36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#32628 :D Tényleg ilyen lett?
-
#32627 Ledes mennyezeti lámpa van, világít mint a barom. -
#32626 A kontrollerek miatt vagy úgy általánosságban? -
Indi69 #32625 Hát én már megvettem. Leon biztos vagyok benne, hogy falhoz vágod. Erős lámpát vegyél -
#32624 -
#32623 Aha. Az S-t kihagytam.
-
Solt #32622 Ja, hogy neked a CV1 van... -
#32621 Azt talán én sem, de nekem nem S-em van. -
Solt #32620 Ezek a kütyük annyira egyén függőek, én biztos nem adnám el az S-t amíg nem teszteltem ki alaposan a Cosmos-t... :) -
#32619 Hát.. kedd-szerda körül kiderül :) Már egy jó hónapja ki van fizetve :D
A srác kicsit tartott tőle, meg is tartotta az S-t. De azt modja nagyon fasza, el is adja a másikat.
Szépek a színei és olyan feliratot is el tud olvasni ráközelítés nélkül, amit az S-el nem. -
Solt #32618 Oké... :)
-
#32617 Sakkay egy cimbije már kipróbálta. Jobb, mint az S.
-
Solt #32616 Azért én a helyedben kivárnék a próbáig... :) -
#32615 Kedveskéim!
Mivel hamarosan megjön a kozmosz, ezért eladó az Oculus Rift cuccom.
2020.február 21-ig garanciális (Aqua).
Két kontroller, két szenzor valamint két szövettakaró. Természetesen saját dobozában.
Az egyik rajta van a riften, a másik még nem volt használva.
Az ár igen barátinak mondható, 110 000,- kissé gyengélkedő magyar forint.
Ha eljössz érte, akkor ennyi – ha postázni kell, akkor 110000 + posta.
Tessék-tessék! Vegyétek, vigyétek!! -
zoltang #32614 Ha valaki kedveli a "régiségeket" is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#32613 elég hihetetlennek tünik számomra, hogy csak idén áprilistól keztek neki a Falcon feljesztésének és tavaly okóberben az adatok összegyüjtéséhez.
-
#32612 Egy kis doksi kivonat a legfontosabb checklistekről procedurákrol és egy excel tábla különbözö esetek calkulálásához F-16-hoz.
Nála lehet követni a későbbi részeket -
Razor18 #32611 Harrier a szárnyon vagy a törzs alatti jobb oldali pilonon (4B). -
gantus68 #32610 -
#32609 itt minden részt elmagyaráz róla, és a beömlö mellett is látni a podot ,meg a hasa alatt is.
-
#32608 Elírtam szorri, törzs alatti pilonon tud vinni a Hornet, szárnyon a Harrier viszi.
Régóta kérik fórumon, hogy ha nem is oda való, engedjék a beömlő oldalára tenni a Liteninget, de nem tudok róla, hogy ebből lett valami. -
#32607 YT tutorial videoban láttam beömlő melletti pilonon is litening podot. Akkor most mégsem olyan fontos nekik a csak olyan dolgot fejlesztünk ami azon az adott tipuson használatos? (ld: 2007es F16c blk 50 semmi más alváltozat )
Egyépként ezt akartam pont mondani, hogy ha nincs az F16-os fejlesztés akkor még most se lenne a Horneten, csak ugy mint az A10esen meg a Harrieren és a Tomcaten se láttam, hogy ezt a podot igy feltegyék.Oké, hogy azok 3rd fejlesztők terméke , de akkor soha nem lesz egy szinten mindegyik modul .
-
#32606 Nincs régóta. Nekem a Hornet TGP-vel egy bajom van, hogy kb fél éve mondta ED, hogy amíg az ATFLIR (ami a NAVY gépein használt pod) el nem készül, addig "ideiglenesen" ráteszik a Litening podot (Amit csak a Marine Corps használt). Ami nekünk a legnagyobb különbség, az az elhelyezés, Liteninget csak szárny pilonon tud vinni, az ATFLIR-t fel tudja tenni a beömlő oldalára, így nem foglal helyet a függesztményektől. Oké, ez még nem a világ vége, csak legyen valami. Mindenki azt hitte, hogy majd az A10-ről átkalapálják rá pár hét alatt, de a pod csak nem jött. Teltek a hónapok, mire végül (nemrég) valóban kapott egy Litening podot, amiben sok fícsör nincs is még benne, teljesen nyilvánvaló, hogy nem az A-10 podját tették át, hanem teljesen új fejlesztés. Ami furcsa (illetve dehogy az ) hogy vééééletlen ugyanez az "ideiglenes" F-18 pod pont ráillik a 16-osra is (oda viszont passzol teljesen). Micsoda szerencsés véletlen nem igaz? -
#32605 Bocs, erről akkor lemaradtam, de ahogy nézem, nem olyan régen érhető el ott sem. -
#32604 A Hornet már használja a Liteninget. -
#32603 Érdekes, hogy a Falcon elöbb fogja használni a Litening targeting pod-ot mint az évek alatt kalapált Hornet.De arról nincs szó, hogy a többi tipus ami szintén képes használni , hogy felszerelhető lesz e vele.
-
#32602 Holnap után 3án megjelenik a Falcon
A 20% kedvezmény is csak addig él még aki nem vette meg . -
#32601 Ez nekem sem jött be, alig-alig játszottam vele. Nekem a második rész volt a nagy kedvenc - Hellcat, Corsair :) -
Daniel075 #32600 -
#32599 Nekem is megvolt a CFS 3, bár én nem szerettem. Az volt vele a fő gond hogy pont akkoriban jelent meg az Il2 Sturmovik, ami majd mindenben lekörözte. A CFS 3-ban ami nagyon jó volt az a hangok kezelése, ahhoz képest az Il2 sehol sem volt. Motorhangok, fegyverek, szerintem még ma is megállnák a helyüket. Minden másban viszont sokkal jobb volt a Sturmovik, főleg grafikában és kezelhetőségben.
-
#32598 Azure AI-nak nevezik azt az engine-t, ami a nyers műholdas adatokat felhasználhatóvá teszi (kiszedi az árnyékokat, a napszak semleges textúrát generál, amire az engine rá tudja tenni a scenery szerinti fényeket, legenerálja a 3D modelleket, stb), viszont én azt olvastam, hogy steamelni fogják a játékot, mint egy youtube videót. Te tkp az ő szerverükön játszol, és a visszakapott képet küldik át neten, ezért játékos oldalon nem kell hozzá erős PC, csak ami egy youtube videóval elbír. Ennek egy nagy hátránya van, a késleltetés. Repszimnél még elmegy, de egy fps-nél sosem működne. Biztos, hogy ezért késik a VR is, ott ekkora latency az necces, viszont előre letölteni sem tudja a videót, hogy te mit fogsz csinálni, ezért bufferelni sem egyszerű. Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki, érdekes probléma -
#32597 4:11-nél láttátok a parkolóban álló autókat?
Úgy tűnik mintha a Google 3d-s térkép technológiáját használnák. -
Solt #32596 Annyi hír van, hogy eleinte nem lesz VR, rendesen meg akarják csinálni, jelentsen ez bármit is. -
#32595 Sajnos megerősitették, hogy kezdetben nem lesz VR támogatás, mert ott is egy uj szintet akarnak lépni.
Igen a látványon kivul nekem is vannak fenntartásaim.Az egyik, hogy felhöben tárolják mivel nagy méretü a sok adat hozzá és ez akár azt is jelentheti, hogy havidijas lesz, nem lesz offline verziója. Lehet nem lesz benne normális sérülésmodell ahogy most sincs.
A másik, hogy amig nem lesz benne valami vadászgép benne ahogy az FSX acceleration vagy a tack packban vagy az alfasimes F16-os kieg addig nagyon nem tudna lekötni, mert a legtöbbször csak felszálna az ember a robotot benyomja és majd visszanéz a végén amikor le kell szállni.
-
#32594 Szép az tény, de én nem vagyok tőle annyira ejálulva, majdnem ugyanezt tudja az X plane 11 is (ami már 2 éve megjelent), custom scenery-vel. Szóval ők most csak felzárkóznak a konkurenciához. Újítás hogy a térkép a MS cloudon van tárolva és real time húzza be a játék, de itt azért megint csak lehetnek fennakadások. A másik nagy kapufa ha nem fogja támogatni a vr-t (ezt még sajnos nem erősítették meg).
X plane videó:
-
#32593 A DCS-hez a 2015 tavasz óta eltelt eseményeket kellene majd csak hozzátenni és átnézni, amit eddig írtam. Az belefér? Sőt, a minta megvan, ki is egészítheted. -
#32592 Sajnos ezt több dolog is megiusítja Balázs :) Az egyik az, hogy nem vagyok Tom vagy Molni ;) nem rendelkezem írói vénával (sem).
A másik, hogy már rohadtul nem emlékszem rá, csak arra, hogy a Combat Flight Simulator 2-t szerettem (ez volt a pacifrici színtér). Ennek az adathordozóját már meg sem találtam :/ A hármas van meg, de ez annyira nem jött be.
-
#32591 Na, akkor már meg is van a piaci rés.
Milyen gépeket és korszakot modellezett egyébként? Van kedved írni vendégszerzőként róla a repszimes cikksorozatban, ami hamarosan indul a HTKA-n?
A DCS-hez is kérnék majd segítséget egyébként. -
#32590 Imádtam a Comat FS-t.. meg volt eredetiben. -
#32589 Ha licenszelhető lesz az engine vagy az MS úgy dönt, hogy van piaca, akkor lehet erre katonai vonalat is építeni. És mivel az MS "picit" tőkeerősebb, mint a ED valaha lesz ezért a vicc az, hogy ha ilyen jól működő és nem toldott foldott DCS alatt van, akkor bizony képes lehet kiütni akár a DCS-t is.
Volt valaha Combat FS vonal is, még ha nem lett sikeres. Viszont, ha van táj, ami képes a AG vonal modellezését megdobni és nem egy kőkorszaki engine fércelése, nos...