Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    #32400
    Hm....

    ÁFA? Az kapásból lejön a 60-as eladási árból, az nem haszon.
    A fejlesztéshez használt szoftverek licensze 2,5 évig a fejlesztőnek?
    Az SW világának licensze az ingyen lenne?
    (Szintem minden 3rd party fejlesztést, még ha csak fan made is jellemzően eltapos az SW licensz holdere. Mint a kedves Nitendo. Pénz. Sok.)
    Az infrastruktúra rezsije? Fejlesztőé és maga az EA-é?
    A multi játék a szerverek miből futnak?
    Vám és egyéb országok közötti kereskedelmi egyezmények költség hatásait nem ismerem, de mintha lenne ilyen is.
    Az EA-nek annak részvényesei. Osztalék...
    2,5 évig csak költenek valamire, ami nulla hasznot hoz és csak viszi a pénzt, aminek pénzügyi költsége van.
    Erre jön a marketing.

    Szerintem kicsit nagyvonalúan számolod a költségeket*...

    Ezért van az, hogy amíg otthon a mérnökórát kiszámlázzák 12-25k/óráért addig ebből a mérnök úgy látja az ötödét és tizedét...

    * Ha meg nem csak a saját boltjukban érthető el, akkor még a más store is sarcolja őket, de bevallom ezt fejből nem ismerem. Viszont, ha van belőle dobozos változat annak is van terjesztési költsége.

    Ezért kerül annyiba egy MOD a DCS-hez, amennyibe, mert bőven van benne munkaóra amit egy meglevő keretbe integrálnak bele.

    A "gyerek" meg Phelan vagy még az elsőre gondolsz? Phelan is említette azt a számot azért. Ő meg úgy 20 éve játék fejlesztő asszem és van fogalma arról, hogy egy játék tartalmi mennyisége az hány munkaóra. Innentől fogva egy durva becslés az meg a négy alapművelet. Félre értés ne essék, nem akarom sajnálni az EA-t, de ez a hiszti azért már erős.

    Vannak lootbox nélküli játékok is, csak azon nem online játékok. Lehet azokkal is játszani. Mondom én soha életemben nem játszottam még olyan játékkal, ahol lett volna ilyen. Az már azért érdekesebb kérdés, hogy valamit DLC-ben adnak ki. De amíg tinik és fiatal felnőttek valami 20-30 dollárt fizetnek ki valami örömtáncért faszomtudja melyik battle royal játékban önként, addig miről beszélünk? A lootbox is önkéntes. Nem akarod használni, akkor nem teszed ennyi. És az EA meg megrohadhat ott ahol van.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.08.20. 20:52:09