King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ötlet?
én karandorral szoptam egy kicsit meg az egyik sárkánnyal a mazeben, akinek geci sok démona volt de azt is lepirkantottam
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
elõször anyáztam hogy csak 6 piros rúnáért keresgélted az obeliszkeket de utána csak jobb lett a kedvem mikor az elf királynõhöz vittem a térképet 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
fandor obeliszjei közül csak egyet nem találtam még meg, a piramisnál jobbról a 3. nem ég, nem tudja valaki hogy az melyiket mutatja?
A magic templonba felajánlották hogy csinálnak egy ezüst kardot, de kell hozzá 2000 arany, 2 zöld rúna meg kristály.
Nekem ez mind van de még is azt mondja a karakter hogy nincs elég arany, de közben meg van vagy 40000!!!
Valaki segítene?
köszi
erre gondolsz.
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=37
van egy kings bountys magyar fan oldal annak mi a címe?
Én Mage-el végigtoltam, asszem LVL 29-ig mentem el. Arra viszont emlékszem, hogy magasan a legnehezebb csata a BAAL + Kristály csata volt. A végsõ csata 2 db armaggeddon volt..... (38-as int-el nem nagy mûvészet lezúzni az ellent. Persze kell a Higher Magic 3-adik szinten)
Most harcossal tolom és Rage mániákus vagyok😊))))
global: muse elf lvl 160+
34 int, +20% to damage spells (ezt egy sisak adja). Amúgy minden cuccom int-et ad, attack asszem most 6, defense meg viszonylag magas 16, mert mindig ezt dobta a gép szintlépésnél.
A legerõssebb varázslatom jelenleg, ha egyszeri sebzést nézek, akkor az Ice snake (ezzel centerben 5460-at sebzek ha semmi +vagy- nincs az ellenen).
De fire rain ugye 6 cellában 4500, az nagyon durva. Azért szeretem az ellenfelet "tömöríteni",ezért néha használok ice thorn-s (ez a jégkirálynõ egyik képessége) Mire szétverik, vagy megkerülik már egészen össze tömörülnek, és akkor nincs menekvés.
Viszont a firerain tényleg nagyon jó, a leggyakrabban használt varázslatom, nekem már 4500-t sebez cellánként. (és ha növényre tolod vagy esetleg fûszerezed egy kis greasy myst-el akkor üt nagyon)
Nekem is kéne a magyarítás. Valaki fel tudná tenni?
Elõre is köszönöm😊
Pont tegnap nyomtam le, nem volt egyszerû, de azért vészes sem. Amúgy 21-es vagy 22-es szintû mage-em van, elég magas int-el (34?). Fõleg támadó varázslatokra specializálódva, kevés "trükkel". A taktikám eleinte nem volt jó, elk*tam 1 teljes környi (2db) varázslatot + 1db rage támadást a z egységeire, mire észrevettem, hogy a kastély falában a a kõoszlop nem dísz <#schmoll2>#schmoll2>
Na aztán második körtõl csak a kõre nyomtam az áldást (2 varázslat, rage támadás, elf íjász, evil beholder távolságiból). Közben én direkt nem nyúltam a fapalánkokhoz, úgy voltam vele, hogy az az ellenfélnek +1 kör míg lerombolja, csinálja õ. Én mindig csak vártam a közelharcosaimmal. (royal snake, white unicorn, horseman). Aztán kb 2 kör alatt lenyomtam a követ, utána már "csak" az egységei maradtak. Azonban még egy dolgot elszúrtam, mégpedig, hogy nem támadtam egybõl a necromancer-t, és így minden körben feltámasztott egy egységét necromancer-rel, egy másikat meg necro call varázslattal. De mindegy még így sikerült, bár a végén már scroll-ból varázsoltam, mert nem maradt manám. (erre jó a scrollból megidézett magic spring)
Ennyi, de mindezt mágussal, nem tudom Te mivel nyomod, így nem volt nehéz még hibákat elkövetve sem. Viszont hosszú csata volt 8-10 kör biztos.
A hadseregem most erõs, a fõszigetet 3/4. részt letisztítottam úgy, hogy egységet nem vesztettem. Viszont varázslatom, csak gyógyító van, területre sebzõ zöld vagy piros varázslat, még egy sincs.
Amúgy észrevettétek, hogy harc nézetben az alt gombot lenyomva, megjelennek az életerõ csikok, állandóan mutatja ellenfélnél is, mennyit képes lépni, és hogy ki hányadikként következik a körben? Piszok nagy segítség.
Egy csomó mindent máshogy kellett csinálnom, mint a korábbi félig rossz, félig jó karimmal. Egyrészt Mark király palotája mellett lévõ tolvaj zombivá vált feleségét átcsábíthattam magamhoz, így lett egy zombi feleségem 😄 Nagyon kemény 😄 A fény harcosának 😄
Most a béka hercegnõt sem dobtam oda a hercegnek, inkább kiszabadítottam a társait, és azt is feleségül vettem.
Király játék ez, egyszeri végig vitelre is hosszú, de ahogy nézem, nem csak egyszeri kijátszásra alkalmas.
Ez nekem már simán az év játéka 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Magyarítás /esetleges peccsek stb./ témában segítene valaki?
Köszi!
fotográfik kolomp edisön :D
a kõ + õ is folyamatosan élesztgetik újra az elõhalottakat, egyszerûen nem lehet lenyomni
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egy kis jótanács kellene a (gondolom) utsó csatához...
A törpök óta tisztán dwarf sereggel játszom (miners-tól giant-ig), és elég szépen végigküzdöttem magam egészen a nagyteknõs hátán dekkoló Haas galeri-ig... de itt megállt a tudományom...
Paladin (lvl 28, Rage/Mana: 88/96, A/D/I: 15/15/19, kb. 24k leadership)..
Az a 60-70 sárkány plusz egyéb szépségek eddig kifogtak rajtam.. már próbáltam más csapat összetétellel is (Black és red dragon, knight, inquisitor és horseman): itt már az összes sárkány kimúlt, de a többi akkor is megmaradt...
Szal az lenne a kérdésem, mivel lehetne nekimenni ennek a csapatnak?
vagy ha eredetiben megvan akkor ott gondolom adtak magyar kézikönyvet 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ahogy azt kell, töröltem a dokumentum könyvtárat, vele együtt a KB mentéseimet. És már a fájlvisszaállító sem tudja visszavarázsolni.
Szóval ha egyszer lesz erõm, akkor biza kezdhetem újra a játékot :S De talán akkor már jobban fogom csinálni legalább.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
26-ról 46-ra az inquisitorokkal meg hypno+sacrifice volt.
Hátha érdekel: most ugye nincs Hypno-m, se EvilBeholderem tehát sokkal nehezebb a dolog, de örömmel jelentem, hogy lehet egységeket kreálni a semmibõl (veszteség nélkül). Most éppen építem a seregemet, másra nem is figyelek a csaták során. Épp az inquisitorokat és a néhány lovagomat duzzasztom, de mivel semmilyen megidézett egységet nem lehet beáldozni (RoyThorn csemeték, fõnix, szerintem druida macit sem, ezt az utóbbit nem tudtam még kipbróbálni), jól meg kell gondolni, ki mit mikor csinál.
Szóval level 9 mágus, 49 alap, +2 mana/kör, csak két szellem van még, és a recept: kell egy nagyszámú lvl1-2 egység, amire vigyázni kell, de nagyon. A többit szét kell szaggatni. Aztán Fear a maradék egységre, mellé a királygiliszta. Bevédeni archmnágusokkal, fele sebzés. Erre jön a Magic Spring, ami ismét 20% védelem, és a mana visszatáp. Jön a méregfelhõ. A giliszták minden egyes záporban maximum 1-2 hápét sebzõdnek, és egy bevárt körrel a teljes Magic Spring visszatölt, ki lehet lépni a felhõ alól, varázsolgatni. Sacrifice a kígyókra, úgyis alig fogynak. Inquisitorokkal feltámasztgatni a beáldozott kígyókat és ennyi. Ha nem tuti, hogy kibírja a befearezett egység, akkor az arkmágusos bevédés _után_ kell a Sacfrifice, ugyanis felezi a sebzést a beáldozásnál is, de használható magasabb szintû Sacrifice, aminek magasabb a hápétranszfere, a különbség csak 5 mana, ez elhanyagolható az eredmény szempontjából, így kevesebbet kell feltámasztani a gilisztából. (Sacrifice lvl1 - 50% transzfer, 15 mana, Sacrifice lvl2 - 60% transzfer). Jó mi😊?
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
sztem az lesz h növekszik a leadershiped és így ugye mindig többet tudsz venni mint elõtte 😊
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Jó ideje követem a hozzászólásokat, sokat merítettem belõlük én is a játékhoz, most viszont akadt egy probléma és nem tudom mi okozhatja.
Most léptem az elfek földjére és kapásból szereztem is három fekete sárkány, de most nem tudom mi okozza azt a jelenséget, hogy szépen lassan elkezdett fogyatkozni az armym.
A seregben lévõ egységek lassan de biztosan csökkenni kezdtek és ezt nem jelzi semmi,hogy megtörténne.Abból figyeltem fel rá ,hogy az ellenségek erejét jelzõ felirat egyre masszívabban durvult, aztán feltûnt csata közben ,hogy ezek nem is kemények.De mikor megláttam ,hogy a csapatom mennyivel kisebb lett, akkor képedtem el.
A csaták során nem volt elhalálozás, ezért nem értem miért tünedeznek el, a moráluk is neutralon van.
Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...