Shogun 2 Total War
-
cookac #983 Ez az egész rendszer elavult. Mert hogy van az, hogy egy évszak alatt toborzok 200 embert, feltölteni meg 2 év? Ez eddig elment, de már Rome-nál unalmasnak találtam. Az Empire-t meg sem vettem, annyira gagyinak tartom.
A CA anno létrehozott egy etalont a Shogunnal, azóta nem változott az alapelv. Nekem ez unalmas. Véleményem szerint ahhoz, hogy ismét akkorát szóljon mint 2000-ben, teljesen új alapokra kellene helyezni mindent. csakhát ugye itt nyakkendősök döntenek hétfő reggel a nyereségi grafikonok alapján, és míg azok zöld tartományban vannak, addig ebben fejlődés nem lesz.
aztán ez a kód sem kismiska amit megírtak. fejlesztgetik, tesznek hozzá, de vannak korlátai. mint ez a toborzási elv. mert én vagyok klán vezére, hozok kiképzőket ha nincsenek, megveszem ha tudom a nyugati technikát és elrendelek egy mozgósítást. aztán ha sokat áldoztam rá anyagilag lesz nagy sereg, lesz felszerelés, lesznek jól kiképzett paraszt-katonáim, ha spórolgattam, akkor hódítani sem fogok. aztán ha mindenki harcol nem lesz aki művelje a földeket, és ezzel visszaáll az eredeti állapot, a sereg hazamegy gazdálkodni, mert enni mindenkinek kell. vhogy ezen gondolatmenetet kellene követniük.
de ehhez alapjaiban kellene hozzányúlni a dolgokhoz, az pedig sok idő, ezáltal nagy kiadás, és így profit kiesés. erről szól a fáma. ha vki ezt nem látja az v. vak, v. hülye. mert ha majd kijön a Rome 2, detto Shogun 2 lesz, csak a kor, a helyszín, a grafika és a szereplők változnak, az alapelv nem. bár ne lenne igazam....