36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    A qrva életbe... egyre jobban szemezgetek az MFG-vel... :D
  • sure
    Nagyon rég volt hogy az FSX-et kipróbáltam, rémlik, hogy valami "target FPS"-t lehetett beállítani, és akkor a program maga állította a grafikai szintet úgy be, hogy az az FPS érték nagyjából meglegyen, ugye erre gondolsz? Ez szerintem nincs a DCS-ben.
  • VO101Tom
    Vagy majd átugrasz és kipróbálod :) Megdumáljuk.
  • VO101Tom
    Nem tudom, hogy örök élet-e, de HALL szenzorban nincs kopó alkatrész, golyóscsapágy és kompozit anyagból építették, pár aluminium alkatrésszel együtt. Én eddig csak olyan videót láttam róla, ahol agyondicsérik. És az sem utolsó szempont, hogy eredeti mesza geometriához ez van a legközelebb :)
  • LeonSilver
    Kössz Tom. Gyakorlatilag ugyan az.
  • VO101Tom
    VKB oldalán írnak róla. Az érzékenysége kb ugyanaz mint a HALL szenzoré. Játékosként a többi szerintem nem érdekes, hogy milyen messziről és mennyire zajos lehet a jel, hány fokos elfordulást érzékel, milyen mágneses mezők zavarják, az már inkább olyan műszaki paraméter, ami a pedál tervezésénél fontos.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.10.04. 17:44:05
  • LeonSilver
    Azt írják ennél a VKB-nél, hogy "MaRS sensor" - erről tud valaki valamit?
  • LeonSilver
    Jó, ez mondjuk igaz. Soha többet nem kell pedált venni. Mondjuk a VKB is örökélet +1 nap pedál.. (gondolom)
  • LeonSilver
    Én imádom - egy extenderrel :) Nekem most egy 10 centis van és qrva jó vele repülni.
    ÉS az sem utolsó, hogy amikor megfogod a joyt, akkor nem egy szar műanyagot érzel, hanem a hideg fémet...
  • hhelikopter
    Gondolom itt is lehet fix értéket... FSX, Prepar3D lehetett abból indultam ki...
  • sure
    Fix FPS-t nem tudom, de maximum FPS-t itt:

\DCS World\COnfig\graphics.lua

keresd a "maxfps" sort
  • hhelikopter
    Egy kérdés, hol tudom azt beállítani , hogy fix 40 FPS legyen, mert jelenleg 40-90 közt változik.....?
  • beci43
    Papa a Warthog milyen?Most rendeltem be egyet.
  • VO101Tom
    Igen, viszont azért a pénzért qrva jó cuccot kapsz :) A géphez mást venni úgysem akarok mostanában...
  • VO101Tom
    Shader-ek a grafikai engine működését leíró programok. Ezek szabályozzák az árnyékokat, fényeket, tükröződéseket, más grafikai effekteket. Shaderek szabják meg, hogy a poligonokra húzott textúrák, mapok hogy működjenek, hogy hogyan nézzen ki egyáltalán az egész játék. De a shaderek állítják be a színeket, kontrasztot, minden szart is.
    Mivel ezek programozása nagyon eltérő lehet, ugyanaz a modell és textúra teljesen másképp nézhet ki a programokban, játékokban, ezért vagy a mapokat alakítják át (amennyi textúráról van szó, itt tuti, hogy nem ez lesz), vagy a keretprogramokat programozzák át, hogy a régi textúrákat az új módszerrel használja.
    Nem tudom, hogy Vulkan-nál ez mennyi melót jelent, amikor EDGE-t elkezdték 5-6 éve csinálni, akkor is arról volt szó, hogy "á, gyorsan meglesznek vele, hiszen a modellek, textúrák már megvannak"... hogy a Vulkanból mikorra lesz normális, bugmentes verzió (nem valami romos early alpha) azt szerintem még ők sem tudják. Remélik a legjobbakat, aztán majd ahogy sikerül.
  • LeonSilver
    Jó, hát joyra 100-120-at az oké, de egy pedálra közel 100k... ;)
  • LeonSilver
    A toe az lemaradt róla ;)
  • LeonSilver
    Két hét.
  • gantus68
    DCS is vált vulkan-ra, ed fórum szerint már működik az engine és fordítják a shadereket (tőlem ne kérdezd ez mit jelent :), hogy ez mennyi idő nem tudja senki. Elvileg megoldja a stabil 90fps-t és lehet több vga-t együtt használni.
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Még mindig nem tiszta ez "VULKAN" kérdés, ha jól értem, ezt már bizonyos fejlesztők használják, viszont a DCS esetében ez még nem elérhető?

ui.: AeroFly FS2 esetében szép eredményt hozott, ha ez az amit korábban emlegetettek...
  • Lysandus
    Én is azzal szemezek, de még bő egy év, amíg eljutok ahhoz, hogy hozzányúljak a hardveres hátteremhez. :-) Ezért is jött hidegzuhanyként ez az alaplap probléma. Megoldódott, vettem egy használtat, remélem egy-másfél évet kibír.

De ha esetleg veszel egyet, kíváncsian várom a beszámolót majd. :-D
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.10.04. 12:33:17
  • VO101Tom
    Én az MFG Crosswind-el szemezek, azt nagyon jónak mondják, cserélhető betétekkel a különböző pedálozási jellegekhez, van külön modulja, ami pl a légcsavaros gépekre jellemző huzalos/tolórudas használatot utánozza nagyon élethűen (kitérítés során az erő egyre nagyobb).
  • Lysandus
    Nem rossz egyébként, de ezen hol a fék? Mármint amivel a kereket lehet fékezni, a jobb illetve a bal oldalt külön-külön.

Egyébként tényleg dicsérik, szép hosszú úton mozog, finoman lehet irányítani vele.
  • LeonSilver
    Marhára beleszerelmesedtem ebbe a pedálba.... Most megint kapni. Lehet elcsábulok, mert a Saitekem már eléggé viseltes, és nem is tudom, hogy vanm e alternatíva.
  • VO101Tom
    Igen, az egész jónak hangzik
  • sure
    Fasza mod, nekem hozott úgy 5-15 FPS-t core i3-/NV650Ti(boost) konfigon, 1080p medium-low beállítások, a 30-40-50-es FPS range-ben ez szerintem igen jelentős növekedés :)
  • sakkay
  • sakkay
    Köszi! Még nem láttam!
  • gantus68
    Hát akkor nem maradt más,csak a vulkan segíthet!

aerofly fs2 vulkan
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.10.03. 16:38:04
  • VO101Tom
    Feltettem ezt a mod-ot, nálam az fps nem lett annyival nagyobb, és az akadások is maradtak, szóval ez sem csodaszer, bár azt ő is írta, hogy VR-ban nagyobb a haszon, mint normál monitoron. És igen, elég gáz, hogy ilyen mod-okat külsősöknek kell összedobni, hogy itt-ott javítsanak a játékon...
  • molnibalage83
    Azért valahol gáz, hogy ezt a fejlesztők helyett csinálja meg aki erre X év után sem képesek. Azért ez brutálisan nagy difi.
  • VO101Tom
    Sakkay, láttad már ezt a topikot? https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=215373
    Kegetys féle shader DCS-hez, 65 helyett 98 fps az egész jó sebességnövekedésnek tűnik. Ez ugyanaz a srác, aki anno a CloD-ot törte fel, és optimalizálta Luthierék helyett, hogy legalább játszható sebességen elfusson. Úgy látszik a jó szokását megtartotta, a fejlesztők helyett javítja azok hülyeségeit
  • molnibalage83
    Tudom, hogy nem az, de azért mondtam, hogy ezt vagy F-111-et megvenném. Még, még hidegháborús cuccot. :)
  • VO101Tom
    AI. Nem vezethető modul, csak küldikben lesz játszópajtás a Tomcat mellé (a futóművük és a szárnyuk ugyanaz, ezt legalább megspórolták vele ).
    Ha a licencet megkapják, akkor talán valamikor lesz belőle vezethető változat is a jövőben.
  • molnibalage83
    Ez vótmá?

Egy F-111 vagy ilyen modult talán még lennék olyan hülye, hogy meg is vennék. :)
  • sakkay
    Ja, ez legalább ár érték arányos, nem mint az eddigi AMD procik. Mármint játékra, meg DCS-hez, mert máshoz eddig is jó volt. Mondjuk a DCS azért még mindig sokkal jobban megy egy I-7el
  • gantus68
    Ryzen az más. 2700x vs 8700k

dcs 2700x
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.10.02. 20:51:40
  • sakkay
    DCS-nél nagyon kell, hogy az egy magonként is erős legyen-eddig az AMD ebben nagyon béna volt. Néznék én azért erről valami tesztet-DCS-vel.
  • beci43
    Valamit elnéztél.480 USd lesz az ára,nálunk kb. 170 ezer lesz áfával.Nem lehet hogy a 2066-os core-i 9-et nézted?
  • beci43
    Akkor vegyél Ryzen 2700X-et.8 mag 16 szál,most már az AMD procik is jók.