Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Az alaplap gyártók nem nagyon szeretnek memóriát tesztelni, mert az költség... csinálnak egyszer pár kittel tesztet, kiadják a listájukat ami általában úgyis marad, nem nagyon frissítik! 😊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.27. 18:22:03
Mindegyiknek meg van a maga egyedi része.
Persze az is igaz, hogy nem ez a fő prioritás csak arra akartam rámutatni, hogy évtizedekkel ezelötti gépeken is megcsinálták ezt az effektet, akkor most sem kéne, hogy olyan nagy erőforrást használjon.
Most leúhet mondani, hogy azok kisebb területen vannak, de erre mondtam, hogy itt is elég max a reptér körzeténél megcsinálni azon kívül csak a saját gépen.
Nem kéne feltalálni a spanyol viaszt ami a multban müködött és megvalósitható volt az most is csak akarni kéne és ésszel megoldani nem erőből.
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
amugy nem lett volna rosz elgondolás a warthog gimbal csak fémböl
Folks after some review and with the advice of some people who are active in the USMC and work with the AV-8B N/A and Plus, we are leaving the following Maverick missiles in the loadout list: AGM-65E (Laser) and AGM-65G (IR). The other AGM-65 models will be removed.
They have indicated that the AV-8B only uses the E and F. In this case the G is a stand-in for the F until ED makes one for the Hornet. The G is an F with USAF markings.
I am not sure if the US Navy uses the K but I am told that the USMC does not.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ilyen procedural dolgokkal lehet nagyon elúsztatni a CPU használatot, nem véletlen, hogy ma már nincs olyan játék, ami anyagot valós időben számolna (pl egy fa erezetét), minden ezt az előre generált PBR anyagokat használja. Sokkal gyorsabb, és ez főleg a videokártyánál fontos. Cserébe rohadt nagy, az ilyen 40-70GB-os játékok nagy részét a textúrák teszik ki.
www.pumaszallas.hu
Ahogy irod nem csak a kabinon kéne , hogy megjelenjen, de az épületeken betonon stb..
Az ilyen dolgoknak én inkább hatás rádiuszt adnék, hogy spórolni lehessen az erőforrással, de azon belül mindenre érvényes legyen. ÉS ne csak tipus specifikusan.
Ez hasonló mint ARMA-ban a nap a tank belsejébe is besüt, meg az 1 abakos ház legtávolabbi helyére is.
Meg ha már eső effekt, akkor ez a kaszni teljes felületén is megjelenik, vagy csak az üvegen? Az még érdekes lenne, ha esőben álló gépről hogy folyik le a víz, már erre is vannak elég jó 3D megoldások, kérdés mire és mennyi erőforrást akarnak szánni.
www.pumaszallas.hu
A szoftveres körítés meg max egy új háttérképben ki is merülhet ami a Hornet botot jelzi, hogy mikor melyik gombot állítja..
Maga a joy egyébként ugyanazokat tudja mint az A-10, ugyanannyi gomb és kapcsoló van rajta, csak az elrendezésük kicsit más. Miért kell ehhez több éves fejlesztés, az nekem magas. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy, de szerintem még ráértek pénztárca után kutakodni <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
ÉS egy kis adalék, lehet a pénztárcákat késziteni a kiegészitő markolathoz:
Be sure to look for more information on the HOTAS Stick Add-On - F/A-18C Hornet by Thrustmaster. We will be working the Thrustmaster booth at E3 Expo 2018 in Los Angeles June 12-14.
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.24. 21:25:06