Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az , hogy miért van ,meg gondolom nem kell magyarázni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az a lényeg(szerintem) , hogy ne tartsad makacsul a pozíciókat, fõleg a jobb oldalon, és rugalmas visszavonulással tolódj a vezér oldalra. Az ellen lovasságát és fõleg!!!a muskétásokat irtsad ki minél elõbb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://twonline.hu/forum/viewtopic.php?p=7154#p7154
Ilyen formában pl.:

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Azért kérdem, mert én azért nem tartom magam kezdõ Total Warosnak, de bizony itt úgy elvertek, mint a lovat (mocsok áruló banda).
Ha eredeti keretekkel (kezdeti támogató sereg) vihettem volna végig a csatát, akkor esélye sem lett volna az ellennek.
Apropó, aki tolta a Dynasty Warriors 4-el vagy a Warriors Orochival, annak rengeteg ismerõs név lesz a Shogunban (Historical Battleben a saját tábornok és az ellen tábornoka is ismerõs név volt :-D ).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Biztos lesz ilyen mod mindenféle halálhörgéssel
Szegíny persze..
Sajnos a mozgás sebességgel komoly problémák vannak, már az alap gyaloglás is túl gyors(nem betonon mennek basszus hanem terepen) a rohanás meg olyan , mintha fedett pályán nyomnák. A csapatok közös mozgása katasztrófa, úgy fordulnak mint a robotok.Egyenlõre rosszabb minden eddigi tw-hez képest is. A lovasság különösen gáz.
Remélem ezek demó hibák.
Az ai viszont tényleg elég jó, bár a scriptek' bezavarnak az optimális megítéléshez. Viszont eléggé hajlamos gombócba tömörülni, így ha van lovasság igen nagy mészárlást lehet csinálni.
Szerintem..<#alien>#alien>
http://www.youtube.com/watch?v=k8mccKuOUtg
Vicotry conditionok kiszedve, lehet játszani ameddig akarsz, nem lesz vége ha elfoglalsz bizonyos régiókat.
Matsuda factionnal is lehet mostmár játszani, ezek a kék színûek fent északra, következõ updateben lehetõleg az össze faction játszható lesz + custom battlek is lesznek 😊
Ki kell törölni az elõzõ filet amit bemásoltatok (FreePlayCampaign.pack vagy valami ilyesmi) és az újat kell a helyére rakni, attól függõen melyik factionnel szeretnétek játszani!
Elleszünk még két hétig úgy látom 😊
Valami patch notes van?
És te elhitted...? <#conf>#conf><#smile>#smile>
nekem fel se tûnt és sokkal jobb ezen része mint pl a korábiakban.
Starcraftosítás?
atya ég.....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Még jó , hogy starcraft szerû game ezer van, tw meg egy, de azért örülünk, hogy beállnak a sorba...Úristen!<#gonosz3>#gonosz3>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Multi miatt miért kellene gyorsítás??? Egy lag és a még távol lévõ egységek már az arcomban is vannak...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként elég sok furcsa dolog van, pl kettõnél több egységet nem tudok normálisan irányítani mert hiába húzom jobb gombbal ki a csíkot hogy pl sorakozzanak fel oda, vagy el sem indulnak vagy teljesen másfele. Siegeknél ha a falra iránítom õket hogy másszanak fel, csak állnak egy helyben, stb. Sok ilyen idegesítõ dolog van még, remélem a teljes verzióban ezek már nem lesznek benne.
a játék és az animáció nagyon gyors.
grafikai javítások: most a skinek qrvára plasztik hatásúak és furcsán fénylenek. A lovak modellje gáz! Pl egy MTW2-ben a rushichi módban használtak 100X jobbak.Biztosan kell unit balance.
Tutira lesz/kell AI javítás is mert NEM HISZEK a marketingnek!(Darth mod mond valamit neked?)