Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    #32398
    Pontosan ezt teszi. A játékosok meg megszokták azt, hogy kb. 60USD/EUR egy új AAA játék.

    Az evolúciót meg nem látod. 2003-ban a Piranha Bytes a Gothic II-vel egy AAA játékot csinált úgy, hogy egy kis stúdió volt. A Gothic III is az volt még, de már félkészen jelent meg és a CP1.74 is csak jól lekerekítette az egészet, de látszik, hogy sok helyen levágtak a játékból. (Pl. üres a térkép, de nagyon sok helyen.) A Risen III tőlük 2014-es és lényegében egy B vonalas játék. Egy szebb és nagyobb Gothic II, de vesd össze az alig 1 évvel későbbi Witcher III-mal. Na ennyit változott a AAA 10 év alatt. 2006 táján még úgy képes volt egy 20-30 fős csapat kiadni egy AAA játékot néhány misiből.

    Ma röpködnek a 10 és 100+ millás összegek is. A játékok meg relatíva alig lettek drágábbak, de pl. online játékok esetén szerverpark is fut úgy, hogy ha csak a kiadott játékért fizetsz egyszer, akkor vakarja az ember a fejét, hogy a matek hogyan jön ki a supporrtal együtt.

    A lootbox és mikro tranzakció nem ördögtől való dolog. Nem kötelező vele élni, ahogy a drogokkal sem. Ennyi. Csak etikai határt kell neki húzni. Én pl. soha életemben nem fizettem így semmiért. Mondjuk nem is nagyon toltam olyan játékkal, ahol ezt be tudták volna építeni...

    Halkan jegyzem meg, hogy a FC-t hányszor is adta el az ED? A support fogalma azt jelentette, hogy akkor "fizzess érte paraszt".
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.08.20. 16:49:57