Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Page fault hiba amúgy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nagy kérésem lenne, örülnék, ha segítene ma valaki rajtam. AV-8B Harrier fegyverrendszerét megmutatná valaki képernyőmegosztáshon keresztül. Bizonyos fegyverek nem működnek, szerintem nálam van a hiba, de szeretném ha egy profi megnézné aki sokat repül a géppel. A youtube-on lévő videókkal nem jutottam semmire.
Légyszíves valaki szánjon rám 10 percet. Köszi előre is. e-mail: [email protected]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként találkozott valaki olyannal, hogy VR esetén nagyon durva CPU limit van és nagyon durván leesik az fps dogfight közben? A create fast missiont próbáltam, ami kb 10 vs 10-nek tűnt, amiből a játékoson kívül mindenki AI. VR NÉLKÜL 70+ fps CPU limit miatt, VR mellett 20-25 fps, viszont a GPU terhelés 30% körül van, egyértelmű a CPU limit. Ezzel az a baj, hogy VR mellett sokkal nagyobb a CPU limit és nem értem, hogy miért, gyakorlatilag a 20-25 fps játszhatatlan VR-ben.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.08. 09:31:26
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi, hogy megosztottad a megoldást, az ilyen esetek a "koca" PC-építők/szerelők okulására, jövőbeli potenciális szopásfaktorok csökkentésére kiválóak - asszem nekem is vannak szabad slotjaim, ha valaha hajítok még be RAM-ot, eleve csak az újakkal fogom elsőre elindítani 😉
Aki üzletszerűen foglalkozik PC szervizeléssel/összerakással, ő nyilván a meló első hónapjában belefut ebbe és a 99 további leggyakoribb hardver szopókába, trükkbe.
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu