AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • totya4
    Én csak annyit tudok mondani, hogy ha ezeken rágódsz, és ezek ennyire zavarnak, akkor kerüld messzire a műfajt

Minden dolognak vannak pozitív és negatív oldalai. Nem az a lényeg hogy vannak negatívak, hanem az, hogy a pozitívumok meghaladják-e a negatívumokat. A "rágódás"-t te alkottad meg és ezáltal félre is értelmezed, én szimplán belegondoltam abba hogy hogyan lehetséges az hogy a támadás nem adódik össze, és ezt leírtam. Ha ez neked fáj, akkor neked kell messze elkerülnöd... a gondolkodást :)

Amilyen páncélja pedig a lovagnak van a játékban, pusztán egy vasvillás döfésnek semmit nem kellene érnie

Nem tudom láttál-e már vasvillát. Többféle is van. Kezdjük ott hogy a lovagod a földre esik rögvest, hiszen 10 paraszt rögtön agyonszúrja a lovat. Hogy nem tudják 10-en körbeállni? Láttál te már életedben lovat? Segítek, effektíve hosszú állat, 10-en simán körbeállják. Főleg ha a vasvilla hosszát is figyelembe vesszük ami az ellipszis sugarát megnöveli. Ott tartunk hogy ló kimúlt, lovag a földön. Szerintem a sisakrostélyon simán átcsap a vasvilla, főleg egy ásóvilla, de ha más nem elkezdik püfölni amíg mozog szerencsétlen... de ha mégis olyan istentelenül szuper az a páncél akkor ha más nem, lecsatolják róla :)