2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Djuree
    a medve követ téged...
  • Landor
    ott lesz az a szekér mellett; kicsit délre, majd nyugatra
  • totus
    A plugenest nem tom,de a megvét csak terelgetni kell vissza az állatkerteshez.Ha nálda van a növény akkor a medve mögé mész és visszatereled.
  • totya4
    Jó napokat. A fehér színű medvét szerintem megtaláltam egy barlang közelében, viszont a kezesbáránnyá tevő növényt nem tudom részére átadni evés céljából. Két menüje van ennek a növénynek, az egyik a használ, de azzal csak a hős megrágcsálja. Másik az infó. Szerintem le kéne ejteni vagy elásni, de nem jöttem rá hogy.
    A másik hogy a király keresi az elveszett plugenmicsodáit, de az első térképen nincs meg az összes, más térképekről is lehet majd szerezni? Mondjuk van 1-2 ellenség az első térképen amit nem csaptam le, de azok nagyon erősek.
  • Landor
  • Kandurex
    Van ilyen bot, az elején lehet megszerezni és fejleszteni, azt hiszem valamilyen druida a neve, na az add egy jópofa 50% +damage -t minden állat támadáshoz,..nagyon brutál!
  • Szid
    Ott nekem ágyúsokat kínál.
  • Szid
    Alkimistának nincs kozelharci levonása, tobb egységet is tud egyszerre sebezni. A torpe ágyús meg igen gyors. Az a leggyorsabb egységem (márha éppen nem használok királykígyót)
  • farferi
    Távolsági egységet én nem vinnék, gyorsan odaérnek melléjük és nem tudnak lőni.
  • totus
    Szid!!!Van magic valley-ban van alkimista labor.A halál könyve mellett.
    http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=37&rowstart=1
    Itt nézd meg.magic valley-ben 11.-el van jelölve.
  • totus
    Van 5 black dragonom,109 fehér meg 95 fekete unikornis,220 vadász,meg 160 druida.A vezetői képességem csak 13785.Tehát még van hová erősödnöm.Mek küzdök a holtak földjén azt utána neki megyek karadornak.
  • farferi
    Én is hasonló cipőben jártam, de másodjára simán levertem.Igen, a holtak földjén győzz le mindenkit így erősödj.Nem tudom milyen sereged van , vigyél fehér meg fekete unicornist azok jobban sebzik őket.Én még griffet,sámánt meg lovast vittem.a griffel rá kell repülni a kőre és szétverni hogy ne töltse a mannát karadornak.Az többiekkel meg próbáltam a necrokat, meg aaz íjászait szétverni.a többi persze addig ütött de utánna már könnyű dolgom volt.
  • Szid
    én is itt tartok. 23 szinten harcosnak 18300 leadershipp az elfogadható?
    Csapatomban meg óriás, nyilas, ágyústorpe, meg valami utoember (kardos, medve van ). A kedvencem az alkimista meg sajna már elfogyott és nemtudok az elfeknél sem a hulláknál ilyet venni.
  • Landor
    kb itt tartok én is!
    vettem egy rakat csontsárkányt azzal mentem arrafele :D
  • totus
    Nekimentem Karadorna,de elxcsázott:(21-es vok harcos.Az támadásom 13 ,a védekezés 22 az inteligencia 9.Mi a jó hogy tom magam legkönnyebben feltápolni a harcra??Néztem h van ilyen küldetés:"Beszéljél a Tree of Life-al, és segíts neki az élőholtak elleni harcban. Magyarul irtsd ki mind a két térképet, és keresd meg a Tree of Death-et."Tehát ha ki írtom az élőhalottakat sötét pusztaságból és a halál völgyéből ,Akkor tudok sok tapasztalatot szerezni->fejlődök->legyakom karadort!!!:)
  • totus
    Ment!
  • Cannon3all
    Sziasztok szeretném kérni, ha valaki lenne kedves és elküldené nekem a játék magyaritott fájlait azt nagyon megköszönném.Emil cimem:[email protected]

Köszönöm a segitséget--
  • rotator
    Én is azután vettem csak meg a játékot, hogy megbizonyosodtam róla, lesz olyan jótét lélek majd, aki az angol fájlokat átpasszolja. :S
  • Djuree
    ez így van. de nekem rpg-knél muszáj használnom mert annyia nem tudok hogy rendesen értsek mindent. 70%-ban megértem de ez kevés egy rpg-ben. amúgy más tipusú játékban én is maradok az angolnál. nagyon gáz magyar fordítások vannak...azért hálistennek már javulófélben vannak...
  • HaaS
    Hehe, valahol leírtam már jól, ki is esett gyorsan... és lusta is vagyok. Ne rám figyeljetek:)! Valóban a -50es a jó megoldás.

Off Zónak: na többek között ezért iszonyodom a magyar fordításoktól. És sajnos úgy öt éve már azért kell harcolni, meg külföldről rendelni játékot, hogy nehogy az - _általában_ véve - hozzá nem értő, játékot nem ismerő, háttéről semmit sem tudó, ráadásul rossz angollal rendelkező magukat "fordító" címszóval reklámozó emberek, cégek elrontsák azt, ami jó. Persze hogy nem mindenki tud angolul, aláírom. Én félig játékokon tanultam meg a nyelvet (azért azóta már töltöttem pár hónapot itt-ott), és a generációm nagy része így van ezzel. Nem árt az. És tényleg nagyon el tudják rontani a játékot. Aki olvasott pölö Icewind Dale kézikönyvet magyarul (erről anno írtam is egy cikket egy másik fórumon... először sírtam miatta, aztán ideges lettem... ma ha röhögni akarok, előveszem és olvasgatom), vagy játszott a magyar Etherlords-zal (bááh), az tudja miről beszélek. Röhej.
    Aztán ott van az, hogy a magyarra átírás következményeképp hiába veszem meg az eredeti játékot, van olyan patch, addon etc. ami egyszerűen nem rakható fel, mert magyar. Ez is röhej.

Mindemellett _minden elismerésem_ azoké, akik belevágnak egy magyarra átírásba, én is vettem részt ilyen projektben, hatalmas meló, de megéri.
  • Zóanagyvarázsló
    Pontosabban:
    -50 leadership, +2 mana, +2 rage

Én egyébként nem tudtam boltban venni, csak a törpe bányászoktól (Creiston), egyszerre hát volt nálam, és el is használtam őket. Na majd még próbálkozom.

A magyar fordításban pedig elrontották, angolul valóban nem éppen úgy szól az a mondat.
  • Djuree
    :D
    végülis lehet hogy elfordították, nem ez lenne az első.
    vagy lehet hogy időleges, de nagyon hosszú ideig:)
  • HaaS
    Nincs mese, ki köll próbálni. Én állandóra emlékszem az angol eredetiből, és úgy is tűnt. El nem indítom egy ideig az biztos:).
  • Djuree
    elvileg csak időleges. legalábbis a magyar fordítás ezt írja...
  • HaaS
    Zó: engem is érdekelt, próbálgattam... az én megfigyelésem szerint egyszerre három lehet nálad. Tehát ha megeszel kettőt, és folyton beszélgetni próbálsz a bányászokkal, akkor random, de feldobja a dialógot a patkányról ismét. A bánya kitakarítása után már nem működik a dolog.
    Később lehet venni boltban, de gondolom a kérdésed nem erre irányul.

totus: -150 vezetői, +3 mana _és_ +3 rage, hatás permanens. Tehát jó dolog, kár volt eldobni.
  • totus
    mire jók azok??Már volt egyszer 2 db de eldobtam a parikat.
  • Zóanagyvarázsló
    Összesen mennyi sült patkányt lehet venni? Itt hatot írnak, de egyeseknek állítólag sikerült többet is venni.
  • leslie666
    Sziasztok! Elcserélnék egy eredeti Kings Bounty játékot egy eredeti Heroes 5 alapjátékra.
  • totus
    jaja törést.Akkor az volt a gond,mind1 ezt is tudjuk:)
  • Zóanagyvarázsló
    Törést használtál hozzá? Mert abban ism lehet a hiba, mitn írtam, nálam az 1.7-tel nincs semmi gond.
  • totus
    Az 1.7-es patch nem jó,nekem bugos volt tőle a játék.Nem tudtam bemenni a Kődarilla kocsmába,lina-t sem tudtam aktiválni,mert ha odamentem a generátorhoz akkor nem történt semmi, újraraktam a game-t csak az 1.6.5-ös patchot raktam fel most faxa.
  • Djuree
    én azzal a lovagossal játszottam volna de mivel időre ment nem foglalkoztam vele, mert én szeretek csak akkor támadni ha már ki van épülve a gazdaságom meg a seregem és aztán csak egy durva sereggel végigmenni mindenkin:) de ez nem jött össze mert nem lett volna annyi idő. voltak időhosszabításos trükkök fáljátírásokkal de az meg bugos volt:(
  • Zóanagyvarázsló
    FélOFF(-ok):

Jó játék is ám ez mind (bár a MoM még nekem is kimaradt, de tudom mi az), viszont más-más stílust képviselnek.

Djuree:

Melyik Total War megy kimondottan időre? Hirtelen a Mongol Ivasion jut eszembe, ahol japánokkal nem érdemes sokat kényelmeskedni. (És egyszer - azt hiszem hardon - sikerült két éven belül elkergetnem a mongolokat, a sereg nagyja partra sem tudott már szállni.)

Ha jól belövöd a DOSBoxot, akkor nem igazán vele probléma. Legfeljebb 20 játékból egy nem kompatibilis még vele, de nekem eddig összesen eggyel volt problémám. (A Bioforge volt az, viszont másnál működött. Igaz, én nem egy abandonware oldalról letöltött rippel próbálkoztam.)
  • Djuree
    műxik dosboxxal rendesen? mert annak a proginak mindig szokott valami gyíkja lenni:S de majd kipróbálom, köszi.
  • Djuree
    hát igen, de ezzel nem akarok szórakozni:)
  • gandrus
    http://www.dosbox.com/

Ezt feltelepíted, majd a magic.exe-t "rádobod" az asztalon lévő dosbox ikonra.
  • Landor
    dos flopilemez berak, bootol és örül :DD
  • Djuree
    letöltöttem ezt a mom-ot. de hogy kell elindítani? a magic.exe-vel nem megy:S
  • Micsu
    jaja, na meg kingsbánti kieg
  • Djuree
    vagy várjuk a disciples3-at:)