Shogun 2 Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leszedtem 1 vitágbolti version-t. Elindul + minden,de orosz. Nem tud valaki hozzá valami patch-et,vagy valami megoldást,hogy angol legyen? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Majdnem ugyanez a probléma most is a kínai patch-el aszem,vagy valami ilyesmi.

Bocs, tudom, hogy off, de megkérdezem: Annak idején mikor kijött az Empire, letöltöttem a virágboltit, de néhány kör után a játék mindíg kilépett. az elmúlt évek alatt van már rendesen mûködõ tört Empire TW?
O.o O_O O-O Végre tudom,hogy mire való! Köszönöm szépen,hogy megosztottad velünk! <#eljen>

Errõl szól a videó. És mûködik is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Az nem lufi tudtommal, hanem csak egy anyag, amibe belekap a szél lovaglás közben! És állítólag tényleg mûködhetett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem vagy egyedül. Az Empire és a Napoleon térképe néhányunknál ezt produkálja, nálam ATI-val (4850 után 6850-nel is), másnál NV-val, tehát nem vga miatt. A csaták max-on futnak, de a térkép amint írtad...
Öröm az ürömben számomra, hogy ezek szerint a Shogun 2-vel próbát sem kell tennem. Ha sikerülne találnod vmilyen megoldást, kérlek írd majd le.
köszi a linket engem érdekelt a dolog és tetszett is.
Sziasztok!

Nagyon jó a video, már nagyon kíváncsi voltam mire volt jó!
Most kezdtem a játékot, pár népnek megnéztem a kezdõterületét és feltûnt, hogy az Oda klán minden alkalommal az elsõ kör után kihal, gondoltam jó kis kihívás lesz velük Oda-ba..ni! 😊
Nagyon kemény csatákkal kell kezdeni és a 6-7. körben a Hattori klán megjelenik 20 egységgel! Nagyon hangulatos a játék és tényleg jól lehet taktikázni, az AI okosabb a térképen, a hajós csaták is érdekesek, de van egy két dolog, ami nem világos:
1. A hajós csatáknál akkor számít a vezér statja, ha a hajón utazik? Az emberei részt vesznek a csatában?
2. Multiban lehet növelni valahogy az avatar hajós képességeit?
3. A Hattoris verziót vettem meg, hogyan tudom aktiválni a plusz multi xp-t?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Djuree
kapták a vidámparkban, csak nem tudták hova tenni, leereszteni meg nem akarták, pumpa nincs otthon, szájjal felfújni meg sokáig tartana, ezért van a hátukon😄
amúgy le volt már írva a szerepe😉

Waaaaaagh!

Ha valakit érdekel miért van a testõrlovasság hátán egy bazi nagy lufi:

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Vki nezegette mar a multis reszt?Milyen valtozasok vannak?

Hmm, és ha bemountolod a az MDX filet, virtuális meghajtóként látod a file-okat? Mert ha úgy se akkor egyszerûen szar/kamu az image file, tölts le egy másikat.

Vagy próbálhatod azt is hogy egész egyszerûen átmásolod a HDD-re a bemountolt fileokat, és ott keresed meg a Phoenixxel..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Berakom DT-be,és utána a phoenix nem látja a sim file-okat.....Szóval nem értem én.....Pedig még videót is néztem,hogy kell. Na mindegy.....

Hát ha nem tudod kicsomizni akkor tényleg nem fog futni,,
A 2 MDX képfile-t elõször a daemon tools progival be kell mountolni. Eután a phoenix 1.4 beta 7 verzióval kell kibontani ill. ez tulajdonképpen az installálás.Aztán jön a kinai patch+crack. De lejjebb van a spoilerben!
A crackkal az a baj viszont hogy a mentéseket nem tudja betölteni, ezért egyelõre a virágbolti verzió tulképp egy estés program! Kipróbálásra jó mert rengeteg custom battlét játszhatsz, ill. a kampányt is próbálgathatod/bár csak addig amíg ki nem lépsz mert ugye nem tölt vissza, tehát emúgy új kampányt tudsz csak nyitni/
Djuree
még egy darabig nem lesz rendesen mûködõ krekk...

Waaaaaagh!

Én hanyagolom 1 idegig ezt a dolgot,mert senki nem segít akinek virágbolti version-ja van. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva mégsem mükszik.....Sõõttt nem is tudom kibontani.....Szóval inkább várok.....

Na mivan akkor most van mûködõ krekk vagy nincs? ELvesztettem a fonalat már 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Djuree
sztem sehogy, legalábbis én sem találtam. gondolom mindkettõt egyszerre állítja egy csúszkával..

Waaaaaagh!

Elnézést hogy újra megkérdezem de reggel óta nem segített senki....
pedig a kérdésem egyszerû:

"Valaki tudja hogy hol lehetne beállítani a kampány kezdetekor hogy a játék erõssége mellett a CSATÁKAT milyen szintre lehet állítani??

Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erõsségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erõsségét. "
Djuree
ezt a szar játékot. ostromlok, nagy túlerõben vagyok, bemászik a várba a túlerõben lévõ seregem, csapják az ellent, erre gondolnak egyet és elmenekülnek az embereim:/ ez mi? nem tudom mit basztak a tw-nek, régen nem volt ilyen baromság...

Waaaaaagh!

Úristen, a Katana Hero nagyon durva!!😊) Poénból csináltam egy custom battlet, egyenként ráeresztettem az egységeket a másik seregre, kvázi tesztelésbõl, meg néztem az öldöklést.

A Katana Hero vidáman darálta a másik sereget egymagában (meg egy Yari Heroval), úgy 650 fejnél tartottak amikor végre levágták õket.. <#wow1>

Aragorn10
Csak shader model 3 low -ra lehet állítani de ott is ugyanaz, nem szaggat hanem meg-megugrik a kép mintha lagozna multiban ki...ott idegesítõ.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Hypo
Esetleg probald meg Shader 3 at 2 re shadowt is lejebb venni es ugy megnezni.

Vicces a másolásvédelme.. kicsit olyan mint az Operation Flashpointé volt, vígan mókázól vele, aztán egy idõ után elkezdi kiírogatni hogy sajna a mentéseid nem eredeti játékkal készültek, ezért *lehet* hogy a program instabil lesz egy idõ után.

Nem lehet, biztos. Szal várjuk a jó cracket. 😊

Aragorn10
Oké megpróbálom, bár fura lenne ha ez lenne a gond mert mindkét gépen ez a gond. Az asztalin creative x-fi van a laptopon meg realtek.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Djuree
nekem anno hangkari driver miatt volt hasonló. kikapcsoltam a hardveres (vagy a szoftveres?:/ ) hangot és láss csodát mûködött😊 próbáld ki, hátha...

Waaaaaagh!

Aragorn10
Igen legálisak. a laptopon meg az asztalin is nemrég telepítettem újra.
De ahogy mondtam, az empire-el meg a napoleon-al is ez volt a bajom ott már mindent kipróbáltam. Win reinstall driverek újra directx újra, hangkártya driver újra, steam újra. CSak egyszer sikerült jobbá varázsolnom a napoleon-ban a térképet amikor a 9.x verziójú drivert raktam fel atihoz de azzal meg ugye az újabb játékok nem mennek tökéletesen. Az a vicc, hogy mindegyiknél a csata az fullon megy csak a térkép rossz amikor mozgatom a kamerát nem megy folyamatosan és nem is szaggat inkább meg megugrik de azt mindig. A régi total warokban ilyen nincs pedig azok is megvannak.

Edorn
Ha jól értem hasonló probléma merült fel valakinek a demo kapcsán. Nem olvastam végig, hogy mire jutottak, mert nem volt rá idõm, de ha jól látom driver frissítés is felmerült, mint esetleges megoldás... De nézd meg, hátha ráakadsz benne valami használhatóra:
Campaign Map Stuttering Demo
Edorn
Windows-ok legálisak? Nem valami tört win van mindkét gépen, ami felpakol egy rakat egyéb programot is a win mellé? Vagy van valami spéci program mindkét gépen, ami bezavarhat? Vagy friss telepítésû legalább az egyik gép és úgy is ez a hibajelenség?
Aragorn10
Persze, hogy nálam van amikor minden jól megy csak a térkép szaggat.
Ráadásul asztali gépen ati 4850 512mb-os, a laptopon meg ati 5470-es videókártyám van. Már, hogy lehetne nálam a gond amikor két különbözõ gépen próbáltam minden friss és mégis szaggat. Ráadásul a procik is különbözõek az asztaliban amd 3magos van a laptopban meg core i3-as 2magos.

Djuree
nálam nincs ilyen gond az ati 5850-el, és az elõzõ ati 4850-emmel is jó volt...a hiba a te készülékedben van...

Waaaaaagh!

Jakuza001
Szerintem felesleges is, mivel amit belinkelt az egy fake,kamu crack 😄

Aragorn10
A tököm tele van velük már megint. Hogy lehet, hogy az empire óta nálam a térkép folyamatosan szaggat egyszerûen hihetetlen, hogy ezt még mindig nem tudták megoldani. Ezt is megvettem erre itt is szaggat a térkép de csak a térkép. Kipróbáltam az asztali gépemen és a laptopomon is és mindkettõn szaggat a térkép és mindkettõben ati kártya van.

Szia Hunor1 - privi ment, mert nem akarom warez problémával offolni a topicot. Köszi

Edorn
Gondolom nem minden területen frissít egyszerre, mert az nagyon leterhelné a szervereket...
Sziasztok,

Tegnap a steam-en olvastam az 1.1-es peccsrõl, de a gém az auto frissítés beállítástól függetlenül 1.0. Ez az elsõ steam-es gémem, ezt nem vágom, valami ötlet?
Valaki tudja hogy hol lehetne beállítani a kampány kezdetekor hogy a játék erõssége mellett a CSATÁKAT milyen szintre lehet állítani??

Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erõsségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erõsségét.
Edorn
(persze mentéseket ne felejtsd el biztonságba helyezni, nehogy azok is törlõdjenek, ha vannak...)
Edorn
Azaz steam játékok eltávolítása (steam kliensben jobb klikk a játékra->helyi tartalom eltávolítása). Majd steam uninstall. Aztán steam install a megfelelõ meghajtóra és mappába. Majd steames játékok újbóli letöltése/telepítése.
Djuree
a steam játékokat automatikusan a steam mappába rakja a telepítõ-->a steam mappát oda kell telepítened ahova akarod hogy települjenek a játékok😊

Waaaaaagh!

lolSL
steamet rakd oda ahova a játékot akarod.

Hogyan tudom megmondani a steamnek, hogy melyik meghajto, melyik konyvtaraba telepitse a jatekot? Mert folyton a c-re akarja telepiteni de azon nincsen 15 GB szabad hely. Igy most itt allok egy eredeti lemezzel es nem tudom meg telepiteni sem. :-(

Koszi!
Pluskast
Garfikával semmi gondom. Amúgy sem full nagyítva játsza le az ember a csatákat. Az meg hogy kis emberkék rohangálnak a csatában az DX11-el is ugyan az. Szóval hülyeség emiatt rinyálni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pont ezért alakult így, mert sok a warez!!!

A pofam leszakad h 1 eredeti jatekkal ennyit kell baszakodni,legkozelebb atgondolom tobbszor is h veszek eredeit...

ehehe.. akkor lehet hogy utálták a katonái! Ezért inkább dezertáltak az ellenséghez... Amúgy nem tudom mire az a nagy rinya a külföldi oldalakon hogy szar a graf mert nincs DX11..nekem a DX9 -SHader3High -al is szépen fut nekem nem olyan zavaró a AA hiánya - egyelõre...
Pluskast
Na de ez a klánvezérem!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nézd meg hogy itt is van -e lojalitás "pontja" a hadvezéreknek, tuti alacsony volt
bizony-bizony, ez egy csúnya árulás lesz, nem bug