Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Öröm az ürömben számomra, hogy ezek szerint a Shogun 2-vel próbát sem kell tennem. Ha sikerülne találnod vmilyen megoldást, kérlek írd majd le.
Nagyon jó a video, már nagyon kíváncsi voltam mire volt jó!
Most kezdtem a játékot, pár népnek megnéztem a kezdõterületét és feltûnt, hogy az Oda klán minden alkalommal az elsõ kör után kihal, gondoltam jó kis kihívás lesz velük Oda-ba..ni! 😊
Nagyon kemény csatákkal kell kezdeni és a 6-7. körben a Hattori klán megjelenik 20 egységgel! Nagyon hangulatos a játék és tényleg jól lehet taktikázni, az AI okosabb a térképen, a hajós csaták is érdekesek, de van egy két dolog, ami nem világos:
1. A hajós csatáknál akkor számít a vezér statja, ha a hajón utazik? Az emberei részt vesznek a csatában?
2. Multiban lehet növelni valahogy az avatar hajós képességeit?
3. A Hattoris verziót vettem meg, hogyan tudom aktiválni a plusz multi xp-t?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
amúgy le volt már írva a szerepe😉
Waaaaaagh!
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Vagy próbálhatod azt is hogy egész egyszerûen átmásolod a HDD-re a bemountolt fileokat, és ott keresed meg a Phoenixxel..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A 2 MDX képfile-t elõször a daemon tools progival be kell mountolni. Eután a phoenix 1.4 beta 7 verzióval kell kibontani ill. ez tulajdonképpen az installálás.Aztán jön a kinai patch+crack. De lejjebb van a spoilerben!
A crackkal az a baj viszont hogy a mentéseket nem tudja betölteni, ezért egyelõre a virágbolti verzió tulképp egy estés program! Kipróbálásra jó mert rengeteg custom battlét játszhatsz, ill. a kampányt is próbálgathatod/bár csak addig amíg ki nem lépsz mert ugye nem tölt vissza, tehát emúgy új kampányt tudsz csak nyitni/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Waaaaaagh!
pedig a kérdésem egyszerû:
"Valaki tudja hogy hol lehetne beállítani a kampány kezdetekor hogy a játék erõssége mellett a CSATÁKAT milyen szintre lehet állítani??
Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erõsségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erõsségét. "
Waaaaaagh!
A Katana Hero vidáman darálta a másik sereget egymagában (meg egy Yari Heroval), úgy 650 fejnél tartottak amikor végre levágták õket.. <#wow1>#wow1>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Nem lehet, biztos. Szal várjuk a jó cracket. 😊
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Waaaaaagh!
De ahogy mondtam, az empire-el meg a napoleon-al is ez volt a bajom ott már mindent kipróbáltam. Win reinstall driverek újra directx újra, hangkártya driver újra, steam újra. CSak egyszer sikerült jobbá varázsolnom a napoleon-ban a térképet amikor a 9.x verziójú drivert raktam fel atihoz de azzal meg ugye az újabb játékok nem mennek tökéletesen. Az a vicc, hogy mindegyiknél a csata az fullon megy csak a térkép rossz amikor mozgatom a kamerát nem megy folyamatosan és nem is szaggat inkább meg megugrik de azt mindig. A régi total warokban ilyen nincs pedig azok is megvannak.
Campaign Map Stuttering Demo
Ráadásul asztali gépen ati 4850 512mb-os, a laptopon meg ati 5470-es videókártyám van. Már, hogy lehetne nálam a gond amikor két különbözõ gépen próbáltam minden friss és mégis szaggat. Ráadásul a procik is különbözõek az asztaliban amd 3magos van a laptopban meg core i3-as 2magos.
Waaaaaagh!
Tegnap a steam-en olvastam az 1.1-es peccsrõl, de a gém az auto frissítés beállítástól függetlenül 1.0. Ez az elsõ steam-es gémem, ezt nem vágom, valami ötlet?
Pl. kampány: nolmal, battle: very hard ?? Mert én csak egy kis csúszkát látok jobboldalt ami gondolom a kampány erõsségi szintje ,easytól legendary-ig, de nem találom a csaták erõsségét.
Waaaaaagh!
Koszi!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”