Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Konkrétan behalt minden féle oldal! Hivatalos Total War oldalról nem is beszélve!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Amúgy minden ok. velük.
Meglepõdnék ha így lenne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az Amazon-on 59 font plusz 10 font a standard postával( 25 font felett ingyenes a küldés, de pont Mo.-ra nem.)
A Play.com-on 79 font ingyenes szállítással, de Magyarországra nem szállít szerintem.
HMV.com-on 59 font plusz 2,5 font postaköltség.
Most itt találkoztam a zavvi.com-mal. Ami tényleg a legjobb lenne elméletileg 54 font lenne, meg azt írják, hogy február végig ingyenes házhoz szállítás Európában.
Van valakinek tippje, ötlete vagy tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban? Vagy lehetséges más megoldás is?
- Mit csinál az unatkozó hadvezér?
- Elfoglalja magát.
Én olyan holnap este 18:00-ra tippelnék helyi idõ szerint!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez tenyleg nem szep,h pont most baszodik el!
Majd meséltek.
Én is onnan rendelem.
<#worship>#worship>
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mitõl tud ez a játék majd többet, mint a Medieval 2 Total war, vagy az Empire Total war???
Most tegyük félre érvként a grafikát, meg tegyük félre azt, hogy Japánban játszódik! Mitõl lesz ez jobb, mint az elõzõ részek (egyáltalán nem flamet akarok kelteni, egyszerûen érdekelne, hogy mi a különbség)?
ez persze én vagyok
DEMO ANNOUNCED! The Total War: Shogun 2 demo will be available on Steam from February 22nd, 2011: http://www.totalwar.com/news/4897
Fészbukkról.
Shogun 2 gyûjtõi kiadás cikk, az ipon.hu-n