe nem kell hozzá semmit telepíteni), ez régi játékoknál, ahol nem lehet rendesen konfigurálni tengelyeket, jön jól.

Egyetlen negatívumot tudok említeni, hogy a gázkarnál az 50 százalékos állásnál van egy kis "árkocska", mert arcade játékokra mint pl. a Tom Clancy's H.A.W.X. van "optimalizálva" , ahol ez hasznos lehet, DCS-ben viszont főleg heliknél, megszokást igényel hogy ez ott van.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.17. 21:45:07
  • SgtChris
    Na ez eddig jó hír, már megszoktam a markolat csavargatását... hiányzott volna :-) Találtam pár béna out of box videót, de mindenről beszélnek benne az önjelölt "szagértők", csak a lényegről nem...
  • macleody
    De, van benne.
  • SgtChris
    Üdv Urak! Sajnos úgy néz ki majd 10 évnyi szolgálat után kilehelte a lelkét a Logitech Extreme 3D Pro joystick-om, legalábbis az oldalkormányt vezérlő poti az biztos. Jobbra-balra ugrál az oldalkormány, gyakorlatilag vezethetetlen bárminemű jármű...
    A kérdés, hogy a 15k-20k-s ársávban valami, a fenti típussal egyenértékű vezérlő? Még a Ravcore Javelint néztem, bár abban meg nincs oldalkormány, ha jól értelmeztem...
  • LeonSilver
    Igen :D ismerős.
    A kövi nekem is valami fasza monitor lesz. Bár semmi bajom a jelenlegi LG-vel, ez is IPS paneles, de "csak" 1080-as.. A Dell-t viszont megtartom másodiknak. Ki se bírnám már nélküle..
  • sakkay
    Jó, hogy mondod, majd meg is nézem ocolusal.
  • VO101Tom
    Én is rá tudok kattanni dolgokra, és akkor az nagyon kell, és azonnal. Amikor az UHD monitort vettem, onnan, hogy nézegettem a régi 1080-ast, hogy "hmm, nekem kéne ez helyett egy 4K-s monitor", odáig, hogy dugtam rá a displayportra az újat, kb két óra telt el
    (Utána mondjuk egy hetet szívtam azzal, hogy a qrva videokártyámba hiába van öt kimenet, egy időben csak négyet hajlandó kezelni, a DVI/display port/hdmi elosztásokat újra kellett sakkoznom a kis monitorok meg e között...)
  • VO101Tom
    Viccesek ezek a rakéta modellezések...
  • LeonSilver
    Ááá, dehogy várom... :D :D De azé' a DHL már írt, hogy feladtak egy csomit "énnekem" ;)
  • z0ty4
    Délelőtti hunt :)
    Raksi szépen elment a vállam fölött :)

• Lysandus
    Látom nem lehet azzal megvádolni, hogy nagyon várod! :-D
  • LeonSilver
    :)

Hi Ferenc
    MFG Crosswind S/N 7001 are shipping next working day ( awaiting collection by DHL)

You will recieve tracking information directly from DHL.
    Inspect cardbox for obvious damage upon reception...if package is damaged FILE A COMPLAIN to courier so we can collect insurance !!!
  • feca1229
    Mostanában keveset. A Bos-al csapok néhány kört, amugy meglepően sokat javitottak minden téren. A kapcsolgatható kabin azért az hiányzik. A Cloddal nagy néha, ott a következő pecset várom és nagy ritkán a Dcs-el. Azzal meg az a gond, hogy ott meg mindig kijövök a gyakorlatból és szinte mindig ujra tanulom a gépeket...
    Kb ennyi. Az idő hiány a legnagyobb gond, de gondolom sokan vagyunk ezzel igy.
  • sakkay
    Köszi! Mivel repülsz mostanság?
  • feca1229
    Jobbulást cimbora!
  • Capt Baloo
    2*Ctrl+Z.

Kamerapozícionálás meg alapból rengeteg van, sok minden megoldható. Külső kiegről én nem tudok, de ha van engem is érdekel.
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy valami kamera kiegészítő van a szimhez? Akarok egy videót készíteni aztán jól jönne pár látványos kamera beállítás?

A másik kérdésem, hogy a lenti képen látható információs sávot hogyan tudom eltüntetni?

• LeonSilver
    Nnna. Szállítással meg a kiegészítő bizbasszal 358 ojró. A zsetont elutaltam, a hétvégi ünnep miatt gondolom majd szerda körül jön meg.
  • sakkay
    Nem tudom, de tényleg. Pár kisebb-nagyobb dolog történt vele, de egyiket sem gondolnám komolynak, régóta fáj egyre jobban. Ráadásul most ez a hét fontos a melóhelyen, szóval azért nem gipszeltetem-lehet akkor fogom, amikor ti jöttök aztán a csomót is kiszedetem a combomból 3 legyet egy csapásra!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.15. 17:54:14
  • sakkay
    Köszönöm, mindenkinek
  • VO101Tom
    Jobbulást! De most tényleg. Hogy tudtad eltörni a talpad?
  • LeonSilver
    Tommal összedobunk egy járókeretrevalót és majd visszük ;)
    Azé' jobbulást.
  • wolfhgb
    Vigyazz a sok G s manoverekkel! Gyogyulast.
  • Papa01 #29308
    Jobbulást! :)
  • sakkay
    Most derült ki, hogy a talpamba el van törve az egyik csont..fájt is futás közben az elmúlt hetekben, de gondoltam csak nincs eltörvepedig aztán de! Mondjuk most már járni is több mint kellemetlen
  • sure
    Hát ez eléggé huszadik századi grafika, ahhoz képest a gépigénye vetexik a décsével, van ott az oldalon egy CPU kihasználtsági screenshot - 15 giga RAM-ot zabál épp fel a Core i7 / GTX 1070 mellett...
  • wolfhgb
    Leap motionnal ugy tudum eddig is mukodott nála a kezzel kapcsolhato kabinbelső.
  • repvez
    Nem dcs, de hátha érdekel valakit itt, föleg a VR tukajokat. Ahogy látom van itt kézzel kapcsolható fülke.
    flyinside-fsx.com