36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#29103 Viszont az infúzió és a katéter már be lesz építve, fel sem kell állni a géptől, csak megkérni valakit, hogy időnként cserélje fel az üvegeket -
wolfhgb #29102 Tudom, h itt visszahatas is van, de mire ez megfizetheto aru es hasznalhato meretu lesz, addigra en mar a padon fogok ucsorogni a haz elott es varom a postast, vagy, h leszarjanak a galambok. :) -
Solt #29101 Fejlesztői változat... ormótlan és nyilván aranyáron van, de itt az ígért technológián van a lenyeg. Gondold el, hogy érzed is az ujjaddal azt a kapcsolót! :) -
wolfhgb #29100 Na amibe ez kerulhet, hat barkacsoljon vele akinek 2 anyja van. inkabb kivarom amig erzekeli a mancsom az eszkoz. -
wolfhgb #29099 Legalabb lesz mire fogni, ha elbuksz egy csatat. :)
-
#29098 Hát.. a csillagok együttállása kellett nekem is ahoz, hogy ez meglegyen.
Amúgy meg ha jó, akkor semmi probléma.
Ha lehetne venni olcsóbban olyan pedált, ami NORÁLISAN működik, akkor lehet én sem ezt veszem meg. -
Solt #29097 Jöhet a barkács a HaptX virtuális kesztyűjével -
beci43 #29096 Én berendeltem egy ilyet. A Warthog miatt egyenlőre csak erre telik...12-én jön,a HOTAS,már nagyon várom.
Tudom hogy ég és föld a Tiédhez képest,de szegény ember vízzel főz...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.10.05. 19:53:29 -
#29095 2
7 -
#29094 Köszi!
Természetesen írok majd egy-két sort róla. Mondjuk valamikor október vége, november eleje elsz szerintem belőle.
15.-én kapom meg az adatokat, hogy hová kell utalnoma zsét. Gondolom lesz egy-két nap mire megkapják, aztán feladják, DHL... -
#29093 -
beci43 #29092 Hi-hi-hi...tudtam hogy nem bírod ki! -
Lysandus #29091 Úgy legyen! :-D -
Lysandus #29090 Mit mondhatna erre az ember? Egészséggel viseld el!
Egyébként meg írj róla élménybeszámolót! :-) -
Krokoliszk #29089 Meg azt is írták, hogy jövő héten Fulcrum PFM. -
#29088 DCS: Fw 190 A-8 Coming to DCS World!
Our next warbird coming to DCS World will be the Focke-Wulf 190 A-8 Würger (Strike) of the German Luftwaffe. Designed by Kurt Tank in the 1930s, the Fw 190 was a single seat German fighter powered by a powerful BMW 801 radial engine. When first deployed, it provide largely superior to its main rival: the Spitfire Mk.V. This in turn led to the development of the Spitfire Mk.IX. We look forward to some great online dogfights between the Fw 190 A-8 and the Spitfire Mk.IX!
-
#29087 oké -
wolfhgb #29086 Ha kukazod a saiteket, felem dobd, az ilyesmit nemi upgrade utan es egy hall szenzorral meg elvezhetove szoktam varazsolni. :) -
#29085 Én is :) Illetve én úgy, hogy képeket keresgetek. Tényleg kincsesbánya. -
#29084 -
#29083 Ismerem, napi szinten használom. Tényleg rengeteg jó cucc van rajta, nem csak katonai témában. -
#29082 Rendszeresen vizuálom a Pinterestet, elképesztő képeket lehet felleleni.
Remélem jó lesz a link, nézzétek meg. Kincsesbány!! LINK-Kecske -
#29081 A vénemberek már csak ilyenek :D -
#29080 Ja ja. Sznobok lettünk, valljuk be. Akármilyen szar már nem is jó -
#29079 Mire a tali lesz Győrben már be is tudok számolni, hogy miylen a cucc ;) -
#29078 Hát igen... 1999 - az első és ezidáig a legeslegjobb FFB-s joy (MS Sidewinder, még a gémportos).
A mezei joyok után letettem a hajamat. Vagy az első, Mikoroszoft optikai egét (Intellimouse explorer). Rohadt drága volt (1996 - 25000,- Ft), de a görgősök után (amiket rendszeresen tisztítani kellett...) valóságos felüdülés volt. De mondhatnám a Steelseries egérpadot. Qrva jóóóóó :D -
#29077 Én rengeteg dologgal voltam ugyanígy, wacom tábla genius helyett, vagy profibb egér, klaviatúra. Joy is pl, abból is volt rengeteg, persze az olcsóbbakkal kezdve anno. Próbálom kerülni azokat, amik csak brand miatt túlárazottak, viszont tényleg rengeteg különbség lehet olcsó és drágább cucc között, sokszor addig nem is érti meg az ember, mennyire szar a régi, míg ki nem próbálja az újat. Perpill az UHD monitorral vagyok így, már évekkel ezelőtt be kellett volna szereznem egy ilyet, annyira megdöbbentő a képminőség - de jellemző, ez is csak akkor tűnik fel, ha visszaülök valami 1080 HD monitor elé. Maga az UHD már nem olyan "hűha" élmény mint elsőre, a jót könnyű megszokni :) De nem állnék vissza 1080-ra az is biztos :) -
sakkay #29076 -
#29075 -
#29074 Áá, a tökömet tökölök :D 10.-én lesz a szülcsinapcsim, megleptem magam egy ilyennel... :)
Hi Ferenc and thank you for your order !
Your order is now CONFIRMED :-) Now we need only a little patience on your side till we get your order ready for delivery. Please read this e-mail in detail.
Invoice for payment will be sent to you on October 15th, 2018 (15.10.2018)
We will ship in 2-4 days after recieving your payment. -
#29073 Amíg az ember nem használ pedált, nem is tudja mennyire fontos cucc :D
De én így voltam a többivel is. Amikor megcsináltam az első freetrekket, akkor nem értettem miképpen tudtam élni nélküle.
Vagy a két monitor - el sem tudnám már képzelni csak egy moncsival sem a DCS-t, se mást. -
#29072 én ugyanígy vagyok a G940 pedállal. A Joy és gázkar jó, azt nem cserélném le, viszont a pedál az elég pontatlan már, és főleg emiatt (nagy deadzone kell már) nem is lehet finoman kezelni. -
#29071 Szombaton viszem az autót lakatoshoz (belémburrantott egy szlovák pöcs a múltkor), meglátom mennyi zsetonom marad ilyen célra. Ha marad némi pénzmag, akkor ezt megveszem és végre megoldódik a pedál mizériám. Én nagyo9n utálom a Saitekét - jó, mondjuk már öreg. Hiába zsírozom már, nem lehet normálisan, finoman pedálozni. Helikopternél meg az elég szar.. -
#29070 Ha van kivel megoldani külföldről, akkor azzal sokat tudsz nyerni. -
#29069 Lehet megkellene vetetnem a lányommal. Svájcban élnek.. -
#29068 Ezt sajnos mindenre ráteszik, amit EU-n kívül gyártanak. -
#29067 Mondjuk kicsit szívenüt, hogy EU tagországoknak +25% adó.. :/ -
#29066 NateDog vett ilyet kb egy éve, azt mondta, hogy Saitek Pro Flight Rudder és G940 pedálja után annyira kényelmes és pontos, hogy azokkal össze sem lehet hasonlítani. -
#29065 Ja. Nézegetem a videókat és hát izé... nagyon ficereg az ujjam az order now gomb felett :D :D
Jó a VKB, de ez azért veri azt is. És nem a toebreak miatt :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.10.04. 18:35:36 -
#29064 Ezen az oldalon lent vannak kis videók arról, hogy miket tud. Tényleg nagyon jónak tűnik
https://mfg.simundza.com/products
Meg láttam feketében is, az valami rohadt jól is néz ki (ehhez a világos izéhez viszonyítva)