36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Paladin #29423 Az Odyssey eddig is talán legjobb alternatíva volt szimekhez. (Van arc az il-2 forumon, aki kb minden nagyobb headsetet próbált, határozottan az odyssey-t mondta legjobb élménynek.) Vive pro szintű felbontás, de normális ár. Az inside out tracking miatt a mozgáskövetés, meg a kontrollerek követése problémás, de ez szimulátoroknál pont nem számít. (A fejkövetés elég jó marad.)
Fő hátránya, hogy európában nem árusítják, szóval mire behozod, a kedvező ár mindjárt fájdalmasabb lesz. Meg ugye sokkal macerásabb is.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.10.28. 12:46:03 -
wolfhgb #29422 Ugy birom, hogy az ilyen promo videokban az elodnek, vagy a konkurens hmd nek mindig hulla fos minosegu megjelenitest mutatnak, az uj kis kedvencnek meg kb uhd kepminoseget. A leugatott eszkoznel szorozzunk 2 vel, az ujat pedig felezzuk el. :) -
#29421 HA ezt sikerül megoldani, akkor kiváncsi leszek, hogy mekkora fejlödés lehet majd a OR vagy a VIVE következő generácionál. -
sakkay #29420 Nagyon érdekes. Köszi. -
wolfhgb #29419 Probald ki a brass tactics arenat, van ingyenes, csokkentett tartalmu kiadasa is az oculus store ban, pompas kis strat game. -
sakkay #29418 Az elveszett lelkeknek a vr halálos..betegszabin vagyok-nem repülhetek sokat a lábam miatt, úgyhogy rengeteget játszok. Na most azt tudni kell, hogy a stratégián meg a szimen kívül, én nem játszok-illetve gyakorlatilag nem játszom semmi klasszikus játék' játékkal. Most meg azt veszem észre, hogy az ocolus home ban fél órákat szórakozok"otthon a virtuális lakásban" kosarazok vagy pingpongozok. Nagyon durva. És akkor még nem is mondtam a sima játék játékokat. Szóval akinek üres az élete, vagy szar, annak kb vége lesz ha a vr le tud érni egy normál ár kategóriába. Szép új világ. A sima google earth félelmetesen jó. Ja Tom és Leon. Még mindig nem tudok fix időt, mert nem egyértelmű mi van a lábammal, szóval időt még mindig nem tudok mondani. Írok inkább privátban.. -
sakkay #29417 Jaja. Én is molyoltam egy ideig, aztán inkább letöltök mások által készítettet. Nem tökéletes megoldás, de lustáknak elég -
Krokoliszk #29416 Jó cucc az a TARGET, kivéve amikor megmakacsolja magát és a virtual controller mellett a fizikai eszközöket nem ismeri fel. Olyankor gáz mert csomó gomb overlappel és nem tudod őket rendesen használni :D
Viszont írtam hozzá mindenfélét, pl. chaff/flare szóró scriptet, a boat switchből csináltam 3állású master armot, az FC modulokhoz az autopilot switchet, stb. és igazából csak a fantázia szab határt.. olyat is csináltam ami egy switchre pörgeti a waypointokat egyik-másik irányba amíg vissza nem hajtod a gombot. Ja meg az MFD-hez csináltam gombot ami alt-tabot pörget amíg nyomom a gombot, lemappeltem az F billentyűket, hogy azzal tudjak AWACS-t kérdezni, akkor is, ha nem pont ugyanaz a menü (mert ott van a kicseszett EWR :D) stb. -
#29415 Nem feltétel, a lényeg hogy add hozzá a fiókodhoz -
wolfhgb #29414 A fiókhoz hozzáadtam, letöltés gondolom nem feltétel a 24 orában.
-
#29413 24 óráig ingyen letölthető, hozzáadható a fiókodhoz. És onnantól bármikor telepítheted - ingyé. -
wolfhgb #29412 megvan. :) Ez most 24 oran keresztül ingyen kiprobálható, vagy 24 orán belül leütve ingyen a megkapja a delikvens? -
wolfhgb #29411 hol ingyenes? a steam en nem látom. -
#29410 Hátha valakit érdekel de nem tud róla. Estig a szítmen ingyenes a Metro2033. -
sakkay #29409 -
#29408 :) Képzelheted a nejem hogy nézett, amikor csett és szevasz tv adás :D
Mondjuk ez sem rossz sztori: Régen (tényleg régen) ha nagy ritkán nem voltam szoliban és sikerült hét végén otthon ebédelni, akkor szerettem evés közben hallgatni a Kossuth rádión a déli krónikát.
Volt egy kiváló, Sokol rádióm. Az volt az egyik tulajdonsága a sok közül, hogy időnként a frekvencia elmászkált, kicsit mindig utána kellett állítani. Egyik ebédnél is ez történt. Ott hiobázott a rádió, hogy valami érdekes dologról volt szó. Freki el, állítás - ferki el.állítás, ferki el - konyhaablak kinyit, rádiótól érzékeny búcsú és huss... szállj el kismadár :D -
sakkay #29407
Ez olyan Leonos volt Papa!!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.25. 20:29:54 -
#29406 Nálunk a redvás lakásszövetkezetnek volt valami TV szolgáltatója.
Az ember (és én is) beállította a TV-t szépen, hogy a kedve tartotta. Mármint a csatornákat. 1-es helyen az x, 2-es helyen az y és így tovább.
Eltelt egy hét a szolgáltató összekutyulta. Imét állítgatás, eltelt két hét a szolgáltató összekutyulta. Ezt megcsinálták néhányszor, aztán elkapott a harctéri ideg, fogtam egy fogót és levágtam a kábelt ott, ahol bejött a lakásba. Azóta telekomos "tányéros" TV-m van és megszűnt a qródás...
A net 50 megás, ennyit bír a rézpár. 10-15 mega a feltöltés amit imádok. Ja. A buzi lakásszövetkezet nem enged be szolgáltatót csak a sajátját. -
#29405 Pár hónapja a Flip.hu -s csapat szórólapozott nálunk, internet+tv+telefont ajánlgattak viszonylag olcsón, ott is 1Gbites netet ajánlottak, viszont a garantált feltöltés csak 1 Mbit, ami nagyon kevés. A TV-jük még érdekelt is volna, több olyan csatornájuk volt, ami szerintem érdekes, és Diginél nincs (Discovery Science és ilyenek), de ők csak csomagban árulták, (amit tudtommal jó pár éve nem is lehetne). Annyira azért nem izgatott, hogy ezen elkezdjek rugózni velük, de lehet, hogy ezek miatt lépett nálunk a Digi is, mielőtt sokan átjelentkeznének oda. -
#29404 valahogy az invitelnél nem akarnak fejleszteni, a 15/0,9 a max náluk ahol nincs optika :( Arrol is nagyon hallgatnak, hogy mi van a digi átvétellel és, a digitális jólét tervel, hogy idéntol a minimum a 30as net kell legyen az alap.
De azért mi még mindig jobban el vagyunk látva, mint a nyugat, ott se ismerik még a gibabites netet. az ember örül , ha 25ös netet tud 30euroert. -
#29403 Telekomnál szokott lenni hasonló, bár nem követem ezeket. Annyit tudok, hogy nemrég a mobilnetemet emelték meg 3 gigáról 6 gigára grátisz.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.10.25. 16:24:29 -
#29402 Mik vannak. Pár hete kaptam Digitől egy levelet, hogy (kérdés és indoklás nélkül) a 100/100-as netem megemelik 1000/200-ra, és múlt héten be is húzták az optikai kábelt az asztalomig. Vehettem új routert (digi adott kupont is 30% kedvezményre), és CAT6-os kábelt, azóta stabilan megvan a 850 le, 250 fel. Ja és az ára is maradt ugyanaz. Néztem is, hogy mi van, hasonlókat akciózik a konkurencia is? -
wolfhgb #29401 lehet, h félreérthető voltam, olyan letölthető dologra gondolok, amit bemásolok az input mappaba, átnevezem megfelelően és nem kell mindent gombot nekem beállítani a warthog joy on, hanem kesz van minden kiosztás. Ilyenkor szokott lenni hozzá egy foto is amin feliratozva van, h melyik gombra mi van állítva. Target szoftverest találtam ede oldalán, de sima bemásolható verziót nem lelek, pedig szokott lenni olyan is. -
wolfhgb #29400 nem talalok letölthető format. -
gantus68 #29399 Ebben benne van: Hornet guide -
wolfhgb #29398 Nincs a hornethez warthog profilja valakinek, ami nem targetes és esetleg még valami képes leírás is van hozzá, amiről beazonosítható, h melyik gombra mi van kiosztva? -
wolfhgb #29397 Ez mondjuk igaz. :) -
#29396 Nekem tetemes mennyiségű modulom van, viszont közel sem használom mindet ;)
Egyébként sem egy nagy vaszisztdasz lementeni egyszer, amikor a konfig elkészül. A mentés neve pedig utal(hat) a modulra és az eszközre és jó napot kívánok. Persze nem megtéríteni akarlak :D Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. :) -
wolfhgb #29395 Ennél a lehetőségnél gondolom nem csak, hogy eszközönként, de még modulonként is meg kell ismételni a mentegetést, azert az már idegörlő feladat tud lenni, ha az embernek tetemes mennyiségű modulja van. :) -
sakkay #29394 Gratula -
#29393 Valami egészen elképesztő érzés.
És mindent lehet állítani. De tényleg. Még a lábfék rugó erejét is. A pedál dőlésszögét. A pedálrugó erejét. Nagyon állat.
Két profilt adnak hozzá gyárilag (4-es, 6-os). Elképsztő a cucc.
Azt hiszem soha többé nem kell pedált vennem :D -
#29392 Mindenki dicséri aki vett ilyet, igaz, hogy qrva drága, de minőségi.
Én marha meg olyan két éve lemondtam róla, még TFS-en belül Bliss akart egy ilyen kisorsolni a tagok közt (semmi különös ok nem volt, csak jófeségből), nekem akkor már megvolt a G940, úgyhogy -pár másik sráccal együtt- írtam, hogy köfi, de nekem már van pedál, inkább kapja olyan akinek nincs (úgysincs nagy esélye, hogy én kapjam, akkor voltunk vagy 50-en). Erre nem kisorsolta a nevem elsőre? :) Na mindegy, lehet, hogy akkor még az első szériák szarabbak voltak :D
Később azonban már sokaknak lett ilyen, és egyre többet olvastam róla, hogy mennyire jó. -
feca1229 #29391 Jól néz ki! Sok örömöt hozzá! -
#29390 Persze összeraktam... :D :D
A helyére tényleg szombaton kerül. Viszont azt már most mondhatom, hogy aki megteheti az ne habozzon. Ez valami kurvajó. Készvagyok... :D -
Lysandus #29389 Gratula! -
#29388 -
#29387 Ott rejtőzködik... de asszem majd csak szombaton rakom össze..
-
#29386 Neeem. Ezt a mappamentést csináltam régebben. Most ott elmentem és kész. Annyi, hogy a pedált, joyt, gázkart külön el kell menteni.
-
wolfhgb #29385 Szerintem egyrol beszelunk, a mentesi mappa config konyvtara.
Jo taposast mester! :) -
#29384 Én a beállításoknál szoktam elmenteni a cuccot és jónapot.
Ja. És az imént volt itt a futár (futár... már ha a csiga futár), meghozta a kis csomagot :)