Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Lehet már késő van, nem értem miben releváns ez ahhoz amiről beszéltünk? 2013-as cikk ajnározza a Mantle-t, meg hogy mennyire szar a Dx11 hozzá képest. Ok. Amit jósol, hogy AMD majd jól sakkot ad mindenkinek... nos, ez nem jött be, mondjuk AMD jól elvan a konzolokkal, PC-s piac talán nem is olyan fontos nekik már. Vulkan köszöni, elvan, de nincs az az áttörés, amit a cikk jósolt (vagy inkább remélt).
Közben megnéztem MSI afterburnerral szálankénti terhelést, 1. mag sosem ment 40% fölé, a többi meg maradt olyan 5-15%-on. Szép egyenletesen mind a nyolc szál. Egyik sem volt kiakadva, egyik sem terhelődött más ütemben mint a többi. Teszt közben a GPU terhelés volt 98% körül, néha leesett és akkor jöttek az akadások. Két alkalommal megállt az egész olyan 1-2 másodpercre is, valszeg ott kellett valamit winyóról töltenie. Amikor rákezdett a földi harc, akkor jöttek a rendszeres apróbb akadások is. Sakkay teszküldijében, amikor 100 földi cucc csépeli egymást, ott olyan egyenletesen jöttek az akadások, mintha egy metronom kattogna :) Akárhogy nézem, ez nekem nem CPU-nak tűnik, sokkal inkább GPU a bottleneck. 1080, 1080TI-vel tuti jobban futna. Nem?