Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #32397
    Én sem hinném, hogy a fejlesztőket kéne védeni , mert még tudtommal még mindig nekik kéne értünk lenni nem pedig mi értük.
    Márha értitek.
    Tehát ö olyan szolgáltatást terméket kellene , hogy gyártson ami a felhasználóknak megfelel és az igényeit kielégiti, nem pedig mindent lehuzni a vásárlókról feleslegesen.

    Azt nem magyarázhatják ,hogy mert sokkal több poligon vagy egyéb került a tartalomba, mert régen is beletoltak ugyan annyi munkaórát egy játék elkészitésébe, sök még talán nagyobb szenvedés volt mint most és mégsem volt ennyire drága egy játék föleg nem félkészen kiadott és nem volt rejtett költség sem. Sőt régen a hardverek is ugyan anyniba kerültek mint manapság és a felét se tudták mint most, ha ugy lenne akkor most nem 300k lenne egy VGA hanem már millió felett járnánk. a szoftverben már ez az arány van .
    A DCS-nél is csak azért változtatják meg bétáról stabilra egy idő után az ugyan ugy félkész terméket amiért elkérik még kiadás elött a teljes árat, mert a steamen nem lehet fenn olyan softver ami 2 évnél tovább van early accsess álapotban., de ez csak a megnevezést változtatja közben ugyan ugy kalapálják a félkész terméket.

    És a többi játéknál is addig nincs baj amig hozzáadott értéket képvisel egy adott DLC vagy mód, de amikor csak azért fizetsz,mert nem akarod végigjátszani, hogy kivárd a megfelelő eszköszt az már a csalás kategória.