Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az volt.

Most néztem, valami Win frissítés várakozott. Na megpróbálom hátha.

Az. Baxa meg, eddig nem volt vele gondom.

macleody
Win10? Mert ha az akkor esélyes, hogy az oprendszer. Állítólag az új frissítés sokaknál okoz galibát.
Nálam elég sok kék halál van mostanában. Nemtom', hogy az új total war, vagy valami win frissítés okozza-e<#fejvakaras>
Page fault hiba amúgy.

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A felsoroltakon kivul minden mast! 😊 valamivel dolgozni kell a kovetkezo frissitesig is!
repvez
amig nálam nem indul el addig nem tudok rá válaszolni .
LeonSilver
Azt lehet már tudni, hogy most mit qrtak el?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Annyira nem menj bele szerintem, mert pont a-vsz.-mai frissítés hoz egy csomó változást és mélységet.

Sziasztok!

Nagy kérésem lenne, örülnék, ha segítene ma valaki rajtam. AV-8B Harrier fegyverrendszerét megmutatná valaki képernyőmegosztáshon keresztül. Bizonyos fegyverek nem működnek, szerintem nálam van a hiba, de szeretném ha egy profi megnézné aki sokat repül a géppel. A youtube-on lévő videókkal nem jutottam semmire.

Légyszíves valaki szánjon rám 10 percet. Köszi előre is. e-mail: [email protected]
LeonSilver
Legyen, ahogy kívánod.

LeonSilver
<#eljen>

Nyilván az más liga, de azért el kell ismerni, hogy ügyes... 😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Sehogy, annak normális flight modellje van 😉

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Azé' én megnézném hogyan villog mondjuk a Gazellával 😉

Fehercsoki
65% körül (90 fps-re limitálva).

Igaz, hogy ArmA, de azért érdemes megnézni mit művel a srác a helivel! 😊 LINK

www.smart-bus.hu

Mas a vr nelkuli fps es mas vr nel, ez teljesen normalis. Mennyi a gpu hasznalat vr nelkul?
Fehercsoki
i7 6700, 20% körül, de nem is ez a lényeg, hanem hogy VR nélkül elhanyagolható a CPU limit, VR-el pedig játszhatatlan.

Es mekkora kozben a cpu hasznalat? Milyen procirol beszelunk?
Fehercsoki
Készül már.

Egyébként találkozott valaki olyannal, hogy VR esetén nagyon durva CPU limit van és nagyon durván leesik az fps dogfight közben? A create fast missiont próbáltam, ami kb 10 vs 10-nek tűnt, amiből a játékoson kívül mindenki AI. VR NÉLKÜL 70+ fps CPU limit miatt, VR mellett 20-25 fps, viszont a GPU terhelés 30% körül van, egyértelmű a CPU limit. Ezzel az a baj, hogy VR mellett sokkal nagyobb a CPU limit és nem értem, hogy miért, gyakorlatilag a 20-25 fps játszhatatlan VR-ben.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.08. 09:31:26

BMS?<#alien> De most komolyan....

Üdv mindenkinek újra, jó rég jártam itt. Én egy F-16 simet várok már nagyon. Van rá szerintetek esély, hogy csinálnak?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ami nem nyiffantja ki a géped, attól csak erősebb leszel" <#idiota>
Köszi, hogy megosztottad a megoldást, az ilyen esetek a "koca" PC-építők/szerelők okulására, jövőbeli potenciális szopásfaktorok csökkentésére kiválóak - asszem nekem is vannak szabad slotjaim, ha valaha hajítok még be RAM-ot, eleve csak az újakkal fogom elsőre elindítani 😉
Aki üzletszerűen foglalkozik PC szervizeléssel/összerakással, ő nyilván a meló első hónapjában belefut ebbe és a 99 további leggyakoribb hardver szopókába, trükkbe.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Ilyen slott szivasra en azert emlekszem regrol. Ennel mar csak a regi p2 es fcpga proci foglalat volt szopatosabb a maga kontakthibas konstrukciojaval
Na én most tettem be a 16 mellé még 16 ramot . Ugyan olyat és beraktam pitty kész levert a víz, átcseréltem őket párban pitty ,kész szakadt rólam a víz. Kiszedtem az újakat . Indult rendesen, kiszedtem a régit helyére az újat elindult vele. Majd beraktam vissza a régieket ,de nem a régi helyükre mert ott az újak vannak és elindult. Azért régen nem kellett ennyit szarozni a bővítésnél.
Mellesleg oculus usb comboval szivtak mar nehanyan, igaz nem megszokott a memoria ok, de teny, h szivatos paros! 😊
Az a betyar tuning! 😊
De kit volt, csak húztam rajta mert miért ne... sehol nem volt gond, csak az Ocolus dobálta el magát. Már visszaakartam küldeni... 😊

www.smart-bus.hu

Meg nem hoztam el, de most megfontolom adolgot, tied sem kitt volt?
Nem lehetetlen, de én a helyedben inkább eladnám azt ami van és vennék egy 32 GB-s kit-t. Nincs annál idegesítőbb amikor jönnek a véletlenszerű program összeomlások... nekem 3 hónapom ráment mire rájöttem, hogy az Oculus azért dobja el az USB-t véletlenszerűen mert hibáznak a memóriáim. Mindezt úgy, hogy a stabilitás programok és a memtest semmi hibát nem dobott.

www.smart-bus.hu

Ezt en is hasonloan gondolom, lapbol mindig premium minoseg dukal, egy szar lerontja a komponensek teljesitmenyet es megbizhatosagat is.
VO101Tom
Lutri mindig volt vele, ami mára sem szűnt meg teljesen. Van akinek még más méretű ramok is gond nélkül mennek együtt (freki mindig a leglassabbé), más meg az ugyanolyanokkal is szív. Sanszos, hogy az alaplap is ludas lehet benne, sokan alul értékelik, pedig megbízhatóság szempontjából az egyik legfontosabb komponens a táp mellett.

www.pumaszallas.hu

Csak szerencsem lesz es mennek egyutt, regen azert ennyi szivas nem volt a modulokkal, egyforma volt a mhz azt jovan, ment! 😊
Fasza. Szereztem egy 32 es kit bol 16 ot bagoert, gondoltam veszek melle egy ugyan olyan 16 ost ujat, azt jovan.
Lutri... vagy jó lesz, vagy nem. Nem véletlenül árulják kitben őket! 😊

www.smart-bus.hu

Fiuk, ha van egy 32 es kit bol 16gb om es veszek melle egy masik megeggyezo tipusu es gyartmanyu 16gb os modult, h ujra 32 legyen, azzal nem nagyon lehet melle loni igaz?
Fehercsoki
Hát az szomorú, a kettő együtt már elég drága, forintban 26k felett van.

macleody
Nem, akciós moduloknál nem engedik.
Fehercsoki
A bónusz pontokat fel lehet használni a Hornet és a Persian Gulf vásárlása esetén?

Ja köszi! Nem néztem meg jól a képet és így nem értettem.

LeonSilver
😄

repvez
talán annyi, hogy eddig azért ette a gépet ,mert 20km-n is a több 100k-s polygonu modellt töltötte be a gép.
VO101Tom
LOD-nak nevezik azokat a 3D modell változatokat, amikkel a különböző távolságra repkedő gépeket megjeleníti a program. Minél távolabb van, annál egyszerűbbek a modellek. Hogy ennek az átlagjuúzer számára mennyire van hírértéke azt nem tudom, szerintem nem sok...

www.pumaszallas.hu

AV-8B Night Attack LoD's ready for action..

Most ez mi?

Ja, bocsi<#smile>