Shogun 2 Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Gondolom kivettek belõle pár nyelvet.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

12GB máshol.....Hm.....Érdekes.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Köszi Kurfürst, régóta kerestem már ezt a "filmet". Csak a csata részét láttam párszor, az elõzményeket még soha. Valahogy nem sikerült kideríteni a címét sose ;]
zzeN
Na a Steam tölti is...15 gb ha jól emlékszek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

http://www.youtube.com/watch?v=YxAQXTNrnMA

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Hogy legyen mivel tölteni az idõt holnapig.. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ahhoz még törés is kellene... 😊
És megy a game?

jó neked, én csak csütörtökön tudom megrendelni az enyémet<#rinya>..pár képet feldobhatnál a kicsomagolt CE-rõl, láttam képeken, de kíváncsi vagyok a hadúr és az art book méretére, nomeg persze valami meszeteket/képeket is említ a tartalom leírása<#finom>
Phoenix toolkit már tud kicsomagolni.
Holnap/ Holnapután lesz tuti!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nekem már csak a tört setup kell+a crack, a többi itt figyel installálásra várva.Nem hinném hogy hetekig tartana a törés/lásd a mafia 2 -õt/
A Zavvi már feladta a Collector's Edition, remélem tíz nap alatt megérkezik hozzám. A Limited pedig péntekre érkezik hozzám. Addig kibírom a virágboltos verzió nélkül.
ozzz
Hát szerintem mire lesz rendes letölthetõ warezos verzió az több hét is lehet...
Én elõrendeltem G2 Playrõl 8900ért, és ma éjféltõl kapom a steam kódot aztán tölthetem is. Plusz a frissítéseket is egybõl kapom majd (meg valami bónuszt) és a multi része miatt se mindegy, hogy eredeti e. Arról nem is beszélve hogy torrentrõl 12 gigát letölteni sok idõ, szal én nem szenvedek vele.
Már demo alapján tetszik a játék úgyhogy nekem nem látom értelmét tesztelni elõtte valami bugos verzióval...

Majd a Crysis 2 õt fogom letölteni torrentrõl, annál úgyis mindegy. 😄

a SKIDROW crack only-t le ne töltsétek mert fake. Lejött a .rar, benne is van minden látszólag, de amikor ki akarom bontani akkor jelszót kér! Aztán van ott egy kis szöveg hogy ha a jelszót meg akarjuk kapni akkor menjünk el valami oldalra.De ahoz hogy letöltsük a jelszót ahoz el kéne menni valami fizetõs oldalra/iPod megrendelés csengõhangra és küldenek egy rahedli hangot 500huf-ért/dallam- és gondolom ha elfogadod akkor mindenképpen fogadnod kell 6 héten keresztül/ , vagy valami hülye IQ-tesztet kell kitölteni és visszaküldeni...áááhhh szivatás
ÓÓ bameg azt hittem ez már a teljes játékból van.
sorry de ez már nem nagyon hoz lázba, mivel ez csak egy DEMÓRÓL készült vidi, amit már itt sokan kijátszottak....

A teljes cikket nem olvastam még, csak a végét. 😊 Nem vagyok mûfordító. 😊

Egyszemélyes játékidõ: 100 óra

Grafika: 10/10
+ tetszetõsen megtervezett hadjárat
+ részletesen kidolgozott katonák, hajók
+ jó animációk
+ látványos effektek
+ szép csataterek

Hang: 8/10
+ ideillõ zene
+ hangulatos beszédek
+ japánul beszélõ egységek
+ hatalmas Surround-"háttérzaj" 😊
- szakadozott hangok ???

Egyensúly: 7/10
+ könnyû bevezetõ hadjárat
+ beépített lexikon
+ jól kiegyensúlyozott egységek...
- ..., de túl erõs íjászok (fordítói megjegyzés: Japánban miért ne?)
- túl könnyû pénzkereset

Atmoszféra: 9/10
+ ideillõ japán "forgatókönyv"
+ számos kis frakció
+ történelmi események
+ llsereignisse bringen Belohnungen (Jutalmakat hoz valami? 😊 )
+ merénylet-videók
- sok szöveges ablak

Használat: 7/10
+ világos menü felépítés
+ részletes tippek
+ sok kényelmi funkció
- megszokást igénylõ valósidejû kamera
- hosszú töltésidõ
- sûrû számolás

Terjedelem: 10/10
+ a teljes régi Japán
+ 9 játszható nép
+ 37 kisebb frakció
+ sok egységbónusz, kutatási cél
+ 5 történelmi csata mint ráadás

Indulás: 10/10
+ minden Klánnak egyéni elõnye
+ különbözõ kihívás
+ nyersanyagokért való küzdelem
+ vallási konfliktusok (Buddhista vs Keresztény)

MI: 6/10
+ okos manõverek a csatatéren
- immer wieder schlimme Aussetzer, folyton rossz ...
- védtelenül hagyott városok

Egységek: 10/10
+ teljes gyalogosarzenálja a régi Japánnak
+ egyénre szabhatóság
+ értelmes szerepjáték elemek
+ európai "lõporos" egységek

Újrajátszás: 10/10
+ sok stratégiai lehetõség
+ kutatás
+ dinamikus háborúk, a városon kívüli építészetnek köszönthetõen ??? 😊
+ végtelen újrajátszhatóság

A MULTIT MÉG NEM ÉRTÉKELTÉK.

Én már megrendeltem. Ha netán nem is tökéletes, majd az lesz.

Azt, hogy fasza <#taps>

Én is megveszem midnenképp, rajongó lévén megvan az összes TW eredetiben, de mielõtt megveszek egy játékot mindig letöltöm elõtte, hogy azért lássam mire adom ki azt a 10k-t.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ühüm....mit is írnak?<#nevetes1>
Nem igazán vagyok ott eme nyelvben.

spoilereztem pedig hogy van CloneDvd verzió.Az 2 db /cd1, cd2 / KÉPFÁJLT tartalmaz amit simán bemountol a daemon tools lite és kész.Pl. el is kezdené telepíteni csak ugye feljön a steames ablak és naivul rákérdez az aktiváló kódra... Ügyhogy kell majd nyílván valami törés a telepítéshez is / úgy mint a mafia 2 -nél/

Szinte 100% hogy meg fogom venni a multi miatt is, csak már annyira ki akarom próbálni hogy ha 2 nappal elõtte is de kipróbálnám a törttel ...
Csak akkor lenne magyar, ha valakik csinálnának hozzá. Az meg esélytelen. Pláne friss részhez, amihez majd jönnek a patchek sorjában.

grebber
Kár hogy az új részek nem magyarul jönnek 😞

Anno a Rome Total War is nagyon tetszett angolul nyomtam mondván úgy is tudom.És amikor már szinte majdnem enyém volt az összes terület Roma szépen betámadott.Az elejétõl kezdve azt hittem velem van és hát nem 😞

Next PC upgrade: 2022

Total War: Shogun 2 im Test

http://www.gamestar.de/

100/87 %

"GRAFIK
10/10

SOUND
8/10

Sound-Aussetzer
BALANCE
7/10

ATMOSPHÄRE
9/10

viele Textfenster
BEDIENUNG
7/10

UMFANG
10/10

STARTPOSITIONEN
10/10

KI
6/10

EINHEITEN
10/10

ENDLOSSPIEL
10/10"
Egyrészt ne szenvedjetek mindenféle vacak tört verzióval, mert úgy is lesz rendes törés.

Másrészt ha tehetitek vegyétek meg. Remélem pár hét és én is megvehetem, már ha jól sikerült.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen nem tudja a Phoenix toolkit 1.5 beta 3 <11 MAR 2011> sem kicsomagolni (frissítés után sem). Elkezdi, de megáll egy idõ után.
grebber
Steam fájlok vannak benne azt meg ki kell csomagolni de nem lehet mert a phoenix nem tudja.

A daemon tools lite ami olvassa ezeket a filékat, azt használt a fõnix helyett
grebber
De még kicsomagolni sem lehet phoenix még nem tudja.

Bezzeg a CD Gala... csak szerdán hozza ki a L.E.-t. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://the******bay.org/torrent/6236668/Shogun.2.2011.PC-%5Btracker.BTARENA.org%5D-CLONEDVD#filelistContainer

Nekem már lejött, de egyelõre még installálni sem lehet a steam miatt.Ez csak egy másolat az egyébként már sokaknak kijöt /elõrendelõknek pl már sokaknak-külföldön /lemezröl.
Na akkor be pofátlankodok már a szpojler áradatba 😄 Valaki nyomhatna majd egy linket a virágbolti verzióról, nem találom egyik megosztón se 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sõt "csinálja" is. 😄 Most nemrég néztem.

a Daemontools lite olvassa a képfiléket
nem tudom...majd meglátjuk ha lejön...
Méretes... 11.87 GiB. MDX milyen kiterjesztés? Már nem Alcohol klón mds/mdf a "divat"?

Én is várom már... remélem a teljesbe belejövök, mert demóban idõnként nagyon elpic...ázott a gép!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszi. Akkor várok még. 😊

köcce.

a CLONEDVD nevû virágboltban már kapható...igaz crack még nincs
zzeN
ide a szöveg

Persze helyesen leírva. Amúgy a makrók menüpont alatt megtalálható.

Ha tudnám mi az,<#nevetes1> megmondanám!

hogyan kell spoilerezni ? Volna egy hírem....
okos...😊
Háromszor rendeltem a zavvitól eddig. Mindig olyan dolgot ami raktáron volt, ebbõl 1 valahogyan elveszett. Írtam nekik egy sablon levelet, válaszoltak rá úgy 3 hét múlva, hogy vagy újra küldik vagy visszautalják a pénzt. Az utóbbit kértem. A másik két játék egy hét a másik tíz nap alatt érkezett meg. Elõrendelt játéknál lehet 2-3 nappal hamarabb érkezik meg. Én most a zavvitól megrendeltem a Collector's-t a cd galaxistól pedig a limited verziót. Mikor megérkezik a Collector abból meg eladom a játékot, ugyanolyan Limited van benne. Így bukok vagy 3 ezer forintot, de legalább minden meglesz elméletileg.
zzeN
Zavvi talán a leglassabb bolt, elõrendelt játék nem tudom mennyi idõ míg ideér, de sima rendelésnél 2 hét is szokott lenni.

Edorn
A http://www.zavvi.com szállítási idejével kapcsolatban van bárkinek tapasztalata? Mikorra érhet ide onnan?
(amikor megrendeltem, akkor a magyar boltok még csak alap, nem limited ed-et árultak 😞 )
Sziasztok. Virágbolti verzió megvan már valakinek? 😉