Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kifejtenéd bõvebben?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=428220
A történelmi csaták opcióban lehjátszhatjuk a kampányban lévõ várostromot
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én sem értem, hogy miért kell regisztrálni a megtekintéshez... Elég sok érdeklõdõt veszítenek így...
FreePlay Campaign !!!
Végre szabadon játszható a tutorial kampány!!Sajnos a csaták egyelõre auto-resolve -de dolgoznak rajta hogy reál time csaták is lehessenek benne😊)))
Éljenek a modderek! /sajnos sok dolguk lesz ezzel a játékkal, van bõven javítani való/
freeplay kampány mod
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Mélységébe kell majd belenéznem mert az lesz itt a döntõ, de reménykedek jónak tûnik a cuccos.
Bár a gépem megérett a bõvítésre azért ezt már most látom 😛
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A medve nem játék.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nekem az a furcsa, hogy nem a csata közben, hanem a stratégiai képernyõn pörög ... mondjuk ezt csinálta az Empire TW - ban is , de ott ennyire nem ...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
A menüben, és a stratégiai térképen nektek is szétpörgeti magát a VGA ? Nincs itt valami állítási lehetõség, mint az SC2 - ben, hogy ne pörögjön ennyire a VGA ? Valami fps limiter, vagy ilyesmi ?
Nagyon zavaró ...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
színvilág,menük kinézete,elrendezés eggyértelmû h mire épít.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nem a tutorial battléra gondolok hanem a kampánycsatákra! Vagy a tutorialt a kampányban helyezték el és a tuto csaták RÉSZEI a kampánynak? És ha lejátszódik a kampányban lévõ tutó akkor utána már csak autó.battle van???
Hunor1: A csatákat lejátszhatod real timéban 😊 Én már két klánt legyöztem. Hogy a többit is lelehete még nem tudom. Még nem folytattam.
Tehát a kampányban: LE lehet játszani a (kampány)klánok elleni kis csatákat real time módban?? Egyes hírek szerint csak auto-resolve engedélyezett.
Egyesek szerint csak pár kör a tutó kampány.. tényleg olyan rövid? Vagy akár legyõzheted mind az 5 klánt akik körülötted vannak??
KÖSZI !
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ami baj h nálam sok egységnél szaggat a mozgás, kevesebbnél nem volt rossz, tehát majd elveszem a csapatszámot hátha jobb lesz.
Viszont a kampány játék erõsen gyenge nekem így az empire vagy medievalhoz képest.
A grafika NTW szinten van. Bár kicsit recés az elsimítás hiánya miatt. Kicsit keresgélni kell a funkciókat mert nehéz elsõre eligazodni a japán ábrák között. De pár óra játék után már minden a helyére kerül. A sima csatát kezdtem el elsõre de simán lemészároltak 😊 A tutoriált választva szépen végigvezet az irányításon. Már két klánt kiirtottam aki közvetlen mellettem volt. 5-6 klán van összesen. Velük lehet kereskedni és szövetkezni. Most játszottam egy ostromot, kaptam ágyút is 😊 Volt muskétás és egy kis ninja csapatom is. Az elfoglalt városban tudok képezni gránátdobó egységet is. Kíváncsi vagyok rá. Hajó csatát automata módon lehetett lejátszani eddig, de szerintem hamarosan engedi manuálban is.
A csaták elég pörgõsek, nem nagyon van idõ bámészkodni. Bár még néha néha kötve vagy az irányításnál az advisorhoz. A bérgyilkosnak ugyanazok a lehetõségei vannak mint a régebbiekben.
Szóval alapjaiban nem sok újat vettem észre eddig, csak az irányítás lett kicsit másképp kiosztva és álcázva a japán motívumokkal.
Ami nem tetszett, hogy az egységismertetõknél a sorozásnál, nem a játékban lévõ katona képét mutatja, hanem egy rajzos kis maszat képet. Így csak az adatait tanulmányozva döntesz, hogy melyiket gyártod le.
Megyek, folytatom tovább.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem kell semmi nagyot várni a demótol, van benne egy sima land battle meg egy néhány körös campaign tutorial.
High grafikán nyomtam(ez a választható legnagyobb), egyátalán nem izzasztotta meg a gépemet, pedig már 3-4 éve nemnagyon volt semmi frissítve benne, kb 8ezer egység volt egyszerre a képernyõn. Élsimítás még nincs benne, úgyhogy a grafika kicsit furcsa, de egyébként NTW szinten van.
A harcról nem sok újat lehet elmondani, kb ugyan olyan mint a Medievalban, de kicsit dinamikusabb és több szerep jut a morálnak, és a szemét szövetségesem nem átallott elárulni a csata kellõs közepén (2v2 battle van) <#hehe>#hehe>. Négy fajta egységet lehet irányítani a demoban, lándzsás,kardos, íjász és lovas szamurájokat, a lovasság nekem így elsõre kicsit imba. Sík terepen egy rohammal kivégeztek szinte egy 200fõs kardos szamuráj gyalogságot.
A zene és a menü meg az egész megjelenítés profi, nagyon adják a japános hangulatot. Én kicsit gondba voltam elõször hogy mi micsoda mert furcsák ezek a japán hangzású nevek, de hozzá lehet szokni.
én a dragon age-nél tököltem sokat, de végül a román linkrõl faján le is jött