Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEg javitott külsőt kap a szu-34-es:

Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.05.05. 14:23:20
már egy ideje megvan a kamov, csak elsőre ijesztően bonyolultnak tűnt (nem az), mondom megvárom, amíg kigyomlálják például a műszerek világítását, aztán nekiállok megtanulni. az sem jó még, de nekiálltam, ezek szerint pont akkor, amikor még jobban elkúrták. derék munka. azt olvastam a minap, hogy dolgoznak a kamov és az a-10 datalink bugon, de szerintem aligha lett ebből azóta javítás.
a wingmant alapból látni kéne az abrison, vagy csak ha a datalink be van kapcsolva? jelenleg sehogy se látom, azért kérdem. mivel működő állapotában nem próbáltam, nem tudom, hogy ami nem működik, az üzemszerű bug vagy én csinálok valamit rosszul.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.05.03. 20:30:48
Isten nem bottal, hanem VMware.
Aztán az elején elég pozitivan áltam hozzá, mert érezhetően gyorsabb volt a betöltés a fömenüben . most nem változtattam a beállitásokon, hogy megnézzem mennyit változott.
Rámonytam a freeflightra és elkezdte a töltést, egy ujabb jó pont, hogy kiirja legalább, hogy mit tölt igy egyszerübb a beazonsitás ha valamit nem szeret.
Aztán ugy a 3/4-edénél jött a szokásos crash ablak. tehát ami memória a 2.5nek elég volt az a 2.5.1nek már megint kevés.
Ezek szerint csak odébb pakolták a szart.
már a tutorialban elakadtam ott, hogy előreküldöm a wingmant felderíteni, bemondja a célpontokat a rádióba és ennyi. ezen a ponton elvileg betty szólna, hogy watch ekran, a datalink panelen villogna a cél típusának megfelelő ikon (nem mintha látszana), elmenthetém és megjelenne az abris-on is. ehhez képest nem történik az égvilágon semmi. próbáltam visszafelé is, hogy én jelölöm ki a célt a wingmannek, szintén eredménytelenül.
a tutorialban jelzett kütyük mind be vannak kapcsolva. mi lehet a hiba?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.05.03. 13:16:48
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Értem én, hogy béta meg minden, de akkor is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként van olyan reptér, ahol rendesen működik - illetve hát azért az qrva hülyén néz ki, hogy nincs fokozat. SZóval nem fokozatosan jelenik meg, hanem nincs, aztán egyszer csak van fullon.
viszont ha ez tényleg az, egész jól néz ki. Csak kicsit eltévedt.
www.pumaszallas.hu
Azt nem lehet kívülről megmondani, hogy az az effekt mitől szaródott el, mennyire a Razbam és mennyire az ED sara ez. Valszeg kipróbálnak valami új részecske rendszert, amiben előjönnek anomáliák. Megesik az ilyen, csak ne maradjon benne.
Amikor megy a hazudozás meg a cinikus kavarás, amikor rendszerszinten szanak el dolgokat és tesznek úgy mintha minden oké lenne, na az sokkal nagyobb gáz. Ez csak egy glich, nem érdemes nagyon felhúzni magad miatta.
www.pumaszallas.hu
Asszem mégiscsak kezdem érteni, miért teljesen jogos az Edére fújásotok ezzel a páblik bétával meg a zseniális újításaikkal.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az viszont biztos, hogy már nagyon bánom, hogy anno nem hagytam magam rábeszélni arra, hogy programozó legyek. Elképesztő, hogy mennyi nem törődöm dilettáns pöcs gazdagodott meg abból, hogy nincs konkurenciája és emiatt gyakorlatilag bármilyen minőségű szart örömmel megvesznek tőle.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy nagyon szörnyű. Ritka szar kép, sokáig kellene ilyet keresnem a beállításaimmal.