King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUÉK!!!

Szuper.

Leland: az Impeknél nagyon szépen mûxik a Fear, jól útban vannak a többi egységnek legalább, és a nem visszatámadástól, meg a tûzlabdáik miatt egyébként is idegesítõek. Teleportod nincs esetleg? Az is segíthet. Invis dettó. Blind?

Megvan a resurrection spell, megint könnyebb lesz egy kicsit... épp válni készülök, alighanem dúsgazdag lesz a törp csaj. Mindegy, csak menjen.. egy elf menyecske mindjárt más. Kell még kveszt elõtte, de most van 1.372.118 aranyam, szerintem lesz mibõl felnevelnie a ember-törp gyerkeket😊!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Elinnia, 17. szint.

Leland:

Tudtommal az archdemonnak is 7-es a kezdeményezése. Egyébként van rá skill, hogy ne legyen morálveszteség. A fekete sárkány démonok ellen szerintem is értelmetlennek tûnik, a smaragd sárkányok viszont fizikai sebzésû alaptámadással rendelkeznek, szintén 7-es kezdeményezés, valamint a hasznos speciális képességek miatt jó pótlékok lehetnek.

De én még nem jártam a démonok felé, csak törpföldön harcoltam ellenük. Mindenesetre demonesst, archdemont szívesen tudnék a csapatomban.
Ha démont veszek, akkor az nem csökkenti a többi egységem morálját? (elfek, emberek?)
Egyszer próbáltam venni black knight-ot, de minenkinek a béka s**** alá lement a morálja. Inkább lemondtam róla.
Amúgy valóban távolsági egységek hiányoznak, asszem visszamegyek cannoneer-ért, és lecserélem egy idõre a black dragont. Az unicorn-t és a horseman-t azért tartom, mert viszonylag erõsek és rengeteget léphetnek. Az a taktikám, hogy az elsõ körben csak távolsági támadást nyomok + varázslat + rage, és a közelharcos egységeimmel várok. A kör végén az ellenfél már lépett, és közel került hozzám. Ha látom, hogy esetleg visszatámadás nélkül meg tudom sebezni (pl Royal snake-el) és a második kör elején lévõ támadásommal + varázslattal kinyírom, akkor betámadom. Ha látom, hogy így nem megy, akkor phantom, vagy ice snake, hogy csökkenjen a lehetséges lépésszáma. A lényeg, hogy mindenki azelõtt meghaljon, mielõtt odaérne hozzám 😊
Csak ez mostanában nem megy igazán 😞 Démonoknál a demoness bevarázsolja a távolsági egységemet az õ egységei közé a darálóba, én meg kapok cserébe egy kis hellhound-ot (vagy mi a neve)szintén be az én egységeim közé, õ meg ugye 3 cellát is tud sebezni egyszerre.
Illetve akkor vagyok még szarban, ha nem én kezdek. Erre tartom a royal snake-et, de méginkább a black dragont. Bár múltkor mintha archdemon-nal õ lépett volna elõször, meg is lepõdtem. Nem tudjátok annak mekkora az initial értéke?
Érdekes... azért próbáld ki... tényleg te holmerre tartasz most?

Nekem eddig csak egyszer adott a beholder képessége rendes irányítást egy ellenség fölött (ami fõleg azért volt jó, mert minden ellenség õt ütötte, nekem pedig csak gyûlt a rage), de nem volt saját egységem a közelében. Én arra gyanakszom, hogy számíthat az adott egység leadership értéke, esetleg a szintje is. Már amennyire egy esetbõl le lehet vezetni bármiféle szabályt, de tény, általában a legerõsebb vagy legveszélyesebb osztagot veszem rá barátai kedélyes hátba verésére, és akkor éppen elég gyenge csapattal találkoztam.
Jameg, juteszembe. Volt szó a nem spelles, hanem beholderes hipnotizálásról (sacrifice-hoz). Úgy vettem észre - bár már nem használom õket - hogy a beholderes hipnó után akkor kapod meg _csak_ az ellenfél egység irányítását, ha van mellette saját egységed. Ilyenkor lehet áldozni, egyébként azonnal támad a kijelölt célpontra.
Egyébként az AI régebben meglepett egyszer-kétszer, de alapvetõen nem okos. Könnyen kiismerhetõ: mindig azt támadja 0. amit elér, 1. ami még támadni fog, 2. amitõl nem tud fullon használni egységet, 3. amin a legtöbbet tudja sebezni.
Ergó nem érdemes azonnal támadni egy-egy egységgel, beváratva jó figyelemelterelõ. Vagy az alacsony kezdõértékûeket kell begyorsítani, hogy azelõtt tudd használni õket, mielõtt az ellenfél megszórja. Esetleg bevédeni õket, hogy ne érje meg azokat támadni... sok-sok lehetõség van. Inquisitorokra nagyon kell vigyázni😊! Invisibility is korrekt.

Szerintem próbálgassátok, érdemes. lvl 22 overpower elf csaj hiró... (Tánya vagy Szonya😊? ) kétszer annyi manával, hipnóval jött, és hozható volt veszteség nélkül, bár hosszú csata volt.

Lesz az nehezebb is, fel a fejjel... már ha "normál" sorrendben irtod az ellent, korábbi tapasztalatok nélkül.
A "nincs elég unit" gond meg még durvább, ha esetleg emelt nehézségen újrakezdenéd... persze mindenre van megoldás, ha visszaolvasol, vannak egységgyártós hsz-ok.

update: lvl 21 mage, imposs, még mindig 0 veszteség: végre megvan a 30-as intelligencia, +1 kör hatás a varázslatokra, álomszerû. Elf szigeten vagyok, de szép lassan vissza kell mennem törpökhöz démonozni. A spiritek szintjei 16-15-15-16, már azon kell agyalni, hogy tudjam õket használni, olyan rage mennyiség kéne nekik, hogy annyi a büdös életben nem lesz. Nagyon rosszul lépik a szinteket. Shebai.

rotator
Normal, gondoltam, hogy majd a hard és impossible módokat a másik két kaszttal próbálom ki, de talán jobb lett volna hardon kezdeni.

Milyen nehézségi szint ez?
hi vki el tudná küldeni a [email protected] e-mail címre a magyar fájlokat elõre is köszi
rotator
Level 10 körül vagyok, de szinte még mindig a kezdõ egységekkel nyomulok. Sajnos lovagból összesen 23 volt az eddigi térképeken, pedig az egy sebezhetetlen unit, egyszer nem tudtak még kinyírni belõle, viszont zavar, hogy nincs belõle annyi, hogy kilegyen a létszám. 😞 4 távoli unit van, meg 1 közelharcos, az elsõ körben eldõl, lesz-e egyáltalán veszteség (gyakorlatilag szinte alig volt a játék során). Nekem tetszenek a párbeszédek, nagyon jóféle humor van benne. 😊)

Szabi84
Én is már 8. szinten vagyok harcossal normál fokozaton. Míg megszereztem a ládát elég nehéz volt a játék most valamivel könnyebb, meg kicsit pörgõsebb is a rage miatt, rusholni kell nehogy elfogyjon a düh😄

Nagyon addiktív a játék, bár a párbeszédes részek elég bénák. Egyik válasznál tök kedves a fõhõs másiknál meg egy paraszt, de mégsem lehet elmozdulni egy jellemirányba sem, pedig jó lett volna gonosz karakterrel is játszani. Például a mocsárban összevissza küldözgettek a békák a hülye zászlójukkal, és az egyik válaszlehetõségnél ott volt hogy a hõsöd megelégelte a futkorászást, megtámadja a békát a várban. Na mondom úgyis elegem van ebbõl a köcsög békából, majd móresre tanítom le is gyûrtem a seregét. Majd ezután rákattintottam a várra, kíváncsi voltam mit szól az akciómhoz. Erre boldogan üdvözölt mit egy rég nem látott utazót, pedig két perce rúgtam szét a pofáját!!!<#idiota>
Ezekre a dolgokra jobban odafigyelhettek volna de ennek ellenére nagyon élvezem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kandurex
használj démon egységeket, azok a legtápabbak ott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

royal snake az minden ellen jó😄
black dragon nem igazán jó a tûz sebzés miatt a démonok ellen, akkor inkább emerald mert annak fizikai a támadása
hunter jó lövõsnek de kéne még 1: pl küklopsz ha találsz eleget vagy evil beholder vagy cannoneer
unicornis meg horseman az meg olyan átlagos nem tudom helyettük mit kéne

támadó varázslatban pedig egyértelmûen geyser😊 vagy ice snake ha kis területen vannak az ellenek
aztán lehet használni a szokásos phantomot 😊

ill ajánlom h csináld meg a küldetést minél hamarabb ami adja a keru's swordot mivel +30% attackot ad a demonok ellen a +3 attack és intelligencia miatt😊 ehhez balra fel kell menned a "levegõbe" és ott kb a 3. szigeten adják a küldit h menj át ultraxba a sárkányok világába és szerezd meg egy tojást... nem muszáj ellenük csatázni, el lehet simán lopni a tojást csak futni kell😄
Most mentem át a démonok földjére, és sajnos mindeki strong, meg very strong, elég nehéz így, illetve lehetetlen veszteség nélkül csatázni.
Viszont rögtön az elején találtam egy mágust, akinél tudok venni unicorn-t és hunter-t, pont ennek a két egységemnek nincsenek utánpótlásai a csapatomban 😊
Valakinek ötlet, hogy mi a jó kombináció démonok ellen? Mert a tûzvarázslatok annyira nem... Illetve mely egységek a jók. Jelenleg vana a csapatomban Unicorn, hunter, royal snake, black dragon és horseman.
Biztos, mint a halál.
A sült patkányok hatása végül is biztosan permanens?
ellenfél sárkányára is hatni kéne 😊
80%os a mágia elleni védelme nem 100

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dalmar
Megtudná nekem mondani valaki,hogy a fekete sárkányra miért hat az armageddon? Természetesen csak a sajátomra hat az ellenfél sárkányára nem.
Elméletileg tûzbiztosnak kellene lennie,meg mágiabiztosnak...
Ez elég bosszantó jelenség.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Szabi84
Próbáld meg más grafikai beállításokkal.

Magyar verzióra lehet patchet és modokat tenni? Pl. azt ami felnöveli a betûk méretét stb.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rotator
Nem használsz valami hülye Cpucontrol jellegû progit?

Sziasztok!

Lenne egy technikai jellegû problémám. Megvettem eredetiben a játékot, egy ideig gond nélkül, a legmagasabb felbontáson ment, de 2 nap után véletlenszerûen kék halál képernyõvel kifagy.
A rendszerem bõven megfelel a kért gépigénynek. Megpróbáltam feltenni az 1.7-es patche-t, új videókártya drivert, de semmi változás. XP alatt nyomom, csak itt van gond, Vista alatt tökéletesen fut.

A kék halálos hibaüzenet ennyi: INVALID PROCESS ATTACH ATTEMPT

Találkozott már valaki hasonlóval?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

balee4
Ok, köszi, akkor egyelõre míg nem találok jobbat, marad Feanora 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szvsz próbáld ki mindet... olyan, hogy legjobb, nincsen. Ez a törpeasszony is poén... egy darab törpe egységet nem használok, tehát mondhatnók, hogy nem a "legjobb". Meg most gyött épp a harmadik gyerek... jól ledobta magáról a regáliát, azt most pakolhatom a fölös egységeket. Gáz.
Najóccakát😊!

balee4
egy paplovag karinak, melyik a legjobb feleség szerintetek?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
Thx 😊 bár ezek alapján is a Feanora a nyerõ asszony...legalább is keveset brekkegett <#vigyor>

...pár csók és mindig meglett nyugodva jól. <#ravasz1>

Egyébként végigjátszottam, határozottan jó volt, az Elf város zenéje is a toppon volt, és ami nem meglepõ, természetesen a Blizzard és a Square Enix is feltûnik a speciális köszönetek között, ami teljesen normális, ha jó játékkal játszik az ember. <#eljen>

balee4
Szerencsés James-es küldit hogyan érdemes megoldani? Megöljem Vörösszakállt és akkor ingyen odaadja a térképet? Vagy: öljem meg inkább õt (vagy õt is, dupla XP 😄) (100k-t nem fizetek ki a térképért)

Kandurex
Tényleg, milyen feleség jelöltek vannak a játékban? Fõleg az érdekelne, hogy teljes gyerek "felszereléssel" mit adnak 😊

Megaszakad az ember szíve, kirúgni a szépséges Mirabellát. 3 gyerek: +5% leadership és +30% mana. Mindegy, törpével még úgysem voltam...

Helyzetjelentés: lvl 16, elugrottam sárkányokért elfland-re, még mindig nulla vesztett egység. Így zöld sárkányokkal sokkal könnyebb (alapból 7 + kétszer 3 a fantomokkal). Sajnos alapból nem használhatom a Royal Thornokat és csemetéiket, meg semmi fel nem támaszthatót, pedig, ahogy írta is valaki, nagyon jók. Hiába gyártottam a rahedli lovagot és lovast, õk sem férnek be a csapatba... pedig vannak ellensárkányok (egyelõre csak 10-15). Az áldott griffjeimet pedig ugye leváltották a Green Dragonok... ehh.
Na meg az ork sámánokat sem tudom használni, hiába jók: kicsit késõn, de észrevettem, hogy utálja az egyik tárgy a fejüket, ami 10% bónusz XP. Ez van.

Zóanagyvarázsló: ok, kösz az infót!

azt csak a mágus tudja😊 meg az alchemyt...
nincs arra mód, hogy paladinnal körönkét két varázslatot is megeresszen valahogy az ember fia? 😞
rotator
Nagyon addiktív ez a játék... fel kell húzni a csörgõórát, hogy az ember éhen ne haljon mellette...

Szabi84
Szevasztok! Nekem is megvan végre a játék, nagyon jó a hangulata, olyan régen játszottam már a Heroes 3-al, de most visszatértek az emlékek😄 Nagyjából olvastam a fórumot sokan írták hogy elég nehéz a játék, fõleg harcossal. Namost én beszari módjára csak easy-n tolom<#smile>, de adhatnátok pár tippet mire érdemes feltétlen figyelni harcos karakternél. Nehogy valami rossz elosztással elszúrjam a karaktert. Ja és a fordítás szerintem jól sikerült. Thx és kellemes ünnepeket

Tekercs nélkül is le lehet lépni a kalózhajók elõl, nincs köze hozzá.
vsly
<#worship>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kellemes Ünnepeket!

Kings Bounty: The Legend - Rajongói oldal:

# RENDSZERKÖVETELMÉNY
# A MOD
# A DICSÕ MÚLT
# TIPPEK & TRÜKKÖK, CHEAT
# A 13 OBELISK HELYE
# TRAVEL MAP
# MAGYARíTÁS
# FÕKÜLDETÉSEK

TÉRKÉPEK
# DARION
# FREEDOM ISLAND
# KORDAR
# ELLINIA
# LAND OF DEATH
# DEMONS' LAND
# MUROCK
# EGYÉB HELYEK

INNEN TÖLTHETSZ,NÉZHETSZ,STB. Jó játékot!!!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Nekem mage-el 1 kör volt haas 😊

Üdv!

Sokadik (asszem negyedszerre) nekifutásra csak sikerült Haas-t lenyomnom...
Elnézve itt a sok elõttem szóló karakterlapját, nekem a paladin nagyon átlagosra sikerült a maga 15-16-15 értékeivel.. igazán sem nem erõs, sem nem varázslózseni...
Érdekes, hogy az utso csatát gejzír-soul drain és gizmo (!!) kombóval tudtam megcsinálni.. Jah, és a végén 1 pont híján lettem 5. a listán

Nna, kellemes Ünnepeket!!
Kellemest oda is stefan, szevasz.

Mi sem játszunk vele annyira régóta... a szigeteken egyelõre a zászlók gyûjtögetésével foglalkozz, meg szedd föl a sok elhagyott ládát, ásd ki a rejtett kincseket stb. Sokkal nagyobb lehet a sereged, ha elõbb körbenézel mindenhol és gyûjtögetsz. A szellemhajós küldetést mindenképp csináld meg, amikor a bocsánatért vissza kell menni a abbéhoz a temetõben, ha jól emlékszem, az nagyon sok tapasztalat volt, és nagyon rövid idõ.
Hogy milyen csapattal érdemes menni, az abszolút ellenségfüggõ, nekem a különbözõ várakban minden fontos egységbõl van egy jó maroknyi. Ami biztos, hogy a vérfarkas elfek azok _nagyon_ jók Freedom Islandon, volt olyan várfoglalás, ami nélkülük lehetetlen lett volna veszteség nélkül. Szóval élõhalottak ellen papok és társai, alacsony szintûek ellen vérfarkas, ordít egyet aztán jóvan... majd alakul.
Nem rossz a csapatod, bár a lovagok azon kívül, hogy bírják az ütést, a sárkányokig szvsz haszontalanok, sokkal jobb egységek is vannak... Evil Beholder pölö.
Jamest eddig mindig levertem, most is. Igazából csak az XP miatt.
A mágus az erdõben szerintem bugos, ha túl sok pénzed van, akkor írja ki, hogy nincs elég. Az ezüst kard egyébként +30% sebzés élõhalottak ellen, lehet, hogy nem éri meg a rúnákat, amiket kér érte.

Hali!

Elõször is BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET mindenkinek!!!!!

Én nem olyan rég játszok vele, és lenne egy-két kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Az elsõ pályáról csak kb négy küldim maradt meg mert az ellenfelek lehetetlen vagy nagyon erõsek, bár a varázsbotot azt már próbáltam megszerezni, de túl nagy volt a veszteség.
A szigeteken járok és nem nagyon tudok kit legyakni mert igen erõsek az ellenfelek. 29 fõmágus, 22 lovag, 19 alkimista törp, 115 pap, 82 királykígyó és még meg van a 14 lovas sértetlenül az elsõ pályáról. Ti milyen csapattal toltátok a szigeteken, vagy kiket érdemes megvenni?
A szerencsés Jemes-t levertétek vagy kifizettéte a 100k-t?
Ja és még valami, van egy ezüst kard a Verloni erdõbe amit a mágus csinált de ki kéne fizetni, meg van hozzá minden még is azt mondja hogy nincs elég pénzem.

köszi

Kösz az infót a tekercsrõl, már rémlik is az a vízbe csúszott ház!

Mellesleg most rémlik csak, hogy az elsõ végigjátszásnál mennyi mellékküldit hagytam ki.Pontosabban, nem kihagytam, csak nem mentem vissza olyan NPC-khez a már bejárt területeken, akik újabb questeket adnak.De így még érdekesebb!<#eljen>

Amúgy az azért jelzi a játék zsenialitását, hogy ennyi idõvel a megjelenés után más progik topikja már rég behal, itt meg még mindig nyomják a sódert a fanatikusok...!<#nevetes1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

vsly
Magyarításra lenne szükségem....
Tud valaki segíteni?...<#whatever>
Elõre is köszi...<#worship>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Akkor jól van, megtaláltad... nem sok dologra jó, az egyik, hogy skellie archerekre is hat, a másik meg a gigászi méretû medvecsapatokat helybõl bealtatja...
A patkánybifsztek meg a törp bányászoknál van, az elején még mikor a térképért mész a fõ küldetáshez. Kemény 50 aranyért adnak egy darabot, csak ki kell venni a szájukból, és a hatása permanens: -50leadership +2mana és +2rage. Késõbb kapható törpöknél is, bolti anyag, 30 vagy inkább 40 arany asszem, itt már tömegcikk, teszkós.

Sztem meg nagyon kemény, én 5000-6000 sebeztem 1 lövéssel minden egységen akkor számold ki hogy 4x simán tudtam lõni, keményebb egységekre toltam azt a tûzsebzést okozó mist varázslatot ami csökkentette a tûzzel szembeni ellenállásukat és még többet ütött rajtuk az armageddon! Egy csatában simán tudtam 4et tolni (3. körben már megvolt a mana regenerálódás miatt) és ha mind a 4et el lõttem akkor már nem sok egysége maradt, azokat más varázslattal + ragel + még az én egységeimmel minden nehézség nélkül lenyomtam! A másik az hogy nem volt csak 2 slotban egységem! Az uccsó pályán így vertem szét mindenkit pillanatok alatt! Persze ahol sok démoni egység volt ott nem volt jó ez a taktika viszont minden máshol igen! Én karakteremmel ütött ez a taktik!

Kandurex
Armageddon nem jó, saját egységet is sebzi és 6k sebzésnél ez majd 2k dmg ami nem elhanyagolható...még a fekete sárkány mágikus immunitásán is átüt (ami megjegyzem furcsa, bár, további ilyen furcsaság, hogy a manó tornyok is tudják lighting -el sütni szegény feketét). A 4k sebzés 20 sárkány ellen semmit nem ér. Nagy csapatok ellen, különösen itt a vége felé szerintem nem létszükség a káosz mágia, inkább az apró, de hatásos trükkök, phantom, különbözõ mass kategóriás varázslatok, meg ilyenek...

(néha keverem az angolt a magyarral, sry --->phantom, lighting stb,. sry)

armageddon? 😊

nekem is 40et szed le, de csak akkor jó ha nagy tömeg ellen tod használni és csak 1 enemyt sebez, a tûz esõ is jobb, 4000 körül sebzés azért elég jó területre
ha ennyire bejönnek a rageek miért nem harcos karaktert indítottál? 😛

Kandurex
Mondjuk a kaszásnak a lélek lopó skillje nem rossz, most 40% -ot vesz el...mutass jobb spellt ellene 😊